Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
mawete - 7 Sierpnia 2006, 09:40
Studnia: widzisz nawet imageshack Ją lubi... już zmieniłem
Studnia - 7 Sierpnia 2006, 09:49
No ja myśle że zmienił. Nie miał wyjścia. Jakby nie zmienił to byśmy do niego poszli... W końcu imageshack też ma takie dwie ślinianki...
mawete - 7 Sierpnia 2006, 09:56
To zdrówko.... A! 18,19,20 jestem w mieście Świętej Wieży... chętnych oczywiście spotkam
Słowik - 7 Sierpnia 2006, 12:17
Hehehe, no ładni jesteście
Podnieśliście mi apetyt na Pakon
Pako - 7 Sierpnia 2006, 15:48
Kto tam jest ładny, to jest ładny.... trzy płcie piękne a reszta to taka męska jest, to mi się nie podoba
Angelus - 7 Sierpnia 2006, 15:52
Zdjątka pierwsza klasa!Miło zobaczyć Wasze gębusie!
Mam nadzieję, ze na Polkonie zobacze Was w realu.
Trochę sie zaczynam o mawete martwić z powodu jednego zdjęcia...czułe buziaczki z kolegą?
hmmm...
Anonymous - 7 Sierpnia 2006, 16:03
Pako:
Cytat | Kto tam jest ładny, to jest ładny.... trzy płcie piękne a reszta to taka męska jest, to mi się nie podoba |
Nie pierwszy raz tak to podkreślasz. Zaczynam robić sie podejrzliwa...
Pako - 7 Sierpnia 2006, 16:21
Znaczy że co? Że niby wolę kobiety? Wiem, zę chore zboczenie, ale domagam się równouprawnienia
No i mam kompleksy, to jakos sobie to muszę odbić kosztem innych
dzejes - 7 Sierpnia 2006, 18:50
Cytat | Pako: Znaczy że co? Że niby wolę kobiety? Wiem, zę chore zboczenie, ale domagam się równouprawnienia |
Nie o to chodzi... Ciągle podkreślasz, że panowie Ci się nie podobają, tak jakbyś miał co do tego jakieś wątpliwości i sam je chciał przed sobą zamaskować.
Uważaj, bo skończysz jak poseł Wierzejski, co to sodomitów za każdym krzakiem widzi
Anonymous - 7 Sierpnia 2006, 18:51
Hehe, nie tylko ja jestem dziś zlośliwa.
dareko - 7 Sierpnia 2006, 19:02
krypto-ten-teges?
Ixolite - 7 Sierpnia 2006, 20:04
ZWIERZĘ! Muahahahaha!
Pako - 8 Sierpnia 2006, 09:00
A wy.... rozszywrowaliście mnie... dzejes, chodź, przytul się do mnie!
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:11
Nie ON przytula się do mnie! (Są dowody operacyjne - patrz fotki).
dareko - 8 Sierpnia 2006, 09:14
Masz na mysli ta fotke z ladna dziewczyna Kruku?
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:23
Eee...nazywanie dzejesa ładną dziewczyną to już odrobina przesady dareko. I to pomimo pozytywnych uczuć jakie do niego żywię...hihihi
Zresztą Ty i mawete w miłosnym objęciu... to też obiektywy wychwyciły. Tak, że nie bądż taki mocny! I gdzie dalszy ciąg relacji?
Pako - 8 Sierpnia 2006, 09:33
Dobra, Kruku, ale na Pakonie ty się do mnie przytulasz, zanim se innego chłopaka nie znajdę
Godzilla - 8 Sierpnia 2006, 09:37
Rety. A ja myślałam, że już im przeszło. Bo potem jak się zaczęli kopać pod stołem, to straszne rzeczy działy się
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:41
Tak odrazu prezentować niestałość uczuć. Fe! Będę się musiał Wiedźmie wypłakać...
Zresztą zobaczymy bo to wicie: "raz dziewczynka raz chłopaczek w tym największy smaczek..."
A kiedyś pewnym bladym rankiem ocknąłem się przytulony do czarniawego Sudańczyka, z którym wieczorem (to jeszcze pamiętam) wykrzykiwałem "niech żyje wolny Sudan!!."
Od kogo mia być wolny Sudan dotychczas nie wiem. Może od czarnych Sudańczyków. Tak, że w kwestii oryginalnego przytulania ma się tę praktykę...
dareko - 8 Sierpnia 2006, 09:43
Ze mnie mozecie sie smiac, ale jak mawete to przeczyta to szybko do wawy wroci
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:45
dareko, i na to liczymy...
mawete - 8 Sierpnia 2006, 10:31
e tam... czego się nie robi dla forumowiczów i forumowiczek
Podobno kogoś kopałem pod stołem - przyznajcie się kogo?
Anonymous - 8 Sierpnia 2006, 10:36
Godzilla:
Cytat | Bo potem jak się zaczęli kopać pod stołem, to straszne rzeczy działy się |
Jak wiesz, o co chodziło, to podziel się tą wiedzą!
Godzilla - 8 Sierpnia 2006, 10:41
Kieliszek miodziku się zmarnował. Nie pamiętam, kto był tym Puchatkiem.
mawete - 8 Sierpnia 2006, 10:46
Godzilla: bo kopać to trzeba umieć
Anko - 8 Sierpnia 2006, 18:42
Po namowach Wiedźmy zastanawiam się, czy aby nie przyjechać na Pakon? Co wy na to?
Anonymous - 8 Sierpnia 2006, 19:10
Przyjechać.
Ja też przyjadę. I Bernhard też.
Słowik - 8 Sierpnia 2006, 19:20
Ooo super. Widać, że nie na darmo trzymałem kciuki
mawete - 8 Sierpnia 2006, 19:40
A ja będę twardy... nie bedzie mnie...
Pako - 8 Sierpnia 2006, 20:00
Phi... mawete nie bedzie, ale będzie Miria. Ja tam wolę Mirię, przynajmniej widok ładny
Zapraszam serdecznie, ale chciałbym, żeby najpóźniej do czwartku ustaliła się lista kto bedzie. Muszę wiedzieć ile jedzenia (kiełbasek, nie będziemy szaleć, to ma być spotkanie a nie weselisko ) kupić. Ok?
|
|
|