To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

mawete - 7 Sierpnia 2006, 09:40

Studnia: widzisz nawet imageshack Ją lubi... już zmieniłem :D
Studnia - 7 Sierpnia 2006, 09:49

No ja myśle że zmienił. Nie miał wyjścia. Jakby nie zmienił to byśmy do niego poszli... W końcu imageshack też ma takie dwie ślinianki... :twisted:
mawete - 7 Sierpnia 2006, 09:56

To zdrówko.... A! 18,19,20 jestem w mieście Świętej Wieży... chętnych oczywiście spotkam :D
Słowik - 7 Sierpnia 2006, 12:17

Hehehe, no ładni jesteście :D
Podnieśliście mi apetyt na Pakon ;)

Pako - 7 Sierpnia 2006, 15:48

Kto tam jest ładny, to jest ładny.... trzy płcie piękne a reszta to taka męska jest, to mi się nie podoba ;)
Angelus - 7 Sierpnia 2006, 15:52

:bravo :bravo :bravo
Zdjątka pierwsza klasa!Miło zobaczyć Wasze gębusie! :twisted:
Mam nadzieję, ze na Polkonie zobacze Was w realu. :D

Trochę sie zaczynam o mawete martwić z powodu jednego zdjęcia...czułe buziaczki z kolegą? :shock:
hmmm... :wink:

Anonymous - 7 Sierpnia 2006, 16:03

Pako:
Cytat
Kto tam jest ładny, to jest ładny.... trzy płcie piękne a reszta to taka męska jest, to mi się nie podoba ;)

Nie pierwszy raz tak to podkreślasz. Zaczynam robić sie podejrzliwa... :twisted:

Pako - 7 Sierpnia 2006, 16:21

Znaczy że co? Że niby wolę kobiety? Wiem, zę chore zboczenie, ale domagam się równouprawnienia ;)
No i mam kompleksy, to jakos sobie to muszę odbić kosztem innych :P

dzejes - 7 Sierpnia 2006, 18:50

Cytat
Pako: Znaczy że co? Że niby wolę kobiety? Wiem, zę chore zboczenie, ale domagam się równouprawnienia ;)

Nie o to chodzi... Ciągle podkreślasz, że panowie Ci się nie podobają, tak jakbyś miał co do tego jakieś wątpliwości i sam je chciał przed sobą zamaskować. :twisted:
Uważaj, bo skończysz jak poseł Wierzejski, co to sodomitów za każdym krzakiem widzi :)

Anonymous - 7 Sierpnia 2006, 18:51

Hehe, nie tylko ja jestem dziś zlośliwa. :mrgreen:
dareko - 7 Sierpnia 2006, 19:02

krypto-ten-teges? :twisted:
Ixolite - 7 Sierpnia 2006, 20:04

ZWIERZĘ! Muahahahaha! :mrgreen:
Pako - 8 Sierpnia 2006, 09:00

A wy.... rozszywrowaliście mnie... dzejes, chodź, przytul się do mnie!
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:11

Nie ON przytula się do mnie! (Są dowody operacyjne - patrz fotki).
dareko - 8 Sierpnia 2006, 09:14

Masz na mysli ta fotke z ladna dziewczyna Kruku? :)
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:23

Eee...nazywanie dzejesa ładną dziewczyną to już odrobina przesady dareko. I to pomimo pozytywnych uczuć jakie do niego żywię...hihihi

Zresztą Ty i mawete w miłosnym objęciu... to też obiektywy wychwyciły. Tak, że nie bądż taki mocny! I gdzie dalszy ciąg relacji?

Pako - 8 Sierpnia 2006, 09:33

Dobra, Kruku, ale na Pakonie ty się do mnie przytulasz, zanim se innego chłopaka nie znajdę :P
Godzilla - 8 Sierpnia 2006, 09:37

Rety. A ja myślałam, że już im przeszło. Bo potem jak się zaczęli kopać pod stołem, to straszne rzeczy działy się :twisted:
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:41

Tak odrazu prezentować niestałość uczuć. Fe! Będę się musiał Wiedźmie wypłakać...
Zresztą zobaczymy bo to wicie: "raz dziewczynka raz chłopaczek w tym największy smaczek..."
A kiedyś pewnym bladym rankiem ocknąłem się przytulony do czarniawego Sudańczyka, z którym wieczorem (to jeszcze pamiętam) wykrzykiwałem "niech żyje wolny Sudan!!."
Od kogo mia być wolny Sudan dotychczas nie wiem. Może od czarnych Sudańczyków. Tak, że w kwestii oryginalnego przytulania ma się tę praktykę...

dareko - 8 Sierpnia 2006, 09:43

Ze mnie mozecie sie smiac, ale jak mawete to przeczyta to szybko do wawy wroci :)
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 09:45

dareko, i na to liczymy...
mawete - 8 Sierpnia 2006, 10:31

e tam... czego się nie robi dla forumowiczów i forumowiczek :mrgreen:
Podobno kogoś kopałem pod stołem - przyznajcie się kogo? :mrgreen:

Anonymous - 8 Sierpnia 2006, 10:36

Godzilla:
Cytat
Bo potem jak się zaczęli kopać pod stołem, to straszne rzeczy działy się :twisted:

Jak wiesz, o co chodziło, to podziel się tą wiedzą! :)

Godzilla - 8 Sierpnia 2006, 10:41

Kieliszek miodziku się zmarnował. Nie pamiętam, kto był tym Puchatkiem.
mawete - 8 Sierpnia 2006, 10:46

Godzilla: bo kopać to trzeba umieć :mrgreen:
Anko - 8 Sierpnia 2006, 18:42

Po namowach Wiedźmy zastanawiam się, czy aby nie przyjechać na Pakon? Co wy na to? :?: :|
Anonymous - 8 Sierpnia 2006, 19:10

Przyjechać. :)

Ja też przyjadę. I Bernhard też. :wink:

Słowik - 8 Sierpnia 2006, 19:20

Ooo super. Widać, że nie na darmo trzymałem kciuki ;)
mawete - 8 Sierpnia 2006, 19:40

A ja będę twardy... nie bedzie mnie... :twisted:
Pako - 8 Sierpnia 2006, 20:00

Phi... mawete nie bedzie, ale będzie Miria. Ja tam wolę Mirię, przynajmniej widok ładny :P ;)
Zapraszam serdecznie, ale chciałbym, żeby najpóźniej do czwartku ustaliła się lista kto bedzie. Muszę wiedzieć ile jedzenia (kiełbasek, nie będziemy szaleć, to ma być spotkanie a nie weselisko ;) ) kupić. Ok?

Partner forum