To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

czamataja - 11 Sierpnia 2010, 14:16

ketyow, widzę, że one Ci żyć nie dadzą. Codziennie na nie narzekasz, niech one się tu zarejestrują, może też ponarzekają na Ciebie ;)

nureczka, historia z bibliotekarką, no hmmm... no bywa ;P:

Virgo C. - 11 Sierpnia 2010, 14:22

Pamiętam że w Przekroju Nyczek podobną przygodę uwiecznił w swoim felietonie. Ale on szukał Martwych dusz w Empiku i podał sam tytuł przekonany, że to wystarczy ;)
dalambert - 11 Sierpnia 2010, 14:24

Virgo C. napisał/a
Ale on szukał Martwych dusz

A co to ? jakiś horror ?

Kai - 11 Sierpnia 2010, 14:27

nureczka, może kobitka miała gorszy dzień, jak ja, kiedy kolega powiedział, że ma mysz w szopie, a ja spytałam, po co mu w szopie komputer.
nureczka - 11 Sierpnia 2010, 14:33

Kai, dobre!
Agi - 11 Sierpnia 2010, 15:09

Martva napisał/a
A ja rozumiem zamykanie w niedzielę, ale 'ustawowo wolny w handlu'?

Dokładnie to sformułowanie mnie powaliło na kolana. :mrgreen:

dalambert napisał/a
Virgo C. napisał/a:
Ale on szukał Martwych dusz

A co to ? jakiś horror ?

Gogola nie czytałeś? :shock:

Kai - 11 Sierpnia 2010, 15:20

Agi napisał/a
Gogola nie czytałeś? :shock:

Przeczytałam "Googla" :oops:

nureczko, jak widać, mnie się ciągle takie sytuacje przydarzają. Kiedyś na opakowaniu przeczytałam "Plemniczki w czekoladzie" i chwilę się zastanawiałam, o co chodzi.... :oops:

Adon - 11 Sierpnia 2010, 15:53

Nie jest z Toba az tak zle, w Czechach moja zona kiedys kupowala jakis slodki likier o nazwie "Wesola sperma", nawet byl w pojemniku w ksztalcie plemnika. :lol:
Matrim - 11 Sierpnia 2010, 15:54

Kai napisał/a
chwilę się zastanawiałam, o co chodzi....

Jak to o co? O białka i węglowodany :)

Witchma - 14 Sierpnia 2010, 09:19

Na wynikach badań miałam wczoraj wydrukowane:

Pacjent z poza MZPR

nureczka - 14 Sierpnia 2010, 18:59

Od razu zaznaczę, że śmieszy mnie bynajmniej nie wydarzenie, ale przedziwne zdanie zginął w męczeńskiej katastrofie. Booooosze, ofiary się w grobach przewracają.
Memento - 15 Sierpnia 2010, 00:45

Taa. :P

Rozwalił mnie tekst pana Lecha Wałęsy apropo światowego kryzysu i polskiego grajdołka w 'Szkle Kontaktowym'.

ihan - 15 Sierpnia 2010, 09:23

Pokrętna logika. Dlaczego wniebowzięcie jest w Polsce nazywane Matki Boskiej Zielnej? Nie, nie drogie dzieci, nie dlatego, że zastąpiło któreś ze świąt obchodzonych przez staropolan, nie. Otóż dlatego, że przypada w lecie. :mrgreen:
Memento - 15 Sierpnia 2010, 12:47

Sranie w banie na kolanie, ot co. :P
Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2010, 13:43

Memento, zwizualizowałem sobie, faktycznie śmieszna gimnastyka
Kai - 15 Sierpnia 2010, 13:57

Śmieszą mnie niedorobieni admini, którzy adminują za pieniądze, a nic nie umieją zrobić.

Ketyow, tak, dokładnie o NIM mówię

Pozdrawiam :P

merula - 16 Sierpnia 2010, 17:34

Kelner "Mały Mistrz Ciętej Riposty"
W knajpce, w której wieczorami zażywaliśmy radości piwnych był zwyczaj, że osoba zamawiajaca jedzonko dostawała tabliczkę, którą to stawiało sie na stoliku, aby kelner donoszący zamówienie nie musiał błądzić i którą to zabierał po zrealizowaniu zamówienia. Któregoś dnia, kiedy juz miał odchodzić od stolika młodzieniec siedzący zwrócił się do kelnera z pytaniem "A numerek?" Na co rezolutny kelner - " A to, to po pracy". :mrgreen:

baranek - 16 Sierpnia 2010, 18:35

przed chwilą był u mnie kominiarz z życzeniami noworocznymi. poważnie.
Witchma - 16 Sierpnia 2010, 18:35

baranek, ale już na 2011? :)
baranek - 16 Sierpnia 2010, 18:36

tak. nawet kalendarz mi przyniósł.
Witchma - 16 Sierpnia 2010, 18:41

baranek, no to fajnie. U nas tak ze trzy miesiące temu byli jeszcze z kalendarzami na 2010...
Martva - 18 Sierpnia 2010, 13:05

http://worldshowbiz.info/...e-Costume-2.jpg
Miss Ukrainy w stroju z kategorii 'strój tradycyjny'. Fantastycznie do tego podeszli, sporo kreacji nadęta, współczesna i przeładowana, nie mówiąc o tym że z danym krajem miały wspólną tylko kolorystykę. A to - człowiek się usmiecha od razu i wie o co chodzi :D

eta - 18 Sierpnia 2010, 14:10

"Friends" z francuskim dubbingiem, zwłaszcza jak wymawiają imiona Rachel i Chandler
Ziuta - 18 Sierpnia 2010, 16:50

Hraszel i Szandler?
joe_cool - 19 Sierpnia 2010, 11:59

Pewnie bardziej Sządlehhhrrrhhh :)
Witchma - 19 Sierpnia 2010, 21:28

Odebrałam dzisiaj "Pustynną włócznię", otworzyłam, popatrzyłam... i przez dobre 15 minut nie mogłam się przestać śmiać. Czy w Waszych egzemplarzach też jedna strona tekstu podzielona jest na cztery?
mBiko - 21 Sierpnia 2010, 11:16

Ze specjalną dedykacja dla miłosników muzyki irlandzkiej.
Godzilla - 22 Sierpnia 2010, 22:03

Siedziałam z dzieciakami na kwaterze w Murzasichlu, zajęta pakowaniem przed powrotem do domu. Drzwi na balkon były otwarte. Widać było i słychać przez nie sąsiada z pokoju obok, który wyszedł na powietrze pogadać przez komórkę. Poza tym - śliczny dzień, słońce, pachnące powietrze, i wspaniały widok na Tatry. Hawrań w wieczornym oświetleniu potrafi wyglądać jak góra z czołówki Paramount Pictures...

Do tej pory mam w uszach entuzjazm, z jakim sąsiad zwierzał się znajomemu przez telefon:
"Antoś, k**wa, ja p***dolę, pogoda jest zaje*ista, nic tylko po górach chodzić!"

I opadnięte koparki moich dzieciaków ;P:

Memento - 23 Sierpnia 2010, 09:18

Byłem w Murzasichlu wieki temu, moje pierwsze kolonie. Przywiozłem z nich lekką klaustrofobię. :mrgreen:

http://bitwaokrzyz.pl/ :mrgreen:

Godzilla - 23 Sierpnia 2010, 13:21

Raju. Zamykali Was w schowku na szczotki?

Partner forum