To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

mawete - 7 Grudnia 2005, 11:48

Dunadan napisał/a
hehe, nowy symbol nieskonczoności - admin dający bana samemu sobie :D )

A to byłoby "pieukne".... :mrgreen:

Dunadan - 7 Grudnia 2005, 11:52

Oj daj spokój, przecież nie napisałem tego po to by zwalić winę na "tomaszów". Zadupie jest, ale nie twierdzę że nie ma większych :D
Co do Fantomu to problem był taki że ludzie będący członkami ( włącznie ze mną ) nie mieli pomysłu co robić dalej... poza tym większośc z nich nie czytała jksiązek tyko opierała się na mandze (anime) i eRPeGach...
Co do osób interesujacych się fantastyką - sam doszedłem do tego wniosku po tym jak dowiedziałem się że nasza biblioteka zakupiła m.in. Achają i kilka polskich nowości - żeby je zdobyć trzeba się porządnie namęczyć...
A Fantom był reklamowany na oficjalnym forum tomaszowskim

Anonymous - 7 Grudnia 2005, 12:35

Ja tam uważam że Tomaszów jest miastem, gdzie fantastyka styka się z rzeczywistością.Gdzie indziej taki zbój i czarodziej jak Sobotka mógłby zrobić karierę w polityce? Albo jedyne miasto, które nie ma własnego wysypiska śmieci. Na Ludwikowie drążą dziurę w jezdni aby dotrzeć do jądra ziemi. To czysta fantastyka. Może ktoś chaciałby napisać o nim jakąś powieść science fiction? Chętnie posłużę jako źródło informacji. :D
NURS - 7 Grudnia 2005, 12:36

krisu napisał/a
NURS napisał/a
krisu napisał/a

No a teraz na poważnie.Mnie też jest miło spotkać ziomka z TM . Kupuję SFfiH oraz inne takie pismo ogólnopolskie pismo fantastyczne , ale boję się że jak wymienię jego nazwę to NURS rzuci na mnie klątwę BannedFromForum. :roll:

no way, tutaj możesz wymienić każdy tytuł, jaki czytujesz. NURS nie ma paranoi i nie obawia się wszystkiego, co go otacza :-)

Nawet małych zielonych ludzików sięnie boisz? Codziennie przychodzą do mnie i proszą o papierosa. Nie mogę im tylko wytłumaczyć że jestem niepalący. :mrgreen:

Na litości, jesteśmy szarzy! Szarzy, nie zieloni! skad wam się to do licha wzięło z tą zielonością?

NURS - 7 Grudnia 2005, 12:38

krisu napisał/a
Ja tam uważam że Tomaszów jest miastem, gdzie fantastyka styka się z rzeczywistością.Gdzie indziej taki zbój i czarodziej jak Sobotka mógłby zrobić karierę w polityce? Albo jedyne miasto, które nie ma własnego wysypiska śmieci. Na Ludwikowie drążą dziurę w jezdni aby dotrzeć do jądra ziemi. To czysta fantastyka. Może ktoś chaciałby napisać o nim jakąś powieść science fiction? Chętnie posłużę jako źródło informacji. :D

W zamierzchłej historii fandomowej Tomaszów miał silny klub. Graliśmy nawet z nimi w kosmicznym teście.

Anonymous - 7 Grudnia 2005, 13:19

NURS napisał:W zamierzchłej historii fandomowej Tomaszów miał silny klub. Graliśmy nawet z nimi w kosmicznym teście.
A dawno to było? Co to był za kosmiczny test?
Do Dunadana: Moze nalezaloby to reaktywować ten Fantom?
Jak na razie jedyną moją fantastyczną jest wspieranie Towarzystwa Przyjaciół Ginących Fantastycznych Gatunków.Co trzy miesiace oddaję krew dla wampirów. :wink:

Czarny - 7 Grudnia 2005, 13:26

Pamiętam taki konkurs w telewizji dobre 20 lat temu, albo dwadzieścia kilka.
Margot - 7 Grudnia 2005, 13:28

Oooj, ale dawno mnie nie było! Kogo walnąć? :mrgreen:

Znaczy: witam serdecznie!

mawete - 7 Grudnia 2005, 13:30

Margot: lej i patrz czy równo puchną...
Margot - 7 Grudnia 2005, 13:35

<Hellboy na kombajnie przejeżdża przez gromadę Użytkowników zgromadzonych na forum - spod noży tryska krew i flaki, czoło Hellboya rosi pot, nuci pod nosem: I jak strasznie niefajnie jechać na kombajnie, marzyć że fajnie straszne żyto żąć!>

Twoje życzenie, mawete, jest dla mnie rozkazem! :mrgreen:

Witam, witam!
Nie uciekać mi tu, proszę, trzeba się przywitać ładnie! :twisted:

mawete - 7 Grudnia 2005, 13:54

migi kumite kamae te... :twisted:
Margot - 7 Grudnia 2005, 14:02

mawete napisał/a
migi kumite kamae te... :twisted:

Eeek! Cokolwiek to znaczy... :?
A zresztą, nieważne, na "Bizuna" i dalej jazda! :mrgreen:

edit: poprawiłam, mawete! :lol:

mawete - 7 Grudnia 2005, 14:07

Margot: dzięki.... :D
NURS - 7 Grudnia 2005, 15:13

krisu napisał/a
NURS napisał:W zamierzchłej historii fandomowej Tomaszów miał silny klub. Graliśmy nawet z nimi w kosmicznym teście.
A dawno to było? Co to był za kosmiczny test?
Do Dunadana: Moze nalezaloby to reaktywować ten Fantom?
Jak na razie jedyną moją fantastyczną jest wspieranie Towarzystwa Przyjaciół Ginących Fantastycznych Gatunków.Co trzy miesiace oddaję krew dla wampirów. :wink:

krisu, masz taką opcje, jak odpowiadasz "cytuj". Jesli chcesz cytować czyjąś wypowiedź kliknij na nia a post cytowany pojawi się w okienku. możesz wyciąć to co cie w nim nie interesuje albo jest nie na temat. Dzieki temu jest czytelniej. Jak coś popipcys, to poprawimy.

Robert - 7 Grudnia 2005, 15:15
Temat postu: WITAM!!
Witam

Chciałem się przywitać i przedstawić!!

Robert z Sopotu

Pozdrawiam Wszystkich :D

mawete - 7 Grudnia 2005, 15:18

Robert: witaj... oryginalnego nicka masz w tym towarzystwie .... :mrgreen:
RB - 7 Grudnia 2005, 15:27

Dzień dobry!

Przepraszam, czy tu biją?

mawete - 7 Grudnia 2005, 15:30

RB: witaj kopa pod kolanko i potem po nereczkach... :mrgreen:

chyba ja mam dyżur...

Robert - 7 Grudnia 2005, 15:33

No tak!!

Ale zazwyczaj na każdym forum imiona są obsadzone, jak zobaczyłem że jest wolne to już nie kombinowałem! :wink: Robert®

Pozdrawiam

mawete - 7 Grudnia 2005, 15:46

Robert: pozdrowionka i zapraszamy do dyskusji w innych tematach.... i witamy w "firmie" :D
Pako - 7 Grudnia 2005, 16:30

W kontekście imienia admina fajnego amsz nicka :) Witam i ja nowych kolegów :)
A RB - mógłbyś rozwinąć? Bo RD już tu jest i może się mylić :P

RB - 7 Grudnia 2005, 17:01

Oj, nie wiedziałem że jest RD. A RB to po prostu moje inicjały. Obiecuję, że będę się rzadko udzielał, coby się nie myliło ;)
NURS - 7 Grudnia 2005, 17:10

RD to rębajło doskonały a RB rębajło bywały i niech tak zostanie.
mawete - 7 Grudnia 2005, 17:22

RB napisał/a
Oj, nie wiedziałem że jest RD. A RB to po prostu moje inicjały. Obiecuję, że będę się rzadko udzielał, coby się nie myliło ;)

Udzielaj się często... ludzie się przyzwyczaj a naprawdę nie jesteśny skrajnymi debilami ( zgodnie z definicją) i potrafimy odróżnic RD od RB... :mrgreen:

Pako - 7 Grudnia 2005, 17:29

Ano, odróżnić potrafimy, jak mało co. Szczycimy się bowiem tym, zę mamy zdolność do rozróżniania literek, a potem składania z nich wyrazów, zdań, rozdziałów i powieści :P Chodziło mi raczej o to,że zobaczyłem RB to myślałem, że to RD, ale zaraz potem zorientowałem się, że B, przypominające trochę krojem D, w istotcie tym D nie jest ;)
Także zapraszam do częstego udzielania się, przynajmniej będe zwracxał w kńcu uwage kto co pisze, bo jak na razie to często na to po prostu "leję" :P

RB - 7 Grudnia 2005, 18:14

Pako napisał/a
przynajmniej będe zwracxał w kńcu uwage kto co pisze, bo jak na razie to często na to po prostu leję :P

No to wygląda na to, że się do czegoś przydałem ;)

BR - 7 Grudnia 2005, 18:22

No proszę, jest BR, jest RB... Tyle, że BR to nie moje inicjały. :)

Też jestem nowy, ale nowi muszą się wspierać, więc witam i dla odmiany nie biję.

RB - 7 Grudnia 2005, 18:30

Fiuuu... robi się niezły młyn :)

Witam moje lustrzane odbicie (prawie).

Margot - 7 Grudnia 2005, 20:15

BR, RB, Robert - no, to sruuu! <latający młotek odbił się po kolei od trzech głów, jak "kaczka" na wodzie>

Znaczy: to było bardzo serdeczne powitanie :mrgreen:

Pako coś napisał, że my tu się szczycimy rozróżnianiem i składaniem liter w wyrazy/zdania/rozdziały/powieści. Niniejszym pragnę poinformować, że należę do kategorii osób, która doszła do poziomu II, czyli do zdań. I poza ten level raczej nie zamierzam się wychylać :mrgreen:
Ergo: inicjały odróżnię :twisted:

Pako - 7 Grudnia 2005, 20:26

Mi raczej chodziło raczej o to, żę te literki umiesz składać, zebyś je mogał sobie odczytać. A powieści też raczej odczytujesz, co nie? czy tylko zadanie i konieć :twisted:
Ale fakt - pisarzyn i pisarzów, a ponad wszystko autorów to nam się tu sporo znalazło. A i grafoman jeden samozwańczy jest. Ja też w sumie grafoman, jak mnie ostatnio jeden kolega określił, także towarzystwo jest ciekawe :)

Partner forum