Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
mawete - 7 Grudnia 2005, 11:48
Dunadan napisał/a | hehe, nowy symbol nieskonczoności - admin dający bana samemu sobie )
|
A to byłoby "pieukne"....
Dunadan - 7 Grudnia 2005, 11:52
Oj daj spokój, przecież nie napisałem tego po to by zwalić winę na "tomaszów". Zadupie jest, ale nie twierdzę że nie ma większych
Co do Fantomu to problem był taki że ludzie będący członkami ( włącznie ze mną ) nie mieli pomysłu co robić dalej... poza tym większośc z nich nie czytała jksiązek tyko opierała się na mandze (anime) i eRPeGach...
Co do osób interesujacych się fantastyką - sam doszedłem do tego wniosku po tym jak dowiedziałem się że nasza biblioteka zakupiła m.in. Achają i kilka polskich nowości - żeby je zdobyć trzeba się porządnie namęczyć...
A Fantom był reklamowany na oficjalnym forum tomaszowskim
Anonymous - 7 Grudnia 2005, 12:35
Ja tam uważam że Tomaszów jest miastem, gdzie fantastyka styka się z rzeczywistością.Gdzie indziej taki zbój i czarodziej jak Sobotka mógłby zrobić karierę w polityce? Albo jedyne miasto, które nie ma własnego wysypiska śmieci. Na Ludwikowie drążą dziurę w jezdni aby dotrzeć do jądra ziemi. To czysta fantastyka. Może ktoś chaciałby napisać o nim jakąś powieść science fiction? Chętnie posłużę jako źródło informacji.
NURS - 7 Grudnia 2005, 12:36
krisu napisał/a | NURS napisał/a | krisu napisał/a |
No a teraz na poważnie.Mnie też jest miło spotkać ziomka z TM . Kupuję SFfiH oraz inne takie pismo ogólnopolskie pismo fantastyczne , ale boję się że jak wymienię jego nazwę to NURS rzuci na mnie klątwę BannedFromForum. |
no way, tutaj możesz wymienić każdy tytuł, jaki czytujesz. NURS nie ma paranoi i nie obawia się wszystkiego, co go otacza |
Nawet małych zielonych ludzików sięnie boisz? Codziennie przychodzą do mnie i proszą o papierosa. Nie mogę im tylko wytłumaczyć że jestem niepalący. |
Na litości, jesteśmy szarzy! Szarzy, nie zieloni! skad wam się to do licha wzięło z tą zielonością?
NURS - 7 Grudnia 2005, 12:38
krisu napisał/a | Ja tam uważam że Tomaszów jest miastem, gdzie fantastyka styka się z rzeczywistością.Gdzie indziej taki zbój i czarodziej jak Sobotka mógłby zrobić karierę w polityce? Albo jedyne miasto, które nie ma własnego wysypiska śmieci. Na Ludwikowie drążą dziurę w jezdni aby dotrzeć do jądra ziemi. To czysta fantastyka. Może ktoś chaciałby napisać o nim jakąś powieść science fiction? Chętnie posłużę jako źródło informacji. |
W zamierzchłej historii fandomowej Tomaszów miał silny klub. Graliśmy nawet z nimi w kosmicznym teście.
Anonymous - 7 Grudnia 2005, 13:19
NURS napisał:W zamierzchłej historii fandomowej Tomaszów miał silny klub. Graliśmy nawet z nimi w kosmicznym teście.
A dawno to było? Co to był za kosmiczny test?
Do Dunadana: Moze nalezaloby to reaktywować ten Fantom?
Jak na razie jedyną moją fantastyczną jest wspieranie Towarzystwa Przyjaciół Ginących Fantastycznych Gatunków.Co trzy miesiace oddaję krew dla wampirów.
Czarny - 7 Grudnia 2005, 13:26
Pamiętam taki konkurs w telewizji dobre 20 lat temu, albo dwadzieścia kilka.
Margot - 7 Grudnia 2005, 13:28
Oooj, ale dawno mnie nie było! Kogo walnąć?
Znaczy: witam serdecznie!
mawete - 7 Grudnia 2005, 13:30
Margot: lej i patrz czy równo puchną...
Margot - 7 Grudnia 2005, 13:35
<Hellboy na kombajnie przejeżdża przez gromadę Użytkowników zgromadzonych na forum - spod noży tryska krew i flaki, czoło Hellboya rosi pot, nuci pod nosem: I jak strasznie niefajnie jechać na kombajnie, marzyć że fajnie straszne żyto żąć!>
Twoje życzenie, mawete, jest dla mnie rozkazem!
Witam, witam!
Nie uciekać mi tu, proszę, trzeba się przywitać ładnie!
mawete - 7 Grudnia 2005, 13:54
migi kumite kamae te...
Margot - 7 Grudnia 2005, 14:02
mawete napisał/a | migi kumite kamae te... |
Eeek! Cokolwiek to znaczy...
A zresztą, nieważne, na "Bizuna" i dalej jazda!
edit: poprawiłam, mawete!
mawete - 7 Grudnia 2005, 14:07
Margot: dzięki....
NURS - 7 Grudnia 2005, 15:13
krisu napisał/a | NURS napisał:W zamierzchłej historii fandomowej Tomaszów miał silny klub. Graliśmy nawet z nimi w kosmicznym teście.
A dawno to było? Co to był za kosmiczny test?
Do Dunadana: Moze nalezaloby to reaktywować ten Fantom?
Jak na razie jedyną moją fantastyczną jest wspieranie Towarzystwa Przyjaciół Ginących Fantastycznych Gatunków.Co trzy miesiace oddaję krew dla wampirów. |
krisu, masz taką opcje, jak odpowiadasz "cytuj". Jesli chcesz cytować czyjąś wypowiedź kliknij na nia a post cytowany pojawi się w okienku. możesz wyciąć to co cie w nim nie interesuje albo jest nie na temat. Dzieki temu jest czytelniej. Jak coś popipcys, to poprawimy.
Robert - 7 Grudnia 2005, 15:15 Temat postu: WITAM!! Witam
Chciałem się przywitać i przedstawić!!
Robert z Sopotu
Pozdrawiam Wszystkich
mawete - 7 Grudnia 2005, 15:18
Robert: witaj... oryginalnego nicka masz w tym towarzystwie ....
RB - 7 Grudnia 2005, 15:27
Dzień dobry!
Przepraszam, czy tu biją?
mawete - 7 Grudnia 2005, 15:30
RB: witaj kopa pod kolanko i potem po nereczkach...
chyba ja mam dyżur...
Robert - 7 Grudnia 2005, 15:33
No tak!!
Ale zazwyczaj na każdym forum imiona są obsadzone, jak zobaczyłem że jest wolne to już nie kombinowałem! Robert®
Pozdrawiam
mawete - 7 Grudnia 2005, 15:46
Robert: pozdrowionka i zapraszamy do dyskusji w innych tematach.... i witamy w "firmie"
Pako - 7 Grudnia 2005, 16:30
W kontekście imienia admina fajnego amsz nicka Witam i ja nowych kolegów
A RB - mógłbyś rozwinąć? Bo RD już tu jest i może się mylić
RB - 7 Grudnia 2005, 17:01
Oj, nie wiedziałem że jest RD. A RB to po prostu moje inicjały. Obiecuję, że będę się rzadko udzielał, coby się nie myliło
NURS - 7 Grudnia 2005, 17:10
RD to rębajło doskonały a RB rębajło bywały i niech tak zostanie.
mawete - 7 Grudnia 2005, 17:22
RB napisał/a | Oj, nie wiedziałem że jest RD. A RB to po prostu moje inicjały. Obiecuję, że będę się rzadko udzielał, coby się nie myliło |
Udzielaj się często... ludzie się przyzwyczaj a naprawdę nie jesteśny skrajnymi debilami ( zgodnie z definicją) i potrafimy odróżnic RD od RB...
Pako - 7 Grudnia 2005, 17:29
Ano, odróżnić potrafimy, jak mało co. Szczycimy się bowiem tym, zę mamy zdolność do rozróżniania literek, a potem składania z nich wyrazów, zdań, rozdziałów i powieści Chodziło mi raczej o to,że zobaczyłem RB to myślałem, że to RD, ale zaraz potem zorientowałem się, że B, przypominające trochę krojem D, w istotcie tym D nie jest
Także zapraszam do częstego udzielania się, przynajmniej będe zwracxał w kńcu uwage kto co pisze, bo jak na razie to często na to po prostu "leję"
RB - 7 Grudnia 2005, 18:14
Pako napisał/a | przynajmniej będe zwracxał w kńcu uwage kto co pisze, bo jak na razie to często na to po prostu leję |
No to wygląda na to, że się do czegoś przydałem
BR - 7 Grudnia 2005, 18:22
No proszę, jest BR, jest RB... Tyle, że BR to nie moje inicjały.
Też jestem nowy, ale nowi muszą się wspierać, więc witam i dla odmiany nie biję.
RB - 7 Grudnia 2005, 18:30
Fiuuu... robi się niezły młyn
Witam moje lustrzane odbicie (prawie).
Margot - 7 Grudnia 2005, 20:15
BR, RB, Robert - no, to sruuu! <latający młotek odbił się po kolei od trzech głów, jak "kaczka" na wodzie>
Znaczy: to było bardzo serdeczne powitanie
Pako coś napisał, że my tu się szczycimy rozróżnianiem i składaniem liter w wyrazy/zdania/rozdziały/powieści. Niniejszym pragnę poinformować, że należę do kategorii osób, która doszła do poziomu II, czyli do zdań. I poza ten level raczej nie zamierzam się wychylać
Ergo: inicjały odróżnię
Pako - 7 Grudnia 2005, 20:26
Mi raczej chodziło raczej o to, żę te literki umiesz składać, zebyś je mogał sobie odczytać. A powieści też raczej odczytujesz, co nie? czy tylko zadanie i konieć
Ale fakt - pisarzyn i pisarzów, a ponad wszystko autorów to nam się tu sporo znalazło. A i grafoman jeden samozwańczy jest. Ja też w sumie grafoman, jak mnie ostatnio jeden kolega określił, także towarzystwo jest ciekawe
|
|
|