Spodenki - Szorty
Martva - 11 Marca 2008, 10:07
Przemknęła mi przez głowę podobna myśl, ale szybko ją wygoniłam
Albion - 11 Marca 2008, 21:17
Cos skrobię, tylko dopracowac muszę - to powinny byc juz 3 jeżeli dobrze liczę
czterdziescidwa - 11 Marca 2008, 21:42
hijo: a ile czasu potrzebujesz? Do tej pory były 2 tygodnie od ogłoszenia tematu i wychodziło fajnie. Ale jak inni się zgodzą...
rumeli, Martva no naskrobcie coś, nawet mi się udało, a co dopiero Wy
Albion: dzięki
Martva - 11 Marca 2008, 21:47
czterdziescidwa napisał/a | nawet mi się udało, a co dopiero Wy |
Ja nie umiem
hijo - 12 Marca 2008, 09:10
czterdziescidwa, nie będę wydłużał terminu tylko dlatego, żę za późno się zorientowałem
Chal-Chenet - 12 Marca 2008, 09:18
Ja tam coś naskrobałem, co prawda jeszcze nie do końca, ale boję się wysłać
Albion - 12 Marca 2008, 10:22
To się napij czegoś mocniejszego na odwagę
Czego tu się bać, najwyżej cię szanowne gremium, pod przykrywką konstruktywnej krytyki, zjedzie jak burą...
hijo - 12 Marca 2008, 12:42
Albion napisał/a | najwyżej cię szanowne gremium, pod przykrywką konstruktywnej krytyki, zjedzie jak burą... | taaa a po takim przyjęciu twojego tekstu, Chal-Chenet to dopiero bedziesz miał okazję, żeby się napić
Edit : lietrufka
banshee - 12 Marca 2008, 12:47
albo i miał
Azirafal - 13 Marca 2008, 15:43
Termin do niedzieli jest, rajt? No to spoko, moze nawet ja cos skrobnę, jak siły pilnujace losów ludzkich pozwolą
mad - 13 Marca 2008, 20:13
Przyślę raczej na pewno. Na szczęście tylko jeden, nie powtórzę już numeru z trojaczkami
czterdziescidwa - 13 Marca 2008, 22:06
Dzięki!
Termin jest do niedzieli do 20.00 i na razie nie dostałem nic. Jeśli poświęciliście czas na napisanie, to nie bójcie się, tylko ślijcie! Mi się za pierwszym razem dostało, oj dostało od krytykantów
Dla tych, którzy mają wątpliwości czy słać zacytuję pierwszy i trzeci punkt regulaminu:
1. Przedmiotem zabawy jest napisanie szorta na zadany temat w zadanym czasie.
3. W razie wątpliwości patrz podkreślenie w pkt.1
Mad: trojaczki ujdą. Na niechęć mógłbyś się narazić atakując bliźniakami
mad - 14 Marca 2008, 00:31
czterdziescidwa napisał/a | Mad: trojaczki ujdą. Na niechęć mógłbyś się narazić atakując bliźniakami |
He he, dobre! Ale co, jeśli ostatni z trojaczków to kot?
hijo - 14 Marca 2008, 20:29
No i nie ma takiej opcji nie wyrobię za CHRL i pół Ameryki - Czasu nie ma
czterdziescidwa - 16 Marca 2008, 17:21
Słuchajcie, mam kilka obiecanych i jeszcze nie dostanych szortów. Były też prośby o przedłużenie. Co Wy na to, żeby przesunąć termin do jutra?
Proponuję tak:
1. Jeśli nikt nie zaprotestuje, to przesuwamy termin.
2. Ponieważ to zawsze "nagięcie" zasad, więc każdy z forumowiczów, który jest tu, powiedzmy dwa tygodnie, ma prawo veta - jeśli się sprzeciwi, nie ma przedłużenia.
Albion - 16 Marca 2008, 20:04
42 mój poszedł przed chwilą, mam nadzieję, że dostałeś... Sorki, że dopiero teraz, ale w ostatniej chwili zmieniłem koncepcję. Niedopracowany, ale co tam
Jeżeli nikt się nie sprzeciwia, to poprawiony doślę jutro.
Witchma - 16 Marca 2008, 20:06
Albion, powinieneś się sprzeciwić, byłbyś jedynym uczestnikiem i wygrałbyś walkowerem
mad - 16 Marca 2008, 20:12
Witchma napisał/a | Albion, powinieneś się sprzeciwić, byłbyś jedynym uczestnikiem i wygrałbyś walkowerem |
Czyli, Witchma, nic nie wysłałaś?
dzejes - 16 Marca 2008, 20:13
O nieprawda, że jedynym. I takie przedużanie nie jest fajne Fajne by było, żeby koniec terminu wypadał np. w piątek, żeby na weekend, gdy jest ruch większy już były nowe teksty. No ale teraz to i tak nie ma znaczenia.
Witchma - 16 Marca 2008, 20:21
mad napisał/a | Czyli, Witchma, nic nie wysłałaś? |
postanowiłam zajmować się tylko tym, co potrafię robić ostatnio gram w morrowinda na przykład
a tak serio, to jakoś temat nie pobudził mnie artystycznie
Fidel-F2 - 16 Marca 2008, 21:01
veto
czterdziescidwa - 16 Marca 2008, 21:14
Fidel-F2: Termin był do 20:00, więc o 20:00 został przedłużony, nie było wcześniej veta. Jak bym znów zmienił, to narobił bym sobie jeszcze więcej wrogów
Teraz myślę, że to kombinowanie to był zły pomysł, ale cóż, nauczę się na tym błędzie.
mad - 16 Marca 2008, 21:33
Ty za późno zaproponowałeś przesunięcie terminu, a Fidel za późno zawetował. Wyszło na zero. Nie chciałem się wtrącać, ale generalnie jestem za przestrzeganiem terminów.
Azirafal - 17 Marca 2008, 12:12
Ja powinienem sobie głowę popiołem posypać i 'mea culpa' zakrzyknać, ale cóż - ostatnimi czasy mam niewiele czasu (powtórzenia, powtórzenia) i niezbyt sie potrafie z tym zakręcić Może jeszcze dzisiaj cos skorbne, ale nie obiecuję...
Albion - 17 Marca 2008, 18:06
czterdziescidwa masz chyba z lekka skrzynkę zapchaną - odpowiedź z 11.00 i poprawione opko wiszą w wysyłanych. To tak na marginesie.
czterdziescidwa - 17 Marca 2008, 20:57
http://www.science-fictio...opic.php?t=1509
Szorty już są. Miłego czytania
mad - 6 Kwietnia 2008, 15:27
Czas rozpocząć następną edycję. Zgodnie z zapowiedzią temat będzie... zaskakujący.
Uwaga! Temat brzmi:
Temat dowolny
Zdziwieni? Chyba predzej czy później musiało do tego dojść. Jeden jedyny raz zrywamy autorom krępujące (ale i inspirujące) więzy. Uruchamiamy wyobraźnię bez granic, piszemy o tym, co w duszy gra! Bellatrix nie napisze nikomu w recenzji, że szort jest nie na temat
Żeby nie było za dobrze, wprowadzam jednorazowe ograniczenie: jeden autor = jeden szort. Chcę zapobiec w ten sposób ewentualnemu czyszczeniu szuflad z różnego rodzaju pleśni
Czyli zasady po kolei:
1. Temat dowolny.
2. Nieprzekraczalny limit znaków ze spacjami = 3500.
3. Zamiast kodów nadanych przez gospodarza edycji, wprowadzamy tytuły nadane przez autorów. Tytuły nie są uwzględniane w limicie znaków.
4. Absolutnie nieprzekraczlny deadline - niedziela 20.04.08 godz. 20.00.
Informuję, że po 20.04 nie będzie mnie przez prawie tydzień, a więc nie ma możliwości przełożenia deadline
Zachęcam, zapraszam, czekam na szorty.
Co jakiś czas będę przedstawiał "raport rekrutacyjny".
Linteath - 6 Kwietnia 2008, 16:13
Nono:) Tego się nie spodziewałem! Biorę się do roboty, choć temat trudny i ciężki
mad spodziewaj się maila w przyszłym tygodniu
rumeli - 7 Kwietnia 2008, 14:13
Co za pomysł dziwny? Temat dowolny? Jezu, co tu napisać?
Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Tak sobie skojarzyłem
Witchma - 7 Kwietnia 2008, 14:15
mad, poleciałeś po całości - tak trudnego tematu jeszcze nie było
|
|
|