To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

Martva - 11 Marca 2008, 10:07

Przemknęła mi przez głowę podobna myśl, ale szybko ją wygoniłam ;)
Albion - 11 Marca 2008, 21:17

Cos skrobię, tylko dopracowac muszę - to powinny byc juz 3 jeżeli dobrze liczę :mrgreen:
czterdziescidwa - 11 Marca 2008, 21:42

hijo: a ile czasu potrzebujesz? Do tej pory były 2 tygodnie od ogłoszenia tematu i wychodziło fajnie. Ale jak inni się zgodzą...

rumeli, Martva no naskrobcie coś, nawet mi się udało, a co dopiero Wy :)

Albion: dzięki :)

Martva - 11 Marca 2008, 21:47

czterdziescidwa napisał/a
nawet mi się udało, a co dopiero Wy

Ja nie umiem :|

hijo - 12 Marca 2008, 09:10

czterdziescidwa, nie będę wydłużał terminu tylko dlatego, żę za późno się zorientowałem :)
Chal-Chenet - 12 Marca 2008, 09:18

Ja tam coś naskrobałem, co prawda jeszcze nie do końca, ale boję się wysłać :D
Albion - 12 Marca 2008, 10:22

To się napij czegoś mocniejszego na odwagę :mrgreen:

Czego tu się bać, najwyżej cię szanowne gremium, pod przykrywką konstruktywnej krytyki, zjedzie jak burą... :wink:

hijo - 12 Marca 2008, 12:42

Albion napisał/a
najwyżej cię szanowne gremium, pod przykrywką konstruktywnej krytyki, zjedzie jak burą...
taaa a po takim przyjęciu twojego tekstu, Chal-Chenet to dopiero bedziesz miał okazję, żeby się napić :mrgreen:

Edit : lietrufka :oops:

banshee - 12 Marca 2008, 12:47

albo i miał :wink:
Azirafal - 13 Marca 2008, 15:43

Termin do niedzieli jest, rajt? No to spoko, moze nawet ja cos skrobnę, jak siły pilnujace losów ludzkich pozwolą ;)
mad - 13 Marca 2008, 20:13

Przyślę raczej na pewno. Na szczęście tylko jeden, nie powtórzę już numeru z trojaczkami :mrgreen:
czterdziescidwa - 13 Marca 2008, 22:06

Dzięki!
Termin jest do niedzieli do 20.00 i na razie nie dostałem nic. Jeśli poświęciliście czas na napisanie, to nie bójcie się, tylko ślijcie! Mi się za pierwszym razem dostało, oj dostało od krytykantów ;)
Dla tych, którzy mają wątpliwości czy słać zacytuję pierwszy i trzeci punkt regulaminu:

1. Przedmiotem zabawy jest napisanie szorta na zadany temat w zadanym czasie.
3. W razie wątpliwości patrz podkreślenie w pkt.1

;)

Mad: trojaczki ujdą. Na niechęć mógłbyś się narazić atakując bliźniakami :twisted:

mad - 14 Marca 2008, 00:31

czterdziescidwa napisał/a
Mad: trojaczki ujdą. Na niechęć mógłbyś się narazić atakując bliźniakami :twisted:

He he, dobre! Ale co, jeśli ostatni z trojaczków to kot? :wink:

hijo - 14 Marca 2008, 20:29

No i nie ma takiej opcji nie wyrobię za CHRL i pół Ameryki - Czasu nie ma :evil:
czterdziescidwa - 16 Marca 2008, 17:21

Słuchajcie, mam kilka obiecanych i jeszcze nie dostanych szortów. Były też prośby o przedłużenie. Co Wy na to, żeby przesunąć termin do jutra?
Proponuję tak:
1. Jeśli nikt nie zaprotestuje, to przesuwamy termin.
2. Ponieważ to zawsze "nagięcie" zasad, więc każdy z forumowiczów, który jest tu, powiedzmy dwa tygodnie, ma prawo veta - jeśli się sprzeciwi, nie ma przedłużenia.

Albion - 16 Marca 2008, 20:04

42 mój poszedł przed chwilą, mam nadzieję, że dostałeś... Sorki, że dopiero teraz, ale w ostatniej chwili zmieniłem koncepcję. Niedopracowany, ale co tam :mrgreen:
Jeżeli nikt się nie sprzeciwia, to poprawiony doślę jutro.

Witchma - 16 Marca 2008, 20:06

Albion, powinieneś się sprzeciwić, byłbyś jedynym uczestnikiem i wygrałbyś walkowerem :D
mad - 16 Marca 2008, 20:12

Witchma napisał/a
Albion, powinieneś się sprzeciwić, byłbyś jedynym uczestnikiem i wygrałbyś walkowerem :D

Czyli, Witchma, nic nie wysłałaś? :shock: :cry:

dzejes - 16 Marca 2008, 20:13

O nieprawda, że jedynym. I takie przedużanie nie jest fajne :| Fajne by było, żeby koniec terminu wypadał np. w piątek, żeby na weekend, gdy jest ruch większy już były nowe teksty. No ale teraz to i tak nie ma znaczenia.
Witchma - 16 Marca 2008, 20:21

mad napisał/a
Czyli, Witchma, nic nie wysłałaś? :shock: :cry:

postanowiłam zajmować się tylko tym, co potrafię robić :) ostatnio gram w morrowinda na przykład :P
a tak serio, to jakoś temat nie pobudził mnie artystycznie ;)

Fidel-F2 - 16 Marca 2008, 21:01

veto
czterdziescidwa - 16 Marca 2008, 21:14

Fidel-F2: Termin był do 20:00, więc o 20:00 został przedłużony, nie było wcześniej veta. Jak bym znów zmienił, to narobił bym sobie jeszcze więcej wrogów ;)

Teraz myślę, że to kombinowanie to był zły pomysł, ale cóż, nauczę się na tym błędzie.

mad - 16 Marca 2008, 21:33

Ty za późno zaproponowałeś przesunięcie terminu, a Fidel za późno zawetował. Wyszło na zero. Nie chciałem się wtrącać, ale generalnie jestem za przestrzeganiem terminów.
Azirafal - 17 Marca 2008, 12:12

Ja powinienem sobie głowę popiołem posypać i 'mea culpa' zakrzyknać, ale cóż - ostatnimi czasy mam niewiele czasu (powtórzenia, powtórzenia) i niezbyt sie potrafie z tym zakręcić :? Może jeszcze dzisiaj cos skorbne, ale nie obiecuję...
Albion - 17 Marca 2008, 18:06

czterdziescidwa masz chyba z lekka skrzynkę zapchaną - odpowiedź z 11.00 i poprawione opko wiszą w wysyłanych. To tak na marginesie. :mrgreen:
czterdziescidwa - 17 Marca 2008, 20:57

http://www.science-fictio...opic.php?t=1509

Szorty już są. Miłego czytania :)

mad - 6 Kwietnia 2008, 15:27

Czas rozpocząć następną edycję. Zgodnie z zapowiedzią temat będzie... zaskakujący.

Uwaga! Temat brzmi:

Temat dowolny

Zdziwieni? Chyba predzej czy później musiało do tego dojść. Jeden jedyny raz zrywamy autorom krępujące (ale i inspirujące) więzy. Uruchamiamy wyobraźnię bez granic, piszemy o tym, co w duszy gra! Bellatrix nie napisze nikomu w recenzji, że szort jest nie na temat :wink:

Żeby nie było za dobrze, wprowadzam jednorazowe ograniczenie: jeden autor = jeden szort. Chcę zapobiec w ten sposób ewentualnemu czyszczeniu szuflad z różnego rodzaju pleśni :idea:

Czyli zasady po kolei:

1. Temat dowolny.
2. Nieprzekraczalny limit znaków ze spacjami = 3500.
3. Zamiast kodów nadanych przez gospodarza edycji, wprowadzamy tytuły nadane przez autorów. Tytuły nie są uwzględniane w limicie znaków.
4. Absolutnie nieprzekraczlny deadline - niedziela 20.04.08 godz. 20.00.
Informuję, że po 20.04 nie będzie mnie przez prawie tydzień, a więc nie ma możliwości przełożenia deadline

Zachęcam, zapraszam, czekam na szorty.
Co jakiś czas będę przedstawiał "raport rekrutacyjny".

Linteath - 6 Kwietnia 2008, 16:13

Nono:) Tego się nie spodziewałem! Biorę się do roboty, choć temat trudny i ciężki :mrgreen:

mad spodziewaj się maila w przyszłym tygodniu ;)

rumeli - 7 Kwietnia 2008, 14:13

Co za pomysł dziwny? Temat dowolny? Jezu, co tu napisać? :|
Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Tak sobie skojarzyłem :roll:

Witchma - 7 Kwietnia 2008, 14:15

mad, poleciałeś po całości - tak trudnego tematu jeszcze nie było :D

Partner forum