Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
Kruk Siwy - 26 Października 2009, 17:35
Godzilla, chodzę w skórze i czarnych podkoszulkach. To ze mnie czyni szatanistę i czciciela zua? Trochę jesteś przewrażliwiona.
No i dobrym projektem jest wprowadzenie kolorów, najlepiej całej tęczy!
feralny por. - 26 Października 2009, 17:47
| Kruk Siwy napisał/a | | chodzę w skórze i czarnych podkoszulkach. To ze mnie czyni szatanistę i czciciela zua? | Co za pytanie, oczywiście, że tak
Kruk Siwy - 26 Października 2009, 17:48
No to już dla Godzilli za późno... razem żeśmy herbatę pili a nawie chyba i jakieś piwo. Przepadło!
nureczka - 26 Października 2009, 18:01
A ja na Avangardzie byłam w czerwonych spodniach i takiż szpilkach.
Jedenastka - 26 Października 2009, 18:02
| Kruk Siwy napisał/a | | No to już dla Godzilli za późno... razem żeśmy herbatę pili a nawie chyba i jakieś piwo. Przepadło! |
No nie... dlaczego ? Pogubiłam się...
Anonymous - 26 Października 2009, 18:44
| Kruk Siwy napisał/a | | Godzilla, chodzę w skórze i czarnych podkoszulkach. To ze mnie czyni szatanistę i czciciela zua? |
Kruk czcicielem Zua? Ciekawa koncepcja. Hmm...Muszę powiedzieć o tym Oli.
Anyway, nas chyba 5-tego nie będzie. Planujemy zaatakować Jastrzębią Górę w tym czasie.
btw - wielkie dzięki wszystkim za zacne spotkanko. Było fajnie, chociaż zwinęliśmy się dość wcześnie (niedługo po zgadze zdaje się). Tylko cholerne autobusy jeździły zdecydowanie za rzadko i musieliśmy na przystanku czekać ponad godzinę, zanim jakiś raczył przyjechać.
Kruk Siwy - 26 Października 2009, 19:12
Jedenastka, ten kto ze złem przestaje taki sam się staje. Mówię - dla Godzili już za późno. Też już jest zua! I niech się nie wykręca! Od spotkania znaczy.
Pucek - 26 Października 2009, 19:34
Adanedhel, wrzuć jakieś zdjęcia! Godzilli trzeba wspomagania w podjęciu decyzji!
Skofa będzie jak zwykle szumna, piwna i pełna głębokich ętelektualnych dyskusji! Niezależnie od koloru podkoszulków
nimfa bagienna - 26 Października 2009, 19:39
| Adanedhel napisał/a | | A, żebym pamiętał - na grudniową SKOFĘ mamy pozwolenie na przyniesienie dowolnych wypieków. |
Czyżby sprawa legalności/nielegalności spożywania chlebka miała dalszy ciąg po moim wyjściu?
Jedenastka - 26 Października 2009, 19:40
| Pucek napisał/a | Godzilli trzeba wspomagania w podjęciu decyzji!
Skofa będzie jak zwykle szumna, piwna i pełna głębokich ętelektualnych dyskusji! |
Mam wrażenie, że kiedyś na Skofie prowadziłam z Godzillą głęboką intelektualną dyskusję o dzieciach i nie tylko... ale dopóki Godzilli nie zobaczę jeszcze raz, nie będę pewna czy to była ona... .
Kruk Siwy - 26 Października 2009, 21:12
nimfa bagienna, ciąg dalszy był taki że cichaczem zakosiłem chlebek i zbiegłem. Dogryzam go teraz - smaczny jest!
mBiko - 26 Października 2009, 21:13
| Adanedhel napisał/a |
A Ty i tak wrzucasz kiedy znajdziesz czas. |
Ale ta presja Adi, prawdziwy artysta nie może pracować w takich warunkach.
Adanedhel - 26 Października 2009, 21:28
Wszyscy, którzy ubierają się w kolory, chcieliby się ubierać w czerń, ale jeszcze do tego nie dorośli. Gdy dorosną pozostałe dwa elementy - słuchanie metalu i bycie szatanistą - same przyjdą. Ewentualnie są kryptometalami
Jedenastka - 27 Października 2009, 09:01
| Adanedhel napisał/a | | Wszyscy, którzy ubierają się w kolory, chcieliby się ubierać w czerń, ale jeszcze do tego nie dorośli. |
Ostatnio na SKOFie miałam czarne spodnie na sobie. Widać nie dorosłam do 100% czerni .
| Adanedhel napisał/a | | Gdy dorosną pozostałe dwa elementy - słuchanie metalu i bycie szatanistą - same przyjdą. |
Gdy. Długo jeszcze będę rosła...
Adanedhel - 27 Października 2009, 18:12
SKOFA XXVIII
Zdjęcia. Niewiele ich - z czego z pewnością kilka osób będzie zadowolonych. Złej jakości - z czego z kolei wiele osób będzie niezadowolonych. I nie widać ich autora - z czego zadowolony będzie mBiko.
W każdym bądź razie radzę zwrócić uwagę na nasze nowe nabytki - oby nie jednorazowe - oraz Żerania, który tym razem może nie wyszedł niesamowicie, ale używa Mocy.
| Jedenastka napisał/a | Ostatnio na SKOFie miałam czarne spodnie na sobie. Widać nie dorosłam do 100% czerni . |
Ewentualnie starasz się być trochę po naszej, trochę po ich stronie.
Zgaga - 27 Października 2009, 18:26
| Adanedhel napisał/a | | nowe nabytki - oby nie jednorazowe |
Piękne sformułowanie
Jedenastka - 27 Października 2009, 18:36
| Adanedhel napisał/a | | Złej jakości - z czego z kolei wiele osób będzie niezadowolonych. |
To dobrze, że złej jakości. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu .
| Adanedhel napisał/a | | Ewentualnie starasz się być trochę po naszej, trochę po ich stronie. |
Kim Wy jesteście to trochę już wiem. Ale kim są oni?
Witchma - 27 Października 2009, 19:34
Oj, fajnie Was chociaż na zdjęciach zobaczyć (niechby i słabej jakości ).
merula - 27 Października 2009, 20:48
Tak właśnie myślałam, że Jedenastka to ta osoba, kiedyś już ucięłyśmy sobie miłą pogawędkę.
Tym bardziej szkoda, że się rozminęłyśmy.
Lynx - 27 Października 2009, 21:11
Fajnie Wasze gębusie pooglądać
Specjalnie dla Adiego znajdę zółte rajstopy, granatową spódniczkę, zieloną bluzkę i czerwony żakiecik
merula - 27 Października 2009, 21:14
i różową kokardę, koniecznie
Lynx - 27 Października 2009, 21:14
merula, taką błyszcząca.
merula - 27 Października 2009, 21:15
dokładnie
Pucek - 27 Października 2009, 21:34
Pięknie będzie... A jakiś złoty brokacik? Mogę? Mogę?
Aaaa - takie pytanie na boczku: na szorty głosowałyście?
Kruk Siwy - 27 Października 2009, 21:38
Zwomituję! Pucek uspokój się!
A na Skofie i tak kolor czarny zwycięży, jak nic.
merula - 27 Października 2009, 21:44
Pucek, pewnie, że możesz
Kruku , jak mnie zdenerwujesz, to czerwoną kieckę założę
na boczku - jeszcze nie, ale przeczytałam.
Pucek - 27 Października 2009, 21:46
I jeszcze brylanty z Jabloneksu założę! O! Wiesz jak to będzie w błyskach fleszy wyglądać?
merula - 27 Października 2009, 21:47
po namyśle wycofuje sie z kiecki, Kruk mnie podpuści i wyjdzie na jego
Kruk Siwy - 27 Października 2009, 21:50
Ciemne okulary założę. O!
merula, a krótka będzie?
merula - 27 Października 2009, 21:53
z krótkiej wyrosłam
zresztą z obawy o Twoje serce i nadmiar emocji, nie zrobiłabym Ci tego
|
|
|