Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Pako - 1 Października 2006, 10:45
Roczek, albo i nie roczek
Jeśli liczyć od założenia forum, to roczek minął nam w czerwcu. Jeśłi liczyć od ożycia forum, to roczek będize w sobotę
Ma NURS czas, żeby podsumowanko napisać ładne
Rodion - 1 Października 2006, 10:49
Jeszcze godziny policz skrupulancie jeden Ty
A NURS ma teraz na głowie rachunak za wypozyczenie merca
Pako - 1 Października 2006, 10:53
Ja lubię konkretną datę, a nie: jakoś tak teraz te urodziny. nie. 7 października urodziny, roczek nam stuknie Dokładniej, jeśłi przyjąć zarejestrowanie pierwszego usera, to 16:43 otweiramy szampana . A ja tylko 59 minut później na świat przyszedłem
Ah... ja teraz muzsę być matematycznie dokładny, logiczny do bólu i w ogóle. Taka już ta informatyka :/
Rodion - 1 Października 2006, 10:57
Pitu, pitu
A jakies konkrety związane z ta data i godzina? Co?
Przydaloby sie jakoś uczcic ten moment.
Pako - 1 Października 2006, 11:05
Ano, wypadałoby A jako że to sobota... NURSa pogonić trzeba! Niech przemówienie napisze, przedstawienie jakieś zrobimy, jak w szkole ^^
A potem, jak na dobrych ludzi przystało, pójdziemy się upić, jak to zazwyczaj na urodzinach
NURSie, planujesz coś na uczczenie rocznicy forumowania?
Rodion - 1 Października 2006, 11:11
No i widzisz!? Zaczynasz lapac klimat
Akademia!!
Jak za starych czasów
Wierszyki, prelekcje, przedstawienia, piosenki.
Coś w stylu: <natchnione> "NURSa widzialem...", czy <bohaterskie> " Juz napisany pierwszy post, do sieci wpadł, na cała polske cały świat..."
Etc. Pole do popisu nieograniczone
Anonymous - 1 Października 2006, 11:25
Witam!
Pako:
| Cytat | 7 października urodziny, roczek nam stuknie Dokładniej, jeśłi przyjąć zarejestrowanie pierwszego usera, to 16:43 otweiramy szampana |
To akurat na SKOFIE będzie co oblewać!
Pako - 1 Października 2006, 11:30
No.. to skofowicze zrobią pod Pałacem przedstawienie! Akademia jak się patrzy będzie! Miria powie wierszyk, Godzilla zagra na gitarze coś, mawete pokaże tresowanych żuli itp!
A NURS stanie na ramionach dwóch wysokich, jakich tam znajdzie, zaczerpnie tchu i wygłosi orędzie!
Ludzie będą to wieki wspominać!
"Miałem sen, wielki sen! Sen, w którym wszyscy forumowicze mieli więcej postów niz Pako, a Trolle był tylko w dawnych legendach!"
Indy - 1 Października 2006, 11:34
Oż, trzeba będzie szampana kupić
hjeniu - 1 Października 2006, 11:35
Akademię niech zrobią pod kamerką internetową. żeby biedacy którzy nie mają już ani dnia urlopu mogli sobie chociaż popatrzeć
Alatar - 1 Października 2006, 11:46
Bonjour. Dzisiaj pierwszy odcinek jakiegoś serialu 'Doctor Who". Ktoś to zna? Zarekomenduje? Albo też wystawi nieprzychylną opnię? Bo ja tego nie znam.
Anonymous - 1 Października 2006, 11:53
Witam. A gdzie dają "Doctor Who"? Z tego co wiem to serial sf produkcji BBC. Więcej znajdziesz w wikipedii:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who
Selithira - 1 Października 2006, 12:05
Bry.
Alatar - 1 Października 2006, 12:49
"Doctor Who" na TVP1 o 15:05 dzisiaj.
Kruk Siwy - 1 Października 2006, 14:11
Mało dobry. Katar, gardziołko i ogólny dyzgust.
elam - 1 Października 2006, 14:25
- no to cebulke, czosnek, herbatke z cytrynka....
Kruk Siwy - 1 Października 2006, 14:41
Herbatkę z cytryną i miodem stouję od piątku... Czosnek? Hm. Może na kolację coby nikogo nie obezwładniać oddechem...
Miałem grzańca z piwa zrobić. Ale na zimno lepiej smakuje...
Studnia - 1 Października 2006, 19:06
Witam po kilkudniowej nieobecności... Praca może człowieka wykończyć. Ale jaką daje satysfakcje
Aga - 1 Października 2006, 21:49
Opuszczam was na tydzień Ale jadę do Londynu, który już dawno chciałam odwiedzić.
A po powrocie - obiecuję - będą fotki londyńsko-rosyjskie.
Zmykam spać, bo jutro muszę wstać o nieludzkiej godzinie. Dobranoc wszystkim! Trzymajcie się!
Tomcich - 1 Października 2006, 21:55
Witam wszystkich i melduję posłusznie zakończenie operacji Pszczykon. Ostatni uczestnik (tzn, ja) dotarł do bazy.
elam - 1 Października 2006, 21:58
hyhy i jak bylo? czekamy na relacje z nocy u wiedzmy (w odpowiednim temacie)
Alatar - 1 Października 2006, 21:59
Mykam spać. Aga, udanych voyage'y. Tomcich, uspokoiłeś nas.
Ixolite - 1 Października 2006, 22:00
Bry i branoc.
Selithira - 1 Października 2006, 22:26
Ups... Właśnie zauważyłam cztery komary rządkiem siedzace na ścianie. Bedę miała zaraz rozrywkę... A w ogóle to dobranoc
Sandman - 1 Października 2006, 22:31
Branoc wszystkim (jak ja nie lubię poniedziałków)
Anonymous - 1 Października 2006, 22:33
Dobranoc. Kolejny tydzień pracy przede mną. A potem SKOFA!
elam - 1 Października 2006, 22:47
branoc, ja tez mowie. do juterka...
Agi - 2 Października 2006, 05:11
Witam a ja już muszę do kieratu
Indy - 2 Października 2006, 07:00
Czołgiem
Dzisiaj Słońce za chmurami, cuż za wspaniała pogoda
Ixolite - 2 Października 2006, 07:09
Chyba niezbyt bry. Zimno, mokro, zwlec z wyrka się nie mogłem i jakoś dziwnie się czuję
|
|
|