Spodenki - Szorty
baranek - 5 Maj 2011, 13:33
shenra, chyba raczej dopiero w Nidzicy się spotkamy. A póki co - po Drwęcy raczej pochodzę. Nie wiem, jeszcze myślę. Że tak sobie Kruka zacytuję: "Jak przyjdę, to będę". Ale niczego nie obiecuję.
E: Witchma, ale temat Łośkowy póki co odłogiem leży.
shenra - 5 Maj 2011, 13:35
Witchma Ty się do Wawy przetransportuj.
Witchma - 5 Maj 2011, 13:39
baranek, a nad czym się rozpisywać? Łosiek jest, z tego co wiem 28 maja. Bliżej tego terminu zaczniemy stosować różnego rodzaju środki przymusu wobec tych, którzy jeszcze nie wiedzą, że chcą przyjechać
Agi - 5 Maj 2011, 15:53
Zastanawiam się do którego wątku przenieść Wasz offtop. Jakiś międzykonwentowy chyba...
merula - 5 Maj 2011, 16:41
Agi, no co Ty, przecież widać, że natchnienia szukają
Witchma - 5 Maj 2011, 16:56
merula, idźmy tym tropem... najlepszy przyjaciel mężczyzny - Ciechan?
merula - 5 Maj 2011, 17:14
a może Łoś - ek
dziko - 5 Maj 2011, 22:28
Cztery szorty już to niezły wynik, w edycji będzie pewnie ze czternaście, z czego siedem przyjdzie dnia ostatniego - bo taki jest porządek Wszechświata
baranek - 5 Maj 2011, 22:33
W zasadzie to od jakichś trzech minut pięć szortów.
Ozzborn - 5 Maj 2011, 22:35
powinienem pewnie usiąść na rękach teraz, ale chyba nawet mam pomysła... na szczęście w pon. kolokwium z arabskiego więc nie mogę pisać
baranek - 5 Maj 2011, 22:37
Ozzborn, żadne słowa nie są w stanie oddać mojego rozczarowania. Choć, szczerze mówiąc, gdybyś miał to napisać po arabsku...
Nie cwaniakuj, tylko zapisz tego pomysła.
shenra - 5 Maj 2011, 22:42
Ozzborn, ile razy jeszcze będziesz się tak tłumaczył, za każdym razem tak samo. To już nawet nie jest oryginalne
Ozzborn - 5 Maj 2011, 22:49
shenra,
Agi napisał/a | tak w ogóle, to wszystko już było. |
Kolokwium jest w pon. do 15 więc jest szansa, mała ale zawsze
Iscariote - 5 Maj 2011, 22:57
Zróbmy kiedyś konkurs szortów na czas!
Przyjmujemy zgłoszenia, następnie ustalamy termin. O powiedzmy ustalonej wczesniej godzinie na forum podawany jest temat. Uczestnicy postują swoje szorty. Po wklejeniu wszystkim szortów robimy ankietę i standardowo głosujemy. Do ostatecznej liczby głosów doliczamy punkty za miejsce zdobyte w naszym małym wyścigu i w ten sposób otrzymujemy podium.
hmm... nie no dobra. to głupi pomysł.
baranek - 6 Maj 2011, 06:53
Iscariote, to nie jest głupi pomysł
Dziwny - owszem, ale nie głupi. Ja kiedyś myślałem o czymś takim: temat i dwie godziny czasu na napisanie i wysłanie. Ale to było dawno temu, kiedy jeszcze nie moglem uwierzyć, że napisanie szorta może zająć dwa tygodnie.
Kruger - 6 Maj 2011, 08:27
Dwa tygodnie to może faktycznie przesada, ale tydzień to jednak sensowny termin. W końcu tekst winien swoje odleżeć.
Matrim - 6 Maj 2011, 09:13
Kruger napisał/a | W końcu tekst winien swoje odleżeć. |
Aś tam Odleżeć to winno się wino. Szort się może ustać, jak kawa. Albo mętna woda.
baranek - 6 Maj 2011, 09:30
Kruger, oczywiście, że szort musi się odleżeć. Dlatego myślałem o dwóch godzinach.
Kruger - 6 Maj 2011, 09:31
Matrim, no nie wiem.
Ja tam tekst odkładam do szuflady i on tam leży raczej a nie stoi Znaczy moje się odlegują a nie odstają
Baranek, mam pytanko. Czy warunkowa zgoda na delikatne przekroczenie limitu dotyczy tylko zasłużonych szorterów, czy taki nowak jak ja też może?
Edit.
Pomysł dwugodzinówki mam za ciekawy. Teksty zapewne byłyby nieco surowsze, ale to nie znaczy, że mniej ciekawe. Ino kasowałoby to trochę tych, którzy mieliby problemy z poświęceniem dwóch godzin w danym momencie historycznym.
baranek - 6 Maj 2011, 09:35
Kruger, zasady są jednakowe dla wszystkich.
Kruger - 6 Maj 2011, 09:39
Wolałem zapytać. Nigdy nic nie wiadomo. W końcu tu się gollumów bija
Dobra, kończę offtopować
shenra - 6 Maj 2011, 10:01
baranek napisał/a | Ale to było dawno temu, kiedy jeszcze nie moglem uwierzyć, że napisanie szorta może zająć dwa tygodnie. | No nie do końca, bo szort stosunkowo pisze się od kopa, tylko musk czasem nie chce się przekonać, że: a) ma pomysła, b) ta pomysła jest ok, c) zwerbalizowanie tego pomysła to nie koniec świata
Selena - 6 Maj 2011, 12:20
shenra napisał/a | No nie do końca, bo szort stosunkowo pisze się od kopa, tylko musk czasem nie chce się przekonać, że: a) ma pomysła, b) ta pomysła jest ok, c) zwerbalizowanie tego pomysła to nie koniec świata |
baranek - 6 Maj 2011, 12:27
Cytat | zwerbalizowanie tego pomysła |
Tej pomysły chyba?
merula - 6 Maj 2011, 23:22
po konsultacjach społecznych okazuje się, że mój pomysł na szorta się nie nadaje, więc ode mnie sie przesyłki, baranku, nie spodziewaj.
lakeholmen - 6 Maj 2011, 23:27
Konsultacjach? Aż strach pomyśleć, co musiało się tam dziać... W szorcie, znaczy się
baranek - 7 Maj 2011, 07:49
Cytat | ode mnie sie przesyłki, baranku, nie spodziewaj. |
Nie przesadzaj merula, po tym co już dostałem wiem, że mogę się spodziewać wszystkiego
A dostałem sztuk sześć. Cyfrą - 6. Na razie...
Selena - 7 Maj 2011, 08:00
baranek napisał/a | po tym co już dostałem wiem, że mogę się spodziewać wszystkiego |
Aż tak źle?
baranek - 7 Maj 2011, 08:04
Selena, no coś Ty! Ale teksty odznaczają się sporą dawką kwasowości.
shenra - 7 Maj 2011, 09:01
baranek napisał/a | Tej pomysły chyba? | Już nie chciałam przeginać
lakeholmen napisał/a | Aż strach pomyśleć, co musiało się tam dziać... W szorcie, znaczy się | Jego szortowatość miała aspiracje znacznie przewyższające tutejsze klimaty Ale niezła, niezła
baranek napisał/a | Ale teksty odznaczają się sporą dawką kwasowości. | No cukier teraz drogi.
|
|
|