To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?

Pako - 29 Lipca 2006, 08:46

Nie może być, że wiedźma niczego nie oczekuje. Każdy czegoś oczekuje, jeden mniej, drugi więcej, ale każdy czegoś :)
A z tymi wiedźmami to rzeczywiście tak może być, że niezależne za bardzo zostają same, bo tak to jakoś jest, że facet lubi być tym silniejszym w związku chyba ;) A powinnością kobiety jest być tą słabszą, nawet jeśli to nie prawda. Ot, gra miłosna.

Kruk Siwy - 29 Lipca 2006, 13:38

Pako, doświadczony wojownik w te klocki...
Fidel-F2 - 29 Lipca 2006, 13:52

:mrgreen:
mawete - 29 Lipca 2006, 14:07

heh... :mrgreen:
Tomcich - 29 Lipca 2006, 14:14

Wiedźma:

Cytat
Wiedźma chyba niczego nie oczekuje :) jak już wybierze, to kocha pomimo wszystko, nade wszystko :D

Ktoś mi całkiem niedawno powiedział, że takiego prawdziwego altruizmu nie ma na świecie. :D Chyba że w postaci choroby. :wink: Czyżby bycie Wiedźmą to rodzaj choroby? :roll: :D A każdy chyba czegoś oczekuje, choćby miłości odwazjemnionej od drugiej strony, zaufania, wsparcia. :)

mawete - 29 Lipca 2006, 14:22

Nie ufaj, nie proś, nie bój się.... Reszta będzie łatwa :D
Wiedźma - 29 Lipca 2006, 14:25

Cytat
Kruk Siwy napisał/a
Pako, doświadczony wojownik w te klocki...

Oj Pako, będziesz musial isć na szkolenie do Wiedźmy :twisted: Czy ktoś chce jeszcze dołaczyć? :mrgreen: Albo czy czyjaś druga połowa chce kogoś wysłac na podszkolenie? :mrgreen:

Tomcich - 29 Lipca 2006, 14:26

mawete:

Cytat
Nie ufaj, nie proś, nie bój się....

Bądź macho. :mrgreen:

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 14:26

Prawdziwa milość niczego nie oczekuje :) To miłosć naszego ego oczekuje tych wszystkich rzeczy :)
Tomcich - 29 Lipca 2006, 14:38

Wiedźma:

Cytat
Prawdziwa milość niczego nie oczekuje :) To miłosć naszego ego oczekuje tych wszystkich rzeczy :)

To jednak miłość altruistyczna. :D
Hmmm, :roll: to na którym poziomie ona istnieje, ego kocha miłością interesowną (oczekuje czegoś w zamian), id - miłością pożądliwą, pierwotną, to chyba dopiero superego może kochać miłością bezinteresowną. :D Z tej psychoanalizy wynika, że Wiedźmy mają bardzo rozbudowane superego. :D

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 14:43

Tomcich napisał/a
Wiedźma:

Cytat

To jednak miłość altruistyczna. :D

Nie tak do końca :D Nagrodą jest jest to, że sie kocha :D To tylko inaczej ustawiona nagroda :D

mawete - 29 Lipca 2006, 14:45

Wiedżma: nie chcę być cyniczny, ale jakoś nie wierzę w to co mówisz..... :mrgreen:
Tomcich - 29 Lipca 2006, 14:53

Wiedźma:

Cytat
Nie tak do końca :D Nagrodą jest jest to, że sie kocha :D To tylko inaczej ustawiona nagroda :D

Cytat
Prawdziwa milość niczego nie oczekuje :)

Czyli jednak czegoś oczekujesz, nagrody, co wskazuje jednak na supergeo, z tego co pamiętam - ja idealne daje nam nagrodę i wywołuje poczucie dumy, za dobre działanie. (W tym przypadku za to, że kogoś kochamy). :D

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 14:58

No przecież to ja wychodzę na cyniczną do bólu :mrgreen:
Wiedźma - 29 Lipca 2006, 15:02

Dokladnie superego daje nam poczucie nagrody, gdy zbliżamy sie do "ja idealnego, czyli obrazu siebie wytworzonego przez wzorce spoleczne zaszczepione w dzieciństwie :)

A jak myslicie, jak wyglada mała wiedźma? :D

mawete - 29 Lipca 2006, 15:09

No ale ja jestem idealny... skromny i doskonały - rzadkie połączenie cech - akurat u mnie się trafiło.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wiedźma - 29 Lipca 2006, 15:19

Cytat
mawete napisał/a
No ale ja jestem idealny... skromny i doskonały - rzadkie połączenie cech - akurat u mnie się trafiło.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to wrózę Ci rzesze kochających wiedźm :D

Chyba że Ty i Twój komputer stoicie w kącie, mawete? :mrgreen:

mawete - 29 Lipca 2006, 15:30

:?:
Wiedźma - 29 Lipca 2006, 15:34

Pamiętasz, gdzie też taka idealna mała stała? :D
mawete - 29 Lipca 2006, 15:41

aaa... zapomniałem już o tej bajce :D
ale ja prawdę mówię... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 15:44

No wiem, że prawdę, mawete, by sie tam nie zmieścił :D i nikt by sie nie osmielil go tam postawić :mrgreen: nawet Wiedźma :D
Wiedźma - 29 Lipca 2006, 17:57

Idealny mezczyzna dla wiedźmy:
1. inteligentny
2. mający swoją pasję godną podziwu
3. z poczuciem humoru
4. wrażliwy ogolnie moralnie i estetycznie
5. czuły
6. otwarty na nowe pomysły w każdych dziedzinach (trochę szalony)
7. wierny
8. na którym mozna polegać
9. dobry również dla innych
10. mający cośprzyciągającego w sobie :)

To na razie tyle :D

mawete - 29 Lipca 2006, 18:06

pkty 7. i 9. mi się nie podobają... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tomcich - 29 Lipca 2006, 18:10

mawete:

Cytat
pkty 7. i 9. mi się nie podobają... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To nie tobie mają się podobać, ale Wiedźmie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I jak rozumiem resztę punktów spełniasz. :mrgreen:

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 18:12

9 można by się jakoś dodagać i zmienić na inny :D , ale 7 nie ma mowy :mrgreen:
Pako - 29 Lipca 2006, 18:15

Czuję się wyśmiany :P :P :P
Ale wiecie jak to jest.. tyle filmów dziś w TV puszczają... człowiek się uczy ;)

A jak ktoś spełni wszystkie pkt Wiedźmy, to kurczę będzie coś :) Bo jeszcze nikogo takiego nie spotkałem ;) Zawsze jest kompilacja kilku tych pkt i kilku mniej lubianych cech. Kwestia tego, żeby polubić i te gorsze cechy :) I tak, cholercia, parę razy w życiu się zakochałem, to wiem co to miłość :P

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 18:17

Wiesz, co to zakochanie :D A to wielka róznica :D
Tomcich - 29 Lipca 2006, 18:21

Pako:

Cytat
I tak, cholercia, parę razy w życiu się zakochałem, to wiem co to miłość :P

Zakochanie to dopiero pierwszy krok do miłości. :D

Pako - 29 Lipca 2006, 18:28

Hmm... mi tam się zdaje, że w jednym wypadku przeszedłem do tej miłości, na ile mogę moim skromnym doświadczeniem ocenić ;)
Ale dobra, ja wiem, że młody jestem :P Nie musicie mi tego tak uświadamiać... staruchy :P ;)

Wiedźma - 29 Lipca 2006, 18:32

No tak, i wróciliśmy do stereotypowego wizerunku wiedźmy - staruchy :(

Partner forum