Do redakcji - Nadsyłanie Prac
andre - 10 Marca 2006, 14:16
Uwaga podróżni.Pośpieszny NURS z Katowic do... wjedzie na peron 3...
McJohn - 10 Marca 2006, 15:13
Gustaw G.Garuga napisał/a | Stwierdzam niniejszym, że odpowiedź przyszła, i to satysfakcjonująca Very Happy |
Czyli możemy czytać twoje opko, jak rozumiem?:)
Ja nadal na odpowiedź czekam i powoli zaczynałem tracić nadzieję, że ją kiedyś otrzymam, wszakże "Małgorzata" poszła w grudniu, ale kto wie? Może jeszcze się doczekam, skoro NURS przyśpiesza.
btw - matura sux. Przez nią nie mogę siedzić na forum, a co dopiero pisać tekstów.;(
Pako - 10 Marca 2006, 16:12
andre napisał/a | Pośpieszny NURS z Katowic do... wjedzie na peron 3... |
A fe.. dworzec w Katowicach.. a fe...
McJohn napisał/a | btw - matura sux. Przez nią nie mogę siedzić na forum, a co dopiero pisać tekstów.;( |
Rękami, nogami i nosem pod tym się podpiszę. Matura sux...
Do mnie odpowiedź tez nie przyszła - nawet już na nia nie czekam
Piotrek Rogoża - 10 Marca 2006, 17:26
McJohn napisał/a | btw - matura sux. Przez nią nie mogę siedzić na forum, a co dopiero pisać tekstów.;( |
Pako napisał/a | Rękami, nogami i nosem pod tym się podpiszę. Matura sux... |
Matura, jaka matura? O czym wy chłopaki mówicie? Przecież to jeszcze dwa miesiące .
Pako - 10 Marca 2006, 17:30
TA.. niektórzy to mają dobrze... Wszystko w du...szy... a tu się ludzie martwią, bo mata ciężka jest na rozszerzonym.. na podstawowym też prosta znowu aż tak nie ejst... ty byś się pouczył, a nie tylko piszesz
McJohn - 10 Marca 2006, 18:11
Kurczę, odpowiedź przyszła, ale niestety...:(. Well, spróbuje jeszcze raz.
Grunt to się nie poddawać;D.
Piotrek Rogoża - 10 Marca 2006, 18:16
Pako napisał/a | TA.. niektórzy to mają dobrze... Wszystko w du...szy... a tu się ludzie martwią, bo mata ciężka jest na rozszerzonym.. na podstawowym też prosta znowu aż tak nie ejst... ty byś się pouczył, a nie tylko piszesz |
Najgorsze jest to, że JA nic nie robię. Ani nie piszę, ani się nie uczę.
To dlatego, że mam doła . A wiesz, "Nic mi się nie chce, bo mam depresję | A gdy mam depresję, to nic mi się nie chce" .
Pogodziłem się z losem: jestem stworzony do bycia bezrobotnym. I jestem mierny. I nic mi się nie uda. I ciągle pada śnieg. I w ogóle.
McJohn - 10 Marca 2006, 18:22
Piotrek Rogoża napisał/a | Matura, jaka matura? O czym wy chłopaki mówicie? Przecież to jeszcze dwa miesiące Razz. |
Piotrku, wiem, że jeszcze zostały dwa miesiące, ale...no właśnie, to są TYLKO dwa miesiące...A ponieważ matma na rozszerzonym rzeczywiście jest ciężka, to trzeba się jej zacząć wreszcie uczyć;(. A do tego historia, wos...Po kiego diabła ja tyle rzeczy brałem?! <zerka na stronę UW> Aha, prawo...ekonomia...finanse...
Damn.
Pako - 10 Marca 2006, 19:02
Heh.. Piotrek - jakby co to mail czeka, możesz się wyżalić dobry jestem w słuchaniu
A co do bezrobocia itp... tyle osób... za przeproszeniem głupków... robotę znalazło, że ja też dam radę.. kwestia, czy droga będzie prosta, czy nie (nigdy nie jest )
Gustaw G.Garuga - 10 Marca 2006, 19:26
McJohn napisał/a | Czyli możemy czytać twoje opko, jak rozumiem?:)( |
Przy odrobinie szczęścia, już niebawem
gorat - 10 Marca 2006, 21:36
Pako napisał/a | mata ciężka jest na rozszerzonym.. na podstawowym też prosta znowu aż tak nie ejst.. |
Żartujesz? Proza jest zdecydowanie trudniejsza, a próbujesz A na podstawowym to poniżej 90% nie schodź, bo się ośmieszysz. I gdzie tu trudność?
Piotrek: zobaczymy...
Gustawowi gratulujemy zostania Mistrzem!
I zmień avatar, bo już Indianą nie jesteś
I fajnie, że odpowiedzi wreszcie idą. Dobra robota!
Gustaw G.Garuga - 10 Marca 2006, 22:19
gorat napisał/a | Gustawowi gratulujemy zostania Mistrzem!
I zmień avatar, bo już Indianą nie jesteś |
Dziękuję, się zastanowię
Edit: Ty na Klapaucjusza też nie wyglądasz
Ziuta - 10 Marca 2006, 22:24
Przepraszam za lekiego offtopa, ale:
Panowie! Jeśli chodzi o maturę – jestem z wami! Ta szkarada spędza sen z powiek, niszczy psychikę i uniemożliwia naturalny rozwój!
Jestem w takim dołerskim nastroju, że wczoraj miast uważać na lekcjach (nudy, których i tak nie zdaję) wziąłem w ręce kajet i zacząłem pisać wiersze.
Rzecz jasna takie porządne; kiczowate. I dołerskie, bo mam deprechę...
Poprzysięgam, że kiedyś złożę bzdury, które przez ostatnie dwa lata powypisywałem (przeszło 200 stron), opublikuję i zgarnę Nike tudzież Paszport Polityki.
Tak oto nasza edukacja wspiera młode talenty. Sapkowskie, Dukaje i Ziemiańskie tego nie miały!
gorat - 10 Marca 2006, 22:35
Ziuta napisał/a | Panowie! Jeśli chodzi o maturę – jestem z wami! Ta szkarada spędza sen z powiek, niszczy psychikę i uniemożliwia naturalny rozwój! |
Potwierdzam! Po maturze jakoś wierszy nie piszę czy publicystyki...
Ziuta napisał/a | Jestem w takim dołerskim nastroju, że wczoraj miast uważać na lekcjach (nudy, których i tak nie zdaję) wziąłem w ręce kajet i zacząłem pisać wiersze. |
To tobie potrzeba, by lekcja była nudna Ja, jak czułem wenę, po prostu brałem zeszyt i pisałem
No a tak w ogóle to wypadałoby założyć nowy temat. Fajny będzie, o maturze i poetach "lekcyjnych"
O, także wątek z poezją
NURS - 10 Marca 2006, 22:40
Nie matura lecz chęć szczera
zrobi z ciebie forumera
koniec offtopu!
McJohn - 10 Marca 2006, 23:06
Ziuta napisał/a | Jestem w takim dołerskim nastroju, że wczoraj miast uważać na lekcjach (nudy, których i tak nie zdaję) wziąłem w ręce kajet i zacząłem pisać wiersze |
Coś w tym jest...Ja tak mam na polskim. Piszę wtedy konspekty opowiadań, lub ich fragmenty...
gorat napisał/a | Gustawowi gratulujemy zostania Mistrzem! |
Właśnie, gratulacje, gratulacje Gustawie:)
Gustaw G.Garuga napisał/a | Przy odrobinie szczęścia, już niebawem Very Happy |
Ha, a zdradzisz na forum o czym tekst będzie?:D
gorat - 10 Marca 2006, 23:18
McJohn napisał/a | Ha, a zdradzisz na forum o czym tekst będzie? |
Cii... niespodzianka ma być
Zaraz, a czy NURS maczał palce w pomyśle na tekst?
NURS - 11 Marca 2006, 00:22
Pako napisał/a | Heh.. Piotrek - jakby co to mail czeka, możesz się wyżalić dobry jestem w słuchaniu
A co do bezrobocia itp... tyle osób... za przeproszeniem głupków... robotę znalazło, że ja też dam radę.. kwestia, czy droga będzie prosta, czy nie (nigdy nie jest ) |
To fakt, roboty jest dużo, tylko czasem trzeba kark zgiać i cos umieć. A jak całkiem nie idzie to świat czeka, polacy są o niebo zaradniejsi od ludzi z wielu krajow. Dasz sobie radę.
Mara - 11 Marca 2006, 08:29
Skoro Gustaw podzielił sie swoją radością na forum, to ja też to zrobię. Ojciec Redaktor obiecali, że puszczą mój tekst w najbliższym kwartale
Pako - 11 Marca 2006, 09:08
Hehe... czyli forumowicze będą na łamach SFFH Fajnie Pogratulować wam: Maro i Gustawie
Co do matury -nowy topic
Gustaw G.Garuga - 11 Marca 2006, 09:14
Przyjmij Maro najszczersze gratulacje
Dziękuję za miłe słowa i gratulacje i informuję, że NURS palców nie maczał A w temacie samego tekstu się nie wypowiadam, dopóki nie zagości na łamach
Mara - 11 Marca 2006, 10:51
Gustawie, dziękuję za gratulacje Cieszę się bardzo, że Tobie także się udało przejść przez słynne "sito recenzenckie" Zawsze mnie cieszy fakt, gdy ktoś znajomy drukuje swoje rzeczy, bo wtedy mogę kupić gazete albo książkę i powiedzieć nonszalncko - o, tego autora znam A co, a niech inni mi zazdroszczą
Ja wiem - to głupie i dziecinne
NURS - 11 Marca 2006, 14:16
Idę do Media Marktu po gęstsze sito
ktos - 11 Marca 2006, 19:47
ależ Nursie, postęp w zagęszczaniu sita moze doprowadzić do całkowitego zaniku przepustowości
Nivak - 12 Marca 2006, 10:54
NURS napisał/a | wyraźnie przyspieszam, to musi cos oznaczać |
Czy to oznacza, że wkrótce dojdziesz do tekstów przesłanych ci w listopadzie zeszłego roku? Ech, żartuję, mnie się już nigdzie nie śpieszy
NURS - 12 Marca 2006, 12:58
Twój to nawet widziałem tytułowo, coś o dzieciach, prawda?
Pako - 13 Marca 2006, 10:17
No...Nivak, skoro NURS tekst widział, to jednak jakieś szanse na publikację masz Ja tyle szczęścia nie miałem
Kaxi - 13 Marca 2006, 16:32
No proszę, trochę mnie na forum nie było, a tu się jednak coś dzieje Ludzie odpowiedzi dostają, do pisma trafiają... Będzie trzeba znowu spróbować uderzyć textem.
agrafek - 13 Marca 2006, 17:23
Doszedł do listopada, doszedł do listopada!
Cholera, czy ja coś wysyłałem...?
Policzmy.
Jeżeli w marcu doszedł do listopada, to jeśli wyślę teraz, to dojdzie... w okolicach lipca. A może wcześniej, bo studenci mają teraz sesję i brak im czasu na wysyłanie? Hm... chyba tak
McJohn - 13 Marca 2006, 17:56
Kaxi napisał/a | Ludzie odpowiedzi dostają, do pisma trafiają... Twisted Evil Będzie trzeba znowu spróbować uderzyć textem |
Ano trzeba, trzeba, Kaxi. U mnie np. dwa opka już "siem" tworzą, ale kiedy je ukończę i, które pierwsze pójdzie, Bóg jeden raczy wiedzieć. Grunt to się nie poddawać;). Zwłaszcza, jeśli NURS nie powiedział, żeby przestać pisać;).
|
|
|