To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Dunadan - 4 Grudnia 2005, 22:20

konsola... ehh... szczęściarz. A jaką kon-solą? czarnula? Witaj :)
dzejes - 4 Grudnia 2005, 22:28

No niestety byłem we wrażym kapitałowo supermarkecie Tesco zwanym i tam leży jeno numer 1. W kiosku zainstalowanym tuż przy wejściu do owej świątyni konsumpcji również tylko pierwszy numer był.
NURS - 4 Grudnia 2005, 23:41

Jednym słowem realizacja planu przebiega bez zakłóceń. Znowu się im z Krzyżakami wszystko popindoliło :-)
McJohn - 5 Grudnia 2005, 16:22

Dunadan napisał/a
konsola... ehh... szczęściarz. A jaką kon-solą? czarnula?

Nie, Xbox i GameCube. Czarnulę, czy też srebrnulę (bo satin silver), miałem ale wszystkiego w życiu trzeba spróbować:). A, że jestem fanem Nintendo, to wybór GaCka był wyborem obowiązkowym.

btw - [reklama]zapraszam na www.gameonly.pl - największą i najlepszą stronę w polskim Internecie poświęconą wyłącznie konsolom i grom konsolowym. [/reklama]*

*jeśli informacja ta narusza w jakikolwiek sposób regulamin forum, to proszę moderację o jej skasowanie.:). "Dura lex, sed lex", zwyklem mawiać. 8)

Logan - 5 Grudnia 2005, 17:25

Spoko, sam przycinam teraz na x-ie w "Need for speed: Most wanted". :)
Dunadan - 5 Grudnia 2005, 18:45

pf!... potraficie pocieszyć czowieka... Mim małym marzeniem jest zagrać w MGS The Twin Snakes na GC...
McJohn - 5 Grudnia 2005, 19:20

Ja sobie na święta pewnie kupuje TTS. Ostatni MGS, w którego grałem, Snake Eater, jest wyj....no, bardzo dobry :mrgreen:

Logan napisał/a
Spoko, sam przycinam teraz na x-ie w Need for speed: Most wanted. Smile

Ooo, coraz nas więcej:). Ja teraz gram w Far Cry i Ninja Gaiden. Ten drugi tytuł łeeeb urywa.

btw - może jakiś temacik? :wink:

mistique - 5 Grudnia 2005, 19:40

Dzień dobry. Podobno tutaj należy się przywitać, więc przywituję się.
McJohn - 5 Grudnia 2005, 19:42

ŁUP ŁUP ŁUP

powitać, powitać

NURS - 5 Grudnia 2005, 19:44

McJohn napisał/a
Ja sobie na święta pewnie kupuje TTS. Ostatni MGS, w którego grałem, Snake Eater, jest wyj....no, bardzo dobry :mrgreen:

Logan napisał/a
Spoko, sam przycinam teraz na x-ie w Need for speed: Most wanted. Smile

Ooo, coraz nas więcej:). Ja teraz gram w Far Cry i Ninja Gaiden. Ten drugi tytuł łeeeb urywa.

btw - może jakiś temacik? :wink:

Temacik już jest. zapraszowywujemy.

BR - 5 Grudnia 2005, 19:58

Podobnie, jak poprzedniczka przywituję się, nie ma sensu się rozpisywać o sobie, wszystkiego dowiecie się z moich postów (jeżeli się tu dobrze zagnieżdżę, bo niestety kilka for zapowiadało się fajnie, ale nie miało tego :klimatu przyciągania"). A zresztą, co będę gadał. Witam! :)
Dunadan - 5 Grudnia 2005, 20:04

Mistique - witaj!
BR - mamy klimat przeciągania porównywalny z "osobliwością czarnej dziury" :D - witaj!

BR - 5 Grudnia 2005, 20:11

Mam nadzieję, że będzie fajnie, tylko że tutaj jest mnóstwo użytkowników = posty szybko przybywają, co przy moim braku czasu (właściwie około godzinki, półtorej dziennie przed kompem siedzę) = nie nadążanie za postami. A nie lubię mieć zaległości po 60-70 postów w jeden dzień. :P

Będzie trzeba się jakoś sprężyć, wstawić na "ignora" kilka tematów i myślę, że jakoś uda mi siętu dobrze i owocnie postować. :)

Dunadan - 5 Grudnia 2005, 20:13

chciałeś powiedzieć 100-150 postów dziennie :D spoko, ja mam ten sam problem, dlatego nie uczestniczę w połowie tematów... inaczej się nie da. No, chyba tylko NURS wyrabia :D
BR - 5 Grudnia 2005, 20:15

Obawiałem się właśnie tego, że ktoś mi uświadomi, że dziennie przybywa tu ok. 150 postów. :) Brakuje mi trochę opcji "ignoruj temat", ale trudno, jakoś trzeba będze sobie radzić. :)

Zapoznaję się z forum i jego tematami, muszę mieć wszystko dokładnie obadane, żeby wiedzieć, co ignorować, a w czym dyskutować. :) Jak na razie mi się tu podoba. :)

gorat - 5 Grudnia 2005, 21:52

BR napisał/a
Jak na razie mi się tu podoba.

W takim razie serdecznie witam :P (uderzenia tasakiem)

Pako - 6 Grudnia 2005, 16:36

Eloł ewrybady niu hir!
:)

marv - 6 Grudnia 2005, 18:56

elo
Nivak - 6 Grudnia 2005, 19:30

marv czemu nikt cie jeszcze nie przywitał? :shock:

Witaj :)

Dunadan - 6 Grudnia 2005, 19:36

Oj, no witaj Marv... Nivak - nie przywitał bo... no bo takie krótkie "elo" czasami nawet cięzko zauwazyć :D
Anonymous - 6 Grudnia 2005, 19:55

Witaj Marv.
Dunadan - 6 Grudnia 2005, 20:05

Krisu - orzeszty... Tomaszowianin kolejny? :D hehe, witaj :) miło tu spotkać kogoś z tej czarnej dziury. Nawet nie wiedziałem że ktoś w TM kupuje SyFka ( tzn. wiedziałęm od sprzedawczyni że kupuje ale to tak jak z pingiwnami w Arktyce - niby się słyszało ze są ale... ). Krisu, słyszałeś o Fantomie? ( Tomaszowski Klub Fantastyki :D )
NURS - 6 Grudnia 2005, 20:48

Witajcie ziomale:-)
Anonymous - 6 Grudnia 2005, 22:54

No jestem Tomaszowiakiem, co w tym dziwnego? Za to ty nie możesz się zdecydować czy jesteś z TM czy z Warszawki. Dunadan ty nie wiem czy pamiętasz jak mnie strasznie zrugałeś kiedy wyrażałem się F. Kresie. Od tej pory co wieczór ostrzę swoją katanę i wakizashi i wymyślam ci tortury. Curse you!
No a teraz na poważnie.Mnie też jest miło spotkać ziomka z TM . Kupuję SFfiH oraz inne takie pismo ogólnopolskie pismo fantastyczne , ale boję się że jak wymienię jego nazwę to NURS rzuci na mnie klątwę BannedFromForum. :roll: Kupuję je od dawna, a SF od początku.Namierzyłem tu jeszcze chyba ze dwóch Tomaszowiaków.
Co to jest Fantom? Gdzieś się spotykają?

dzejes - 6 Grudnia 2005, 23:42

Zakapturzona postać skończyła kreślić pentagram. Odsunęła się dwa kroki w tyłi porównała swe dzieło z ryciną umieszczoną w omszałym tomie leżącym na kamiennym podeście.
Następnie sięgnęła po parciany woreczek, zaczerpnęła obficie i usypała krąg.
Krótka formuła wypowiedziana pod nosem i wszystkie świece w komnacie zapłonęły mdłym blaskiem.
Zaśmierdział dym z wygaszonej lampy olejowej.
Kilka inkantacji później postać stanęła na szeroko rozstawionych nogach, uniosła dłonie ku sklepieniu komnaty i wykrzyknęła :
Demonie! Przyzywam cię! Demonie! Przybądź. Demonie! imię twe to ....
NOWA FANTASTYKA!!!

NURS - 6 Grudnia 2005, 23:51

krisu napisał/a

No a teraz na poważnie.Mnie też jest miło spotkać ziomka z TM . Kupuję SFfiH oraz inne takie pismo ogólnopolskie pismo fantastyczne , ale boję się że jak wymienię jego nazwę to NURS rzuci na mnie klątwę BannedFromForum. :roll:

no way, tutaj możesz wymienić każdy tytuł, jaki czytujesz. NURS nie ma paranoi i nie obawia się wszystkiego, co go otacza :-)

mawete - 7 Grudnia 2005, 09:14

Witam wszystkich któeych nie witałem (bejzbolem po nerach i palcem w oko) :twisted:
Anonymous - 7 Grudnia 2005, 11:10

NURS napisał/a
krisu napisał/a

No a teraz na poważnie.Mnie też jest miło spotkać ziomka z TM . Kupuję SFfiH oraz inne takie pismo ogólnopolskie pismo fantastyczne , ale boję się że jak wymienię jego nazwę to NURS rzuci na mnie klątwę BannedFromForum. :roll:

no way, tutaj możesz wymienić każdy tytuł, jaki czytujesz. NURS nie ma paranoi i nie obawia się wszystkiego, co go otacza :-)

Nawet małych zielonych ludzików sięnie boisz? Codziennie przychodzą do mnie i proszą o papierosa. Nie mogę im tylko wytłumaczyć że jestem niepalący. :mrgreen:

Dunadan - 7 Grudnia 2005, 11:16

Krisu, nie rugałem cię za Kresa tylko wyraziłem olbrzymią niezgodność z twoimi poglądami na jego temat :P
Co do innych tytułów to chyba już każdy musiałby być zbanowyany, łącznie z NURSem(?) ( hehe, nowy symbol nieskonczoności - admin dający bana samemu sobie :D )

Co do Fantomu to było tak ze na forum naszego zadupia ktoś wpadł na pomysł nad stworzeniem klubu. Klub powstał, w te wakacje odbywały się nawet spotkania i... no własnie... i nic. Jakos ludzie nie mieli pomysłu co dalej, nie było osoby która by wszystkim zarządziła. Miał być nawet LARP :D całe wakacje go planowaliśmy, hehe... z Fantoem było tak jak z innymi rzeczami w Tomaszowie - umarł śmiercią naturalną...

Gdzie kupujesz SFFH? ja od początku chyba kupuję w sklepiku na warszawskiej, z panią w tym sklepiku jestem już na "ty" :D hehe.

Anonymous - 7 Grudnia 2005, 11:42

SF kupuję gdzie się da. Nie mam ustalonego miejsca. Moze zabrzmi to infantylnie ale mógłbyś się nie wyrażać brzydko o Tomaszowie. Tutaj także są zdolni i inteligentni ludzie, czytujący fantastykę. tylko są w mniejszości. I ich właśnie obrażasz. Dla mnie Tomaszów nie jest zadupiem. Chyba nie widziałeś prawdziwego zadupia.
Co do Fantomu. To sami jesteście temu winni, że nie udało się wam rozwinąć jego działalności. A wy zaraz zwalacie wine na "to Tomaszów, tutaj nic się nie ma prawa udać".W Tomaszowie ktoś chyba kupuje SF, NF i inne książki fantastyczne, inaczej dawno zamarłyby popyt i podaż na ten towar. Jest kilka forum tomaszowskich, nawet tam można było, wróć, jeszcze można zareklamować klub.

Partner forum