Spodenki - Szorty
gorat - 2 Marca 2008, 22:56
No, niezły pomysł
O, może tak raz przejmiemy nie wiochę, a temat?
Edit: wracając do głosowania - i tak wszyscy zlewają tytuły, oceniając i głosując po literkach.
joe_cool - 2 Marca 2008, 23:34
zlewają tytuły, bo nie są one uwzględnione w ankiecie
gorat - 3 Marca 2008, 09:32
Porównaj długości - komu by się chciało zapamiętywać pełne zdania, skoro można same literki?
Martva - 3 Marca 2008, 09:37
Ale jak sie ma w ankiecie tytuły, to może by je łatwiej było skojarzyć z utworami - ja mam problem jak szortów jest więcej niż cztery żeby zapamiętać który był który
Chal-Chenet - 3 Marca 2008, 12:33
Eee tam, zawsze można otworzyć pierwszą stronę tematu w nowym oknie. To tylko kilka kliknięć więcej
czterdziescidwa - 4 Marca 2008, 00:17
Mi też łatwiej kojarzyć tytuły.
Martva: nie wygrzebała byś jakiegoś szorta z szuflady biustonoszy plizzzz?
Chal-Chenet: a Ty?
Bo my tu gadu - gadu, a na razie nie ma czego kodować literkami i nie ma czego wklejać z tytułem
Martva - 4 Marca 2008, 09:39
Cytat | Martva: nie wygrzebała byś jakiegoś szorta z szuflady biustonoszy plizzzz? |
Nie.
Chal-Chenet - 4 Marca 2008, 09:39
czterdziescidwa napisał/a | Chal-Chenet: a Ty? |
Pomyślę, pomyślę Jeśli czas i wena pozwoli to spróbuję coś skrobnąć, ale nie obiecuję Ale ja nic jeszcze nie napisałem, boję się, że zostanę wyśmiany...
Witchma - 4 Marca 2008, 09:47
Chal-Chenet napisał/a | Ale ja nic jeszcze nie napisałem, boję się, że zostanę wyśmiany... |
e tam, ja ostatnio pisałam pierwszy raz i nie było tak źle
Adanedhel - 4 Marca 2008, 09:48
Witchma, może tygrysek przemówi mu do rozumku?
Witchma - 4 Marca 2008, 09:50
Adanedhel napisał/a | Witchma, może tygrysek przemówi mu do rozumku? |
pora zła, bo właśnie jadł, ale jak tylko odetnę mu dostęp do chrupeczek o smaku kaczki, to za dwa dni będzie gotowy do merytorycznej dyskusji z Chalem
Adanedhel - 4 Marca 2008, 09:52
Tymczasem może się nim zająć mój kot. Jestem jedyną osobą, której jeszcze nic nie zrobił. Wszystkim pozostałym mającym z nim styczność groziła utrata ręki. Sądzę, że razem z Tygryskiem załatwią problem
Chal-Chenet - 4 Marca 2008, 10:03
To karygodne wywieranie presji psychicznej i uginanie mej woli! Ale kusicie Jak wpadnę na w miarę interesujący pomysł to postaram się skrobnąć. I jak mi net w domu wróci
czterdziescidwa - 4 Marca 2008, 22:00
Chal: jak nie wróci, to ślij poleconym
Chal-Chenet - 5 Marca 2008, 08:45
Hehe, w sumie z pracy mogę wysyłać za free
czterdziescidwa - 7 Marca 2008, 23:01
Szort Raport:
Nie wpadajcie w panikę. To nie koniec świata, ale jest źle.
Liczba przysłanych szortów: 0. Słownie: zero.
Kaman, napiszcie chociaż po jednym!
Ixolite - 8 Marca 2008, 10:36
Pewno jak zwykle na ostatnią chwilę będą. Ja już coś naskrobałem nawet, ale mi się nie podoba, więc od nowa kombinuję.
dzejes - 8 Marca 2008, 12:56
A ja się zastanawiam czy wolę wysłać to, co napisałem wczora z wieczora, czy ku uciesze gawiedzi komentować wypociny innych.
Ixolite - 8 Marca 2008, 13:05
Wyślij, a potem skomentuj ku uciesze gawiedzi
dzejes - 8 Marca 2008, 13:25
Tylko że wtedy musiałbm bądź pominąć własny tekst, bądź będąc uczciwym - ocenić go najwyżej i oddać na niego głos. Nie?
czterdziescidwa - 8 Marca 2008, 13:44
Dzięki Ixolite!
dzejes: Możesz wysłać i zagłosować, a skomentować możesz po ogłoszeniu wyników
gorat - 8 Marca 2008, 16:44
Można też własnego zrównać z glebą - nic trudnego, po dwóch tygodniach to będzie gniot straszliwy
dzejes - 8 Marca 2008, 18:26
gorat napisał/a | Można też własnego zrównać z glebą - nic trudnego, po dwóch tygodniach to będzie gniot straszliwy |
Chyba Twój.
mad - 9 Marca 2008, 20:59
dzejes napisał/a | A ja się zastanawiam czy wolę wysłać to, co napisałem wczora z wieczora, czy ku uciesze gawiedzi komentować wypociny innych. |
Jedno i drugie! O swoim tekście też można wyrazić się krytycznie. Na ten przykład zazwyczaj tuż po opublikowaniu moje teksty od razu przestają mi się podobać. Czar pryska jak nic. Najfajniejsze są w szufladzie.
gorat - 10 Marca 2008, 09:36
O, dzięki za przypomnienie. dzejes, możesz dokładniej objaśnić, co Cię rozśmieszyło? Mam pewne przeczucia, ale lepiej skonsultować się z czytelnikiem.
dzejes - 10 Marca 2008, 09:47
W tym ostatnim szorcie? Patos skonfrontowany z zakończeniem. Tak absurdalnym, że aż pięknym. Klimatem pasuje do Strefy Mroku, czy nawet wcześniejszych pulpowych opowiastek o tajemniczych tajemnicach. No cud mjut.
hijo - 10 Marca 2008, 22:00
Oj dawno mnie tu nie było Chyba będę musiał prześledzić wątek dokładnie. No i dzejes się wypowiada a nawet wspomina, że coś pisze hmm ciekawie się porobiło
czterdziescidwa - 11 Marca 2008, 00:49
hijoL I Ty napisz!
Stan szortów na dziś:
O zielonych ludzikach: 0
O podróżach międzywymiarowych: 0
O wnętrzu ziemi i tym podobnych: 0
O plemionach: 0
pozostałych: 0
w sumie 0 szortów... Chyba sam coś napiszę i przyznam sobie pierwsze miejsce walkowerem...
hijo - 11 Marca 2008, 07:55
czterdziescidwa, muszę tylko trochę czasu znaleźć. nie oddałbyś mi paru dni w gratisie?
rumeli - 11 Marca 2008, 09:44
Może wreszcie spróbuję? Raz kozie śmierć.
|
|
|