To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Godzilla - 25 Wrzeœśnia 2006, 08:32

Hej.
Alatar - 25 Wrzeœśnia 2006, 09:14

Hejka. Zapomniałem o dobranoc :oops: . Ale hejki nie zaniecham.
Słowik - 25 Wrzeœśnia 2006, 11:37

Sześć wszystkim :D
Fearfol - 25 Wrzeœśnia 2006, 12:16

Dzień dobry, cześć i czołem ...
Selithira - 25 Wrzeœśnia 2006, 12:29

Cześć :D Takie poniedziałki mogę polubić (siedzę w domu i udaję, że jeszcze mam grypę) :mrgreen:
Aga - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:09

Cześć! Selithira, ja też bym tak chciała :|
Dzisiaj się oficjalnie dowiedziałam, że matura mi się zaczyna 4.05.06. W piątek... :?

Ziuta - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:12

A co zdajesz? I jak toto teraz wygląda? Wiesz, zdawałem w maju, tyle się przez ten czas pozmieniało... :mrgreen:
Heloł Wam.
Miły pan prowajder wyłączył osiedlówkę na dwa dni. Teraz mija równo 48 h i moge nareszcie Was poczytać.

Aga - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:21

Zdaję polski, angielski, WOS i historię. Wszystko rozszerzone. Przy czym teraz na rozszerzony biorą część podstawowego i część poszerzonego i "miksują". Najlepsze jest to, że jeszcze nie ma nowych zestawów maturalnych i nikt nie wie, jak to ma wyglądać. Poza tym na ustnych nauczyciele uczący nie mają prawa siedzieć w komisji egzaminującej, o samym egzaminowaniu nie wspominając... Polski to jeszcze pół biedy, ale z angielskim gorzej, bo nigdy nie wiesz, na jaki akcent trafisz. Gdyby np. egzaminowała mnie ta babka, która w zeszłym roku czytała u nas angielskie dyktando, to pozamiatane. Nie dość, że "r" wymawiała bardziej po francusku, niż po angielsku, to jeszcze straszliwie sepleniła... :?
Ziuta - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:27

To super :| Pozwolisz, że zadedykuje kochanemu ministrowi G. prastary żydowski toast:
Ministrze Romanie Giertychu, obyś miał sto posiadłości, na każdej posiadłości sto pałaców, w każdym pałacu sto pięter, na każdym piętrze sto komnat, w każdej komnacie sto łoży, na każdym łożu sto poduszek, a na każdej poduszce sto chętnych, namiętnych, pragnących Ciebie piękności i żeby cholera rzucałą Cię od jednej do drugiej abyś zdechnąć nie mógł!! :twisted:

Aga - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:32

:bravo Znasz jeszcze jakieś ładne? ;)
hjeniu - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:41

Świetne chociaż za długie na transparent :wink: Jak ja się cieszę, że zdałem maturę zanim politycy wzieli się za ratowanie polskiej edukacji :mrgreen:
Aga - 25 Wrzeœśnia 2006, 13:50

Hjeniu, nie dobijaj mnie... :wink:
Ixolite - 25 Wrzeœśnia 2006, 14:33

Ta, ja też się załapałem, ale ledwo ledwo, już się przygotowywaliśmy do dwóch matur - starej i nowej...
elam - 25 Wrzeœśnia 2006, 15:54

Dzięłdobry
jak ja sie ciesze, ze mam juz mature za soba... :mrgreen:

Pako - 25 Wrzeœśnia 2006, 16:04

Ah... wszystko pokręcone. ół roku od mojej matury nie minęło a już nic nie wiem. Super jest ta nasza edukacja :mrgreen: przygotowuje do życia jak diabli. Bo teraz mam iść na studia za tydzień już, a też nic nie wiem.
NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 16:26

No i nie ma znikąd zmiłowania i pomocy, przyjdzie mi biedaczkowi splajtować, jak zapłacę za ten wynajem... :-(
Pako - 25 Wrzeœśnia 2006, 16:35

ja pojęcia nie mam. Ale jak? Wynająłeś, a nie wiesz skąd?
Nattfiarill - 25 Wrzeœśnia 2006, 16:35

Witam wszystkich :mrgreen:
Ech, ależ weekend na północy dobrze mi zrobił :mrgreen: :bravo :bravo :bravo

Studnia - 25 Wrzeœśnia 2006, 16:48

Ziuta, to daje nam 1000000000000 chętnych, namiętnych itd... Ufff... Faktycznie przekleństwo... Nie wiem dlaczego ale zawsze gdy ktoś porusza temat matury przypomina mi się piosenka:
"Znów za rok matura...
Za rok cały..."

I żeby nie było ja zdałem za pierwszym razem (stara matura) i nikomu tego nie życze (zdawania po raz drugi, bo stara matura jakaś taka łatwiejsza się wydaje)

hjeniu - 25 Wrzeœśnia 2006, 16:52

Pako, nie przejmuj się, to czego nauczyłeś się w liceum i tak ci się pewnie na polibudzie nie przyda :wink:
NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 17:03

Cytat
Pako
ja pojęcia nie mam. Ale jak? Wynająłeś, a nie wiesz skąd?

do wczoraj wydawało mi się, że kupiłem, ale okazuje się, że jednak nie, wynająłem na godziny gdzieś w Krakowie, żeby poszpanować na Polconie :-)
No to się przestraszyłem, bo wiesz, jak na godziny, to pewnie sporo liczą a od Polconu już tyle czasu minęło. no i chcę oddać, a tych co to mówią to strasznie nie lubię i pytać ich nie chciałem bezpośrednio, ale przyjdzie mi widzę, ŚKF odwiedzić :-)

Tomcich - 25 Wrzeœśnia 2006, 18:38

Dzień Dobry Wieczór Wszystkim. :D
NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 18:40

Lazania się skończyła, było wcześniej wstać...
Tomcich - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:05

No, ale jak się lazania skończyła, to po co wstawać :?: :mrgreen:
Dunadan - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:06

Agi55
Cytat
Cześć :)
Dunadan
Cytat
a nikt nie slucha MiniMaxu... a ja bede siedzial do konca!

I owszem słuchałam - dobry metal

Agi - no 'Kuznia' byla super :D zapraszam za tydzien, rowniez do kawiarenki internetowej - ja bylem w tym tygodniu peirwszy raz - fajnie jest :D

Agi - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:42

Dunadan ja od zawsze słucham Kaczkowskiego, ale tradycyjne ,nie przez internet. Do kawiarenki zajrzę, czemu nie :)
Dunadan - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:22

Agi - zapraszam tez do nowego watku na tym forum :D
Aga - 25 Wrzeœśnia 2006, 21:59

Nie chcem, ale lecem... Do jutra!
Selithira - 25 Wrzeœśnia 2006, 22:03

No, ja też już idę :) Dobranoc! :D
Alatar - 25 Wrzeœśnia 2006, 23:37

I ja mykam.

Partner forum