Spodenki - Szorty
shenra - 29 Marca 2011, 13:20
Matrim napisał/a | Myślę, że wszyscy Autorzy, nawet jeśli nie zdobędą żadnego głosu, mają na tyle dystansu, że nie wezmą tego do siebie. | Mnie nawet bawi bycie niezrozumianą
eLAN - 29 Marca 2011, 16:10
To ja sobie odpuszczę.
Marcin Robert - 29 Marca 2011, 16:30
Matrim napisał/a | Wśród tekstów z bobokami pojawi się przynajmniej jeden tekst Mistrza (takiego, co już książkę ma na koncie ) Kolejny mówi, że może się uda. A z innymi jeszcze negocjuję |
Miałem sobie odpocząć w tej edycji, ale skoro pojawią się Mistrzowie, to chętnie się z nimi zmierzę.
Sauron - 29 Marca 2011, 17:43
siostra mnie czasem nazywa bobokiem jej ulubione przezwisko.
Pomysłów brak - na razie.
Matrim - 29 Marca 2011, 19:30
shenra, ja czekam
eLAN, brak słów. Zwyciężył raz i już mu się odechciało
Marcin Robert, i to jest należyta postawa
Sauron, wierzę w ciebie
eLAN - 29 Marca 2011, 20:37
Jak to ktoś na Pyrkonie powiedział: każdy idiota raz w życiu wymyśli coś mądrego.
I jeszcze: w internecie jest mnóstwo ludzi którzy piszą, choć nie powinni i ktoś powinien im to uświadomić.
Z każdym textem uświadamiam sobie coraz bardziej, że pora przerzucić się na bierki lub szachy, a nie robić sobie wstyd taką grafomanią.
No i nie wiem co to bobok.
brajt - 29 Marca 2011, 20:46
eLAN jak bylem w Twoim wieku, przestalem pisac i dzis tego cholernie zaluje, bo pomyslow mialem wtedy o wiele wiecej, niz teraz, a przez przerwe jezykowo sie nie rozwinalem. Wez sie w garsc, bo bedzie tak samo.
Poza tym nikt Ci nie kaze wiedziec, co to bobok. Wazne, aby Twoi czytelnicy wiedzieli, kim jest bobok wg Ciebie.
Mateusz Zieliński - 29 Marca 2011, 22:02
Ja, na przykład, mam coś jakby trzy pomysły i w każdym bobok jest zupełnie czymś innym.
dziko - 29 Marca 2011, 22:24
Z tymi Mistrzami to może być ciekawie. Do dobrego wyniku w naszych konkursach szortowych potrzebny jest warsztat i know-how. To pierwsze na pewno mają, ale powinni też poczytać szorta Zagubionego z edycji czapkowej
Matrim - 29 Marca 2011, 22:28
eLAN, ja wiem, młody jesteś Wiosna przyszła i pomysł kariery literackiej zamieniłeś na, dajmy na to, sadownictwo. Ewentualnie karierę lekarza bez granic. Ale nic to, dwa tygodnie jeszcze, może ci się odmieni
Cytat | Poza tym nikt Ci nie kaze wiedziec, co to bobok. Wazne, aby Twoi czytelnicy wiedzieli, kim jest bobok wg Ciebie. |
Zapiszcie to sobie, ci, którzy macie jakieś wątpliwości
ivaine - 30 Marca 2011, 11:32
shenra napisał/a | ivaine, bo Cię skrzywdzę. Już parę razy Miszczowie pisali i wcale ich szorty wysoko nie zawędrowały. Nie przesadzajmy, a Ty laska nie szukaj sobie powodów do uników, tylko pisz i wysyłaj do Matrima szorta. Raz, dwa. |
shenra, wiedziałam, że dostanę od Ciebie burę . Masz rację, przecież pamiętam te czasy kiedy Mistrzowie nie wygrywali, ale pamiętam też te, w których wygrywali . Po prostu jakoś tak lepiej, jak dla mnie, pozostać w nieświadomości z kim mam się "zmierzyć" . W każdym razie, jak wymyślę w swoim mniemaniu coś ciekawego, to napiszę szorta.
A co do szortów Twojego autorstwa - ważne, że ja je rozumiem .
Easy napisał/a | A pomyśl sobie, jak byś się czuła, gdyby udało ci się wygrać z rzekomymi Mistrzami? |
Easy, o takich rzeczach to ja nawet nie myślę .
shenra - 30 Marca 2011, 11:36
ivaine napisał/a | A co do szortów Twojego autorstwa - ważne, że ja je rozumiem | I o to chodzi
ivaine napisał/a | o takich rzeczach to ja nawet nie myślę . | A powinnaś, roaaar!
Zagubiony - 30 Marca 2011, 14:43
dziko napisał/a | Do dobrego wyniku w naszych konkursach szortowych potrzebny jest warsztat i know-how. To pierwsze na pewno mają, ale powinni też poczytać szorta Zagubionego z edycji czapkowej |
Ej no... "Short - edycja styczniowa" nie miał być poradnikiem jak napisać dobrego shorta .
Matrim, świetna wiadomość z tymi Mistrzami. Jakbyś namówił ich jeszcze do komentowania to już w ogóle byłoby cudnie!
brajt - 30 Marca 2011, 18:29
> Ej no... "Short - edycja styczniowa" nie miał być poradnikiem jak napisać dobrego shorta.
Ty zauważ jedno. Postanowiłem w milczącej edycji dołożyć do pieca i wysłałem totalnie niezrozumiałego szorta, żeby potem ewentualnie wykorzystać go jako argument, po czym okazało się, że byłeś jedyną osobą, która go rozszyfrowała (a przynajmniej się do tego przyznała).
Matrim - 31 Marca 2011, 09:38
Zagubiony napisał/a | świetna wiadomość z tymi Mistrzami. Jakbyś namówił ich jeszcze do komentowania to już w ogóle byłoby cudnie! |
Krok po kroku, krok po kroczku...
Ważne, żeby szortów było dużo, wspaniałych i w ogóle. Piszecie, prawda?
Witchma - 31 Marca 2011, 09:39
Nie
Matrim - 31 Marca 2011, 09:39
Witchma, na szczęście masz jeszcze duuużo czasu. Zdążysz
Witchma - 31 Marca 2011, 09:41
Nie mogę napisać nic na temat, którego nie jestem w stanie zapamiętać
Matrim - 31 Marca 2011, 09:42
Witchma, Cytat | Tam skradają się boboki... |
Mogę go codziennie przypominać
Martva - 31 Marca 2011, 10:01
Witchma napisał/a | Nie |
+1!
Fidel-F2 - 31 Marca 2011, 10:07
1!=1=0!
gorbash - 31 Marca 2011, 10:13
Chciałoby się napisać 1 = 0, co?
Iscariote - 31 Marca 2011, 10:15
A ja piszę. Powolutku, ale coś tam już mam. Pewnie już by było skończone gdyby nie te boboki. Same utrapienia z nimi.
Matrim - 31 Marca 2011, 11:13
Martva napisał/a | Witchma napisał/a | Nie |
+1! |
Po takiej deklaracji na twój tekst, Martva, też czekam
Iscariote, i słusznie
baranek - 31 Marca 2011, 12:44
No i masz... Pokręciło mnie się i nie na temat napisałem. Ślag!!!
Witchma - 31 Marca 2011, 12:45
baranek, przyślij tekst na Szortal
Matrim - 31 Marca 2011, 12:46
baranek niedawno napisał/a | Trudno będzie napisać tekst nie na temat |
baranek dziś napisał/a | No i masz... Pokręciło mnie się i nie na temat napisałem. Ślag!!! |
baranek - 31 Marca 2011, 12:49
Matrim, czasami potrafię sam siebie zaskoczyć.
Witchma, a co to jest szortal?
E: był
shenra - 31 Marca 2011, 12:53
Jeszcze temat do mnie nie przemówił.
dalambert - 31 Marca 2011, 13:01
shenra, już ja Ci go na SKOFie przytłumaczę z Dostojewskiego na nasze
|
|
|