To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

Witchma - 27 Marca 2011, 22:24

Matrim, ale nie zamierzasz przedstawiać jedynej słusznej definicji boboka? ;)
Matrim - 27 Marca 2011, 22:25

Witchma, a jest taka? :)
Selena - 27 Marca 2011, 22:27

Już mam 3 pomysły, a ma być tylko 1 tekst.
hmm... :wink:

Witchma - 27 Marca 2011, 22:28

Matrim, nie wiem, to Twój temat :D
Matrim - 27 Marca 2011, 22:30

Witchma, z tego co mi wiadomo, to boboków się sklasyfikować nie da. A biorąc pod uwagę, że sam jako dziecko spotkałem kilka, to... łooo ;)

Edit: Sam mistrz Fiodor też się z tematem mierzył ;)

Mateusz Zieliński - 27 Marca 2011, 23:09

Matrim, czuję się zabity tym tematem.
Pokonałeś mnie w konkursie, a teraz to?

Ja się chyba upiję...
Będę musiał użyć wyobraźni, bo mam w domu jedno piwo... :wink:

terebka - 27 Marca 2011, 23:13

terebka napisał/a
Wierzę gorąco, że Jack wywrzeszczy Ci wspaniały, milczący oLśniewający tekścior, Matrim.

Czasami sam się siebie boję :shock:

Matrim - 27 Marca 2011, 23:38

Mateusz Zieliński, ale weź no, nie mów o "pokonywaniu", nie walczyliśmy przecież. Pamiętaj - zabawa! Zwyciężyła fantastyka, bo jest bogatsza o czternaście szortów. I nie marudź - upij się, pogadaj z bobokami i przyślij szorta :)

terebka, masz u mnie (i u Jacka, powiedz mu to, jak będziesz miał okazję) piwo :) A w sumie kwadrans przed terminem mnie dopiero ostatecznie olśniło i zmieniłem końcówkę (którą xan, na ten przykład, zjechał ;) ).

Mateusz Zieliński - 27 Marca 2011, 23:47

Jasne Matrim. Tak tylko podgrzewam atmosferę... :wink:

Aesienaebaem...

shenra - 28 Marca 2011, 11:47

Interesujące.
Matrim - 28 Marca 2011, 12:42

shenra, czyli już piszesz? :)
shenra - 28 Marca 2011, 12:43

Matrim, oszalałeś :mrgreen: Chcesz, żeby znów mnie nikt nie zrozumiał? :mrgreen:
Matrim - 28 Marca 2011, 12:55

Dolą wieszcza jest niezrozumienie :)

No to ja czekam na twojego szorta :)

shenra - 28 Marca 2011, 12:59

Matrim napisał/a
No to ja czekam na twojego szorta
Paskuuud :twisted:

Matrim napisał/a
Dolą wieszcza jest niezrozumienie
Komplemenciarz :mrgreen:

Pomyślę :wink:

Matrim - 29 Marca 2011, 11:29

No dobra, cisza w wątku się zrobiła, to czas na ogłoszenie.

Przy poprzedniej prowadzonej przeze mnie edycji się nie udało, teraz będzie lepiej.

Wśród tekstów z bobokami pojawi się przynajmniej jeden tekst Mistrza (takiego, co już książkę ma na koncie ;) ) Kolejny mówi, że "może się uda". A z innymi jeszcze negocjuję ;)

Mam nadzieję, że pozostałych szortopiśców zmobilizuje to do wytężonej pracy, bo nie zdarza się często stanąć w bezpośrednim starciu na słowa ze swoimi idolami ;)

No, to do roboty :) A jeśli któraś z Mistrzyń lub któryś z Mistrzów sam chce wziąć udział, to czekam na informacje - jestem otwarty na wszelkie propozycje :)

baranek - 29 Marca 2011, 11:32

No to zachęciłeś...
Matrim - 29 Marca 2011, 11:34

baranek, tylko się nie wykręcaj :)
Iscariote - 29 Marca 2011, 12:05

A też sobie coś napiszę. A co mi szkodzi. Ni mistrz ni Bobok straszyć mnie nie będzie ;P:
Matrim - 29 Marca 2011, 12:10

Iscariote, słuszna postawa :)
shenra - 29 Marca 2011, 12:15

Myślę, ale to mnie boli.
ivaine - 29 Marca 2011, 12:19

Matrim napisał/a
Wśród tekstów z bobokami pojawi się przynajmniej jeden tekst Mistrza (takiego, co już książkę ma na koncie ;) ) Kolejny mówi, że może się uda. A z innymi jeszcze negocjuję ;)

To mnie zdeprymowało. Chyba jednak wolę pisać do szuflady...

shenra - 29 Marca 2011, 12:26

ivaine, bo Cię skrzywdzę. Już parę razy Miszczowie pisali i wcale ich szorty wysoko nie zawędrowały. Nie przesadzajmy, a Ty laska nie szukaj sobie powodów do uników, tylko pisz i wysyłaj do Matrima szorta. Raz, dwa. :twisted:
Easy - 29 Marca 2011, 12:28

ivaine napisał/a
Matrim napisał/a
Wśród tekstów z bobokami pojawi się przynajmniej jeden tekst Mistrza (takiego, co już książkę ma na koncie ;) ) Kolejny mówi, że może się uda. A z innymi jeszcze negocjuję ;)

To mnie zdeprymowało. Chyba jednak wolę pisać do szuflady...

No, ale w razie debiutu książkowego nikt nie ma możliwości powiedzenia: oceniajcie mnie wyłącznie przez pryzmat dzieł innych debiutantów.

A pomyśl sobie, jak byś się czuła, gdyby udało ci się wygrać z rzekomymi "Mistrzami"?

baranek - 29 Marca 2011, 12:44

... i nigdy nie dowiedzieć się kim byli!
Matrim - 29 Marca 2011, 12:57

Anonimowość nie wchodzi w grę :)

ivaine, to ja czekam na twój tekst również ;)

To jest zabawa, tak? Więc traktujmy to jako zabawę. Myślę, że wszyscy Autorzy, nawet jeśli nie zdobędą żadnego głosu, mają na tyle dystansu, że nie wezmą tego do siebie. A kto wie, czy po fakcie jakieś cenne rady się nie pojawią.

baranek - 29 Marca 2011, 12:58

A miałem już sobie odpuścić kilka kolejnych edycji...
dalambert - 29 Marca 2011, 13:01

baranek, nie rób mi tego :!: :!:
Jabolmen do DZIEŁA :!: :!: :!:

baranek - 29 Marca 2011, 13:04

dalambert, jeśli cudze szorty zaczynają mi się bardziej niż moje własne, to chyba znak, że czas odpocząć.
dalambert - 29 Marca 2011, 13:05

baranek, wręcz przeciwnie, niedaj sie zdominować i wal dalej :D
Matrim - 29 Marca 2011, 13:18

baranek, odpoczywa się, to wiesz kiedy ;) A jak teraz jeszcze dalamberta pomęczysz, to może sam coś napisze ;)

Partner forum