Planeta wygnania - Ale za co?
jewgienij - 2 Marca 2009, 21:29
Chciałbym, żeby tak ostro spierali się ludzie na tematy literackie, nawet żeby ostrzeżenia i bany leciały...
Chal-Chenet - 2 Marca 2009, 21:33
jewgienij napisał/a | Nic to nie ma z SF wspólnego, a tylko generuje negatywne emocje, bo wiadomo, że się ludzie nie przekonają, tylko pokłócą. |
Właśnie dlatego generalnie omijam te wątki, zajrzę tam od święta. I stwierdzam, że wychodzi mi to na zdrowie.
Virgo C. - 2 Marca 2009, 21:34
Napisz opowiadanie zaangażowane polityczno-społecznie, w którym zawrzyj mocno kontrowersyjne (dla części społeczeństwa rzecz jasna) poglądy, a masz taką dyskusje jak w banku.
Ew stwórz nowy styl literacki, który na pewno nie wszystkim przypadkie do gustu
dalambert - 2 Marca 2009, 21:35
NURS, i nawzajem, a tak na marginesie to dawnośmy się nie czubili. Trzeba chyba bedzie znowu coś zachaczyc
Agi - 2 Marca 2009, 21:38
Odetchnęłam z ulgą od momentu, gdy nie muszę czytać tfurczości kolegi Ambioryksa.
W jakąkolwiek przemianę po ewentualnym powrocie nie wierzę, taka pesymistka ze mnie.
dalambercie drogi nie bierz NURSA na chak
dalambert - 2 Marca 2009, 21:41
Agi, jakoś nie zabardzo mi sie chce burczeć ostatnio, ale jezeli Ojciec Redaktor czuję sie niedowyfurczany to może
no proszę już sie ktoś zachaczył
edit : bezczelny wykręt
jewgienij - 2 Marca 2009, 21:44
Virgo C. napisał/a | Napisz opowiadanie zaangażowane polityczno-społecznie, w którym zawrzyj mocno kontrowersyjne (dla części społeczeństwa rzecz jasna) poglądy, a masz taką dyskusje jak w banku. |
I znowu nie o literaturze będzie, a o polityce albo religii.
Virgo C. napisał/a | Ew stwórz nowy styl literacki, który na pewno nie wszystkim przypadkie do gustu |
Jasne, tylko najpierw muszę zunifikować fizykę i rozwiązać problem globalnego ocieplenia
Lynx - 2 Marca 2009, 22:54
Nareszcie. Jestem tolerancyjna, ale ten osobnik zaliczył ode mnie już "ignora". Mam cichą nadzieję, że nie wróci. Choć podejrzewam, że tego typu zachowanie może go wbić w dumę i ponownie nakręcic.
Gustaw G.Garuga - 2 Marca 2009, 23:16
I tak dobrze, że nie multinickuje. Choć może i szkoda - wtedy nie skończyłoby się chyba na dwóch tygodniach banicji...
Martva - 2 Marca 2009, 23:19
E, to by było do wykrycia w pół dnia, wątpię żeby się dłużej powstrzymał przed użyciem tego charakterystycznego, nieładnego słowa na 'a' On chyba tez sobie zdaje sprawę.
Virgo C. - 2 Marca 2009, 23:28
jewgienij napisał/a | Jasne, tylko najpierw muszę zunifikować fizykę i rozwiązać problem globalnego ocieplenia |
Tym my się zajmiemy, Ty się tam nie rozpraszaj
Fidel-F2 - 11 Marca 2009, 13:37
Agi napisał/a | Fidel-F2, Twoja wypowiedź nie wnosi nic do sprawy, ostrzeżenie doryczy ostatniego zdania cyrowanego posta Doriana.
Dyskusję na ten temat, jeśli nadal czujesz taką potrzebę możesz podjąc w Ale za co? | a czemuż to, Agi przysłów cytowac nie wolno?
Agi - 11 Marca 2009, 13:40
Fidel-F2, dobrze wiesz, o co chodzi i dlatego nie próbuj mnie prowokować.
A poza tym, mogłeś zacytować moją wypowiedź po poprawieniu przeze mnie literówek
Fidel-F2 - 11 Marca 2009, 13:45
wg mnie jest 1:1, wart pac pałaca ale wychodzi, że są równi i równiejsi
Rafał - 11 Marca 2009, 13:47
Bardzo słusznie, bo jak gość koniecznie publicznie dosrać komukolwiek, to ostrzeżenie jest nawet cokolwiek za mało - trzydniowy odpoczynek od forum IMO się należy. Szanujmy się.
Fidel-F2 - 11 Marca 2009, 14:17
Pilipiuk swoją chamską odzywką sam sie prosił żeby mu dosrać
aniol - 11 Marca 2009, 14:28
Fidel-F2 napisał/a | wg mnie jest 1:1, wart pac pałaca ale wychodzi, że są równi i równiejsi |
o matko! nie sądziłem że kiedys to napiszę, ale wyjątkowo zgadzam się z Fidelem
obaj panowie dali sobie po razie, w tym samym niesmacznym tonie
a interwencja Sił Wyższych Forum była zdecydowanie stronnicza
jakiś taki niesmak pozostał....
hrabek - 11 Marca 2009, 14:32
Bo gdyby nie bylo interwencji, autor znowu moglby sie obrazic, ze ktos mu pieknym za nadobne odplaca
gorbash - 11 Marca 2009, 14:47
hrabek napisał/a | Bo gdyby nie bylo interwencji, autor znowu moglby sie obrazic, ze ktos mu pieknym za nadobne odplaca |
Dobrze napisane.
edit: powiedziane -> napisane
mBiko - 11 Marca 2009, 20:43
Fidel i anioł, rozumiem, ze jak ktoś podchodzi i zaczyna od obrażania Was, to go głaszczecie po główce i serdecznie dziękujecie.
shenra - 11 Marca 2009, 20:50
Każdy ma swój sposób na radość
bio - 11 Marca 2009, 21:32
Zaciekawiła mnie zadyma z kolegą Ambioryksem, choć dzisiaj to już po zabawie. Taka wymiana ciosów śmiertelnie mnie nudzi i wiadomo, że z góry skazana jest na niepowodzenie. Muszę tu zaznaczyć jednak - co mnie wcale nie zaskoczyło - że jedyną osobą, która zadała Ambioryksowi właściwe i istotne pytanie jest Martva. Jak zawsze niezawodna.
ihan - 12 Marca 2009, 23:59
Rafał napisał/a | Bardzo słusznie, bo jak gość koniecznie publicznie dosrać komukolwiek, to ostrzeżenie jest nawet cokolwiek za mało - trzydniowy odpoczynek od forum IMO się należy. Szanujmy się. |
Pewnie. Jak gość nie potrafi się uczyć na poprzednich przykładach i nie dotarło jeszcze do niego, że pewne wątki są szcze-gól-ne to dziabnąc go trzeba, a co! Za brak inteligencji i umiejętności wyciągania wniosków to nie 3, ale 77. Po co nam tacy na forum? Nawet, jak ma nick Dorian, do którego to mam ogromną słabość.
Nocturn - 13 Marca 2009, 08:35
Hm... czy my tu mamy demokracje czy co?
Agi - 13 Marca 2009, 08:41
Nocturn, raczej "czy co"
Rafał - 13 Marca 2009, 08:41
ihan, poczułem się przygnieciony ilością sarkazmu, miej litość i umiar. Jeden użyszkodnik obraża drugiego (kwestionujesz?), nie powinno to być tolerowane (kwestionujesz?). No chyba, że masz faktycznie słabość
Piech - 13 Marca 2009, 08:43
Cytat | czy my tu mamy demokracje czy co? |
Demokrację chyba nie, bo forum ma jednego właściciela, który je utrzymuje, a pozostali uczestnicy to goście.
Nocturn - 13 Marca 2009, 08:59
No i własnie o tym mówię.
Agi jest wyznaczonym przez własciela Moderatorem i jej decyzje, nawet jak nie są popularne są wiążące dla gości. jakoś nie rozumiem, jak miałbym u kogoś w domu, krytykowac gospodarza co robi z innymi gośćmi.
ihan - 13 Marca 2009, 09:00
Rafał napisał/a | Jeden użyszkodnik obraża drugiego (kwestionujesz?), nie powinno to być tolerowane (kwestionujesz?). |
Ależ skąd. Tylko, że jakby, hmmm, symetrycznie było.
Piech napisał/a | pozostali uczestnicy to goście |
Nie przesadzajmy. Parę chłystków też by się znalazło.
Fidel-F2 - 13 Marca 2009, 09:03
Nocturn napisał/a | No i własnie o tym mówię.
Agi jest wyznaczonym przez własciela Moderatorem i jej decyzje, nawet jak nie są popularne są wiążące dla gości. jakoś nie rozumiem, jak miałbym u kogoś w domu, krytykowac gospodarza co robi z innymi gośćmi. | Naturalnie, ale można gospodarzowi uświadomić, że popełnił błąd w ocenie. Nieprawdaż?
|
|
|