Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Emilia - 8 Marca 2006, 14:51
Zdecydowałam dołączyć do klubu ujawnionych.
Jestem Emilia, witam wszystkich prawdziwym uśmiechem!
Słowik - 8 Marca 2006, 14:54
Hmmm, cosik Ci nie wyszło nadal widzę Emilię 3D bez uśmiechu. (może zdjęcie miało więcej niż 10kB?)
Czarny - 8 Marca 2006, 14:55
Mnie się zdaje, że chodziło o emotikon z postu
Emilia - 8 Marca 2006, 14:57
Miałam drobne kłopoty ale już jestem.
JohnDoe - 8 Marca 2006, 15:16
Witamy w klubie niezamaskowanych
Rodion - 8 Marca 2006, 16:01
Lu napisał/a | Z tego co ja pamiętam z Nordconu, to możliwe że pamiętasz jakąś inną Lu |
Marudzisz.
GGG, to z tylu to jakieś przelomy Jangcy, czy co?
A MIria ukrywa pod kapturkiem długie elfie uszy i boi sie ujawnić bo na forum wiekszość to ogry i trolle!
Pako - 8 Marca 2006, 16:17
hehe... Miria, pokaż uszka
Fajna ta akcja.. na serio inaczej się was odbiera. Zwłaszcza Logan mnie zaskoczyl - byłem przygotowany na kogoś młodszego o parę lat i zdecydowanie chudszego (awatarek - chudzielec oddziaływał ). A tu masz...
W ogóle wszyscy fajni jesteście
Rodion - 8 Marca 2006, 16:21
A ja zaczynam zbierac sztachety, takze te z gwoździami, dla ciebie Pako.
sulka - 8 Marca 2006, 16:22
Pako napisał/a | Fajna ta akcja.. na serio inaczej się was odbiera. Zwłaszcza Logan mnie zaskoczyl - byłem przygotowany na kogoś młodszego o parę lat i zdecydowanie chudszego (awatarek - chudzielec oddziaływał Wink ). A tu masz...
W ogóle wszyscy fajni jesteście Smile |
I vis-a-vis
A ja wlasnie sie takiego Logana spodziewalem, ze sposobu prowadzenia rozmowy uznalem, ze to baaardzo stanowczy gosc, ktory nie da sobie w kasze dmuchac i prosze, zdjecie wg mnie to potwierdza w 100%
Piech - 8 Marca 2006, 16:24
Zaczyna mi się podobać ta zabawa. Śliczni jesteście. Dalej, śmiało zdejmować maski.
Lu, jak ja lubię ten kolor włosów! Tylko nie wiem, jak się dziś ten kolor poprawnie nazywa.
gorat - 8 Marca 2006, 16:32
Haletha: dobrze Ci idzie - dawaj większe!
Pako - 8 Marca 2006, 16:34
Wiecie co wam jeszcze powiem? Starzy jesteście
Kurde.. ja się czuję jak dziecko tutaj... wszyscy już małzeństwa, studenci zaawansowani ewentualnie... a ja tu do matury ledwo doszarpuję... Paru młodszych ode mnei tu tylko jest... a na innych forach to 18-19 lat to już całkiem dorośli ludzie są... a takich z małżeństw to mało
nie żebym narzekał tak się tylko podzieliłem tym, co widzę.. ciągle fani jesetśmy wszyscy
Rodion - sztachety to i ja mam... tylko do dziadka pojadę.. w domu betonowe okolniki stoją Mozemy powalczyć Tylko nie bardzo wiem o co... bo sprawa z awatarkami to Maxa wina jest
Rodion - 8 Marca 2006, 16:43
Pako napisał/a | Tylko nie bardzo wiem o co... bo sprawa z awatarkami to Maxa wina jest |
Ty winy na Maxa nie zwalaj!
O! Kolejny gwóźdz!
Anonymous - 8 Marca 2006, 16:49
Rodion napisał/a | A MIria ukrywa pod kapturkiem długie elfie uszy i boi sie ujawnić bo na forum wiekszość to ogry i trolle! |
Boję się! Zostałam zdekonspirowana!
Widziałeś kiedyś elfa z takim pociągiem do piwa?
Pako napisał/a | hehe... Miria, pokaż uszka |
Nic nie będe pokazywać!
gorat napisał/a | Haletha: dobrze Ci idzie - dawaj większe! |
A Ty gorat, miast dopingować, to może bys pokombinował z własnym avatarem?
Pako napisał/a | Kurde.. ja się czuję jak dziecko tutaj... |
Pako, Ty się cieszyć powinieneś... Starość i małżeństwo nie radość A tak bardziej serio, to właśnie jest fajne na forum, że są ludzie w różnym wieku, bo ogólnie Internet jest raczej zdominowany przez małolaty (bez obrazy! ). No i atmosfera tego forum...ach... (zaciąga się atmosferą)
Rodion - 8 Marca 2006, 16:54
Miria napisał/a | Boję się! Zostałam zdekonspirowana!
Widziałeś kiedyś elfa z takim pociągiem do piwa? |
Fakt te krasnoludzkie geny u elfki to moze byc powód do zmartwienia,ale jako ze broda Ci nie rośnie to nie masz sie czym martwic!
Lu - 8 Marca 2006, 16:57
Miria napisał/a |
gorat napisał/a | Haletha: dobrze Ci idzie - dawaj większe! |
A Ty gorat, miast dopingować, to może bys pokombinował z własnym avatarem?
(zaciąga się atmosferą) |
Haletha zaświeciła przykładem - czas na pozostałych moderatorów
No i z niecierpliwością czekam na Rafała
Pako - 8 Marca 2006, 16:57
A wiesz, czy się do zdjęcia nie ogoliła? Dziś takie czasy, że i krasnoludzkie kobiety może się golą, kto je tam wie... a wzrostu nie widać ani nic... no i obraża jakoś tak delikatnie w sumie, ale za mocno jak na elfa (a masz za tego małolata )... jakiś mieszaniec albo cuś...
No i jeszcze NURSa nam tu potrzeba tylko i gorata i czarnego i kto tam jeszce się nie ujawnił ze swoją zakazaną (lub nie) mordką ?
Co do zwalania winy na maxa - to jego zasługa jest żadna tam wina... To po pierwsze.. a po drugie to ja cię wcale nie zmuszałem chyba
Logan - 8 Marca 2006, 17:17
Rodion napisał/a | Lu napisał/a | Czekam na resztę - ja też się wrzucę, |
No nie wstydź się!
Logan, czy siadasz w knajpie blisko kominka?
Jeśli tak to sorry! |
A pytanie w związku z czym bo nie łapię po 8 godzinach odmóżdżającej pracy...
Rodion - 8 Marca 2006, 17:22
Eeee.... jakby to?
To takie skojarzenie z Twoja posturą i eee...sprawowana funkcja.
A wiecej sie wyjasni w swoim czasie.
Ale ja nie chce bana, skad moglem wiedziec?
Logan - 8 Marca 2006, 17:25
Rodion napisał/a | Eeee.... jakby to?
To takie skojarzenie z Twoja posturą i eee...sprawowana funkcja.
A wiecej sie wyjasni w swoim czasie.
Ale ja nie chce bana, skad moglem wiedziec? |
Do knajp nie mam czasu chodzić... Praca, dom, rodzina, pisanie i takie inne...
A ban niby za co? Na bana trzeba zasłużyć.
Rodion - 8 Marca 2006, 17:27
E, to dobrze.
Pako - 8 Marca 2006, 17:28
Widzisz Logan, jak sobie pracę ułatwiłeś - pokazałeś fotkę ze swoją posturą i takim lekko groźnym wyrazem twarzy (taki spokojny, że aż się człowiek boi) to ludzie już nawt jak nie zasłużyli to sie boją
Rodion - 8 Marca 2006, 17:38
Pako napisał/a | Widzisz Logan, jak sobie pracę ułatwiłeś - pokazałeś fotkę ze swoją posturą i takim lekko groźnym wyrazem twarzy Wink (taki spokojny, że aż się człowiek boi) to ludzie już nawt jak nie zasłużyli to sie boją |
A bo wiadomo czy Logan ma poczucie chumoru? Wolę sie zapytac.
Ale jakby co, to i tak wszystko to Twoja wina!
Logan - 8 Marca 2006, 17:43
Rodion napisał/a | A bo wiadomo czy Logan ma poczucie chumoru? Wolę sie zapytac.
Ale jakby co, to i tak wszystko to Twoja wina! |
Poczucia chumoru nie mam, ale poczucie humoru jak najbardziej.
Pako - 8 Marca 2006, 17:51
HEhe.. Rodion - pokonałeś się własną bronią niejako A wszystko to i tak twoja wina... trzeba było się nie opierać.. nie byłoby całej burzy i nikt nie bałby się Logana
Rodion - 8 Marca 2006, 17:54
Logan napisał/a | Poczucia chumoru nie mam, ale poczucie humoru jak najbardziej. |
No zobaczymy.
Pako napisał/a | A wszystko to i tak twoja wina... trzeba było się nie opierać.. nie byłoby całej burzy i nikt nie bałby się Logana |
Jasne.
Anonymous - 8 Marca 2006, 17:54
Pako napisał/a | A wiesz, czy się do zdjęcia nie ogoliła? Dziś takie czasy, że i krasnoludzkie kobiety może się golą, kto je tam wie... a wzrostu nie widać ani nic... no i obraża jakoś tak delikatnie w sumie, ale za mocno jak na elfa (a masz za tego małolata )... jakiś mieszaniec albo cuś... |
Ty Pako cicho tam! Małoletni jesteś
A wzrost mam słuszny, bynajmniej nie krasnoludzki.
Logan napisał/a | Poczucia chumoru nie mam, ale poczucie humoru jak najbardziej. |
Logan, wybacz, ale na tym zdjęciu zupełnie tego poczucia nie widać (dostanę bana czy nie?)
Pako - 8 Marca 2006, 18:06
Miria napisał/a | Ty Pako cicho tam! Małoletni jesteś |
O ty kreaturo! Kapturek na głowie to cię nie ochroni! Zaraz kopać zacznę.. a zobaczysz, jak kuzyna na ciebie naślę, on ci dopiero pokaże.. i brata zawołam.. on w więzieniu siedział za morderstwo... a tata to na krzesło elektryczne sie dostał za mord na piętnastu zakapturzonych panienkach, co sobie myślą, żę jak ktoś jest młodszy, to go obrażać można.. a masz
A po Loganie właśnie po tej mince widać jego poczucie humoru... Takie spokojne.. wyrachowane... Tak mi sie po prostu wydaje.. ciekawe, czy mam rację
Romek P. - 8 Marca 2006, 18:09
Miria napisał/a | Logan napisał/a | Poczucia chumoru nie mam, ale poczucie humoru jak najbardziej. |
Logan, wybacz, ale na tym zdjęciu zupełnie tego poczucia nie widać (dostanę bana czy nie?) |
Mirio, zaręczam ze smutkiem, że Logan poczucie humoru posiada na wyposażeniu. Wiem, bo czasem ćwiczy je na mnie
Rodion - 8 Marca 2006, 18:12
Romek P. napisał/a | Wiem, bo czasem ćwiczy je na mnie |
I co? Bardzo boli?
|
|
|