To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Emilia - 8 Marca 2006, 14:51

Zdecydowałam dołączyć do klubu ujawnionych. :D

Jestem Emilia, witam wszystkich prawdziwym uśmiechem!

Słowik - 8 Marca 2006, 14:54

Hmmm, cosik Ci nie wyszło :) nadal widzę Emilię 3D bez uśmiechu. (może zdjęcie miało więcej niż 10kB?)
Czarny - 8 Marca 2006, 14:55

Mnie się zdaje, że chodziło o emotikon z postu :mrgreen:
Emilia - 8 Marca 2006, 14:57

Miałam drobne kłopoty ale już jestem.
JohnDoe - 8 Marca 2006, 15:16

Witamy w klubie niezamaskowanych :D
Rodion - 8 Marca 2006, 16:01

Lu napisał/a
Z tego co ja pamiętam z Nordconu, to możliwe że pamiętasz jakąś inną Lu

Marudzisz. :D

GGG, to z tylu to jakieś przelomy Jangcy, czy co?

A MIria ukrywa pod kapturkiem długie elfie uszy i boi sie ujawnić bo na forum wiekszość to ogry i trolle! :P

Pako - 8 Marca 2006, 16:17

hehe... Miria, pokaż uszka :)

Fajna ta akcja.. na serio inaczej się was odbiera. Zwłaszcza Logan mnie zaskoczyl - byłem przygotowany na kogoś młodszego o parę lat i zdecydowanie chudszego (awatarek - chudzielec oddziaływał ;) ). A tu masz...

W ogóle wszyscy fajni jesteście :)

Rodion - 8 Marca 2006, 16:21

A ja zaczynam zbierac sztachety, takze te z gwoździami, dla ciebie Pako. :twisted:
sulka - 8 Marca 2006, 16:22

Pako napisał/a
Fajna ta akcja.. na serio inaczej się was odbiera. Zwłaszcza Logan mnie zaskoczyl - byłem przygotowany na kogoś młodszego o parę lat i zdecydowanie chudszego (awatarek - chudzielec oddziaływał Wink ). A tu masz...

W ogóle wszyscy fajni jesteście Smile

I vis-a-vis :evil: :D

A ja wlasnie sie takiego Logana spodziewalem, ze sposobu prowadzenia rozmowy uznalem, ze to baaardzo stanowczy gosc, ktory nie da sobie w kasze dmuchac i prosze, zdjecie wg mnie to potwierdza w 100% :P :P :P

Piech - 8 Marca 2006, 16:24

Zaczyna mi się podobać ta zabawa. Śliczni jesteście. Dalej, śmiało zdejmować maski.

Lu, jak ja lubię ten kolor włosów! Tylko nie wiem, jak się dziś ten kolor poprawnie nazywa.

gorat - 8 Marca 2006, 16:32

Haletha: dobrze Ci idzie - dawaj większe! :mrgreen:
Pako - 8 Marca 2006, 16:34

Wiecie co wam jeszcze powiem? Starzy jesteście :P
Kurde.. ja się czuję jak dziecko tutaj... wszyscy już małzeństwa, studenci zaawansowani ewentualnie... a ja tu do matury ledwo doszarpuję... Paru młodszych ode mnei tu tylko jest... a na innych forach to 18-19 lat to już całkiem dorośli ludzie są... a takich z małżeństw to mało :)
nie żebym narzekał ;) tak się tylko podzieliłem tym, co widzę.. ciągle fani jesetśmy wszyscy :)
Rodion - sztachety to i ja mam... tylko do dziadka pojadę.. w domu betonowe okolniki stoją :mrgreen: Mozemy powalczyć :) Tylko nie bardzo wiem o co... bo sprawa z awatarkami to Maxa wina jest :P ;) :D

Rodion - 8 Marca 2006, 16:43

Pako napisał/a
Tylko nie bardzo wiem o co... bo sprawa z awatarkami to Maxa wina jest

Ty winy na Maxa nie zwalaj! :evil:
O! Kolejny gwóźdz! :twisted:

Anonymous - 8 Marca 2006, 16:49

Rodion napisał/a
A MIria ukrywa pod kapturkiem długie elfie uszy i boi sie ujawnić bo na forum wiekszość to ogry i trolle!

Boję się! Zostałam zdekonspirowana!

Widziałeś kiedyś elfa z takim pociągiem do piwa? :twisted:
Pako napisał/a
hehe... Miria, pokaż uszka

Nic nie będe pokazywać! :P
gorat napisał/a
Haletha: dobrze Ci idzie - dawaj większe!

A Ty gorat, miast dopingować, to może bys pokombinował z własnym avatarem? :)
Pako napisał/a
Kurde.. ja się czuję jak dziecko tutaj...

Pako, Ty się cieszyć powinieneś... Starość i małżeństwo nie radość :wink: A tak bardziej serio, to właśnie jest fajne na forum, że są ludzie w różnym wieku, bo ogólnie Internet jest raczej zdominowany przez małolaty (bez obrazy! :wink: ). No i atmosfera tego forum...ach... (zaciąga się atmosferą)

Rodion - 8 Marca 2006, 16:54

Miria napisał/a
Boję się! Zostałam zdekonspirowana!

Widziałeś kiedyś elfa z takim pociągiem do piwa?

Fakt te krasnoludzkie geny u elfki to moze byc powód do zmartwienia,ale jako ze broda Ci nie rośnie to nie masz sie czym martwic! :wink:

Lu - 8 Marca 2006, 16:57

Miria napisał/a

gorat napisał/a
Haletha: dobrze Ci idzie - dawaj większe!

A Ty gorat, miast dopingować, to może bys pokombinował z własnym avatarem? :)
(zaciąga się atmosferą)

Haletha zaświeciła przykładem - czas na pozostałych moderatorów :twisted:

No i z niecierpliwością czekam na Rafała :twisted:

Pako - 8 Marca 2006, 16:57

A wiesz, czy się do zdjęcia nie ogoliła? Dziś takie czasy, że i krasnoludzkie kobiety może się golą, kto je tam wie... a wzrostu nie widać ani nic... no i obraża jakoś tak delikatnie w sumie, ale za mocno jak na elfa (a masz za tego małolata :P ;) )... jakiś mieszaniec albo cuś...
No i jeszcze NURSa nam tu potrzeba tylko i gorata i czarnego i kto tam jeszce się nie ujawnił ze swoją zakazaną (lub nie) mordką :mrgreen: ?

Co do zwalania winy na maxa - to jego zasługa jest :) żadna tam wina... To po pierwsze.. a po drugie to ja cię wcale nie zmuszałem ;) chyba :P

Logan - 8 Marca 2006, 17:17

Rodion napisał/a
Lu napisał/a
Czekam na resztę - ja też się wrzucę,

No nie wstydź się! :D

Logan, czy siadasz w knajpie blisko kominka?
Jeśli tak to sorry! :oops:

A pytanie w związku z czym bo nie łapię po 8 godzinach odmóżdżającej pracy...

Rodion - 8 Marca 2006, 17:22

Eeee.... jakby to?
To takie skojarzenie z Twoja posturą i eee...sprawowana funkcja.
A wiecej sie wyjasni w swoim czasie.

Ale ja nie chce bana, skad moglem wiedziec? :oops:

Logan - 8 Marca 2006, 17:25

Rodion napisał/a
Eeee.... jakby to?
To takie skojarzenie z Twoja posturą i eee...sprawowana funkcja.
A wiecej sie wyjasni w swoim czasie.

Ale ja nie chce bana, skad moglem wiedziec? :oops:

Do knajp nie mam czasu chodzić... Praca, dom, rodzina, pisanie i takie inne...

A ban niby za co? Na bana trzeba zasłużyć. :mrgreen:

Rodion - 8 Marca 2006, 17:27

E, to dobrze. :D
Pako - 8 Marca 2006, 17:28

Widzisz Logan, jak sobie pracę ułatwiłeś - pokazałeś fotkę ze swoją posturą i takim lekko groźnym wyrazem twarzy ;) (taki spokojny, że aż się człowiek boi) to ludzie już nawt jak nie zasłużyli to sie boją :mrgreen:
Rodion - 8 Marca 2006, 17:38

Pako napisał/a
Widzisz Logan, jak sobie pracę ułatwiłeś - pokazałeś fotkę ze swoją posturą i takim lekko groźnym wyrazem twarzy Wink (taki spokojny, że aż się człowiek boi) to ludzie już nawt jak nie zasłużyli to sie boją

A bo wiadomo czy Logan ma poczucie chumoru? Wolę sie zapytac.
Ale jakby co, to i tak wszystko to Twoja wina! :twisted:

Logan - 8 Marca 2006, 17:43

Rodion napisał/a
A bo wiadomo czy Logan ma poczucie chumoru? Wolę sie zapytac.
Ale jakby co, to i tak wszystko to Twoja wina!

Poczucia chumoru nie mam, ale poczucie humoru jak najbardziej. :lol:

Pako - 8 Marca 2006, 17:51

HEhe.. Rodion - pokonałeś się własną bronią niejako :) A wszystko to i tak twoja wina... trzeba było się nie opierać.. nie byłoby całej burzy i nikt nie bałby się Logana :mrgreen:
Rodion - 8 Marca 2006, 17:54

Logan napisał/a
Poczucia chumoru nie mam, ale poczucie humoru jak najbardziej.

No zobaczymy. :D
Pako napisał/a
A wszystko to i tak twoja wina... trzeba było się nie opierać.. nie byłoby całej burzy i nikt nie bałby się Logana

Jasne. :roll:

Anonymous - 8 Marca 2006, 17:54

Pako napisał/a
A wiesz, czy się do zdjęcia nie ogoliła? Dziś takie czasy, że i krasnoludzkie kobiety może się golą, kto je tam wie... a wzrostu nie widać ani nic... no i obraża jakoś tak delikatnie w sumie, ale za mocno jak na elfa (a masz za tego małolata )... jakiś mieszaniec albo cuś...

Ty Pako cicho tam! Małoletni jesteś :twisted:
A wzrost mam słuszny, bynajmniej nie krasnoludzki.
Logan napisał/a

Logan, wybacz, ale na tym zdjęciu zupełnie tego poczucia nie widać :wink: (dostanę bana czy nie?)

Pako - 8 Marca 2006, 18:06

Miria napisał/a
Ty Pako cicho tam! Małoletni jesteś :twisted:

O ty kreaturo! Kapturek na głowie to cię nie ochroni! Zaraz kopać zacznę.. a zobaczysz, jak kuzyna na ciebie naślę, on ci dopiero pokaże.. i brata zawołam.. on w więzieniu siedział za morderstwo... a tata to na krzesło elektryczne sie dostał za mord na piętnastu zakapturzonych panienkach, co sobie myślą, żę jak ktoś jest młodszy, to go obrażać można.. a masz :mrgreen: :lol:

A po Loganie właśnie po tej mince widać jego poczucie humoru... Takie spokojne.. wyrachowane... Tak mi sie po prostu wydaje.. ciekawe, czy mam rację :)

Romek P. - 8 Marca 2006, 18:09

Miria napisał/a
Logan napisał/a

Logan, wybacz, ale na tym zdjęciu zupełnie tego poczucia nie widać :wink: (dostanę bana czy nie?)

Mirio, zaręczam ze smutkiem, że Logan poczucie humoru posiada na wyposażeniu. Wiem, bo czasem ćwiczy je na mnie :)

Rodion - 8 Marca 2006, 18:12

Romek P. napisał/a
Wiem, bo czasem ćwiczy je na mnie

I co? Bardzo boli?

Partner forum