To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas przysmuca

Martva - 5 Czerwca 2012, 11:50

Lis Rudy napisał/a
shenra, zrób cioci dobrze i się wyprowadź na swoje

A co shenra Twoim zdaniem planuje? :>

shenra - 6 Czerwca 2012, 13:57

Dzięki, trzymam się. Teraz muszę to logistycznie przeprowadzić. Zastanawiam się jak z tym przewożeniem będzie :D
Kasiek - 11 Czerwca 2012, 12:26

Mój tata musi iść do szpitala. Pewnie będą mu wycinać coś, co nazywa się tumor. Nie wiem co to, ale brzmi groźnie...
shenra - 11 Czerwca 2012, 12:28

Się znaczy guz? :|
Agi - 11 Czerwca 2012, 12:36

Kasiek, trzymaj się, Tacie życzę zdrowia.
Kasiek - 11 Czerwca 2012, 13:32

Dzięki. Mama jest strasznie dobita...
Kai - 11 Czerwca 2012, 13:58

Kasiek, wszystkiego dobrego dla Taty i dla Was. Będzie dobrze. Musi być.
illianna - 12 Czerwca 2012, 06:54

Kasiek, trzymaj sie dzielnie, będzie dobrze, a tumor to zdaje się guz tak w ogóle, czyli nowotwór, a to niekoniecznie jest zła diagnoza, bo nowotwory są różne, wiele się wycina i na tm się kończy, oczywiście zawsze robią hispat na wszelki wypadek.
Kasiek - 12 Czerwca 2012, 07:48

Dzięki :)
Ja się cieszę, że tata szybko do szpitala trafi i że szybko mu te badania zrobią. I jeśli coś nie tak jest - to szybko się tym zajmą. Za to Marcin stwierdził, że jego dziadek chodził, chodził, a jak poszedł do szpitala to już nie wrócił z niego, bo mu za dużo poznajdywali. Pocieszające...

Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, ale jak pomyślę, ze ojciec od prawie 60 lat pali papierosy, to...

Godzilla - 12 Czerwca 2012, 10:36

Kasiek, trzymaj się.
Agi - 12 Czerwca 2012, 13:39

Kasiek napisał/a
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, ale jak pomyślę, ze ojciec od prawie 60 lat pali papierosy, to...

Kasiek, mój Tato palił prawie osiemdziesiąt lat, to niekoniecznie musi przesądzać o chorobie. Trzymaj się.

Rafał - 12 Czerwca 2012, 13:44

Otóż to, miałem sąsiada, dwie kosy na karku, kopcił jak parowóz, spirytusem nie gardził, a kondycję miał lepszą niż ja. Niektórzy mają taki organizm, że paleniem sobie nie zaszkodzą. A jak kilka razy słyszałem - wprost przeciwnie - rzucenie palenia w tym wieku i z takim dorobkiem palacza więcej szkód może przynieść niż pożytku.
Agi - 12 Czerwca 2012, 13:46

Rafał napisał/a
A jak kilka razy słyszałem wprost przeciwnie - rzucenie palenia w tym wieku i z takim dorobkiem palacza więcej szkód może przynieść niż pożytku.

Dokładnie to usłyszałam od lekarza prowadzącego Tatę. Stres wywołany rzuceniem mógł być dla niego bardziej niebezpieczny.

fealoce - 12 Czerwca 2012, 17:32

Jedne z moich ulubionych butów trafił szlag - cała podeszwa odpadła :( A tak je lubiłam, ech.
Żeby było zabawniej, zdarzyło się to w lesie więc musiałam tuptać kilka kilometrów z podeszwą przywiązaną do reszty buta za pomocą torebki foliowej :mrgreen:

mBiko - 17 Czerwca 2012, 11:28

Kundelek mi się zwiesił.
Kruk Siwy - 17 Czerwca 2012, 11:29

Ciałkiem?
Witchma - 17 Czerwca 2012, 11:34

mBiko, ale przy próbie otworzenia jakiegoś nowego pliku...?
Kai - 17 Czerwca 2012, 12:27

mBiko, to się zdarza... rzadko bo rzadko. Spróbuj wyłączyć i włączyć.
Kruk Siwy - 17 Czerwca 2012, 12:39

Albowiem mBiko, jest cretino i nie próbował. Poza tym należy mu koniecznie przypomnieć o oddychaniu. Respiruj mBiko, !
Kai - 17 Czerwca 2012, 12:44

Kruku Siwy, dobrze zawieszony kundel nawet nie da się wyłączyć. Czyżbyś uznał, że należy wypełnić vacat Fidela?
merula - 17 Czerwca 2012, 13:11

Kai napisał/a
Kruku Siwy, dobrze zawieszony kundel nawet nie da się wyłączyć.

no to skoro się tak nie da, to po jakie licho radzisz mBikowskiemu tę procedurę?

Kai - 17 Czerwca 2012, 14:12

merula, bo jeśli się da, to nie jest źle i nie ma co się przysmucać.
merula - 17 Czerwca 2012, 14:15

myślę, że jakby nie było powodu, to nie pisałby w tym wątku, ale w tym o irytacji.
Kai - 17 Czerwca 2012, 14:20

merula, każdy pisze, gdzie chce.
A ja już przywykłam, że to, co na Labie jest normą, tu sprawia problemy.

mBiko - 17 Czerwca 2012, 22:18

Po kolei.

Po pierwsze: respiruję.

Po drugie: ciałkiem, ciałkiem.

Po trzecie: przy próbie odpalenia na mniej więcej 2/3 ekranu został wygaszacz.

Po czwarte: żadne próby resustytacji skutku nie odniosły.

Po piąte: sprawa jest już załatwiona, o czym w wątku sąsiednim.

merula - 18 Czerwca 2012, 00:14

Kai napisał/a
A ja już przywykłam, że to, co na Labie jest normą, tu sprawia problemy.

nie rozumiem, do czego pijesz.

Martva - 18 Czerwca 2012, 10:05

że my głąby jesteśmy i nie wiemy że jak coś nie działa, to należy to włączyć i wyłączyć ;P:

Przysmuca mnie, że mój ulubiony wujek z ciocią wracają do Pruszkowa chyba już w piątek :( Oczywiście egoistycznie przysmuca mnie że nie będę mieć netu przez ostatnie 1,5 tygodnia pobytu, ale tak poza tym pusto bez nich będzie strasznie, bo oni mają dobre fluidy i mi robią endorfiny jak są.

Kyle Katarn - 26 Czerwca 2012, 21:38

Ponowne ochłodzenie. Żeby pod koniec czerwca w środku dnia było 15 stopni....
Ziemniak - 26 Czerwca 2012, 22:43

Kyle Katarn, szczerze mówiąc, wolę 15 niż 35 :twisted:
Rafał - 1 Lipca 2012, 02:50

Kolegi dziecko wczoraj zginęło, dziewczynka 6-letnia, chodziła z moją małą do jednego przedszkola, jutro mieli jechać do Chorwacji. Normalnie szok, coś strasznego.

Partner forum