Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Argael - 1 Grudnia 2005, 20:30
Nie bój się, Nivak, nie poczułem się dotknięty. Póki co, Tredo nie próbował mnie dotykać
Chyba nici będą z tego yaoi... ukradkiem oddycha z ulgą i ociera zimny pot
Nivak - 1 Grudnia 2005, 20:31
Tredo napisał/a | Argael? wybaczymy jej? |
Oczywiście
Nivakowi wybacza się wszystko
Argael na tym forum chyba wszyscy są hetero
...no chyba że są stereo
Tredo - 1 Grudnia 2005, 20:34
Tredo nie jest z tych co lubią dotykac chłopców. Chyba, że to o wyniesienie nieprzytomnego kolegi z imprezy chodzi... Wtedy mus to mus.
A tak to Tredo preferuje jednak dotykanie kobiet... Ale może nie będę kontynuował temtu bo mnie jeszcze ktoś raczy ukarać albo coś...
Argael - 1 Grudnia 2005, 20:38
Czemu, przecież to taki ciekawy temat
Do kontynuowania tego wątku mamy specjalny kącik cukierkowy
Nivak - 1 Grudnia 2005, 20:41
Argael napisał/a | Do kontynuowania tego wątku mamy specjalny kącik cukierkowy |
Gdzie mnie zaglądać nie wolno, więc musicie sobie sami radzić*
*No jeśli to nie zabrzmiało yaoistycznie...
Tredo - 1 Grudnia 2005, 20:45
A nie ma czasem kącików dla hetero?
gorat - 1 Grudnia 2005, 20:53
Tredo napisał/a | A nie ma czasem kącików dla hetero? |
Nie bój się, zajrzyj tam - tam faceci piszą o tym, co robiliby z kobietami. I dlatego forumowiczki nie powinny tam zaglądać, bo nie dalibyśmy rady potem się od nich opędzić
Tredo - 1 Grudnia 2005, 21:09
Gdzie to jest?
Margot - 1 Grudnia 2005, 21:09
Nie byłam w drukarni... A co gorsze, nie wiem, czy zdążę jutro, bo mam umówione spotkanie z jednym z Autorów, którzy dla NURSa publicystykę piszą. Chyba, że Autor zechce mi towarzyszyć w wyprawie...
W celach, rzecz jasna, poznawczych => jatki doświadczyć w praktyce i może numer autorski dla siebie zdobyć
Póki co, to dzisiaj był termin startu, więc jatkę, po sprawiedliwości należy jutro... Ale przyznam się, że mam dylemat straszny: bo jak zrobię jatkę, a numeru nie będzie?
Znaczy: witam wszystkich, których jeszcze nie witałam! Tęskniliście?!
<łuuuups kijem bejsbolowym przelot z obrotem> Oczywiście, że tęskniliście
Tredo, czy przypadkiem nie jesteś kapitanem żółtego U-Boota, który ongiś próbował dokonać desantu na Twierdzę i podpłynął pod szańce FF zarażając optymizmem tamtejsze ptactwo?
Tredo - 1 Grudnia 2005, 21:17
Oczywiście, ze ja jestem kapitanem żółtego U-BOTa, któy całkiem skutecznie sobie poczynał i teraz czeka w porcie na następny wrzesień...
Pako - 1 Grudnia 2005, 21:19
Witam Treda! Coraz więcej nowej krwi się tu schodzi.. jakoś tak miło się robi
Tredo - 1 Grudnia 2005, 21:23
bo ja wiem czy ja nowa krew jestem...
Pako - 1 Grudnia 2005, 21:26
Pierwszy raz Cię tu na forum widze, to dla mnie nowa krew jestewś:) I nie ważne, czy latek 66 czy 6,6 masz tu równość i równouprawnienie - każdy dostaje tak samo
Tredo - 1 Grudnia 2005, 21:28
No dobra... I tej wersji mozemy sie trzymac.
Mara - 2 Grudnia 2005, 09:13
Tredo! A więc to ty robiłeś na FF krecią robotę w Gołębniku? Niebieskich gołąbków się zachciało?? Tutaj na szczęście nie masz czego zarażać optymizmem, bo na to forum gołąbki mają zakaz wstępu
Witaj!
Tredo - 2 Grudnia 2005, 11:21
Polatało ich tam wtedy trochę dzięki mnie prawda?
mawete - 2 Grudnia 2005, 12:23
Tredo: Witaj
Dunadan - 3 Grudnia 2005, 00:37
Nadrabiając zaległości witam Tredo ( wiecie że w dwa dni wyciągnęliście 500 postów?... )
elam - 3 Grudnia 2005, 16:06
Tredo... przystojniak..
hmm, ciekawe, jak smakuje??
Nivak - 3 Grudnia 2005, 16:19
Pewnie jak kurczak
Tredo - 4 Grudnia 2005, 12:04
elam napisał/a | Tredo... przystojniak..
hmm, ciekawe, jak smakuje?? | Wiecie co... Bo ja się zaczerwienię...
Nivak - 4 Grudnia 2005, 12:24
I będziesz ładnie zarumieniony
Ale jakby co to ja cię nie ruszam
Tredo - 4 Grudnia 2005, 13:11
Hmm...
elam? Czy tu nie powinni bić a nie smakować/zjadać/podgryzać (nieodpowiednie skreślić)?
Chyba, że to taki Twój sposób na powitanie
NURS - 4 Grudnia 2005, 18:21
Każdy bije, jak potrafi. Gremliny obgryzają
elam - 4 Grudnia 2005, 19:40
skoro sam o to prosisz, dobrze, zostaniesz zbity przed ugryzieniem. !
bije sie przeciez kotleciki...
albo, jak sama nazwa na to wskazuje, bitki..
i .. "czyz nie dobija sie koni?"
a Nivak ma racje. powinienes byc ladnie zarumieniony, tak. lekko opieczony. z chrupka skorka. posypany papryka i curry. mniam, mniam!
dzejes - 4 Grudnia 2005, 21:11
Mus przedstawic, to mus...
Kilka dni temu kupiłem pierwszy numer pisma (łącznie z listopadowym numerem NFa) i to był powrót do czytania "fantastycznych" czasopism po sporej przerwie (odłożyłem NFa, bo za dużo tam było niezbyt mi pasujących elementów, a i opowiadania jakby coraz bardziej "wodniste", a wtedy alternatywy nie było).
No i całkiem ciekawie, choć myślę, że gdyby wziąć z obu tytułów najlepsze cechy - powstałby napradę niezły periodyk (well, przynajmniej moim zdaniem )
Osobistych informacji nie podaję, gdyż może to ułatwić obrażalskim zlokalizowanie mojej małej, prywatnej chatki Puchatka.
Ot i tyle, mam nadzieję, że wszystko będzie szło w dobrym kierunku.
Aha - gdzie mozna kupić 2gi numer? W EMpiku i kioskach ciągle pierwszy.
NURS - 4 Grudnia 2005, 21:16
W Empiku jeszcze jest? Powinni 25tego wycofać. A namierzania się nie obawiaj, to wolna stacja, nikt nikomu w kieszen nie zaglada, ani do garnka. bo zupa i tak jest za słona
Witojcie, jak to u nas gadają.
elam - 4 Grudnia 2005, 21:17
lup! bejsbolem. i juz widzisz gwiazdki, i jest fantastycznie...
witamy na forum.
drugi numer pewnie pojawi sie na dniach w tym samym miejscu, gdzie kupiles pierwszy.
Dunadan - 4 Grudnia 2005, 21:17
Dzejs - obrażalski i tak znajdzie twoją małą chatkę Pouchatka co do drugiego numeru to chyba tzreba jeszcze chwilkę poczekać...
tak czy siak - witaj!
McJohn - 4 Grudnia 2005, 22:06
Wszystkich nowych witam solą, chlebem i, w moim przypadku, konsolą.:)
ŁUP ŁUP ŁUP
|
|
|