To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Rodion - 3 Kwietnia 2006, 10:58

Glos Pana slysze! Ale z jakiejs poczwary sie on dobywa?! No nie mi prostemu orkowi fortele takie zglebiac?
Pako - 3 Kwietnia 2006, 11:19

Walczcie w imię Lorda ciemności. Mnie wysłano w inne miejsce z inna misją! Pierścień ma być nasz!
Romek P. - 3 Kwietnia 2006, 11:24

Pako:
Cytat
Walczcie w imię Lorda ciemności. Mnie wysłano w inne miejsce z inna misją! Pierścień ma być nasz!

Złe orki już nadciągają z odsieczą!

Godzilla - 3 Kwietnia 2006, 11:26

Do roboty, entowie! Niech sobie tam orkowie i inne tatałajstwo pierze się po buźkach na polach Pelennoru, a my tymczasem dokonamy małych przeróbek konstrukcyjnych w Minas Morgul. Fangorn Construction Sp. z o.o., do usług! :mrgreen:
elam - 3 Kwietnia 2006, 11:30

- Dziwne doprawdy czasy - mruknął Eomer . - Wcielone sny i legendy wstają spod trawy. Powiedz mi, panie - rzekł głośniej, (...) - co cię tu do nas sprowadza? Co znaczą twoje niepojęte słowa? Dawno temu Boromir, syn Denethora, ruszył w świat po wyjaśnienie tej zagadki, a koń, którego mu użyczyliśmy, wrócił bez jeźdźca. Jaki los przyszedłeś nam zwiastować?
Rafał - 3 Kwietnia 2006, 11:48

Ooooo :shock: Oooooo
Cssssoo sssie tu sssstałło? Czy to wina wina, czy ktoś coś cmok w bok i niuch? Dwa dni nieobecnośśśści i ponad 1200 nieprzeczytanych wpisssssów????? Zazdroszczę prawdziwie. Ja roboty ponad pas i ledwie czubek głowy mi wystaje, a tu orgie jakoweś sobie urządzają, zazdrość mnie zaraz weźnie i rozpuknie, ooooo... puuuuuuk!
Dzieńdoberek :mrgreen:

Rodion - 3 Kwietnia 2006, 11:53

Coś syczy? Golum jakowys czy co? Pierściena sie zachciewa?! A niedoczekanie!

Hej Rafał! My tu wyrabiamy 1000% normy, bo mamy w planie byc najlepszym forum na tej planecie! :D

elam - 3 Kwietnia 2006, 11:56

my juz jestesmy najlepsi..
a teraz szturm na Minas Nursis..
Rafal, gollumie! pokaz swoja gollumowata twarz!

Rafał - 3 Kwietnia 2006, 12:10

Moje sssskarby, zadyszki dostaniecie w tym tempie, żyłka pęknie jak zobaczycie moją twarz. Mam ją gdzieś schowaną... momencik ....
Emilia - 3 Kwietnia 2006, 12:44

Czeeeeeeść.
To ja wasza śliczna, boska, olśniewająca Forumowa Extremistka.

Idę na Pola Pellenoru, skarbeńki. Buźka.

gorat - 3 Kwietnia 2006, 12:54

Witam już z wydziału. Piękny, deszczowy dzionek... ;)
elam - 3 Kwietnia 2006, 13:24

... a daleko na zachodzie, w krainie Francja znanej, slonce zza chmur wychodzi,
niosac nadzieje na zwyciestwo zjednoczonej armii ludzi i elfow. Stawajcie, bracia! Witam szczegolnie serdecznie wszystkie krasnoludy. :)

Rodion - 3 Kwietnia 2006, 15:55

Czas rzucic paru elfów na pozarcie dla ogrzątek. :)
Mam nadzieje ze zdradziecko nie zajmiecie moich pozycji? :evil:

Aga - 3 Kwietnia 2006, 16:06

Witam, witam śródziemnie i tolkienowo... Ja prosto z zakupów ( :D :D :D ) i tylko na momencik, bo później idę na koncert.
Ziuta - 3 Kwietnia 2006, 16:21

Cześć, ludzie! Jak u was? U mnie dobrze, choć już sie bałem, że to będzie zły dzień. Ale nie jest. Gites! :)
Selithira - 3 Kwietnia 2006, 17:15

Witam wszystkich :) Dopiero włączyłam komputer, idę poszukać jakiegoś avatarka...
Pako - 3 Kwietnia 2006, 17:18

Oj.. zapomniałem. Wróciłem ze szkoły :) Groargh!
Pako - 3 Kwietnia 2006, 20:44

Dobra, balrog musi już zniknąć.
Uznajmy remis, bo nie chcę, żeby jasna strona mocy przegrała :) ;)
Dobranoc!

Aga - 3 Kwietnia 2006, 21:04

Witam! Wróciłam z koncertu i jestem pełna podziwu... Teraz tylko muszę to przelać na papier i pewnikiem ukaże się w dodatku regionalnym Dziennika Zachodniego.
elam - 3 Kwietnia 2006, 21:20

a coz to za koncert byl? kapela ludowa z Shire przygrywala na weselu Sama, czy moze przyjaciele Arweny recital na fletach urzadzili?
Aga - 3 Kwietnia 2006, 21:27

Koncert ludzi z naszej szkoły, z okazji pierwszej rocznicy śmierci Jana Pawła II. Pół orkiesty się tam przewinęło :wink: . Były skrzypce, pianino, gitara, bębny... Naprawdę super.
Lu - 3 Kwietnia 2006, 21:55

A ja witam wszystkich w ten deszczowy wieczór - widzę ze bitwa toczy się na wielu frontach... spieszę obadać zniszczenia wojenne
Hauer - 3 Kwietnia 2006, 21:56

Dobranoc. Uważajcie na ptasią grypę. Ja juz jestem zarażony. Widzicie ostrzeżenie? 8)
elam - 3 Kwietnia 2006, 21:58

no, to jutro zalozymy specjalne kombinezony ochronne, urzadzimy polowanie, humanitarnie cie ubijemy i spalimy w specjalnym krematorium.
wszystko zgodnie z przepisami i normami unii europejskiej :)
ciesz sie ostatnia noca..

Pako - 3 Kwietnia 2006, 22:03

A jednak jeszcze jesetem, ale to tak przelotem raczej, zaraz idę poczytać. A co, Balrog też musi sie dokształcać :) A w iteraturze pięknej zwłaszcza :)
Pako - 3 Kwietnia 2006, 22:32

I już mnie nie ma. DObranoc. Zabawa była fajna. Trzeba to jeszcze powtórzyć koniecznie!
Selithira - 3 Kwietnia 2006, 22:50

Czas Śródziemia na forum już się kończy, ale zabawa była swietna. Dobranoc wszystkim!
Myrtille - 3 Kwietnia 2006, 23:28

Dobranoc,pchły na noc,karaluchy pod poduchy...
Śpijcie dobrze

Anonymous - 4 Kwietnia 2006, 00:07

Już we własnej skórze mówię Wam: dobranoc!
Logan - 4 Kwietnia 2006, 00:35

Dobrej nocy Forumowicze Kochani.

Partner forum