To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

Wiedźma - 3 Sierpnia 2006, 18:44

Do wtorku na pewno deszcze :( kto z Was chciał te deszcze? :( Z tym policzę się w moim wątku :evil:
Sasori - 3 Sierpnia 2006, 19:38

To byłem oczywiście ja. Zainteresowanym prześlę numer konta, którego spuchnięcie z pewnością zachęci mnie do odwalenia tańca deszczu w trybie rewind.

Apropo, przypomniała mi się anegdotka. Kiedy Pythony kręciły "Sens życia", a dokładniej sceny w Afryce, o mało nie wybuchł bunt czarnych statystów. Północna Anglia, która udawała czarny ląd, w trakcie zdjęć była ponura i deszczowa. Wnerwiony Cleese rzucił do czarnych "No, to który *beep* odtańczył taniec deszczu?" i potem była draka.

dareko - 3 Sierpnia 2006, 21:20

:bravo :mrgreen: :mrgreen:
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2006, 12:34

mawete, ciach! plotkarzy.
Pako - 4 Sierpnia 2006, 12:56

Anegdotka znana :) I pierwszej jakości.
Ale wierzę, że pogoda nam jakoś dopisze :)

mawete - 4 Sierpnia 2006, 12:59

CIACH! :mrgreen:
Anonymous - 4 Sierpnia 2006, 15:17

OGŁOSZENIE!

Spotkanie warszawskie

Jutro spotykamy się o 16 pod Kinoteką. Jeśli będzie lało, to siedzimy w środku - tam jest taka mała knajpka. Czekamy do 17, potem zawijamy się do proponowanego przez Kruka Paradoxu (Al. Ujazdowskie, naprzeciwko Ambasady USA). Tam będziemy czytać i kulturalnie dyskutować :twisted:

Do jutra! :mrgreen:

Rodion - 4 Sierpnia 2006, 16:31

A co bedziecie czytać? :mrgreen: :P
I dla wszystkich milego wejścia w matrixa :bravo :bravo

Studnia - 4 Sierpnia 2006, 18:19

Paradox? Ha... Wiem ze do absurdalnie paradoksalne... Ale jak dla mie pasuje

P.S. Kolejny paradoks. Na macu nie dzialaja emotki, a do tego kazdy post na forum jest rozciagniety na wysokosc calego ekranu. To jest bardzo niefajne...

Wiedźma - 4 Sierpnia 2006, 22:50

To teraz prosić na powrót o słońce, bo na Pakonie czeka miejsce nie tylko na grill, ale i na ognisko :) W razie czeka jest sala świetlicowa i świece, ale ognisko bardziej romantyczne :)
Pako - 5 Sierpnia 2006, 08:22

Ognisko smaczniejsze efekty daje ;) Ale ja tam wierzę, że słoneczko będzie :)
mawete - 5 Sierpnia 2006, 09:18

ja już w wawie jestem:D
Kruk Siwy - 5 Sierpnia 2006, 09:28

Achtung!! Die mawete angrif! Unsere panzer vorberaitung. Ich bin fiszbin. Ajne klaine matrosen...
Sumując witam w gotowości bojowej. Aczkolwiek ja jestem poza Wawą. hihihi

Nattfiarill - 5 Sierpnia 2006, 13:26

No dobra...
Pojawię się o 16 pod Kinoteką :twisted:
Ale czy ja was wszystkich poznam?

Ixolite - 5 Sierpnia 2006, 13:37

Ja się zabezpieczyłem :P Znaczy zwaliłem rozpoznawanie na innych ;)
Studnia - 5 Sierpnia 2006, 13:47

Nattfiarill, Ponoć na stoliku ma leżeć ostatni nr SFFH. A jeśli nie bedzie lezal to obejrzyj mojego awatarka i zapamietaj. Gdzieś tam bede krażył... Albo krzycz głośno STUDNIA. Usłysze...
Nattfiarill - 5 Sierpnia 2006, 14:00

I odezwiesz się echem :D :wink: ?
A potem przyjadą panowie z białym wdziankiem dla mnie i tyle będziecie mnie widzieli :wink:

Ixolite - 5 Sierpnia 2006, 14:11

Jak zobacze (usłyszę) jakieś zombie wrzeszczące 'STUDNIAAAAAA' to zrobie zdjęcie ;) Będziemy mieć pamiątke :mrgreen:
Wiedźma - 5 Sierpnia 2006, 16:48

A to miejsce, w którym my będziemy :) Mniej więcej, bo ognisko jest bardziej z boku, ale na tym terenie :)
Zajrzyjcie na stronę i wejdżcie do "Galerii", tam posłuchajcie piosenki "Ślaskie regge" :D
W ten sposób zaliczycie pierwszą lekcję śląskiej godki :) Pakon

Pako - 5 Sierpnia 2006, 18:40

Wiedźma - to robimy umowę, że tylko godać będziemy :twisted: ? Ciekawe na ile nas zrozumieją ;) NURS i Romek powinni dać radę. :)

Ale w ogóle to fajną mają tą stronę :) Coraz bardziej ich lubię :D

Studnia - 5 Sierpnia 2006, 23:40

Ha!! Jestem pierwszy. Pewnie dlatego że mam najbliżej do domu... A więc SKOFA nr 1 (Socjopaci Kochający Opowieści Fantastyczne i Alkohol, no może poza niektórymi, ale to wyjaśnią zdjęcia co dareko?? :twisted: ) zakończona. Teraz tylko czekać na galerie... Po spotkaniu części użytkowników w real life żałuje że nie moge się pojawić na Pakonie... Brak urlopu...
Ixolite - 5 Sierpnia 2006, 23:54

Ajt, Pakon byłby fajno, ale ni da rady :(

Galerije jutro się pewno pierwsze pojawią, przynajmniej ja mam zamiar swoją zamieścić :P Mam tylkoż nadzieję, że mi weny do podpisów nie zbraknie, bo dokumentacyji fotograficznej dużo jest.

A co poniektórzy potwierdzić mogą stan kompaniji wspaniały, bowiem informowani o przebiegu zdarzen byli komórkowo :mrgreen:

Wstępnie brawa dla Godzilli :bravo z wokal i dla mawete za Mistrza Ceremonii :mrgreen:

Reszta doniesień jutro.

A Dareko zachował się jak ZWIERZĘ! :twisted:

Anonymous - 5 Sierpnia 2006, 23:58

Pozdrowienia - Miria, mawete i Bernhard.
Jesteśmy już w domku i dobijamy się własnie:)

Rano relacja. Do rana! :D

Rodion - 6 Sierpnia 2006, 00:01

Ixolite nam nadzieje ze dokumentacja fotograficzna bedzie prawdziwa az do bólu :twisted: ( żadnego pozowania! :wink: ) Nie oszczedzaj nas, pokaż prawdziwe oblicze bestii :twisted: :mrgreen:
Miria z dobijania... tssyt! mialo byc popijania :mrgreen:

Ixolite - 6 Sierpnia 2006, 00:04

Ach, krył się bestyja cwana (na co są dowody), aleśmy go przechytrzyli i przyłapany na bezeceństwie został :mrgreen:
Anonymous - 6 Sierpnia 2006, 00:05

Jesteśmy grzeczni. Właśnie idziemy spać. Osobno.
Studnia - 6 Sierpnia 2006, 00:07

Ooo tak... dareko cherezji się dopuścił najwyższego stopnia...
Rodion - 6 Sierpnia 2006, 00:07

Miria Eeeee... tam! :?
Studnia - 6 Sierpnia 2006, 00:13

Ixolite, jak myślisz dareko bedzie zły że go tak tutaj obgaduje?? :twisted:
Zresztą zdjęcia mówią same za siebie...

Anonymous - 6 Sierpnia 2006, 00:18

Kompromitujące zdjęcia będą rano! :twisted: (oczywiście mnie na nich nie ma :P )

Partner forum