Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
Wiedźma - 3 Sierpnia 2006, 18:44
Do wtorku na pewno deszcze kto z Was chciał te deszcze? Z tym policzę się w moim wątku
Sasori - 3 Sierpnia 2006, 19:38
To byłem oczywiście ja. Zainteresowanym prześlę numer konta, którego spuchnięcie z pewnością zachęci mnie do odwalenia tańca deszczu w trybie rewind.
Apropo, przypomniała mi się anegdotka. Kiedy Pythony kręciły "Sens życia", a dokładniej sceny w Afryce, o mało nie wybuchł bunt czarnych statystów. Północna Anglia, która udawała czarny ląd, w trakcie zdjęć była ponura i deszczowa. Wnerwiony Cleese rzucił do czarnych "No, to który *beep* odtańczył taniec deszczu?" i potem była draka.
dareko - 3 Sierpnia 2006, 21:20
Kruk Siwy - 4 Sierpnia 2006, 12:34
mawete, ciach! plotkarzy.
Pako - 4 Sierpnia 2006, 12:56
Anegdotka znana I pierwszej jakości.
Ale wierzę, że pogoda nam jakoś dopisze
mawete - 4 Sierpnia 2006, 12:59
CIACH!
Anonymous - 4 Sierpnia 2006, 15:17
OGŁOSZENIE!
Spotkanie warszawskie
Jutro spotykamy się o 16 pod Kinoteką. Jeśli będzie lało, to siedzimy w środku - tam jest taka mała knajpka. Czekamy do 17, potem zawijamy się do proponowanego przez Kruka Paradoxu (Al. Ujazdowskie, naprzeciwko Ambasady USA). Tam będziemy czytać i kulturalnie dyskutować
Do jutra!
Rodion - 4 Sierpnia 2006, 16:31
A co bedziecie czytać?
I dla wszystkich milego wejścia w matrixa
Studnia - 4 Sierpnia 2006, 18:19
Paradox? Ha... Wiem ze do absurdalnie paradoksalne... Ale jak dla mie pasuje
P.S. Kolejny paradoks. Na macu nie dzialaja emotki, a do tego kazdy post na forum jest rozciagniety na wysokosc calego ekranu. To jest bardzo niefajne...
Wiedźma - 4 Sierpnia 2006, 22:50
To teraz prosić na powrót o słońce, bo na Pakonie czeka miejsce nie tylko na grill, ale i na ognisko W razie czeka jest sala świetlicowa i świece, ale ognisko bardziej romantyczne
Pako - 5 Sierpnia 2006, 08:22
Ognisko smaczniejsze efekty daje Ale ja tam wierzę, że słoneczko będzie
mawete - 5 Sierpnia 2006, 09:18
ja już w wawie jestem:D
Kruk Siwy - 5 Sierpnia 2006, 09:28
Achtung!! Die mawete angrif! Unsere panzer vorberaitung. Ich bin fiszbin. Ajne klaine matrosen...
Sumując witam w gotowości bojowej. Aczkolwiek ja jestem poza Wawą. hihihi
Nattfiarill - 5 Sierpnia 2006, 13:26
No dobra...
Pojawię się o 16 pod Kinoteką
Ale czy ja was wszystkich poznam?
Ixolite - 5 Sierpnia 2006, 13:37
Ja się zabezpieczyłem Znaczy zwaliłem rozpoznawanie na innych
Studnia - 5 Sierpnia 2006, 13:47
Nattfiarill, Ponoć na stoliku ma leżeć ostatni nr SFFH. A jeśli nie bedzie lezal to obejrzyj mojego awatarka i zapamietaj. Gdzieś tam bede krażył... Albo krzycz głośno STUDNIA. Usłysze...
Nattfiarill - 5 Sierpnia 2006, 14:00
I odezwiesz się echem ?
A potem przyjadą panowie z białym wdziankiem dla mnie i tyle będziecie mnie widzieli
Ixolite - 5 Sierpnia 2006, 14:11
Jak zobacze (usłyszę) jakieś zombie wrzeszczące 'STUDNIAAAAAA' to zrobie zdjęcie Będziemy mieć pamiątke
Wiedźma - 5 Sierpnia 2006, 16:48
A to miejsce, w którym my będziemy Mniej więcej, bo ognisko jest bardziej z boku, ale na tym terenie
Zajrzyjcie na stronę i wejdżcie do "Galerii", tam posłuchajcie piosenki "Ślaskie regge"
W ten sposób zaliczycie pierwszą lekcję śląskiej godki Pakon
Pako - 5 Sierpnia 2006, 18:40
Wiedźma - to robimy umowę, że tylko godać będziemy ? Ciekawe na ile nas zrozumieją NURS i Romek powinni dać radę.
Ale w ogóle to fajną mają tą stronę Coraz bardziej ich lubię
Studnia - 5 Sierpnia 2006, 23:40
Ha!! Jestem pierwszy. Pewnie dlatego że mam najbliżej do domu... A więc SKOFA nr 1 (Socjopaci Kochający Opowieści Fantastyczne i Alkohol, no może poza niektórymi, ale to wyjaśnią zdjęcia co dareko?? ) zakończona. Teraz tylko czekać na galerie... Po spotkaniu części użytkowników w real life żałuje że nie moge się pojawić na Pakonie... Brak urlopu...
Ixolite - 5 Sierpnia 2006, 23:54
Ajt, Pakon byłby fajno, ale ni da rady
Galerije jutro się pewno pierwsze pojawią, przynajmniej ja mam zamiar swoją zamieścić Mam tylkoż nadzieję, że mi weny do podpisów nie zbraknie, bo dokumentacyji fotograficznej dużo jest.
A co poniektórzy potwierdzić mogą stan kompaniji wspaniały, bowiem informowani o przebiegu zdarzen byli komórkowo
Wstępnie brawa dla Godzilli z wokal i dla mawete za Mistrza Ceremonii
Reszta doniesień jutro.
A Dareko zachował się jak ZWIERZĘ!
Anonymous - 5 Sierpnia 2006, 23:58
Pozdrowienia - Miria, mawete i Bernhard.
Jesteśmy już w domku i dobijamy się własnie:)
Rano relacja. Do rana!
Rodion - 6 Sierpnia 2006, 00:01
Ixolite nam nadzieje ze dokumentacja fotograficzna bedzie prawdziwa az do bólu ( żadnego pozowania! ) Nie oszczedzaj nas, pokaż prawdziwe oblicze bestii
Miria z dobijania... tssyt! mialo byc popijania
Ixolite - 6 Sierpnia 2006, 00:04
Ach, krył się bestyja cwana (na co są dowody), aleśmy go przechytrzyli i przyłapany na bezeceństwie został
Anonymous - 6 Sierpnia 2006, 00:05
Jesteśmy grzeczni. Właśnie idziemy spać. Osobno.
Studnia - 6 Sierpnia 2006, 00:07
Ooo tak... dareko cherezji się dopuścił najwyższego stopnia...
Rodion - 6 Sierpnia 2006, 00:07
Miria Eeeee... tam!
Studnia - 6 Sierpnia 2006, 00:13
Ixolite, jak myślisz dareko bedzie zły że go tak tutaj obgaduje??
Zresztą zdjęcia mówią same za siebie...
Anonymous - 6 Sierpnia 2006, 00:18
Kompromitujące zdjęcia będą rano! (oczywiście mnie na nich nie ma )
|
|
|