Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
gorat - 30 Listopada 2005, 23:07
kruczywiatr napisał/a | Witamy, móżdżki pożeramy... |
By samemu stać się jak móżdżki?
cobra - 1 Grudnia 2005, 08:54
Mamusiu mamusiu, gdzie ja trafiłem !!! Najsampierw wprzódy bejsbolem przez nery, potem móżdżek chcą mi zjeść (mały bo mały, ale mój ci on!!!) , a do tego straszą, że nie ma nadziei. AAAAaaaaa......
NURS - 1 Grudnia 2005, 10:28
Nie bój, tu nawet zombie kulturalne i móżdżek przez słomkę wypijają a nie tak po chamsku za łeb ucapią
Tredo - 1 Grudnia 2005, 17:37
Witam podobnie jak witałem się na forum fantastyki,
może was tym nieco zaskoczę, ale chciałbym przerwać na momencik offtopic i zgodnie z głównym założeniem tematu grzecznie się przywitać i wam przedstawić.
Kłania się Paweł "Tredo" Potakowski - student prawa, przewodniczący Łódzkiego Stowarzyszenia Miłośników ERpegów i Fantastyki S.M.E.R.F., główny koordynator łódzkiego konwentu U-BOT, który miał swój debiut we wrześniu bieżącego roku.
Fantastyką we wszelkich jej aspektach interesuje się od 1999 roku, co nie jest być może nadzwyczajnym wynikiem jednak moje zainteresowania są dosyć rozbudowane. Jest to zarówno film jak i fantastyczna literatura polska i zagraniczna, gry komputerowe, fabularne, karciane oraz tylko w zakresie teoretycznym gry bitewne. Czasem sięgam też po dobry komiks.
Mam nadzieję, że na tym forum będę miał okazję do wymiany poglądów i doświadczeń z aktualnymi użytkownikami.
Do przeczytania, w najbliższym czasie.
Pozdrawiam.
kruczywiatr - 1 Grudnia 2005, 18:02
Witamy Schlumpfa:)
gorat - 1 Grudnia 2005, 18:04
Witamy! <prawy prosty> Atmosfera do dyskusji to u nas nadzwyczajna <lewy sierpowy>; Margot, może wskoczysz po zrobieniu porządków w drukarni do Łodzi?
Romek P. - 1 Grudnia 2005, 18:07
gorat napisał/a | Witamy! <prawy prosty> Atmosfera do dyskusji to u nas nadzwyczajna <lewy sierpowy>; Margot, może wskoczysz po zrobieniu porządków w drukarni do Łodzi? |
Margot zapewne właśnie zrobiła jatki i teraz, otoczona błogą ciszą, czyta sobie drugi numer
gorat - 1 Grudnia 2005, 18:10
No tak - coś ta cisza jest zaskakująca.
A i czy w tej drukarni przypadkiem nie zabarykadowali się czołgami na wieść o zmiennokształtnej, bo nawet triumfalnego okrzyku nie wydała?
Romek P. - 1 Grudnia 2005, 18:13
gorat napisał/a | No tak - coś ta cisza jest zaskakująca.
A i czy w tej drukarni przypadkiem nie zabarykadowali się czołgami na wieść o zmiennokształtnej, bo nawet triumfalnego okrzyku nie wydała? |
A Ty myślisz, że Margot czołgom to już nie poradzi? Granat tu, granat tam i jatka będzie jak mięsna puszka po wybuchu... bombaż sie to nazywa
NURS - 1 Grudnia 2005, 18:14
Pipcycie, a człowiek grzecznie dzień dobry powiedział. Witaj na forum i nie zważaj na bywalców, to fantaści... tak jak i ty i ja.
Tredo - 1 Grudnia 2005, 18:18
To, ze to fantaści to widać na pierwszy rzut oka
A co do tego nie zważania to nie ma się co przejmować. jakoś sobie razem damy radę
Nivak - 1 Grudnia 2005, 18:25
A co mi tam, przywitałam cię Tredo u konkurencji, to tutaj też mogę
Więc witaj
Tredo - 1 Grudnia 2005, 18:28
No cześć
konkurencji? Mnie na Falkonie mawete zasugerował zapisanie się jednoczesnie na oba fora
Czarny - 1 Grudnia 2005, 18:31
Witajcież wsie nieprzywitane
Nivak - 1 Grudnia 2005, 18:32
Bo to tak się mówi oficjalnie Ale i tak wszyscy wiedzą, że oba pisma się uzupełniają I w sumie biorąc pod uwagę polski rynek powinny sobie być przyjazne
Argael - 1 Grudnia 2005, 18:41
Witaj, Tredo
postukuje się mieczem po ramieniu i zastanawia: chlastać, czy nie?
Nivak - 1 Grudnia 2005, 18:48
Argael napisał/a | postukuje się mieczem po ramieniu i zastanawia: chlastać, czy nie? |
Mnie by się nie chciało potem miecza przez pół godziny czyścić
Chociaż akurat ta postać miała wybitną łatwość w pozbywaniu się zużytych mieczy
Tredo - 1 Grudnia 2005, 18:49
A czemu miałbyś chlastać Argael?
Nivak - 1 Grudnia 2005, 18:53
Tredo napisał/a | A czemu miałbyś chlastać Argael? |
Zobacz jak się ten temat nazywa
Tredo - 1 Grudnia 2005, 18:54
Widziałem... A Ty mnie wydałaś...
Argael... A jak będę się bronił to co?
Nivak - 1 Grudnia 2005, 19:02
Dlaczego cię wydałam? Nie rozumiem...
kruczywiatr - 1 Grudnia 2005, 19:03
Argael - ty se wpierw zarost zgol tym mieczem i uważaj, by się nie pochlastać przy okazji, bo później żadna dzierlatka na ciebie nie spojrzy:)
Tredo - 1 Grudnia 2005, 19:27
Próbowałem udawać, ze nie wime o co chodzi, żeby nie dać się pobić
Ale ok. jak trzeba to trzeba
Nivak - 1 Grudnia 2005, 19:34
Tredo napisał/a | Próbowałem udawać, ze nie wime o co chodzi, żeby nie dać się pobić | Jak widać udawanie niewiedzy na niewiele by ci się i tak przydało Argael i tak już się nad tobą zastanawiał
Tredo - 1 Grudnia 2005, 19:36
jak to brzmi... Nivak napisał/a | Argael i tak już się nad tobą zastanawiał |
Nivak - 1 Grudnia 2005, 20:07
Chwila, to mnie się tutaj wszystko ma kojarzyć
I to najlepiej z yaoi~~
W sumie pasuje na yaoi
Tredo - 1 Grudnia 2005, 20:11
hmm... Yaoi... Może lepiej nie...
Argael - 1 Grudnia 2005, 20:22
Ja wam zaraz dam yaoi!!
kruczywietrze, ja nie mam zarostu do zgolenia. Przyjrzyj się uważnie mojej gładkiej jak... khem, tego, pewna część ciała niemowlaka buźce
Tredo, jeśli zaczniesz się bronić, będzie jeszcze ciekawiej
Nivak - 1 Grudnia 2005, 20:25
Argael napisał/a | Ja wam zaraz dam yaoi!! |
Sorki jeśli poczuliścei się dotknięci Argael i ty Tredo. Yaoi ćwiczę na tym forum tylke względem jednej osoby I jest to ćwiczenie nadzwyczaj ryzykowne
Tredo - 1 Grudnia 2005, 20:30
Argael? wybaczymy jej?
|
|
|