Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski
Taclem - 2 Marca 2007, 12:31
Przecież nie mówię, że cała na raz...
RD - 2 Marca 2007, 13:02
Na razie niech jeszcze spokojnie znosi jajka. A nuż jakieś złote się trafi? A wtedy stawiam wszystkim kolejkę... wróć - kolę. Znaczy jedną dla wszystkich! Jak szaleć to szaleć!!!
NURS - 2 Marca 2007, 13:03
kola nie może stac, za dużo wypił
RD - 3 Marca 2007, 12:57
Koli nie wolno nie doceniać. Kola jest twardy i zdeterminowany. On zawsze zmieści jeszcze jednego - nawet nieprzytomny i powieszony za nogi pod sufitem.
Agi - 3 Marca 2007, 13:34
Kura nader smakowita
Tomcich - 4 Marca 2007, 21:37
Właśnie jestem po lekturze i też przyłączam się do , szczególnie za język.
Perełki w postaci Cytat | Tak mateńka mawiała do ojca, kiedy się zanadto lampartował | i zaiste smakowite.
mały smoczek - 5 Marca 2007, 11:01
Rafale, "Kura" była super, idealnie upieczona i doprawiona.
Chyba zaczne hodować kury
RD - 5 Marca 2007, 11:27
Bo to jest porządna, dziewiętnastowieczna kura - zdrowo wyhodowana, wesoło grzebiąca za robaczkami, a nie galaretowaty kurczak z fermy.
Taclem - 5 Marca 2007, 14:27
Ciekawe gdzie ona tam za tym robaczkiem grzebała w mieszkaniu
mawete - 5 Marca 2007, 14:41
Taclem: w Tequili
RD - 6 Marca 2007, 11:12
Pamiętajcie o jednym - to było hm... KAWALERSKIE mieszkanie
mały smoczek - 6 Marca 2007, 20:39
Taclem napisał/a | Ciekawe gdzie ona tam za tym robaczkiem grzebała w mieszkaniu |
Pewnie mu Mamusia pare misięcy wcześniej trochę jedzonka dała, żeby biedaczek nie umarł z głodu, a on z "przepracowania" zapomniał o tym jedzonku
No i są oczywiście skarpetki noszone pare tygodni, bo kawaler nie ma czasu codziennie je wyprać, leżą sobie grzecznie koło łóżka, aż w nich robaczki zamieszkają.
Taclem - 7 Marca 2007, 09:49
mały smoczek napisał/a |
No i są oczywiście skarpetki noszone pare tygodni, bo kawaler nie ma czasu codziennie je wyprać, leżą sobie grzecznie koło łóżka, aż w nich robaczki zamieszkają. |
Porażająca wizja, przebijająca manewr z kurą Pisz horrora!
Rafał - 7 Marca 2007, 09:57
Nie znacie się, skarpetki takie nie leżą, a stoją.
Godzilla - 7 Marca 2007, 10:01
Na suficie.
Słowik - 7 Marca 2007, 10:14
Obok butów
RD - 7 Marca 2007, 11:32
... i na szczątkach połamanego prześcieradła.
A propos przypomina mi się tekst z "Pieśni z szynela" Grupy Rafała Kmity:
"Kobiety trzeba zmieniać jak skarpetki. Co trzy tygodnie".
mały smoczek - 8 Marca 2007, 08:20
RD napisał/a | A propos przypomina mi się tekst z Pieśni z szynela Grupy Rafała Kmity:
Kobiety trzeba zmieniać jak skarpetki. Co trzy tygodnie. |
Ciekawe czy ten tekst też dotyczy kobiet
mawete - 8 Marca 2007, 08:33
mały smoczek: jesteś genialna
RD: napisz taki text mówiący o kobietach Dasz radę - wierzę w Ciebie
RD - 8 Marca 2007, 11:46
Aż boję się pomyśleć, co by powiedziały niektóre kobiety na podobne przedsięwzięcie. Na przykład Jaruga-Nowacka. Albo Środa. Albo, nie daj Boże, JKM Szczuka Kazimiera...
mały smoczek - 8 Marca 2007, 20:17
mawete napisał/a | mały smoczek: jesteś genialna |
Rany, już bardzo dawno nikt mi nie mówił, że jestem genialna
mawete napisał/a | RD: napisz taki text mówiący o kobietach Dasz radę - wierzę w Ciebie | RD napisał/a | Aż boję się pomyśleć, co by powiedziały niektóre kobiety na podobne przedsięwzięcie. Na przykład Jaruga-Nowacka. Albo Środa. Albo, nie daj Boże, JKM Szczuka Kazimiera... |
Ja nie mam nic przeciwko sprawiedliwemu opisaniu życia i zwyczajów kobiet. Uważam, że przydałby się jakiś kontrowersyjny tekst, przynajmniej zeszłyby panie z tematu aborcji
RD - 9 Marca 2007, 10:31
mały smoczek napisał/a | Ja nie mam nic przeciwko sprawiedliwemu opisaniu życia i zwyczajów kobiet. Uważam, że przydałby się jakiś kontrowersyjny tekst, przynajmniej zeszłyby panie z tematu aborcji |
IMHO coś takiego powinna popełnić kobieta. Dla mnie jesteście jednakowoż nazbyt tajemniczymi istotami, a poza tym panie łatwiej łykną dawkę ironii stworzoną przez niewiastę niż męskiego szowinistycznego prosiaka.
mały smoczek - 9 Marca 2007, 15:19
Jakbyś wgryzł się w te "tajemnice " kobiet , to byś zobaczył, że nie jesteśmy zbyt skomplikowane i pragniemy zazwyczaj tego samego
A poza tym nie uważam żebyś był "męskim szowinistycznym prosiakiem". Przynajmniej w Twoich tekstach tego nie widać.
Fidel-F2 - 10 Marca 2007, 09:32
mały smoczek napisał/a | Jakbyś wgryzł się w te tajemnice kobiet , to byś zobaczył, że nie jesteśmy zbyt skomplikowane i pragniemy zazwyczaj tego samego | tyle, że mężczyźnie trudno odrzucić logikę i ma problem z bezkrytycznym łączeniem przeciwieństw
mały smoczek - 10 Marca 2007, 13:41
Cytat | tyle, że mężczyźnie trudno odrzucić logikę i ma problem z bezkrytycznym łączeniem przeciwieństw |
Przecież za to komplikowanie sobie życia mężczyźni nas kochają.
Przy części mężczyzn też trzeba "odrzucić logikę".
Fidel-F2 - 10 Marca 2007, 13:47
mały smoczek, kochają, ale na boga nie zmuszajcie nas byśmy was rozumieli
NURS - 10 Marca 2007, 15:15
offtopujetas, muchchas i muchchos.
Ziuta - 10 Marca 2007, 17:43
To nieofftopicznie: RD, dzięki za wspomnienie o zespole Ljube, wyguglałem ich, wysłuchałem kilku kawałków na Youtube i wpadłem po szyję. Przepięknie grają.
RD - 12 Marca 2007, 08:40
Prawda? W ich muzyca jest to COŚ
Taclem - 12 Marca 2007, 09:53
Ulubiony zespół tow. Putina
|
|
|