Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.12.13)
dalambert - 26 Maj 2009, 10:22
| Ozzborn napisał/a | | tylko czemu ja tam jestem taki zmulony na jednym zdjeciu? |
CIECHAN
Ozzborn - 26 Maj 2009, 10:26
Ale to było przed Ciechanem, co najwyżej po 1.
Witchma - 26 Maj 2009, 10:28
Jakbym ja zaczęła dociekać, czemu wyszłam tak, a nie inaczej, to nic by z tego dobrego nie było. I liczenie piw też by nie pomogło
Adanedhel - 26 Maj 2009, 10:33
Kurde. Nawet dobrze wyszedłem.
Ozzborn - 26 Maj 2009, 10:38
Bo późno dotarłeś, więc mBiko miał statystycznie mniejsze szanse na złapanie Cię w głupiej pozie
Adanedhel - 26 Maj 2009, 10:39
O tyle mniejsze, że to Lynx robiła mi zdjęcia
Witchma - 26 Maj 2009, 10:40
A nie dałoby się raz skofy zrobić... jakoś no tego... bez zdjęć?
Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 10:42
W takim razie po co?
Chyba żebyśmy sobie zbiorowe prześwietlenie płuc zrobili...
Ozzborn - 26 Maj 2009, 10:56
| Adanedhel napisał/a | | O tyle mniejsze, że to Lynx robiła mi zdjęcia |
no i wszystko jasne
Kruk Siwy, po dalambertowych inhalacjach to jabym się bał.
Ixolite - 26 Maj 2009, 10:57
A ja chyba tylko na jednym jestem
Ozzborn - 26 Maj 2009, 10:58
Przynajmniej na dwóch. Na jednym sobie coś wygrzebujesz z nosa, a na drugim jesteś tym zniesmaczony
dalambert - 26 Maj 2009, 11:00
| Witchma napisał/a | | A nie dałoby się raz skofy zrobić... jakoś no tego... bez zdjęć |
no tego- no może ?
Ale bez zdjeć NIGDY !
kara musi być
Ixolite - 26 Maj 2009, 11:02
| Ozzborn napisał/a | Przynajmniej na dwóch. Na jednym sobie coś wygrzebujesz z nosa, a na drugim jesteś tym zniesmaczony |
Adanedhel - 26 Maj 2009, 11:02
| Ozzborn napisał/a | | Kruk Siwy, po dalambertowych inhalacjach to jabym się bał. |
Po kilku skofach wdychania takich wyziewów zostaje tylko czerń i smoła.
Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 11:06
Mnie truje już ponad 10 lat. Trudno, pora umierać.
Anonymous - 26 Maj 2009, 11:08
| Ozzborn napisał/a | | Ale to było przed Ciechanem, co najwyżej po 1 |
To raczej jest zdjęcie w stylu "co ja robię tu, co ty tutaj robisz...?" Ozzborn tak rzadko bywa, że zastanawia się, co robić na SKOFach;-).
Cholera, uświadomiłem sobie, że muszę się ściąć. Na następną SKOFę przyjdę łysy.
Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 11:08
Uff, myślałem że przyturlasz się bez głowy.
Ozzborn - 26 Maj 2009, 11:09
Ixi, zostałeś przyłapany na gorącym uczynku
Adanedhel - 26 Maj 2009, 11:09
| Żerań napisał/a | Na następną SKOFę przyjdę łysy. |
Właśnie przypomniał mi się Benny Hill.
Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 11:14
Może Ixi dogrzebał się do sensu bytu i to mu się nie spodobało?
Ozzborn - 26 Maj 2009, 11:22
Może to być...
| Żerań napisał/a | | Cholera, uświadomiłem sobie, że muszę się ściąć. Na następną SKOFę przyjdę łysy |
Ktoś konkretny Cię zainspirował?
Anonymous - 26 Maj 2009, 11:26
| Mroczny napisał/a | | Właśnie przypomniał mi się Benny Hill. |
<foch>. Teraz to już możesz zapomnieć, kontradmirale, o recenzji Za wszelką cenę mojego autorstwa!
| Ozzy Ozzborn napisał/a | | Ktoś konkretny Cię zainspirował? |
Niet. Nic mi o tym o nie wiadomo.
| Ozzy Ozzborn napisał/a | | Może Ixi dogrzebał się do sensu bytu i to mu się nie spodobało? |
Niesmaczny był, ten byt.
Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 11:29
Polećmy ohydą. Próbowałeś?
Anonymous - 26 Maj 2009, 11:31
Nie, na szczęście. I widząc efekty filozoficznych badań Ixiego nad sensem bytu uznaję, że filozofię, jako drugi kierunek, sobie odpuszczam.
Adanedhel - 26 Maj 2009, 11:35
Odnośnie scenek rodzajowych. Mam do Ciebie pytanie, Żerań. Na tym zdjęciu wszyscy kleją się do Kasiek. Dlaczego tylko Ty kleisz się do Kruka?
| Żerań napisał/a | | <foch>. Teraz to już możesz zapomnieć, kontradmirale, o recenzji Za wszelką cenę mojego autorstwa! |
To Twój problem, Ty narobisz błędów i napiszesz beznadziejną recenzję
dalambert - 26 Maj 2009, 11:35
| Żerań napisał/a | | Teraz to już możesz zapomnieć, kontradmirale, o recenzji Za wszelką cenę mojego autorstwa! |
To Ty będziesz miał w Katedzre przechlapane, a my jeno radość co nikt dyrdymal o HH nie nawypisywał
Ixolite - 26 Maj 2009, 11:38
| Ozzborn napisał/a | Ixi, zostałeś przyłapany na gorącym uczynku
|
Zdaje się, że nieopatrzie podrapałem się w trakcie dyskusji z niejakim Ozzbornem - błąd, którego popełnienie kosztować będzie zdrowie psychiczne rzeczonego dyskutanta, jak i przygodnego fotopstrykacza. Rzekłem.
Anonymous - 26 Maj 2009, 11:39
| Adanedhel napisał/a | | Odnośnie scenek rodzajowych. Mam do Ciebie pytanie, Żerań. Na tym zdjęciu wszyscy kleją się do Kasiek. Dlaczego tylko Ty kleisz się do Kruka? |
Bo wielkie Kruczysko uniemożliwiło mi doklejenie się do Kasiek, którą otoczono już ze wszech stron. A że sam do najmniejszych nie należę...Przyjdzie jeszcze na klejenie czas. Co się odwlecze...;P:
edit: Kruku, nie pytaj. Pewne szczegóły nie powinny wychodzić na światło dzienne.
Kruk Siwy - 26 Maj 2009, 11:40
W jaki sensie Ix drapałeś się z Ozbornem? Mógłbyś to przybliżyć nie znającym arkanów filozofii?
Żerań nie bądź taki nieśmiały. Ja tam człek wielkiego serca jestem i na każdej Skofie możesz się przytulać. Co mi tam, to teraz ponoć modne jest.
Anonymous - 26 Maj 2009, 11:49
| Kruk Siwy napisał/a | | Co mi tam, to teraz ponoć modne jest. |
Ale...Ale... ja już mam obiekt zainteresowań, że tak wyrażę się, młodszy, piękniejszy i należący do płci pięknej. Przykro mi, Kruku.
|
|
|