Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cze¶ć i czołem...
Alatar - 8 Wrześ¶nia 2006, 09:56
Salut. Przybywam poalatarzyć.
NURS - 8 Wrześ¶nia 2006, 09:57
Będziesz miał spore pole do popisu
Rafał - 8 Wrześ¶nia 2006, 10:26
A ja wła¶nie wróciłem z małego objazdu i donoszę, że calutki staw przyzamkowy totalnie zakaczkowało. Kaczków jak psów. To już wybory?
mawete - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:14
Cze¶ć
Rafał: gdzie ten staw? Biorę strzelbę i... po wyborach
Indy - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:20
.. tylko kaczki zostaw mnie na obiad se wezme!!
.... chociaż kto ich tam wie, może nie przeszły badań i maj± grype ?
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:22
mawete, gołymi rencami je trzeba powyduszać. A w ogóle to dzisiaj chyba też UHT.
Rafał - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:34
Nadmiar kaczek jest wieczorem odławiany przez miejscowych, nic się nie zmarnuje
A staw historyczny, tzn. dużo historii jest z nim zwi±zanych, dwa lata temu na większej imprezie (staw w ¶rodku miasta w parku) kole¶ nawalony w trzy ... dĽwigi bluzgał policję stoj±c po pas w wodzie na ¶rodku stawu. Godzinę trwało zanim się zmęczył i dał się zwin±ć. Cała publika miała niezły ubaw, utopi się czy nie? Policja wlezie za nim w muł i będ± się prać czy nie? Atrakcja większa niż występ jakiego¶ zespołu
mawete - 8 Wrześ¶nia 2006, 11:47
Kruk Siwy: nie UHT tylko przesyt forum...Czytam, czytam i nie czytam nic nowego... To sobie troszkę odpuszczam czytanie...
Kruk Siwy - 8 Wrześ¶nia 2006, 12:03
Dieta czasami rzecz potrzebna... Ja wczoraj w ramach diety karkóweczkę z grilla a potem spagetti co je moja kobieta na dwa tygodnie narobiła kraj opuszczaj±c. I wino. Dużo zacnego wina przywiezionego przez kumpla ze Słonecznej Italii.
Surowe s± przepisy diety, tego spagetti to już nie mogłem ale wmusiłem. Ostatnia flaszka też jako¶ gorzej wchodziła.
Tak, że rozumiem przesyt...
Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 13:32
| Alatar napisał/a | | Salut. Przybywam poalatarzyć. |
Pospamować chyba
Panie Alatar Nie wpisuj pan dwa razy tego samego postu - niegodzi się.
Alatar - 8 Wrześ¶nia 2006, 14:35
O, upraszam o wybaczenie. Może whiskas na przeprosiny?
Ciekawe, że NURS, nie zlikwidował drugiego. Apeluję o skasowanie drugiego!
Aga - 8 Wrześ¶nia 2006, 14:41
Dzień dobry. Wróć, jaki dobry? A weekend zapowiada się jeszcze gorszy... Ja tylko na chwilkę, zaraz jadę do domu. Tak więc dzień dobry i do widzenia zarazem
Angelus - 8 Wrześ¶nia 2006, 15:31
Witajcie kochani!A jednocze¶nie żegnajcie bo Wasz wampirek opuszcza ow± "krainę miodem i mlekiem płyn±c±" i wybywa w ten weekend w poszukiwaniu szcze¶cia i swego miejsca na ziemi.Trzymajcie kciuki!
Będę miała dostęp do netu i napewno nie omieszkam pomarudzić Wam trochę, więc nie tęsknijcie za bardzo.
Buziaki!
Pako - 8 Wrześ¶nia 2006, 15:38
Obiecuję, że nie będę tęsknił
Wracaj szybko
Lu - 8 Wrześ¶nia 2006, 16:48
Papatki Angelusku Tylko nie przepracuj się w tym raju
Witam wszystkich i ¶pieszę donie¶ć ze poszukuję pracy - dzisiaj byłam już na pierwszej rozmowie: spóĽniłam się pół godziny, wpadłam z rozwianymi mankietami koszuli bo nie mogłam znaleĽć spinek do mankietów, nie wziełam ze sob± żadnych dokumentów (CV i takie tam ), a miły pan który mnie przepytywał zaproponował mi drugi etap rozmów. Uważam że zasada "pierwszego wrażenia" jest mocno przereklamowana
Pako - 8 Wrześ¶nia 2006, 16:53
Albo mimo wszystko pierwsze wrażenie było ok jakby¶ tykl dokumenty miała
elam - 8 Wrześ¶nia 2006, 17:40
Pako nie zrozumial
czesc wszystkim razem i Lu z osobna, ja tez bylam dzis na rozmowie o prace - wyniki poznam w ciagu tygodnia... uch....
Agi - 8 Wrześ¶nia 2006, 17:45
Witajcie Lu, elam, miło Was widzieć
Pako - 8 Wrześ¶nia 2006, 17:45
Mi tam się zdaje, że zrozumiałem, ale mogłem tez nie zrozumieć. Poważnie rzecz bior±c to nie myslałem mocno od... maja... końcówki maja... mózg ulega u¶pieniu pewnemu po takim czasie
Albion - 8 Wrześ¶nia 2006, 17:49
Zachlania otworów gębowych w weekend - żegnam do poniedziałku
elam - 8 Wrześ¶nia 2006, 17:54
hej
oj, zachlalo by sie, zachlalo, ale w lodowce ostatnia warka strong na czarna godzine.... patrze na nia i mowie sobie: czarna godzina jeszcze nie nadeszla....
i w ten oto sposob od dwoch tygodni jedyny alkohol, jaki wchlonelam, to syrop tussipect
Anonymous - 8 Wrześ¶nia 2006, 18:19
Eeee, słyszałam, że ten syrop działa lepiej niż alkohol.
Ixolite - 8 Wrześ¶nia 2006, 18:23
miodzik jest lepsiejszy
dareko - 9 Wrześ¶nia 2006, 05:42
Bry!
No co jest? spicie jeszcze?
Mieczki
Indy - 9 Wrześ¶nia 2006, 05:52
Witam Wszystkich
Ja już nie spie, ale musze jakie¶ ¶niadanko zje¶ć.
Pako - 9 Wrześ¶nia 2006, 06:50
Guten morgren krasnoludken. Człowiek wstawi inkszego opisa na gg niż wszyscy i zaraz się ludziska zlatuj± Miło wiedzieć, że kto¶ moje opisy czytuje
Agi - 9 Wrześ¶nia 2006, 07:11
Cze¶ć Idę na grzyby
Pako - 9 Wrześ¶nia 2006, 07:13
Na gryby to się chodzi o 5 rano a nie o tak póĽnej godzinie Grzybiarze już ci pewnie wszystkie grzyby podebrali
Agi - 9 Wrześ¶nia 2006, 07:16
Nie martw się, dla mnie wystarczy Nie jestem masochistk±, żeby w sobotę wstawać o pi±tej rano.
Indy - 9 Wrześ¶nia 2006, 07:20
Mnie babcia też chciała wyci±gn±ć rano na grzyby. No ale na szczę¶cie na 9 mam zbiórke
|
|
|