Autostopem przez galaktykę - kosmiczne jaja albo po prostu dowcipy
feralny por. - 12 Sierpnia 2011, 21:04
http://bebzol.com/pl/Nie-...w-UK.18785.html
Anonymous - 12 Sierpnia 2011, 21:56
Wyszukiwałem tytuł książki, w której był poradnik, jak zachowywać się podczas ataku żywych trupów. Znalazłem to. Polski ślub - tu nawet żywe trupy bawią się do upadłego.
czterdziescidwa - 12 Sierpnia 2011, 21:58
nureczka: nie mów że znasz na pamięć kody instrukcji assemblerowych?
nureczka - 12 Sierpnia 2011, 22:14
czterdziescidwa, ja w kodach maszynowych napierałam. Jak zobaczyłam mnemoniki asemblerowe to mi oczy na wierzch wylazły, jakiż to elastyczny może być język programowania.
Ale dla równowagi Windowsów i całego tego OOP nie ogarniam. Jakieś to wszystko pokrętne i bez sensu.
czterdziescidwa - 12 Sierpnia 2011, 22:30
A mnie uczyli, że na samym dole to są te mnemoniki assemblera, a niżej to nawet krasnoludki mogą te bity przenosić
nureczka - 15 Sierpnia 2011, 12:57
Seksistowskie, ale co tam:
Cytat |
ZŁOTE MYŚLI ŻONATYCH FACETÓW...
Podobno żony odchodzą od mężów alkoholików. Tylko nigdzie niestety nie powiedziano ile trzeba wypić.
Małżeństwo to bardzo sprawiedliwe urządzenie: żona musi codziennie gotować, mąż musi codziennie jeść.
Żonaci mężczyźni żyją dłużej niż samotni, mimo że chcą szybko umrzeć.
Żonaty facet powinien zapominać o swoich błędach. Nie ma sensu, żeby dwie osoby pamiętały o tym samym.
Marzenie idioty zawsze wygląda jak żona sąsiada.
Jeśli dostajesz do łóżka kawę, to znaczy, że to nie twoje łóżko.
Żona kolegi jest zawsze lepsza, niż kolega żony.
Moja żona zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta.
Mężczyźni kochają kobiety, kobiety kochają dzieci, dzieci kochają chomiki. W druga stronę to nie działa.
Są dwie metody postępowania z kobietami. I żadna nie działa.
Bóg - najgenialniejszy konstruktor Świata. Wziął żebro Adama i stworzył niezniszczalny głośnik.
Nimfomanka to kobieta, która pragnie seksu tak często, jak przeciętny mężczyzna.
/Mignon McLaughlin/
Nie ma brzydkich kobiet - są tylko kiepskie karty graficzne.
Kobieta za kierownicą jest jak gwiazda na niebie - ty ją widzisz, ona ciebie - nie.
Niektóre kobiety mocno drażni fakt, iż na drugim końcu penisa znajduje się mężczyzna.
Jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę.
/Stuart Turner/
Gdy powiesz kobiecie, że ma najpiękniejsze oczy na świecie, zwróci ci uwagę, że ma też całkiem niezłe nogi
Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks?... Ja też nie.
/Steve Martin/
Jedynym mężczyzną, który nie może żyć bez kobiet, jest ginekolog.
/Arthur Schopenhauer/
Nie ma nic bardziej gadatliwego niż kobieta, która cierpi w milczeniu.
/Paul Geraldy/
Siła kobiet nie tkwi w tym co mówią, ale ile razy to powtarzają.
/Marcel Achard/ |
ivaine - 15 Sierpnia 2011, 13:44
nureczka, poprawiłaś mi humor, dziękuję .
ketyow - 15 Sierpnia 2011, 15:59
nureczka,
merula - 15 Sierpnia 2011, 16:05
nureczka, cudo
fealoce - 16 Sierpnia 2011, 06:36
Ładne
Fidel-F2 - 17 Sierpnia 2011, 06:23
naprawdę wiele z tych spostrzeżeń sprawdza sie w przypadku mojej, żony, może nie wszystkie ale naprawdę sporo
Lowenna - 17 Sierpnia 2011, 08:10
Tak a propos ostatniej rozmowy na temat ruchu drogowego i kolizji
Kilka definicji:
Droga - pas terenu pokryty asfaltem i czasem płytami chodnikowymi, przeznaczony dla pań lekkich obyczajów jako miejsce prowadzenia działalności gospodarczej.
Autostrada - droga oznaczona znakiem: "Wilkommen in Bundesrepublik Deutschland!".
Skrzyżowanie - miejsce przeznaczone do przeprowadzania crash-testów na wybranych przypadkowo uczestnikach ruchu drogowego.
Pieszy - parias w hierarchii ruchu drogowego; jego najbardziej bezbronny uczestnik.
Chodnik - część drogi przeznaczona do jazdy rowerem lub do parkowania samochodów. Ewentualnie mogą po nim chodzić piesi, ale tylko pod warunkiem, że nie będą przeszkadzać rowerzystom ani parkującym kierowcom.
Ścieżka rowerowa - część drogi istniejąca wyłącznie na papierze.
Rowerzysta - osoba, która nie zna przepisów, bo jakby znała, zrobiłaby prawko i była kierowcą albo motocyklistą.
Motocyklista - potencjalny dawca organów do przeszczepu, który opanował zdolność pojawiania się znikąd i jest niewidoczny w lusterkach samochodowych.
Kierowca - osoba asystująca motocyklistom i pieszym w przechodzeniu do lepszego świata.
Autobusy - upierdasy, które spowalniają ruch nieustannie wyjeżdżając z zatoczek.
Tramwaje - XIX-wieczny zabytek terroryzujący kierowców, kursantów i pieszych na ulicach polskich miast.
Burak drogowy - każdy kierowca jadący wolniej od ciebie.
Skończony idiota - każdy kierowca jadący szybciej od ciebie.
Znaki poziome - białe lub żółte kreski namalowane na asfalcie, aby było widać, kiedy kierowca jadący drogą jest w stanie upojenia alkoholowego.
Znak drogowy pionowy - kolorowy obrazek na słupku mający na celu uprzyjemnienie jazdy kierowcom, zwłaszcza w szarym środowisku miejskim. Kierowcy zwracają uwagę głównie na tablice z zielonym tłem, gdyż każdy wie, iż zielony kolor uspokaja.
Sygnalizacja świetlna - lampion zawieszony nad skrzyżowaniem zapalający światełka w określonej kolejności. Wyróżniamy trzy kolory świateł:
- Zielone - masz prawo rozjechać każdą osobę która wbiegnie ci pod koła. Masz też prawo jechać i zachować milczenie.
- Pomarańczowe - możesz śmiało jechać. Konsekwencje rozjechania osoby nie są znane.
- Mocno pomarańczowe - dozwolone jest jechanie po uprzednim naciśnięciu na pedał gazu.
Skrzyżowanie o ruchu okrężnym (pierwszeństwo z lewej) - wymysł szatana, służący do powodowania kręćka u uczących się jeździć, spowalniania ruchu drogowego i utrudnianiu życia kierowcom ciężarówek i autobusów.
Skrzyżowanie o ruchu okrężnym (pierwszeństwo z prawej) - ciekawostka prawnicza, która nie ma rzeczywistego zastosowania w krajach o ruchu prawostronnym.
Droga Ekspresowa - zbudowana za Gierka na licencji kupionej od Władimira Iwanowicza Ekspresowa.
Droga gruntowa - taka droga, która nie jest drogą, mimo iż nią jest.
Przejście dla pieszych - specjalnie oznaczone miejsce na drodze, gdzie najczęściej dochodzi do wypadków z udziałem pieszych.
Próg zwalniający - wypukłość drogi mająca na celu uszkodzenie zawieszenia przejeżdżającego pojazdu oraz spowolnienie ruchu.
Przejazd kolejowy - wypukłość na drodze, spełniająca podobne zadania, co próg zwalniający.
Wyprzedzanie - manewr polegający na przejechaniu z lewej strony buraka tarasującego drogę lub z prawej strony hiper-buraka tarasującego lewy pas ruchu.
Zawracanie - manewr następujący po uświadomieniu sobie, że zostawiłeś włączone żelazko, zawsze wykonywany w panice z pogwałceniem wszelkich środków ostrożności.
Światła mijania - lampki, które należy palić 24 godziny na dobę w celu zapewnienia bezpieczeństwa finansowego producentów żarówek.
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2011, 08:26
Z brytyjskich forów o zamieszkach w Anglii (tylko dla ludzi o czarnych jak spiż nerwach):
Gdy zauważyłem tych wszystkich czarnych siejących spustoszenie na ulicach Tottenhamu wiedziałem, że muszę udać się do bezpiecznego miejsca, do którego na pewno nie pójdą.
Schowałem się w pośredniaku.
Najbezpieczniejsze miejsce w Tottenhamie gdzie można było się schować, to sala trofeów Tottenham Hotspur.
Szabrownicy i złodzieje na pewno tam nie przyjdą.
Widziałem w trakcie zamieszek w Tottenhamie kilka zniszczonych, policyjnych samochodów.
To trochę głupie ze strony czarnej społeczności, że tak po prostu niszczą sobie środki publicznego transportu.
Łaaau, ten nowy trailer "Planety Małp" jest zabójczy! A nie... czekajcie, to wiadomości w Sky News.
Myślę, że mimo zamieszek w Tottenhamie powinniśmy pamiętać, że nie wszyscy czarni to złodzieje i podpalacze.
Zdecydowana większość to przecież dilerzy i gwałciciele.
Oglądałem ostatnio "Genezę Planety Małp" w 3D.
Prasa określa to mianem "Zamieszek w Londynie".
Tottenham, młodzi, czarni ludzie biegają po okolicy z bronią, podpalają budynki, okradają sklepy... i nagle zaczęły się zamieszki!
Grupka czarnych wchodzi do sklepu, bierze coś i wychodzi bez płacenia. Od kiedy to jest coś niezwykłego?
Mówcie co chcecie o Północnych Londyńczykach, ale ich starania żeby fani Manchesteru City i Manchesteru United czuli się jak w domu na dzisiejszym Charity Shield Match są godne podziwu.
Czy ktoś może mi powiedzieć, kiedy znowu będą jakieś zamieszki?
Nie interesuje mnie strzelanie, potrzebuję nowej plazmy i pary Adidasów.
Czarni biegający wszędzie, rzucający przedmiotami, kompletne marnotrawstwo publicznych pieniędzy.
A potem przypomniałem sobie, że Olimpiada jest przecież w przyszłym roku...
Mój syn powiedział do mnie przed chwilą "tato, patrz, w telewizji pokazują jak gliniarze pozwalają robić czarnuchom co im się tylko podoba!"
"Synu, mówiłem ci już, że nie wolno używać takich słów! Są niemiłe."
"Przepraszam, tato, chciałem powiedzieć 'policjanci'".
"Grzeczny chłopiec."
BBC News: "Clasford Stirling, mieszkający w Tottenhamie od 32 lat: 'teren wyglądał jak pole bitwy...'"
"...i nagle zaczęły się zamieszki"
Moje rasistowskie dowc**y dostają dzisiaj w internecie same słabe komentarze.
Zupełnie jakby setki murzynów nagle miały skądś nowe laptopy czy coś.
Tak właściwie to ci ludzie, którzy wszczęli zamieszki w Tottenhamie, wykazali istnienie poważnej nierówności istniejącej w naszym społeczeństwie.
Gdy doszedłem do Comet, te szybko biegające czarnuchy uciekły ze wszystkimi telewizorami!
Członek parlamentu, David Lammy, powiedział, że większość osób zamieszanych w wydarzenia nie pochodziła z Tottenhamu.
Ma rację, większość z nich jest z pieprzonej Afryki.
Nie winię Czarnych za to, że w trakcie zamieszek ukradli wiele rzeczy.
Za co oni, biedni, mają teraz żyć, kiedy Amy Winehouse nie kupuje już heroiny?
Kiedy biała osoba zostanie 'przypadkowo' postrzelona przez policję, nie zrobimy zamieszek. Wiecie dlaczego?
Bo wszyscy już mamy telewizory.
Co to jest, białe w środku, czarne na zewnątrz?
Ulice Londynu.
Szkoda, ze zamieszki nie są dyscypliną olimpijską.
Złoto w przyszłym roku byłoby gwarantowane.
Przed chwilą oglądałem program o zamieszkach w Tottenhamie i nie mogę uwierzyć w to, co zobaczyłem..
Tam nie mieszka ani jedna biała osoba!
"Dzieci w wieku 8 lat widziane jako czynni uczestnicy zamieszek."
Ekonomiście twierdzą, że ma to związek z brakiem wzrostu kieszonkowego zgodnie z inflacją.
Widziałem ostatnio czarnego gościa niosącego telewizor, więc uderzyłem go z całej siły po głowie łopatą.
Chciałbym tylko złożyć najserdeczniejsze przeprosiny firmie Argos i życzyć jej dostawcy szybkiego powrotu do zdrowia.
Działka wodne powinny były zostać wytoczone wcześniej.
Tak dla zachowania podstaw higieny.
Podwoziłem Jamaela do domu w Tottenhamie, gdy nagle zatrzymała mnie policja. Policjant podszedł do drzwi, spojrzał na mnie, na niego, na mój samochód, po czym zapytał:
"Czy jest pan zarejestrowanym właścicielem?"
"Tak, tak to moje auto" odpowiedziałem.
"Właściwie to nie miałem na myśli auta..."
Sky News: "Policja będzie używać plastikowych kul"
Kuźwa, kryzys uderzył nas mocniej, niż myślałem.
Z powodu trwających w Anglii zamieszek Francja już zdążyła się poddać.
Ci czarni wandale są straszni, Gdzie są ich rodzice, gdy oni wyszli na ulicę, siejąc zniszczenie?
Ach no tak - w więzieniu.
Sześć strzałów w Londynie, wszystkie niecelne.
Policja chyba zatrudniła Fernando Torresa.
Chyba widziałem wczoraj w nocy w Londynie ducha.
Klnę się na wszystko, że obok mnie po prostu przeleciał telewizor i Xbox.
Czy ci chuligani nie boją się, że stracą swoje pracy, jeśli nie wezmą się z powrotem do rob... Hmmm, nieważne.
Cytat z pracownika sklepu Waterstone [księgarnia] w Londynie: "My będziemy mieć otwarte. Jeśli ukradną jakieś książki, to przynajmniej się czegoś nauczą."
Jestem pewien, że niektórzy ludzie całą winą za akty wandalizmu ze strony czarnych obarczą widoczne rozwarstwienie społeczne.
Ja osobiście winiłbym właścicieli.
Te czarnuchy niszczą nasze społeczeństwo i nadają naszemu krajowi złe skojarzenia zupełnie bez powodu! I to wszystko w moje urodziny, ech...
Tym niemniej chciałbym podziękować mojemu wujkowi, Terrelowi, za 42-calową plazmę i parę nowych Adidasów. Zarabiając płacę minimalną nie mogę sobie wyobrazić jak ciężko musiał pracować, żeby stać go było na kupno mi takich rzeczy. Gdyby tylko te dzikusy mogły brać z niego przykład...
merula - 17 Sierpnia 2011, 10:16
znalezione
Na forum gazeta.pl pojawiło się pytanie... Już dawno nie widzieliśmy tak wyczerpującej, konkretnej i kompetentnej odpowiedzi.
Moja dziewczyna ma 17 lat, ja mam 18. Niedawno rozpoczęliśmy współżycie i chcę się dowiedzieć, czy są na to jakieś regulacje prawne. Nie uzależniam od tego swoich decyzji, ale jestem ciekaw "czy możemy". Od jakiego wieku można "legalnie" się kochać i czy ma jakies znaczenie, że ona nie jest pełnoletnia, a ja już tak. Sorry, że piszę tutaj, ale to chyba najbardziej pasujące forum, bo na towarzyskim nie licze na konkretną odpowiedź.
I odpowiedż mojego znajomego... PRAWNIKA, żeby nie było!!!
Ustawa z dn. 31 września 1997 r. o niektórych formach kopulacji obywatelskiej (dalej "Ustawa") dopuszcza do powszechnego użytku następujące pozycje i praktyki seksualne (art. :
a) pozycję misjonarską a. klasyczną
b) pozycję łyzeczkową
c) pozycję łokciowo-kolankową a. na pieska
d) pozycję odwrotną a. na jeźdzca
e) pozycję na doktora Hiszpana
f) pozycję stojącą
Niniejszy katalog ma formę zamkniętą (numerus clauzus), jednakże art. 10 i art. 11 dopuszczają swobodne stosowanie:
- form stymulacji oralnej i oralno-genitalnej, w dowolnych pozycjach (a więc nie tylko wymienionych w art.
- stosowania w w/w pozycjach penetracji analnej
- swobodne modyfikowanie pozycji polegające na m.in. podkurczaniu nóg przez jednego lub oboje partnerów, zmianę kąta i głębokości imisji (wprowadzenia członka), zmianę kąta ustawienia stawów biodrowych.
Ponadto Ustawa dopuszcza praktykowanie tzw. "trój-" i "czworo-kątów", praktyk BDSM oraz wykorzystywania gadżetów (art. 20 Ustawy - akcesoriów wykonanych z materiałów organicznych lub sztucznych, służących dodatkowej lub podstawowej stymulacji płciowej), pod warunkiem wniesienia opłaty w znakach skarbowych w wysokosci 10 PLN od partnera do Wydziału Cywilnego Sądu rejonowego właściwego ze względu na miejsce odbycia stosunku.
Należy jednak stwierdzić, iż przepis ten jest notorycznie łamany i w znacznej mierze martwy, zaś postępowania prowadzone w tej sprawie dotyczą w zasadzie wyłącznie osób prawnych (czyli członków organów Spółki lub prokurentów, wykonujących stosunek seksualny w ramach działalności Spółki, np. przespanie się w celu zdobycia kontraktu lub puknięcie osoby służbowo podległej).
ketyow - 17 Sierpnia 2011, 11:41
http://www.wykop.pl/artyk...h-czarny-humor/
Humor zamieszkowy.
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2011, 11:41
ketyow, patrz 2 posty wyżej.
Ziemniak - 17 Sierpnia 2011, 11:42
ketyow, było dwa posty wczesniej.
dalambert - 17 Sierpnia 2011, 11:43
ketyow, Chal już to wrzucił na żywca - przewiń wątek do góry
Ale święte słowa co by się nie śmiać
Ozzborn - 17 Sierpnia 2011, 11:48
jak się rzucili
Fidel-F2 - 17 Sierpnia 2011, 11:52
a ja się tylko przyglądam
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2011, 11:57
Ozzborn napisał/a | jak się rzucili |
ketyow - 17 Sierpnia 2011, 12:18
ilcattivo13 - 17 Sierpnia 2011, 12:59
ketyow napisał/a | http://www.wykop.pl/artykul/843135/fora-brytyjskie-o-zamieszkach-czarny-humor/
Humor zamieszkowy. |
też się nie wyspałeś?
ketyow - 17 Sierpnia 2011, 13:19
ilcattivo13, tak jakoś wyszło
Ziemniak - 21 Sierpnia 2011, 11:43
Lis Rudy - 21 Sierpnia 2011, 21:18
Takie tam ciekawe okazy taksydermii. Nie wiem czy było, ale mnie zmiażdżyło.
Lew z foty # 25 wymiata.
http://www.joemonster.org/link/pokaz/29403
joe_cool - 22 Sierpnia 2011, 17:51
Lwa nr 19 już gdzieś widziałam, stoi on u jakiejś królowej czy cuś
Chal-Chenet - 23 Sierpnia 2011, 12:16
http://chatolandia.pl/wp-.../impressive.jpg
merula - 24 Sierpnia 2011, 19:14
Ilt - 27 Sierpnia 2011, 19:11
Zauważyłem, że dowcip z i został niezrozumiany przez przynajmniej jedną osobę, dlatego też zakładam, że tych matematycznych dowcipów nie znacie:
Ile to jest pirat minus okręt? Kreatywny bezdomny.
Ile to jest mrówkojad plus głodna gigantyczna zmutowana mrówka? Ironiczna śmierć.
Ile to jest dziedzina razy dziedzina razy zbiór wartości? Hermafrodyta.
(bo dziedzina to najczęściej X a zbiór wartości Y, czyli XXY)
Ile to jest dwa jajka minus jedno jajko? Siedem wygranych Tour de France pod rząd.
(Lance Armstrong)
Co się stanie jak pomnożysz Świętego Mikołaja przez i? Stanie się rzeczywisty.
Jak przekształcić wykres kropkowy na liniowy? Dać ołówek komuś z padaczką.
Odwrotność ln(x)? Drewno kominkowe Duraflame.
Jeśli w metalowy pociąg uderzy piorun to po jakim czasie zabije przewodnika turystycznego dwa wagony dalej (zakładając, że jest to dobry przewodnik)?
Jeżeli 10% mężczyzn to geje i 20% mężczyzn to Chińczycy, jakie jest prawdopodobieństwo, że losowo wybrany mężczyzna spędza czas wolny i posiłki na kolanach?
Jeżeli Kim jest o połowę młodsza od Bobbiego, który jest o dwa lata starszy od dwunastoletniej Tori, przez jak wiele miesięcy trójkącik będzie karalny?
Seks jest jak ułamek. Kiedy większy jest na górze jest niewłaściwy.
Potęgowanie jest jak kobieta. Poniżej 15 należy to robić tylko w myślach.
Bo Burnham, z pamięci.
|
|
|