Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 13:39
Cytat | Kruk Siwy napisał/a | Wiedźma, ale taką niedużą sympatyczną Godzillę na ten przykład, co? Wabimy to stworzonko nieśmiałe, domek Wiedżmy mógłby być dobrą przynętą. Pomyśl. |
|
Niech już się czuje gościem
mawete - 26 Lipca 2006, 13:43
Wiedźma: taaaa... Wy kobietki...
Tomcich - 26 Lipca 2006, 13:45
Kruk Siwy napisał/a | Tomcich, błee! Do tego Cię natchnęła Wiedżma? |
No skoro pierwszy z brzegu przykład nie pasuje, to drugi.
Do obsypywania pocałunkami uwielbianych Mistrzów i Małgorzaty przez tabuny fanów płci przeciwnej
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 13:48
Cytat | mawete napisał/a | Wiedźma: taaaa... Wy kobietki... |
|
twoich ust mawete szczególnie nam będzie brakować Do dmuchania materaców na początek
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 13:49
Cytat |
Do obsypywania pocałunkami uwielbianych Mistrzów i Małgorzaty przez tabuny fanów płci przeciwnej |
Tylko skąd my te tabuny weźmiemy?
mawete - 26 Lipca 2006, 13:58
Wiedźma: a Ty tylko o jednym....
Też Cię lubię
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:13
mawete napisał/a | Wiedźma: a Ty tylko o jednym.... |
Pretensje do Tomcicha zgłaszać
Tomcich - 26 Lipca 2006, 14:24
Wiedźma napisał/a | Pretensje do Tomcicha zgłaszać |
Jak ktoś nie lubi oralnie materaców dmuchać, to polecam specjalne pompki w tym celu.
No a poza tym takie ćwiczenia doskonale wpływają na płuca.
Wiedźma napisał/a | Tylko skąd my te tabuny weźmiemy? |
Zrobić dobrą reklamę to tabuny same się zjawią.
gorat - 26 Lipca 2006, 14:27
Tomcich
Cytat | Jak ktoś nie lubi oralnie materaców dmuchać, to polecam specjalne pompki w tym celu. |
Czyżby byli tu chętni do dmuchania analnego?
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:30
Cytat |
Wiedźma napisał/a | Tylko skąd my te tabuny weźmiemy? |
Zrobić dobrą reklamę to tabuny same się zjawią. |
Jak na razie słabo urządzacie ten Nowy Wszechświat Jak tak dalej pójdzie, to nadal tylko Ziemia zostanie zamieszkana
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:31
Panowie! No... propnuję stosowć takie wiecie...niedomówienia. Baczcie, gdzie jesteście!
gorat nie był to dowcip przedni, zadni raczej. Hm. Wiedźmo rzuć na nich czar opamętania. Niech się zajmą muzyką dusz a nie d...
Tomcich - 26 Lipca 2006, 14:31
gorat napisał/a | Czyżby byli tu chętni do dmuchania analnego? |
Na upartego, można sobie wyobrazić taki sposób dmuchania materacu, jednak nie chciałbym na nim spać.
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:32
Cytat | gorat napisał/a | Tomcich
Cytat | Jak ktoś nie lubi oralnie materaców dmuchać, to polecam specjalne pompki w tym celu. |
Czyżby byli tu chętni do dmuchania analnego? |
|
Może przemówię trochę jak Roman G. , ale chętnych do tego typu materaców poproszę o założenie odrębnego tematu
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:33
Cytat | :bravo Kruk Siwy napisał/a | Panowie! No... propnuję stosowć takie wiecie...niedomówienia. Baczcie, gdzie jesteście!
gorat nie był to dowcip przedni, zadni raczej. Hm. Wiedźmo rzuć na nich czar opamętania. Niech się zajmą muzyką dusz a nie d... |
|
gorat - 26 Lipca 2006, 14:35
No przecież pompka tak działa, że ją wsadzasz i naciskasz, naciskasz, naciskasz Więc nie ja z tym zadnim zacząłem
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:39
gorat, ale Ty skończ! I natychmiast powiedzieć Wiedżmie co za muzyka Ci w duszy gra? Hiphop?
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:42
Kruku, będziesz musiał podać jakiś wzór melodii, bo mi wszechswiat rozwala tym hiphopem
Tomcich - 26 Lipca 2006, 14:42
Wiedźma napisał/a | Jak na razie słabo urządzacie ten Nowy Wszechświat |
Taki proces kreacji wymaga czasu, nie ma co się spieszyć bo zamiast Nowego Wrzechświata - IV Rzeczpospolita nam wyjdzie. A i tak już sporo przecież mamy.
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:51
Wiedźma, ho, ho wzór? Za dużo ode mnie żądasz o Pani. Ja mam kłopoty ze słuchem po bliskim kontakcie ze słoniem. A może to Godzilla była? Może by tak drogą
eliminacji dojść do jakichś ustaleń? Na początek wyrzuciłbym poza Wszechświat wszystko co daje efekt typu: umc! Umc!! UMC!!!
Czy jest w zasięgu ktoś uzdolniony muzycznie? (Kruk rozpaczliwie rozgląda się wokół).Wiedżma prosi o WZÓR muzyki nowego wszechśiwata!
hrabek - 26 Lipca 2006, 14:52
Hola, hola, ja slucham takiej muzyki. Bez przesady, zeby od razu cala wyrzucac. Zrobie ci liste co moze poleciec, a co zostawic :P
gorat - 26 Lipca 2006, 14:55
Kruk, co za mną się tak ciągle uganiasz? To Tomcich zaczął! nie widzisz jego posta z 14:24??
A wzór muzyki? Hm, znam parę dobrych pytanie brzmi, czy ktoś jeszcze oprócz mnie zna
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:56
count, proszę o krótką listę. Krótką tego co zostanie. Hihi I tak Wiedźma tu ostateczną instancją.
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:58
gorat, bo ja Cię L U B I Ę !! Chłe, chłe. A jak znasz wzór to dawaj, nie kryguj się.
gorat - 26 Lipca 2006, 15:03
StarCraft*. Reszta nie dorasta
*potraktujmy tym razem jako zespół muzyczny, oki?
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 15:05
gorat Ty z wzorem nie powinieneś mieć kłopotu Muzyka spokrewniona jest z matematyką Tak sądził Einstein, a wcześniej już chyba pitagorejczycy
gorat - 26 Lipca 2006, 15:13
Oni na pewno ) Od nich się zaczęło. Jak widać podałem bez wahania :]
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 15:25
Panowie czekam na linki Ech, tęsknię za dawnymi bardami
Tomcich - 26 Lipca 2006, 15:31
Na pewno coś z folku musi być (optymalnie irlandzki, choć innego bym nie wykluczył ), Wiedźma powinna być blisko związana z naturą (w końcu imię zobowiązuje ), a folk pasuje tu jak ulał. Pląsy Wiedźmy na leśnej polanie, przed domkiem w rytmie The memory of trees lub Athair Ar Nearmh. Ech rozmarzyłem się.
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 15:58
Pląsać to ja bardzo lubię Po spotkaniu w Warszawie, to wstąpiłam do klubu z tańcami latynoamerykańskimi Ech, fajnie było
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 16:02
Wieczorem pogospodarujcie w moim wirtualnym domku sami Wyfruwam na grilla do Pako Klucze zostawiam memu ogrodnikowi - Tomcichowi Ciekawe, co zastanę po powrocie? Jakie będą porządki?
|
|
|