To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 13:39

Cytat
Kruk Siwy napisał/a
Wiedźma, ale taką niedużą sympatyczną Godzillę na ten przykład, co? Wabimy to stworzonko nieśmiałe, domek Wiedżmy mógłby być dobrą przynętą. Pomyśl.

Niech już się czuje gościem :D

mawete - 26 Lipca 2006, 13:43

Wiedźma: taaaa... Wy kobietki... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tomcich - 26 Lipca 2006, 13:45

Kruk Siwy napisał/a
Tomcich, błee! Do tego Cię natchnęła Wiedżma?

:mrgreen:
No skoro pierwszy z brzegu przykład nie pasuje, to drugi. :mrgreen:

Do obsypywania pocałunkami uwielbianych Mistrzów i Małgorzaty przez tabuny fanów płci przeciwnej :mrgreen:

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 13:48

Cytat
mawete napisał/a
Wiedźma: taaaa... Wy kobietki... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

twoich ust mawete szczególnie nam będzie brakować :) Do dmuchania materaców :D na początek :P

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 13:49

Cytat

Do obsypywania pocałunkami uwielbianych Mistrzów i Małgorzaty przez tabuny fanów płci przeciwnej :mrgreen:

Tylko skąd my te tabuny weźmiemy? :(

mawete - 26 Lipca 2006, 13:58

Wiedźma: a Ty tylko o jednym.... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Też Cię lubię :D

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:13

mawete napisał/a
Wiedźma: a Ty tylko o jednym.... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Pretensje do Tomcicha zgłaszać :mrgreen:

Tomcich - 26 Lipca 2006, 14:24

Wiedźma napisał/a
Pretensje do Tomcicha zgłaszać

Jak ktoś nie lubi oralnie materaców dmuchać, to polecam specjalne pompki w tym celu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a poza tym takie ćwiczenia doskonale wpływają na płuca. :P

Wiedźma napisał/a
Tylko skąd my te tabuny weźmiemy?

Zrobić dobrą reklamę to tabuny same się zjawią. :D

gorat - 26 Lipca 2006, 14:27

Tomcich
Cytat
Jak ktoś nie lubi oralnie materaców dmuchać, to polecam specjalne pompki w tym celu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czyżby byli tu chętni do dmuchania analnego? :mrgreen: :bravo

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:30

Cytat

Wiedźma napisał/a
Tylko skąd my te tabuny weźmiemy?

Zrobić dobrą reklamę to tabuny same się zjawią. :D

Jak na razie słabo urządzacie ten Nowy Wszechświat :( Jak tak dalej pójdzie, to nadal tylko Ziemia zostanie zamieszkana :D

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:31

Panowie! No... propnuję stosowć takie wiecie...niedomówienia. Baczcie, gdzie jesteście!
gorat nie był to dowcip przedni, zadni raczej. Hm. Wiedźmo rzuć na nich czar opamętania. Niech się zajmą muzyką dusz a nie d...

Tomcich - 26 Lipca 2006, 14:31

gorat napisał/a
Czyżby byli tu chętni do dmuchania analnego?

Na upartego, można sobie wyobrazić taki sposób dmuchania materacu, jednak nie chciałbym na nim spać. :mrgreen:

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:32

Cytat
gorat napisał/a
Tomcich
Cytat

Czyżby byli tu chętni do dmuchania analnego? :mrgreen: :bravo

Może przemówię trochę jak Roman G. :D , ale chętnych do tego typu materaców :D poproszę o założenie odrębnego tematu :mrgreen:

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:33

Cytat
:bravo
Kruk Siwy napisał/a
Panowie! No... propnuję stosowć takie wiecie...niedomówienia. Baczcie, gdzie jesteście!
gorat nie był to dowcip przedni, zadni raczej. Hm. Wiedźmo rzuć na nich czar opamętania. Niech się zajmą muzyką dusz a nie d...

:bravo :bravo :bravo

gorat - 26 Lipca 2006, 14:35

No przecież pompka tak działa, że ją wsadzasz i naciskasz, naciskasz, naciskasz :twisted: Więc nie ja z tym zadnim zacząłem :P
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:39

gorat, ale Ty skończ! I natychmiast powiedzieć Wiedżmie co za muzyka Ci w duszy gra? Hiphop?
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 14:42

Kruku, będziesz musiał podać jakiś wzór melodii, bo mi wszechswiat rozwala tym hiphopem :(
Tomcich - 26 Lipca 2006, 14:42

Wiedźma napisał/a
Jak na razie słabo urządzacie ten Nowy Wszechświat

Taki proces kreacji wymaga czasu, nie ma co się spieszyć bo zamiast Nowego Wrzechświata - IV Rzeczpospolita nam wyjdzie. :D A i tak już sporo przecież mamy. :D

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:51

Wiedźma, ho, ho wzór? Za dużo ode mnie żądasz o Pani. Ja mam kłopoty ze słuchem po bliskim kontakcie ze słoniem. A może to Godzilla była? Może by tak drogą
eliminacji dojść do jakichś ustaleń? Na początek wyrzuciłbym poza Wszechświat wszystko co daje efekt typu: umc! Umc!! UMC!!!
Czy jest w zasięgu ktoś uzdolniony muzycznie? (Kruk rozpaczliwie rozgląda się wokół).Wiedżma prosi o WZÓR muzyki nowego wszechśiwata!

hrabek - 26 Lipca 2006, 14:52

Hola, hola, ja slucham takiej muzyki. Bez przesady, zeby od razu cala wyrzucac. Zrobie ci liste co moze poleciec, a co zostawic :P
gorat - 26 Lipca 2006, 14:55

Kruk, co za mną się tak ciągle uganiasz? To Tomcich zaczął! :twisted: :lol: nie widzisz jego posta z 14:24??
A wzór muzyki? Hm, znam parę dobrych :) pytanie brzmi, czy ktoś jeszcze oprócz mnie zna :roll:

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:56

count, proszę o krótką listę. Krótką tego co zostanie. Hihi I tak Wiedźma tu ostateczną instancją.
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 14:58

gorat, bo ja Cię L U B I Ę !! Chłe, chłe. A jak znasz wzór to dawaj, nie kryguj się.
gorat - 26 Lipca 2006, 15:03

StarCraft*. Reszta nie dorasta :)

*potraktujmy tym razem jako zespół muzyczny, oki?

Wiedźma - 26 Lipca 2006, 15:05

gorat Ty z wzorem nie powinieneś mieć kłopotu :D Muzyka spokrewniona jest z matematyką :) Tak sądził Einstein, a wcześniej już chyba pitagorejczycy :)
gorat - 26 Lipca 2006, 15:13

Oni na pewno :) ) Od nich się zaczęło. Jak widać podałem bez wahania :]
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 15:25

Panowie czekam na linki :) Ech, tęsknię za dawnymi bardami :)
Tomcich - 26 Lipca 2006, 15:31

Na pewno coś z folku musi być (optymalnie irlandzki, choć innego bym nie wykluczył :D ), Wiedźma powinna być blisko związana z naturą (w końcu imię zobowiązuje :wink: ), a folk pasuje tu jak ulał. Pląsy Wiedźmy na leśnej polanie, przed domkiem w rytmie The memory of trees lub Athair Ar Nearmh. Ech rozmarzyłem się. :D
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 15:58

Pląsać to ja bardzo lubię :) Po spotkaniu w Warszawie, to wstąpiłam do klubu z tańcami latynoamerykańskimi :) Ech, fajnie było :)
Wiedźma - 26 Lipca 2006, 16:02

Wieczorem pogospodarujcie w moim wirtualnym domku sami :D Wyfruwam na grilla do Pako :) Klucze zostawiam memu ogrodnikowi - Tomcichowi :D Ciekawe, co zastanę po powrocie? :D Jakie będą porządki? :D

Partner forum