Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
mad - 1 Października 2006, 00:49
Ejże, burdy stadionowe na forum? Nie jestem kibicem Legii, ale po co się czepiać, kopać leżącego.
Szkoda, że nie awansowali, byli lepsi od Austrii Wiedeń. Dobrze, że chociaż Wisłę mamy w pucharach
P.S. Można jakoś usunąć ankietę, która nie jest już "pierwszej świeżości"?
Sandman - 1 Października 2006, 07:46
Jestem daleki od jakichkolwiek burd stadionowych. Szkoda mi klubu z tradycjami, który w tej chwili robi bokami z niewielkimi perspektywami na poprawę w tym sezonie. Ciekawe co tak naprawdę nie gra w Legii, mają największy budżet w lidze, ciekawych piłkarzy, a gra im się nie klei. Austrie powinni ograć specjalnie się nie męcząc, a żal było patrzeć na to co się dzieje na boisku.
Vened - 11 Października 2006, 20:21
POOOOLSKAAAA, BIAłOOOO - CZEEEEERRRWONI!!!
I tak dostaniemy w d..., ale co tam
Fearfol - 11 Października 2006, 20:34
z Portugalią realnych szans to nie mamy ale z grupy raczej wyjdziemy ,
Ziemniak - 11 Października 2006, 21:03
2:0 dla Polski - jestem w szoku
NURS - 11 Października 2006, 21:10
Vened, pod takim sztandarem, taki hasło
A mecz jeszcze się nie skończył, może jeszcze być róznie.
joe_cool - 11 Października 2006, 21:12
ale i tak jest dobrze, ludzie, nie do wiary
dzejes - 11 Października 2006, 22:40
Polska:Portugalia 2:1 z dedykacją dla ludzi małej wiary!
EDIT: Dodam jeszcze, że to był najlepszy mecz Polski, jaki widziałem w życiu. Oczywiście technicznie w 1982 na mistrzostwach mogłem coś zobaczyć, ale mówię tu o świadomym oglądaniu. Tak nie grała nawet reprezentacja olimpijska w 1992, gdy zdobywaliśmy srebro.
NURS - 11 Października 2006, 22:57
moze jakąs premie im obiecali, albo odstrzal najgorszych po meczu
elam - 11 Października 2006, 23:04
no chyba tak
joe_cool - 11 Października 2006, 23:19
też się dziwiłam. byle tak dalej!
elam - 11 Października 2006, 23:21
o pare miesiecy za pozno. trzeba bylo tak z ekwadorem...
Vened - 11 Października 2006, 23:53
To fakt, tak naprawdę jeden mecz w takiej masie jak podczas eliminacji moze sie zagubic. Ale moim zdaniem to tez jeden z najlepszych meczow reprezentacji jaki widzialem.
dzejes - 12 Października 2006, 00:17
Komentarze z Onetu komentarzami z onetu ale ten - miSZCZostwo świata
Fidel-F2 - 12 Października 2006, 06:29
Jestem pod wrażeniem, tłukli tych biednych Portugisów jak chcieli. Czyźby Polska wracała na scenę? Nie oglądam naczy bo mnie to nie bardzo interesuje i tak od czapy (była jakaś 25 minuta) sprawdziłem jak jest. I patrzę a tu 2:0. Myślę sobie: znowu nędza, ale patrzę i coś mi nie gra, to my wygrywamy . Obejżałem macz do końca
"Zostańta na boisku!! Dzwonię po Brazylię!!!!!!" Fajne hasło
Się wątek rozruszał
Agi - 12 Października 2006, 08:49
Wczoraj wieczorem byłam odcięta od netu i nie mogłam na bieżąco dzielić się wrażeniami. Powiem tylko tyle - to było piękne
Gra naszych przypominała lepsze czasy z Bońkiem i Smolarkiem seniorem
"Uliczkę znam w Barcelonie,
w uliczkę wyskoczy Boniek
będzie słychać na stadionie
Brawo Polonia! brawo ten pan!"
Szkoda tylko, że Żurawski nie trafił
Fidel-F2 - 12 Października 2006, 09:49
No szkoda... i szkoda, że jak szli we trzech na jednego to ten łysy też nie trafił...ale i tak nie jest źle
Sandman - 12 Października 2006, 09:55
Jeszcze jestem w szoku
Słowik - 12 Października 2006, 09:57
Nadal jestem pod *beep* wielkim wrażeniem !!!
Polacy !
Agi - 12 Października 2006, 10:01
Fidel-F2 ten łysy, to był Mariusz Lewandowski
Zauważayliście, że nawet Rasiak nie przewracał się o własne nogi i dostał brawa na zejściu
Fidel-F2 - 12 Października 2006, 10:17
przewracać to się przewracali jak należy i kiedy trzeba
Anonymous - 12 Października 2006, 10:24
Vened, Cytat | POOOOLSKAAAA, BIAłOOOO - CZEEEEERRRWONI!!! |
Ja też śpiewam. Mecz super. Oby tak dalej.
Last Viking - 12 Października 2006, 11:51
Hmm... ja wiedziałem, że tak będzie.
Hurra-optymizm, w stylu dawać Brazylię, Włochy, Francję, Anglie, Argentynę i Niemców.
Najlepiej wszystkich na raz
Prawda, że mecz Polakom wyszedł. Brawo.
Pamiętajmy jednak, że to głównie dzięki świetnie opracowanej taktyce (długie piłki do Rasiak, który zgrywa do boków na Żurawskiego i Smolarka, presing, nie pozwalanie na granie przez Portugalczyków piłką i podwójne krycie w obronie - tak gra się w nowoczesna piłkę )
Dużo zrobiły dwie szybko strzelone bramki
W tym momencie dała znać o sobie mentalność Portugalczyków, którzy wysiedli "psychicznie" (nie potrafią odrabiać strat jak Anglicy)
Bardziej od wyniku cieszy mnie to, że Polacy zaczęli stwarzać sytuacje podbramkowe, może jeszcze nie są skuteczni, ale w porównaniu z reprezentacja Janasa to juz postęp.
Jeszcze duzo pracy i obawiam się, że eliminacje są przegrane, ale zaczęła kiełkować nadzieja, że na MŚ przygotujemy dobrą drużynę, opartą na młodych, ambitnych graczach
Słowik - 12 Października 2006, 12:09
Taktyka to jedno, chociaż nie zgodzę się do końca z opisem, bo długich piłek było naprawdę mało. Pięknie grały skrzydła, w pierwszej połowie Golański, w drugiej Bronowicki (ciekawe czy taka była koncepcja, czy po prostu Bronowicki pozazdrościł szarź Golańskiemu ).
Lewandowski chyba wręcz dostał zakaz długich podań, gra z pierwszej piłki, ogromna praca Żurawskiego (szkoda tego słupka, bo naprawdę zasłużył).
Jest za co, to trzeba chwalić i trzymać kciuki za awans, ja jestem optymistą
Angelus - 12 Października 2006, 13:23
Sie porobilo... Czy to znaczy ze sie Armagedon zbliza skoro sie takie cuda dzieja?
hjeniu - 12 Października 2006, 13:41
Nie, to tylko błąd Matrixa chłopaki przesiedli się na Windowsy, i takie rzeczy się dzieją
Fearfol - 12 Października 2006, 19:59
Król Ebi pierwszy
Brawo, nie wierzyłem doprawdy niesamowite spektakularne niespodziewane piękne oszałamiające wiybitne i przede wszystkim ZASŁUŻONE zwycięstwo Biało-Czerwonych.
Bezsprzecznie Portugalczycy grali słabo i zostali wytrąceni z rytmu gry , mam nadzieję że w rewanżu nie będzie dotkliwej porażki.
Oby tak dalej, ta wygrana nas uskrzydli i wyjdziemy z grupy.
gorim1 - 15 Października 2006, 10:32
jak skomentować to cuś co odwaliła nasza reprezentacja
(jestem zły bo tylko przez naszych nie weszły mi trzy kupony zakładów sportowych )
mecz piękny portugalczycy zawiedli sie sporo jeszcze przed meczem ich trener mówił że to będzie łatwe zwycięstwo ale cóż polska potrafi
mecz wyglądał świetnie gdyby tak grali na mundialu to by było coś pięknego
ale niech grają tak dalej bo jak spoczną na laurach to będzie źle
Anonymous - 15 Października 2006, 19:55
A mój Widzew podnosi się na nogi i niedługo przegoni Legię, mimo jej dzisiejszej wygranej. Niech żyje Bartłomiej Grzelak!!! Hatrick, to jest to co tygrysy lubią najbardziej!
hrabek - 15 Listopada 2006, 09:36
Dzisiaj Belgia Polska - kto odwazy sie powiedziec, ze bedzie powtorka z Portugalii?
|
|
|