To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Pako - 2 Kwietnia 2006, 20:16

Nie.. nie jestem narcyzem.. jestem miłośnikiem piękna - jak mawia mój kumpel :)
A oczy - na focie nie widać tak dokładnie jak na żywo. Ale fakt, jakieś takie niezbyt normalne :)

anen - 2 Kwietnia 2006, 20:52

Witam wszystkich , prosze o cierpliowsc i troszke pomocy :)
Aga - 2 Kwietnia 2006, 20:54

Prosimy do wątku " Biją" w tym samym dziale najpierw. Biegusiem!
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 20:54

Anen nowi witają się w wątku "Zadomowienie-przywitania na forum",a tam "biją : )"
Pako - 2 Kwietnia 2006, 21:15

Dobra. Ja znikam. już dziś postaram sie nikogo nie obrażać :)
Pa! Dobranoc!

Godzilla - 2 Kwietnia 2006, 22:46

Raz jeszcze nurkuję na forum. Jutro inszallah pobędę dłużej.
Oj, sporo wody w Wiśle. Całe zarośla pod wałem zalane. Kaczki pływają między drzewami. Ładny był dzień. I ładne zdjęcia ze spaceru.

Rodion - 2 Kwietnia 2006, 23:15

No i na dzisiaj mi chyba wystarczy. :D
Hejka.

Selithira - 2 Kwietnia 2006, 23:28

Już trochę późno się zrobiło (dla mnie, dla mnie, wiem, że tutaj ktoś jest o każdej porze :D ) a jutro pobudka o siódmej... Dobranoc!
elam - 2 Kwietnia 2006, 23:42

... na przyklad gremlinki, to stworzenia poznowieczorne :)
wpadlam na chwilke, zobaczyc, co sie dzisiaj dzialo..
nie wiem, witac sie, czy zegnac, zyczyc dobrego wieczoru, milej nocy czy przyjemnej pobudki..
wiec zycze wszystkie trzy :)

*
i przypominam, ze jutro od rana niektorzy z nas beda sie bawic we Wladcow Pierscienia. zeby ktos sie nie zdziwil, widzac dziwne avatarki. to nie powtorka 1go kwietnia, tylko dzien tematyczny.

Myrtille - 3 Kwietnia 2006, 00:10

Ja lece już spać.Miłych snów wszystkim
Hauer - 3 Kwietnia 2006, 00:26

OK, teraz naprawde dobranoc :)
NURS - 3 Kwietnia 2006, 01:55

I ja was żegnam do jutra. znaczy się, do dzisiaj :-)
Lu - 3 Kwietnia 2006, 02:43

A ja wpadłam na chwilkę zamienić słodką blondynkę na pewien cenny artefakt. Nie zdziwcie się jeżeli znajdziecie jutro jakis pierścień... to znaczy dzisiaj...
:)

Myrtille - 3 Kwietnia 2006, 09:13

Witam wszystkich,i tych co jeszcze śpią też :D
Miłego i słonecznego dnia

Rodion - 3 Kwietnia 2006, 09:37

Drzyjcie!! Bo oto przybyl setnik niepokonanej 14 kohorty Uruk - Hai.
Pierścień jest nasz!
Śmierć elfom i ich pomagierom!

Pako - 3 Kwietnia 2006, 09:49

cześć wam! Awatarka wsatwie chyba dopiero jak do domu wrócę niestety... ale robi się ciekaweie :)
Anonymous - 3 Kwietnia 2006, 09:53

Chcieliście, żebym pokazała uszy, to macie!

In place of the Dark Lord you will set up a Queen. And I shall not be dark, but beautiful and terrible as the Morning and the Night!

All shall love me and despair!

(Więc nie podskakuj mi tu, Rodionie :mrgreen: )

Hauer - 3 Kwietnia 2006, 09:54

Dzień dobry. Jestem w pracy, zapomniałem zmienić Awataka , a takiego fajnego w domu mam ... :oops:
Pako - 3 Kwietnia 2006, 09:58

I ty Rodionie, nędzny sługusie uruk-hai, najpodleszej z ras, odważasz sie podnośić głos w mojej obecności? Drżyjcie przede mną! Ogień z mnajgłębszych czeluści mej duszy was spopieli!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 09:59

Błłłeee.. Ochydna jasność! Twe knowania na nic sie nie zdadzą, Miria, zwyciestwo bedzie nasze!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 10:03

Ty plomyczek nie podskakuj bo ostatnim razem jeden stary dziadek bty Ci spuścil! :lol:
Miejmy nadzieje ze tym razem nie dasz du... tak szybko! I fermentu w szeregach nie siej,
Bo tu walka o odrodzenie Saurona idze!

Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:06

Ty, nędzny sługo, który nie umiesz potęgi wroga docenić. Jak widzisz, żyję i ciągle mogę ci łomot spuścić. Ale raz masz rację, walczyć trzeba w imię naszego pana. Szukajmy tdy pierścienia!
Sauron!

Lu - 3 Kwietnia 2006, 10:20

Jako że jest to watek przywitań i pożegnań, żegnam sie na jakiś czas - bawcie sie ładnie i nie pozabijajcie się - choć, sądząc po dobranych przez Was avatarach, bez jatki dzisiaj się nie obejdzie... sadziłam że forum zaleją dzisiaj uśmiechnięci hobbici z kuflami przedniego piwa w dłoni... myliłam sie ;) :) :)
Godzilla - 3 Kwietnia 2006, 10:22

Witajcie, witajcie! Niech no się wam przyjrzę. Hmmm... dziwne jakieś gałązki i korzenie. Ale nie sądźmy pochopnie.
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:23

Pa Lu.. pozwól, że zatrzmam pierścień, dla mojego pana!
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:27

Godzillo, strzeż się mego odnia. Nie śmiej się do mnie zbliżać, bo spłoniesz szybko ze swoimi gałązkami! lepiej wracaj do swojego lasu, a nie wtrącaj się do walki potężnego pana z tymi nędznymi elfami, które śmią podnosić rękę na wszechpotężnego Saurona!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 10:27

Zdrada! Pierścień znowu znika w odmętach! Ale my i tak wygramy i pierścien bedzie nasz!
Saruman! Saruman!

Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:32

Jedyny i tak będzie nasz!
A teraz walczmy, póki wrogowie są nędzni w siłę. Chyba, że chcesz przypłacić walkę życiem!

NURS - 3 Kwietnia 2006, 10:56

Witam ślicznie wszystkich, boys and girls
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:57

Czarny Panie, gdzież twoja zbroja?
Witaj, władco mojego życia i śmierci.

Partner forum