Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Pako - 2 Kwietnia 2006, 20:16
Nie.. nie jestem narcyzem.. jestem miłośnikiem piękna - jak mawia mój kumpel
A oczy - na focie nie widać tak dokładnie jak na żywo. Ale fakt, jakieś takie niezbyt normalne
anen - 2 Kwietnia 2006, 20:52
Witam wszystkich , prosze o cierpliowsc i troszke pomocy
Aga - 2 Kwietnia 2006, 20:54
Prosimy do wątku " Biją" w tym samym dziale najpierw. Biegusiem!
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 20:54
Anen nowi witają się w wątku "Zadomowienie-przywitania na forum",a tam "biją : )"
Pako - 2 Kwietnia 2006, 21:15
Dobra. Ja znikam. już dziś postaram sie nikogo nie obrażać
Pa! Dobranoc!
Godzilla - 2 Kwietnia 2006, 22:46
Raz jeszcze nurkuję na forum. Jutro inszallah pobędę dłużej.
Oj, sporo wody w Wiśle. Całe zarośla pod wałem zalane. Kaczki pływają między drzewami. Ładny był dzień. I ładne zdjęcia ze spaceru.
Rodion - 2 Kwietnia 2006, 23:15
No i na dzisiaj mi chyba wystarczy.
Hejka.
Selithira - 2 Kwietnia 2006, 23:28
Już trochę późno się zrobiło (dla mnie, dla mnie, wiem, że tutaj ktoś jest o każdej porze ) a jutro pobudka o siódmej... Dobranoc!
elam - 2 Kwietnia 2006, 23:42
... na przyklad gremlinki, to stworzenia poznowieczorne
wpadlam na chwilke, zobaczyc, co sie dzisiaj dzialo..
nie wiem, witac sie, czy zegnac, zyczyc dobrego wieczoru, milej nocy czy przyjemnej pobudki..
wiec zycze wszystkie trzy
*
i przypominam, ze jutro od rana niektorzy z nas beda sie bawic we Wladcow Pierscienia. zeby ktos sie nie zdziwil, widzac dziwne avatarki. to nie powtorka 1go kwietnia, tylko dzien tematyczny.
Myrtille - 3 Kwietnia 2006, 00:10
Ja lece już spać.Miłych snów wszystkim
Hauer - 3 Kwietnia 2006, 00:26
OK, teraz naprawde dobranoc
NURS - 3 Kwietnia 2006, 01:55
I ja was żegnam do jutra. znaczy się, do dzisiaj
Lu - 3 Kwietnia 2006, 02:43
A ja wpadłam na chwilkę zamienić słodką blondynkę na pewien cenny artefakt. Nie zdziwcie się jeżeli znajdziecie jutro jakis pierścień... to znaczy dzisiaj...
Myrtille - 3 Kwietnia 2006, 09:13
Witam wszystkich,i tych co jeszcze śpią też
Miłego i słonecznego dnia
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 09:37
Drzyjcie!! Bo oto przybyl setnik niepokonanej 14 kohorty Uruk - Hai.
Pierścień jest nasz!
Śmierć elfom i ich pomagierom!
Pako - 3 Kwietnia 2006, 09:49
cześć wam! Awatarka wsatwie chyba dopiero jak do domu wrócę niestety... ale robi się ciekaweie
Anonymous - 3 Kwietnia 2006, 09:53
Chcieliście, żebym pokazała uszy, to macie!
In place of the Dark Lord you will set up a Queen. And I shall not be dark, but beautiful and terrible as the Morning and the Night!
All shall love me and despair!
(Więc nie podskakuj mi tu, Rodionie )
Hauer - 3 Kwietnia 2006, 09:54
Dzień dobry. Jestem w pracy, zapomniałem zmienić Awataka , a takiego fajnego w domu mam ...
Pako - 3 Kwietnia 2006, 09:58
I ty Rodionie, nędzny sługusie uruk-hai, najpodleszej z ras, odważasz sie podnośić głos w mojej obecności? Drżyjcie przede mną! Ogień z mnajgłębszych czeluści mej duszy was spopieli!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 09:59
Błłłeee.. Ochydna jasność! Twe knowania na nic sie nie zdadzą, Miria, zwyciestwo bedzie nasze!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 10:03
Ty plomyczek nie podskakuj bo ostatnim razem jeden stary dziadek bty Ci spuścil!
Miejmy nadzieje ze tym razem nie dasz du... tak szybko! I fermentu w szeregach nie siej,
Bo tu walka o odrodzenie Saurona idze!
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:06
Ty, nędzny sługo, który nie umiesz potęgi wroga docenić. Jak widzisz, żyję i ciągle mogę ci łomot spuścić. Ale raz masz rację, walczyć trzeba w imię naszego pana. Szukajmy tdy pierścienia!
Sauron!
Lu - 3 Kwietnia 2006, 10:20
Jako że jest to watek przywitań i pożegnań, żegnam sie na jakiś czas - bawcie sie ładnie i nie pozabijajcie się - choć, sądząc po dobranych przez Was avatarach, bez jatki dzisiaj się nie obejdzie... sadziłam że forum zaleją dzisiaj uśmiechnięci hobbici z kuflami przedniego piwa w dłoni... myliłam sie
Godzilla - 3 Kwietnia 2006, 10:22
Witajcie, witajcie! Niech no się wam przyjrzę. Hmmm... dziwne jakieś gałązki i korzenie. Ale nie sądźmy pochopnie.
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:23
Pa Lu.. pozwól, że zatrzmam pierścień, dla mojego pana!
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:27
Godzillo, strzeż się mego odnia. Nie śmiej się do mnie zbliżać, bo spłoniesz szybko ze swoimi gałązkami! lepiej wracaj do swojego lasu, a nie wtrącaj się do walki potężnego pana z tymi nędznymi elfami, które śmią podnosić rękę na wszechpotężnego Saurona!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 10:27
Zdrada! Pierścień znowu znika w odmętach! Ale my i tak wygramy i pierścien bedzie nasz!
Saruman! Saruman!
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:32
Jedyny i tak będzie nasz!
A teraz walczmy, póki wrogowie są nędzni w siłę. Chyba, że chcesz przypłacić walkę życiem!
NURS - 3 Kwietnia 2006, 10:56
Witam ślicznie wszystkich, boys and girls
Pako - 3 Kwietnia 2006, 10:57
Czarny Panie, gdzież twoja zbroja?
Witaj, władco mojego życia i śmierci.
|
|
|