To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - SZORTY - Może być tylko jeden/jedna - głosowanie do 8 VI

czterdziescidwa - 8 Czerwca 2008, 16:21

gratki Adanedhel! :bravo :bravo :bravo
gorat - 8 Czerwca 2008, 16:31

Teraz ja będę warczeć...
Wpisało się przy głosowaniu (spamu i komentarzy nie liczę) 29 osób, z tego - powiedzmy - 12 wyraziło opinię o wszystkich tekstach, z których to opinii jakieś... osiem jest dla mnie przydatnych. Spamerzy - może wprowadzić zasadę, że pod koniec admin wypisuje, kto na co głosował, przejrzyściej będzie :evil: I jeszcze jako pierwszy sensownie wypowiedział się debiutant, no paranoja :? Z niektórych wypowiedzi mogłem wyciągnąć najwyżej "E... kto pozwolił, by taki bełkot udawał tekst literacki? Spier... analfabeto, to nie twój teren!" :shock:

Może by wprowadzić głosowanie autorów na najlepszy komentarz, może się motywacja poprawi :evil: Może, może :|

Stormbringer - 8 Czerwca 2008, 16:43

Stargazer, dziękuję za dobre słowo. :) Cieszę się, że szort się podobał.
mad - 8 Czerwca 2008, 16:55

Gratulacje dla czołowej trójki :bravo
Adanedhel, brawa szczególne się Tobie należą. Osiągnąłeś kapitalny procent głosowań :bravo :bravo :bravo
Stormbringer - tylko Ty próbowałeś powalczyć z Adanedhelem. :bravo :bravo
dzejes: ho ho, tegom się nie spodziewał. Oby tak dalej :bravo

Z pozostałych uczestników gratki należą się jeszcze Chal-Chanetowi. :bravo Naprawdę interesujący szort, przyznaję, że w moich klimatach - to i punkt ode mnie dostałeś! :D

Mnie trochę jednak smuci, że moi faworyci nie przebili się. Cóż, taki mam gust.
Co do własnego szorta - z perspektywy czasu oceniam go negatywnie. Chyba lepiej było go nie posyłać :|

Czekamy na kolejny temat!

Adanedhel - 8 Czerwca 2008, 16:57

Do wszystkich zainteresowanych - temat został już ogłoszony w temacie-matce szortów ;)
Agi - 8 Czerwca 2008, 17:29

Gratuluję! :D
Rodion - 8 Czerwca 2008, 20:09

Przyłączam sie :D
ihan - 8 Czerwca 2008, 22:00

gorat napisał/a
Może by wprowadzić głosowanie autorów na najlepszy komentarz, może się motywacja poprawi :evil: Może, może :|

Coś ty chłopie się urwał z choinki? :D Będzie kasa, będzie motywacja.

dzejes - 8 Czerwca 2008, 23:57

Dziękuję z głosy i opinie. Gratulacje dla pary zwycięzców 8)
Fidel-F2 - 8 Czerwca 2008, 23:58

dzejes, co konkurs to lepiej, ćwicz, ćwicz a i Ty zostaniesz mistrzem
dzejes - 9 Czerwca 2008, 00:08

Wiesz, ja to się bawię, już jakiś czas temu zauważyłem, że co napiszę - to najczęstsza opinia jest "Nie rozumiem, ale o co chodzi?". Więc nie biję się o bycie jakkolwiek rozumianym "mistrzem" :)

EDIT: Wpadnij do archiwum forum F'a to znajdziesz trochę moich kompletnie niezrozumiałych tekstów ;)

Fidel-F2 - 9 Czerwca 2008, 09:37

daj linka bo nie wiem jak tego szukac
gorat - 9 Czerwca 2008, 14:58

To gdzieś tutaj? Też nie widzę dzejesa.
Stormbringer - 9 Czerwca 2008, 15:06

Tak w ogóle to byłem ciekaw, czy ktoś wychwyci w "Ocaleniu" aluzję do "Wyspy skarbów". ;)
Chal-Chenet - 9 Czerwca 2008, 16:23

Gratuluję czołowej trójce, zwłaszcza Adanedhelowi - świetna średnia! :bravo
Oczywiście gratki także dla reszty startujących. Dobrze, że liczba piszących trzyma się na mniej więcej stałym poziomie. Jest w czym wybierać!

Ja również jestem w miarę zadowolony, "Młodszy Brat" przyjął się zdecydowanie lepiej niż mój pierwszy short. Nie został też chyba przez nikogo zjechany totalnie. To cieszy i motywuje.
mad napisał/a
Naprawdę interesujący szort, przyznaję, że w moich klimatach - to i punkt ode mnie dostałeś! :D

Gracie. ;)

Ps. Mała uwaga: Słowik, mad - mój nick to: Chal-Chenet, tam jest "e". ;P:

Słowik - 9 Czerwca 2008, 16:48

Przepraszam, poprawiłem dla potomności.
Ixolite - 9 Czerwca 2008, 17:42

Gratki Adi :)

Ja się okazałem niezrozumiały, czego się w gruncie rzeczy spodziewałem. Ale głosy od słowika i mada i tak wynagradzają mój trud prawie daremny, dzięki :)

gorat - 3 Lipca 2008, 19:57

Wyskoczę jeszcze - to ktokolwiek zrozumiał mój tekst? :shock: Jakoś nie mogę jeszcze w to uwierzyć po niektórych opiniach... a kilka tygodni minęło.
czterdziescidwa - 6 Lipca 2008, 21:26

Ja tam nie miałem do Twojego szorta zastrzeżeń. Zrozumiałem, że ta pierwsza była klonem, ale nie zrozumiałem po co ją ktoś sklonował i skąd się wzięła na drodze. Może jakaś podpowiedź?
gorat - 7 Lipca 2008, 17:34

Już podsuwam sugestie: policjanci w drodze rozmawiają o przeniesieniu się jednego z nich do nowego ciała (zbiera fundusze, ma projekt nowego), zachowania dziewczęcia uległy nagłej wulgaryzacji, ucieka na widok innej wersji, ta znaleziona przez służby raczej nie zachowuje się jak ktoś przy zmysłach. Jak widać, nie znalazłem na razie kogoś, kto rzeczywiście zrozumiał... :?
Mogę się upić?
;)

Partner forum