Spodenki - Wiatr i niespodzianka - szorty 

hjeniu - 5 Marca 2007, 13:27
  Gratulacje dla zwycięzcy, brawa dla wszystkich uczestników  
												 Ixolite - 5 Marca 2007, 13:34

Popieram postulat Rafała, by elam wymyśliła kolejny temat.
												 hrabek - 5 Marca 2007, 13:51
  No tak to chyba powinno sie odbywac - kto wygra, zadaje nastepny temat.

Elam: tekst rewelacja, przeczytalem ostatnio synkowi. Chyba nie do konca skumal, ale siedzial spokojnie, co podczas czytania bardzo rzadko mu sie zdarza. Wyglada na to, ze mu sie spodobalo  
												 Anonymous - 5 Marca 2007, 14:20
  Rafale, ależ zdolny z Ciebie chłopak!        Gratulacje! (W końcu byłes moim faworytem    )
												 Agi - 5 Marca 2007, 14:50
  Rafał gratuluję   
												 Rafał - 5 Marca 2007, 15:02
  Dziękuję, dziękuję, sprawiacie, że się czerwienie, o tak:    , ale jest to miłe  
												 hijo - 5 Marca 2007, 15:10
  Rafał, wielkie   
												 Fidel-F2 - 5 Marca 2007, 15:50
  Rafał, morze o krierze pisarskiej pomyślisz? NURS Twojego szorta pewnie by druknął. Na prawdę pierwsza klasa był.
												 nalli - 5 Marca 2007, 15:53
  Gratuluję zwycięstwa, Rafał    W ogóle, to super fajoska zabawa jest  
												 Anonymous - 5 Marca 2007, 16:01

| Fidel-F2 napisał/a |  | Rafał, morze o krierze pisarskiej pomyślisz? NURS Twojego szorta pewnie by druknął. Na prawdę pierwsza klasa był. |   

Naprawdę tak sądzisz?    Bez obrazy, Rafał, szort mi sie podobał, ale to było pisanie na szybko i to widać.    No chyba, ze nie było...    W każdym razie należałoby trochę nad nim popracować IMHO.
												 Fidel-F2 - 5 Marca 2007, 16:08
  Miria, w czym braki widzisz? A, że popracować można, to też prawda. A NURS o wiele kiepściejsze rzeczy czasem przemyca.
												 Rafał - 5 Marca 2007, 17:12
  Ja to widzę, trzeba by kilka zdań przerobić, żeby po pierwsze bardziej po polsku były, a po drugie żeby sens i zamiar uwypukliły bardziej. Mam tak, że napiszę szybko - szast-prast, a potem za kilka dni za głowę się łapię i wierzyć mi się nie chce, że taki gnioty z siebie wydaliłem, wtedy siadam i rzeźbię, rzeźbię, aż mi się w miarę podoba. I wtedy powinno się rzecz zamknąć na kilka dalszych dni, przczytać jeszcze raz i rzeźbić dalej. Gdybym miał zamiar z tym czymś zapukać do NURSa to na pewno nie po pierwszym czytaniu     Może po poprawkach senatu  
												 Anonymous - 5 Marca 2007, 17:31

| Fidel-F2 napisał/a |  | Miria, w czym braki widzisz? A, że popracować można, to też prawda. A NURS o wiele kiepściejsze rzeczy czasem przemyca. |   

Rafał juz wyjaśnił, na czym rzecz polega. Przecinki, niezgrabności językowe, nieprzemyślane do końca zdania - wszystko do łatwego uniknięcia, myślę. I za Rafała trzymam kciuki, nie odmawiając mu zdolności, bo przecież pisanie tego tekstu odbywało się w specyficznych warunkach.    Ale zachwyt i zaliczenie go do "pierwszej klasy" trochę mnie zdziwiło.

A to, że NURS puszcza o wiele gorsze teksty, nie znaczy, że mam być usatysfakcjonowana "mniejszym złem". Poprzeczkę należy podnosić przecież!
												 Tomcich - 5 Marca 2007, 18:58
  Moje gratulacje Rafał     IMHO po drobnej obróbce spokojnie mogłoby to pójść w SFFH. Bardzo fajny szorcik.     

Bardzo się też cieszę, że to co napisałem komuś się spodobało, dzięki za głosy.      Ale nie bójcie się, o karierze literackiej nie myślę.   
												 elam - 5 Marca 2007, 20:16
  Rafal, juz dawno ci mowilam, ze masz talent         

a i tekst Tomcicha nienajgorszy    

to co, naprawde, ja mam wymyslac?
												 Agi - 5 Marca 2007, 20:21
  elam, Ty nie wymyślaj, tylko wymyślaj.     

Wiersz napisałaś mniamuśny   
												 joe_cool - 5 Marca 2007, 20:30
  gratulacje dla wszystkich, a największe     dla Rafała

czekam na kolejny temat i kolejne shorty.
												 Haletha - 6 Marca 2007, 11:18
  Rafał, gratuluję pięknego zwycięstwa.

A swoją drogą zaskoczyliście mnie. Typowałam, że Rafał jest Alfa a Elam Beta:)
												 Rafał - 6 Marca 2007, 11:39

elam - 6 Marca 2007, 20:02
  jestem samica alfa   
												 Tomcich - 6 Marca 2007, 20:14
  To Nurs został osobnikiem OMEGA           

| 

|  

|