To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

shenra - 22 Stycznia 2011, 22:46

Czyli pandemonium zażegnane, dobrze słyszeć :wink:
illianna - 22 Stycznia 2011, 22:58

shenra, chwilowo :mrgreen: , bo nie spodziewam się trwałego zażegnania przez następne 20 lat ;P:
shenra - 22 Stycznia 2011, 23:03

illianna, ojtam ojtam. Weź nie prorokuj. :mrgreen:
hardgirl123 - 23 Stycznia 2011, 18:45

to ja przemyślę czwartek :*
Mara - 25 Stycznia 2011, 21:11

Zaczęliśmy się układać pokątnie na innym forum, co do spotkania 8 lub 9 lutego. Przyszła Martva i zagoniła towarzystwo tutaj :-)

Wiem, że ani 8, ani 9 lutego to nie jest najszczęśliwsza pora na spotkania w pubie (wtorek, środa), ale tylko w tych dniach mam możliwość złapać oddech w dobrym towarzystwie :-)
Pytania są dwa: gdzie? I kiedy?
Mam w tych dniach zajęcia pomiędzy 18.00 a 19.30, na Gołębiej, więc dobrze byłoby znaleźć coś koło Rynku.

Proponuję środę 9. lutego, godzina 16/17 (z moim małym wymknięciem się po angielsku na zajęcia i błyskawicznym powrotem :-) ).

Czy jest ktoś zainteresowany?

Martva - 25 Stycznia 2011, 21:31

Oj tam, zagoniła.
Termin jest dla mnie bardzo odległy, ale chyba mogę.

agrafek - 26 Stycznia 2011, 11:13

O, niezły pomysł z tym spotkaniem wcześniej i powrotem. Jestem za. No i będę.
Mara - 26 Stycznia 2011, 11:25

Super :)
Martva, ja mam syndrom czlowieka zyjacego z organizerem w rece i na dobra sprawe mam zaplanowany kazdy miesiac do lipca. Marzy mi sie, zeby nie wiedziec, co bede robic za tydzien <tutaj nastepuje dlugi, steskniony wzdech> :)

Pozostaje jeszcze wybrac miejsce.

shenra - 26 Stycznia 2011, 11:54

No właśnie, ja mam trudności z określeniem co będzie jutro, ale pomysł jest jak najbardziej kuszący.
hrabek - 26 Stycznia 2011, 12:06

Widzę, że rozmowy zaawansowane. Dorzucę w takim razie swoje 3 grosze, które mogą sprawę przyśpieszyć, bądź całkowicie rozłożyć, w zależności od tego jak kto mnie lubi. Otóż w dniach 8-11 lutego będę w Krakowie. Wszystko wskazuje na to, że tym razem będzie mi towarzyszyć moja szanowna małżonka, oraz syn mój jedyny. W związku z obecnością tego ostatniego zmieni się także sposób spędzania wolnych wieczorów i puby może niekoniecznie się sprawdzą (no chyba, żeby znowu pan czytał poezje, wtedy mógłbym młodego zapoznać z kulturą na najwyższym poziomie), ale trzy rundki wolnym tempem dookoła rynku, czy wypad na słynne zapiekanki, już czemu nie.
Propozycji specjalnie nie szukam, żonę mam wystarczająco zazdrosną, ale może uda się jakoś spotkać i ją wam przedstawić. Jak sobie was obejrzy to przestanie być zazdrosna :twisted: :mrgreen:

Kruk Siwy - 26 Stycznia 2011, 12:07

Ale towarzystwo może zacząć być.
Agi - 26 Stycznia 2011, 12:10

hrabek napisał/a
Jak sobie was obejrzy to przestanie być zazdrosna :twisted: :mrgreen:

Krakowianki, jak się Wam komplement podoba? :mrgreen:

shenra - 26 Stycznia 2011, 12:13

Agi napisał/a
Krakowianki, jak się Wam komplement podoba?
No ba! :mrgreen:

hrabek, no to zdecydowanie przesądziło sprawę ;P: Wielkoludzie :mrgreen:

hrabek - 26 Stycznia 2011, 12:16

jeszcze muszę tylko priva wysłać do kilku osób płci żeńskiej, żeby się na spotkaniu nie pojawiły, inaczej mi się fortel nie uda :mrgreen:
shenra - 26 Stycznia 2011, 12:24

hrabek, teraz to zgłupiałam :mrgreen:
dalambert - 26 Stycznia 2011, 12:27

shenra napisał/a
teraz to zgłupiałam

za to hrabek, zasugerował nam posiadanie niesłychanie bogatego życia wewnętrznego :!: Szczególnie na wyjeździe :wink:

shenra - 26 Stycznia 2011, 12:29

dalambert napisał/a
zasugerował nam posiadanie niesłychanie bogatego życia wewnętrznego
Że niby mamy robaki? :mrgreen:
dalambert - 26 Stycznia 2011, 12:30

shenra, raczaej On robaczkówny wszelakie ;P:
shenra - 26 Stycznia 2011, 12:31

dalambert, coś mi się wydaje, że po tym spotkaniu będę mieć kryzys tożsamości :P
dalambert - 26 Stycznia 2011, 12:38

shenra napisał/a
dalambert, coś mi się wydaje, że po tym spotkaniu będę mieć kryzys tożsamości
Chomik ponad wszystko - nie daj się :!:
illianna - 26 Stycznia 2011, 12:54

hrabek napisał/a
Jak sobie was obejrzy to przestanie być zazdrosna :twisted: :mrgreen:

hrabek napisał/a
jeszcze muszę tylko priva wysłać do kilku osób płci żeńskiej, żeby się na spotkaniu nie pojawiły, inaczej mi się fortel nie uda :mrgreen:
no to pozamiatałeś, żadne pw nie pomogą :twisted:
hrabek - 26 Stycznia 2011, 13:36

Rozumiem, że nie przyjdziesz? OK, jeden PW mniej do wysłania :mrgreen: :mrgreen:
Mara - 26 Stycznia 2011, 18:46

Agrafek zasugerował Stary Port jako miejsce spotkania. Dla mnie miejsce jest w porządku.
hardgirl123 - 26 Stycznia 2011, 20:37

spotkanie ok, ale nie wiem czy będę, jak będzie coś więcej wiadomo to się określę :>
aha, nie cierpię zazdrosnych zon. W ogóle nie cierpię zazdrości.

illianna - 28 Stycznia 2011, 16:30

dziękuję wszystkim za odwiedzinki :)
shenra - 28 Stycznia 2011, 16:32

illianna zawsze do usług ;P:
hrabek - 3 Lutego 2011, 10:09

Zauważyłem, że jeśli wątek spotkaniowy jest za bardzo aktywny, to wystarczy, że wpiszę, że przyjeżdżam i od razu robi się cisza :mrgreen:
Sam sobie jestem winien, bo obraziłem wszystkie forumowe krakowianki, to i mam. Mówi się trudno. Albo przepraszam. Tak, to drugie chyba nawet lepsze.

W każdym razie ja wciąż przyjeżdżam. Niestety za to plany pokrzyżowały przyjazd mojej żony i synka, więc będę jak zwykle sam. Szkoda, bo bardzo cieszyłem się na możliwość pozwiedzania Krakowa z rodzinką. Ale nic to, może wpadniemy w komplecie prywatnie w długi weekend majowy, czy coś takiego.
Wracam do propozycji spotkania, gdyby kogoś to interesowało, tym razem bez warunków - może być pub i piwko nawet późnym wieczorem. Może być też wcześniejszym wieczorem, a nawet późniejszym popołudniem. Jak widzicie jestem bardzo elastyczny :D
Czasu niewiele zostało i tak sobie myślę, że jeśli ktokolwiek z Was jeszcze mnie lubi, to chyba dobry moment, żeby się zadeklarować na spotkanie :)

shenra - 3 Lutego 2011, 10:29

hrabek, kiedy dokładnie będziesz?
hrabek - 3 Lutego 2011, 10:34

hrabek 26 stycznia napisał/a
w dniach 8-11 lutego będę w Krakowie.

Mara - 6 Lutego 2011, 14:17

Z uwagi, że jutro rano wylatuję do Polski i będę mieć raczej kiepski dostęp do Internetu, podsumuję to, co ustaliliśmy względem spotkania:
Kiedy: 9. lutego, godz. ok. 17.
Gdzie: Stary Port

Jak wszystko dobrze pójdzie, poznacie mnie po fryzurze nieco odstającej od fryzur większości społeczeństwa ;-)

Do zobaczenia!

edit: literówka

Partner forum