To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Iscariote - 28 Sierpnia 2006, 09:29

Ooo powróciła ekipa..Cześć wam
Pako - 28 Sierpnia 2006, 09:41

Cześć. Położyłem się o północy i dopiero teraz siłą zwlekli mnie z łóżka... Fajnie się śpi :)
I naspamiliście strasznie mało....

NURS - 28 Sierpnia 2006, 09:49

Nie gadaj, pij... ups, już po konwencie :-) znaczy pisz :-)
Tyś tu spamer numero uno.

Romek P. - 28 Sierpnia 2006, 10:01

Cześć wszyscy! Stęskniłem się... :)

A bawiłem się - tam gdzie się bawiłem - zaiste świetnie :)

Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 10:14

Cześć!
Rodion - 28 Sierpnia 2006, 10:33

Czas na pare postow!
Witajcie Tytani skacowani :twisted: :wink: :mrgreen:

Czarny - 28 Sierpnia 2006, 10:47

Mirio, a czym to ja Cię dobijam :shock: , tą gotóweczką :mrgreen:
Impreza w akademiku na szóstym piętrze w sobotnią noc była ostra :wink: , Tomcich może poświadczyć, bo Lu obecnie niepodłączona. Pako żałuj, że Cię nie wpuścili :lol:

Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 11:01

Witam wszystkich, część moich zdjęć powinna być już po południu. :)

Czarny

Cytat
Tomcich może poświadczyć

Potwierdzam. :wink: :mrgreen:

Pako - 28 Sierpnia 2006, 11:07

Przynajmneij się wyspałem trochę przed podróża ;)
Ale nie jest źle, jeszcze raz dziękuję... ba... nawet DZIĘKUJĘ dzejesowi i Piotrkowi eR. za to, że okazali mi serce. Chłopaki są wielkie :)

Lothiriel - 28 Sierpnia 2006, 12:56

Dzien dobry wszystkim :D
udalo sie! udalo sie! udalo mi sie w koncu zarejestrowac na forum!
Witam tych, ktorych jeszcze nie znam i serdecznie sciskam wszystkich tych, ktorych mialam juz okazje poznac :twisted:
Poza sciene-fiction i fantastyka, lubie zuzel, pilke nozna, skoki narciarskie, formule 1 (wbrew temu, co niektorzy sugeruja nie oznacza to, ze mam w sobie meskie geny :P ); ponadto historie, dobre kryminaly, polityke swiatowa (bron Boze nasz rodzimy cyrk!), Bliski Wschod, Skandynawie i dobra muzyke (czyt. rock i metal). No i chyba to na razie wystarczy :wink:
Jako, ze korzystam z kompa tylko w pracy, wiec niestety nie obiecuje duzej ilosci postow...

Czarny - 28 Sierpnia 2006, 13:11

Witamy, witamy, ale to jest wątek dzieńdobrowopowszedni, a rytualne otrzęsiny to tutaj i tam skieruj swe kroki.
mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:13

Lothriel: cześć - pewnie zaproszą Cię do tematu biją - tam się wita nowych forumowiczów.
Uprzedzam lojalnie. Wszem i wobec... Bicie Lothriel potraktuję jako osobistą zniewagę :!:

:mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Czarny - 28 Sierpnia 2006, 13:16

Uuuuuu mawete, to żeś pojechał :x . Jakieś względy specjalne przepychasz - nieładnie :?
mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:18

a czemu specjalne? Tylko mówię że będę jej bronił :twisted:
Agi - 28 Sierpnia 2006, 13:20

mawete a cóż to za kumoterstwo :evil: Jak wszyscy, to wszyscy, Lothiriel tyż :twisted:
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 13:21

Zgadzam się z Czarnym, Lothiriel nie przyjęta zgodnie z obyczajem mogłaby poczuć się niepełnowartościową uczestniczką forum. Chcesz Jej zrobić mawecią przysługę mawete drogi.
mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:22

ależ proszę bardzo.... :mrgreen: "... Łoj bedzie dym..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Czarny - 28 Sierpnia 2006, 13:23

Próbujesz sprzedać mi i innym poczucie winy :mrgreen: w tym przypadku, ale ja tego nie kupuję i innym też nie radzę
mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:28

Czarny: A skąd... tak serio to nawet nie wziąłem pod uwagę że tak to odbierzesz. Przepraszam. Jednak prawa do własnych poglądów nie możesz mi odmówic. Niniejszym informuję Cię, że zachowam się zgodnie ze standartem wypowiedzi obowiązującym a tamtym temacie. Bez urazy dla pobitych.
ps. sam na pw też zasugerowałem Jej pojawienie się tam.

Angelus - 28 Sierpnia 2006, 13:29

mawete napisał/a

Uprzedzam lojalnie. Wszem i wobec... Bicie Lothriel potraktuję jako osobistą zniewagę :!:

:mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Ja również.Już ostrzę zębiska... :twisted:

Agi - 28 Sierpnia 2006, 13:36

mawete przejrzałam fotki z NURS-conu i zaczynam rozumieć Twoją postawę :mrgreen:
Ixolite - 28 Sierpnia 2006, 13:37

Hmm... mój dzień właśnie przestaje być dobry :/
mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:39

Agi55: ale nie musisz być zazdrosna :mrgreen:
Agi - 28 Sierpnia 2006, 13:40

nawet mi to przez myśl nie przeszło
Czarny - 28 Sierpnia 2006, 13:41

Spoko mawete, to nie było aż tak serio, ale niczego innym nie imputuj (a wręcz raczej amputuj) :mrgreen:
Ja nie jestem taki poważny, ja mam tylko taką twarz. :wink:

mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:42

Cholera... starzeję się.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Agi - 28 Sierpnia 2006, 13:47

Przez grzeczność nie zaprzeczymy :mrgreen:
mawete - 28 Sierpnia 2006, 13:47

Forum mi chodzi i prosi zeby paść na twarz - niektóre posty są bardzo opóźnione. Czarny: ależ ja wiem, że Ty wiesz, ale mogą się trafić tacy co wezmą całą rozmowę na serio i im trzeba wyjaśnić. A Twoje opanowanie powinno przejśc do legendy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Agi - 28 Sierpnia 2006, 21:55

dobranoc :)
Czarny - 29 Sierpnia 2006, 06:01

Puk, puk. Dzień dobry! Jest suchy chleb dla konia :mrgreen:

Partner forum