Spodenki - Szorty
Sauron - 19 Września 2010, 15:19
ata napisał/a | terebka napisał/a | Na PW do Mateusza Zielińskiego, obecnie nam łaskawie panującego szortowego króla A jak zwyciężysz, to licz się z tym, że następnego szorta wyślę Tobie, Voltharze. Nie ma że boli |
tak po prostu wkleić tekst i heja?
(Volthar też się miałam o to zapytać... laik, laik jestem straszny) |
wypadałoby jeszcze podać liczbę znaków albo coś, a w każdym razie ja tak zawsze robię jak jakiś tekst wysyłam.
terebka - 19 Września 2010, 23:10
Wkleić i wysłać. I nie marudzić ;P
I jeśli jest w tekście na przykład kursywa, wyłączyć BBCode - Mateusz będzie miał lżej, nie będzie musiał znaczników wklepywać, tylko przeklei ;P
Mateusz Zieliński - 19 Września 2010, 23:18
Na półmetku oczekiwania mam już cztery teksty.
Kto następny?
Sauron - 21 Września 2010, 19:17
Zwycięstwo- moja przyjaciółka właśnie pisze szorta i wkrótce zamierza zarejestrować się na forum.
Agi - 21 Września 2010, 19:54
Sauron,
Mateusz Zieliński - 21 Września 2010, 22:34
Sauron, twoje zasługi nie zostaną zapomniane.
Stan szortów powiększył się znacznie, a po zapoznaniu się z treścią myślę, że opcja "żaden z powyższych" tym razem nie będzie potrzebna.
Chal-Chenet - 21 Września 2010, 22:59
Tym niemniej dobrze by było, gdyby w ankiecie się znalazła.
Matrim - 21 Września 2010, 23:32
Mateusz Zieliński napisał/a | myślę, że opcja żaden z powyższych tym razem nie będzie potrzebna. |
Każdy gospodarz tak myśli, a potem zderzenie z rzeczywistością jest bolesne
Mateusz Zieliński - 21 Września 2010, 23:32
Chal-Chenet napisał/a | Tym niemniej dobrze by było, gdyby w ankiecie się znalazła. |
Znajdzie się, bez obaw. Ale z adnotacją: "używać w ostateczności!".
EDIT: Dodałem cytat.
Sauron - 22 Września 2010, 21:54
Ile dokładnie masz już szortów, jeśli można spytać?
Nina Wum - 23 Września 2010, 10:22
Im więcej, tym ciekawiej.
Mam pytanie z gatunku "o święta naiwności":
Mateuszu, czy tytuł też jest wliczany do normy znakowej?
merula - 23 Września 2010, 10:48
Nina, zazwyczaj nie.
Stormbringer - 23 Września 2010, 10:49
Chyba, że jest dłuższy od treści.
terebka - 23 Września 2010, 11:11
Albo wręcz więcej treści w sobie niesie i wystarczy przeczytać tytuł: "Teksańska masakra piłą łańcuchową na drodze numer 66, dokonana przez Jima Cartera na dwóch uczennicach: Mary Jane Smith i Peggy Norze Masterson, zastrzelonego o godzinie 12.08 przez posterunkowego Johna O'Rillyego po krótkim pościgu, zakończonym przy skale, zwanej przez rdzennych mieszkańców Szaloną Wdową"
lakeholmen - 23 Września 2010, 11:18
terebka napisał/a | Albo wręcz więcej treści w sobie niesie i wystarczy przeczytać tytuł: Teksańska masakra piłą łańcuchową na drodze numer 66, dokonana przez Jima Cartera na dwóch uczennicach: Mary Jane Smith i Peggy Norze Masterson, zastrzelonego o godzinie 12.08 przez posterunkowego Johna O'Rillyego po krótkim pościgu, zakończonym przy skale, zwanej przez rdzennych mieszkańców Szaloną Wdową |
I treść:
Mówię wam!
[koniec]
Martva - 23 Września 2010, 11:22
zamień te swoje ahrefy na url. I trójkątne nawiasy na kwadratowe.
Matrim - 23 Września 2010, 11:23
terebka, do ankiety by się nie zmieścił
Kyle Katarn - 23 Września 2010, 11:23
terebka napisał/a | tytuł: Teksańska masakra piłą łańcuchową na drodze numer 66, dokonana przez Jima Cartera na dwóch uczennicach: Mary Jane Smith i Peggy Norze Masterson, zastrzelonego o godzinie 12.08 przez posterunkowego Johna O'Rillyego po krótkim pościgu, zakończonym przy skale, zwanej przez rdzennych mieszkańców Szaloną Wdową |
Dobre! Jak u Mickiewicza albo Gustawa Manteuffla.
lakeholmen - 23 Września 2010, 11:24
Martva,
dziękuję jak nie wiem co [jak pączek ?]
Nina Wum - 23 Września 2010, 12:36
Dziękuję, Merulo.
Proszę się nie śmiać.
Tu walka toczy się o każdy znak.
Mówiąc obrazowo: próbuję wykonać piruet, siedząc w kucki w szafie.
lakeholmen - 23 Września 2010, 12:38
Wierzę, że jeśli przekroczysz limit o te 20 czy nawet 21 znaków, nie zostaniesz zdyskwalifikowana. Jestem niemal prawie zupełnie chyba pewien.
Nina Wum - 23 Września 2010, 12:39
Lakeholmen,
Cytat | niemal prawie zupełnie chyba | to elektrownia w Czarnobylu działała bez zarzutu.
lakeholmen - 23 Września 2010, 12:41
I dzięki temu mamy bliziutko prawdziwą zonę jak ze strugackich i najlepszy paintball na świecie.
terebka - 23 Września 2010, 12:45
Pisać, pisać, pisać...
Nina Wum - 23 Września 2010, 12:48
I dlatego lepiej jest wiedzieć na pewno.
BTW, zona naprawdę wygląda niesamowicie, ale taka np. moja współpracowniczka wróciła zeń cała:
ani jej nie wykręciło na siódmą stronę, ani nie wypękło...czarnych bryzgów też nie przywiozła.
Terebko: się pisze, sir. Jak się z pracy wyjdzie.
terebka - 23 Września 2010, 12:52
No proszę, Nina Wum, a ja się przed chwilą żaliłem w odpowiednim wątku, że za kilka minut jadę do pracy. Jak będziemy się mijać, pomacham Ci przez okno samochodu
Matrim - 23 Września 2010, 12:58
Nina Wum napisał/a | I dlatego lepiej jest wiedzieć na pewno. |
Napisz do gospodarza pytanie o to, jak będzie restrykcyjnie do limitu znaków podchodził i już
Nina Wum - 23 Września 2010, 13:15
Matrim, tak też uczyniłam.
Terebko, wstrzymaj konie (mechaniczne). Pracuję do 18-ej.
Mateusz Zieliński - 23 Września 2010, 16:27
Z tego co widziałem w poprzednich edycjach, limit znaków nie jest granicą kategoryczną, nieprzekraczalną. To nie apteka - chyba ktoś tak już wcześniej napisał.
Decyzja należy głównie do oceniających, ja odrzucę wszystko co przekracza 3750 znaków (ze spacjami, ale bez tytułu).
Może być?
Nina Wum - 23 Września 2010, 17:10
Dziękuję pięknie, to chciałam wiedzieć.
|
|
|