To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy s± na ¶wiecie ładne wiedĽmy?

hrabek - 23 Lipca 2006, 19:58

Pako zbiera klientele. Bylem w okolicy, moge zaswiadczyc, ze lasu, ani ciszy nie brakuje. Jesli ktos jest niezdecydowany to ewentualnie moge namiot pozyczyc, bo mam, moge zabrac do bagaznika samochodu, zlozony duzo miejsca nie zajmuje. W karimaty nalezy sie zaopatrzyc juz samemu. Ja swoje mam, ale po pierwsze kosztuja raptem pare zlotych, a po drugie jedna karimata zajmuje 3x tyle miejsca co namiot. Namiot jest 3-osobowy. Tyle reklamy. Jesli ktos sie zamierza wybrac na Slask w okolicach Pakonu to sluze pomoca w kwestii dachu nad glowa.
Kruk Siwy - 24 Lipca 2006, 09:25

count, to ciekawa propozycja i je¶li uzgodnimy termin to rezerwowałbym miejsce pod Twoim dachem. Chrapię tylko wtedy jak ¶pię na wznak. Zreszt± znieczuleni chrapania nie słysz±...
WiedĽma - 24 Lipca 2006, 09:35

A w domku WiedĽmy nikt nie chce? :(
Kruk Siwy - 24 Lipca 2006, 09:37

WiedĽma, może jakie¶ inne Damy też zawitaj±? To by¶ je przyjęła. Chłopaki to wstydliwe s±. Albo maj± żony... hihi b. zazdrosne a już zwłaszcza o wiedĽmy.
Pako - 24 Lipca 2006, 09:49

Count ładnie zareklamował okolicę :) Ja też mam namiot trzy osoby tam mog± spać spokojnie, a jak się ułożyć bokiem (bo namiot jest szeroki, sam w nim bokiem spałem, to ze cztery powinny się nawet zmie¶cić, je¶li nie pięć w trochę juz gorszych warunkach.
A i las jest blisko, tam, w ciszy i w¶ród zapachów lasu, naprawdę inaczej się WiedĽmę odbiera :)

A do domku WiedĽmy moga i¶ć dziewczyny. Ale to ciasny domek, bo wla¶ciwego jeszcze nie zd±żyli¶my postawić ;)

Kruk Siwy - 24 Lipca 2006, 10:03

Pako, gorat rzucił okrrropn± potwarz jakobym zagadał WiedĽmę i w Twojej wypowiedzi pobrzmiewaj± takie echa... chiiba się obrażę. Hihihi. Termin bracie, termin czas uzgadniać!
Pako - 24 Lipca 2006, 10:29

Termin ustalony w odpowiednim w±tku. Tylko ludzi nagonić :)
A ja na to poradzę, ze ty podobno gadasz dużo? A nawet nie chcę na to nic poradzić, bo podobno też gadasz strasznie ciekawie, nie przynudzasz :) to po co się obrażać ;) Piwko łykniemy razem i będzie git ;)

WiedĽma - 24 Lipca 2006, 10:55

Więcej wiedĽm niz jedna w domku to nie da rady, same kłaki by zostały :mrgreen:
Pako - 24 Lipca 2006, 11:06

:mrgreen:
No to wiedĽmom zostaj± namioty też ;)

Kruk Siwy - 24 Lipca 2006, 11:08

WiedĽma, ale tak± nieduż± sympatyczn± Godzillę na ten przykład, co? Wabimy to stworzonko nie¶miałe, domek Wiedżmy mógłby być dobr± przynęt±. Pomy¶l.
Pako - 24 Lipca 2006, 11:14

W tym problem, że domek WiedĽmy naprawdę malutki jest ;) I serio kłaki by tylko zostały :mrgreen:
Ale teraz dla mieszczuchów jest modne wyrwanie się pod namiot, poznanie natury. Kobietom też się spodoba ;)

gorat - 24 Lipca 2006, 17:21

Kruk: nie zagadałe¶, lecz zdecydowanie więcej mówiłe¶ - może nieprecyzyjnie nazwałem to, kogo czę¶ciej było słychać? :p dareko też co¶ tam napisał, więc nie tylko mój punkt bredzenia się liczy ;)
WiedĽma - 24 Lipca 2006, 23:12

Za to Ty goracie najwięcej zabierałe¶ głos podczas spotkania autorskiego, Kruk po, a dareho jeszcze po oficjalnym spotkaniu :D Podział był więc doskonały, wszystko się wyrównało i ja nie musialam wiele mówić, bom nie¶miala i cicha :D
Kruk Siwy - 25 Lipca 2006, 08:24

Hm, ale byłoby fajnie jakby nikt nie gadał. Po prostu Wielkie Milczenie Wszech¶wiata. Ynteligentna cisza... i siorbanie (piłem piwo) hihihi.
WiedĽma - 25 Lipca 2006, 09:49

Wolę wersję wszechswiata pełnego muzyki :)
Może być Czajkowski? :D

WiedĽma - 25 Lipca 2006, 15:44

J± magiczn± muzykę proponujecie? :) A moze wraz z muzyka jakie¶ dodatkowe magiczne rytuały? :D
Pako - 25 Lipca 2006, 23:57

Ja zawsze zaczynam milczeć po pewnym czasie ;) bo ja mało gadatliwy jestem :P
WiedĽma - 26 Lipca 2006, 00:30

Możesz nie mówić, ale za to ¶piewaj :) Na przykład jak±¶ balladę :)
Pako - 26 Lipca 2006, 10:55

Khem... ja? ¶piewać? WiedĽmo, raczysz żartować :D Toż pies by mi wyciem towarzyszył, jaskółki zdecydowały się na taktyczny odwrót z chlewa, muchorze (cholera wie, jak to się po polsku nazywa ;) ) rozniosły mi spiżarnię, gło¶niki pękły i w ogóle ;)
Bo ja ¶piewam jak ostatni osioł ;)

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 10:59

Pako, znaczy tak pięknie? Uwielbiam osłoarie. Namówimy Cię na arię toreadora, konecznie. Fajnie się ten Pakon zapowiada. A mawete niech żałuje.
Pako - 26 Lipca 2006, 11:29

mawete już żałuje pewnie ;)
Ale jak ja ¶piewać zaczynam, to gitarom struny pękaj±, sarny na okolicznych ugorach zapominaj± o młodych i uciekaj±... mlode zakopuj± się pod ziemię, li¶cie z drzew spadaj± i w ogóle ;) Tak pięknie ¶piewam ;)

Tomcich - 26 Lipca 2006, 11:42

WiedĽma napisał/a
Możesz nie mówić, ale za to ¶piewaj

A ja staram się wyznawać zasadę "Usta milcz± dusza ¶piewa" :mrgreen: W ten sposób i po¶piewać można i inni na słuchu nie ucierpi±. :mrgreen:

WiedĽma - 26 Lipca 2006, 12:49

Spiewaj±ce dusze? Może być :D Co za¶piewaj± mi Wasze dusze w nowym wszechswiecie? Mog± byc arie, fragmenty chóralne... :D
I jednak mam propozycję, by milcz±ce usta do czego¶ wykorzystać :twisted:

Tomcich - 26 Lipca 2006, 12:55

WiedĽma napisał/a
I jednak mam propozycję, by milcz±ce usta do czego¶ wykorzystać

No miałbym parę pomysłów przy których usta można wykorzystać, choć nic się przy tym mówić nie będzie. :wink:

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 12:58

WiedĽma, taaak? A do czego? Odpowiedz czarodziejko. Bom dzisiaj w figlarnym nastroju, a w duszy mi gra (co za banał) marsz weselny.
WiedĽma - 26 Lipca 2006, 13:07

WiedĽma nie mówi wprost :D Daje tylko natchnienie pomysłom :D Daję siłę, ktor± dalej musisz sam wiedzieć, jak wykorzystać :D
WiedĽma - 26 Lipca 2006, 13:33

A Tomcich widać ma pomysły, a nie chce powiedzieć :(
Tomcich - 26 Lipca 2006, 13:35

No to pierwsze z brzegu - np. do dmuchania materacu. :wink: My¶lę, że na Pakonie może się przydać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WiedĽma - 26 Lipca 2006, 13:38

No OK Tomcich :D usta męskie do dmuchania materacu jak najbardziej się nadaj±, niech będzie :D A kobiece? :P
Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 13:39

Tomcich, błee! Do tego Cię natchnęła Wiedżma? Ale nic to masz na Pakonie posadę Naczelnego Dmuchacza (materacy gumowych) sam tego chciałe¶!

Partner forum