To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

elam - 15 Lipca 2006, 13:57

powinni wziac Klinsiego na selekcjonera.
doswiadczenie z polskimi pilkarzami juz ma... :mrgreen:

Sandman - 15 Lipca 2006, 14:40

Na jakieś obiektywne oceny trzeba będzie poczekać, bo nie wiadomo jaką drogą to wszystko pójdzie. Z jednej strony trener całkowicie z poza układu, na którym nie ciąży presja pracy w przeszłości z nikim skorumpowanym w PZPN, nie ma zatargów z trenerami jak i z zawodnikami, z drugiej strony nie zna piłkarzy - to da się w miarę szybko nadrobić, ale czasu do eliminacji ME też niewiele. Osobiście wolałbym, aby PZPN przykładał większą wagę, do rozwoju młodych piłkarzy, tworzył potrzebną infrastrukturę, organizował porządnie kluby juniorskie, niż robił pozorne ruchy i grał na przeczekanie.
elam - 15 Lipca 2006, 20:29

hehe wszedzie jest burdel i korupcja, nie tylko w polsce.
juventus ukarany, w drugiej lidze... ale zlozyli protest i po tym, jak wlosi zdobyli puchar mistrzow swiata, presja bedzie taka, ze wywina sie tylko z karnymi punktami.
i wszystko od nowa.

mad - 19 Lipca 2006, 23:45

Ciekawy jestem, czy Włosi będą konsekwentni. Bo poszli ostro.
Pamiętam malutką aferkę sprzed 12 lat, gdy w USA mistrzem została Brazylia. Piłkarze przed powrotem do kraju zrobili duże zakupy w Stanach i nie zgłosili towarów do oclenia. Jeden brazylijski celnik zaczął ścigać piłkarzy i... wyleciał z pracy.

mad - 22 Lipca 2006, 16:31

Co myślicie o tym:
Tutaj

Rozwadnia się wszystko?
Ja mam dosyć dobrą kablówkę: oba polsaty sport i oba eurosporty, ale czy włączą mi następne kanały?
Z publicznej TV sport zniknie w ogóle? Bezsens!

Vened - 25 Sierpnia 2006, 14:42

W Lidze Mistrzow graja 32 zespoly. W I rundzie Pucharu UEFA gra 80 zespolow. To razem 112 najlepszych druzyn z calej Europy. A wsrod nich ile polskich? Dwie...
Zeby sie jeszcze bardziej zdolowac:
Przyjmujac ze w Europie jest 50 liczacych sie federacji (hehe...) to i tak srednia na kraj powinna byc powyzej 2...

mad - 31 Sierpnia 2006, 01:10

Po meczu z Danią Mistrzostwa Świata mi się przypomniały i jedna genialna :idea: :wink: aczkolwiek smutna myśl przyszła do głowy: moi Państwo: Polacy zniszczyli mistrzostwa wielu drużynom. Takie domino powstało. No bo tak:
1. Polska przegrała z Ekwadorem (to Ekwador zajął miejsce 2. w grupie - zarezerwowane dla nas). I co? Chwała Ekwadorowi? Guzik! :(
2. Ekwador bowiem w następnej rundzie przegrywa z Anglią. I co? Chwała Anglii? Guzik! :(
3. Anglia bowiem w następnej rundzie przegrywa z Portugalią. I co? Chwała Porugalii? Guzik! :(
4. Portugalia bowiem przegrywa w następnej rundzie (czyli w półfinale) z Francją. I co? Chwała Francji? Guzik! :(
5. Francja bowiem przegrywa w następnej rundzie (czyli w finale) z Włochami. :(

Wniosek jeden!
Nie cieszce się, drodzy przeciwnicy, że wygrywacie z Polską, bo potem będziecie przegrywać aż do 4. pokolenia, tfu, do 4. rundy - do finału włącznie.

Sandman - 31 Sierpnia 2006, 08:25

Zobaczymy teraz co Leo z nich wykrzesa na eliminacje do ME, aż jestem ciekawy czy uda mu się ich pozbierać po tej klęsce na Mistrzostwach Świata.
dzejes - 2 Wrzeœśnia 2006, 22:51

Po dzisiejszym meczu przychodzi mi jedynie...
W zasadzie nic cenzuralnego do głowy mi nie przychodzi. :evil:

mad - 3 Wrzeœśnia 2006, 01:18

Żadnej reakcji po meczu? Jestem pierwszy?
Powiem szczerze, że gdy zobaczyłem skład, serce mi urosło. Że Błaszczykowski, że Wasilewski - odważny był trener. Niestety, w praniu wyszło szydło z worka.
Może jakimś cudem uda się wygrać z Serbią. Widziałem fragmenty ich męczarni z Azerami. Tragicznie to wyglądało.

Sandman - 3 Wrzeœśnia 2006, 08:30

Grali beznadziejnie, ale czego się spodzieważ ponad połowa z nich nie ma miejsca w podstawowych składach swoich drużyn, ale najgorsze jest to, że niespecjalnie widać zmienników w polskiej lidze.
dareko - 3 Wrzeœśnia 2006, 09:23

A ja nie ogladalem, wiedzialem, ze tak bedzie :(
gorat - 3 Wrzeœśnia 2006, 11:59

Ktoś w ogóle wie, na ilu się skończyło? :roll:
Ziemniak - 3 Wrzeœśnia 2006, 12:02

1:3 :(
Vened - 6 Wrzeœśnia 2006, 20:19

Za chwilę horror "Polska reprezentacja gra dalej". A moze to raczej komediodramat? :twisted:
Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 20:22

Raczej tragifarsa :wink:
Chociaż może Kowalewski w bramce nie będzie tak beznadziejny

Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 21:02

30 minuta
1:0 :bravo Matusiak dzielny debiutant

dzejes - 6 Wrzeœśnia 2006, 21:31

Vened, Agi - to co? Jeśli w grze Polaków nic się nie zmieni - to pod stół i "hau hau"? :)
Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 21:53

Jak wygrają z przyjemnoścą odszczekam :mrgreen:
Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 22:26

1:1 :( Obawiam się, że nie będę szczekać, bo bramkę stracili, jak amatorzy a nie zawodowcy. Później było już tylko gorzej. Sędzia niestety w drugiej połowie nie był obiektywny. Żółta kartka dla Kowalewskiego była przesadą.
Ixolite - 6 Wrzeœśnia 2006, 22:35

To jednak solidna firma, wiadomo czego się po nich spodziewać. Wpływy może niskie, ale za to pewne :roll:
Fidel-F2 - 7 Wrzeœśnia 2006, 05:26

a jaki koniec?
gorat - 7 Wrzeœśnia 2006, 13:29

Wreszcie wiem, dlaczego przyszłość kadry jawi się w czarnych barwach. Po prostu... Beenhakker pracuje na czarno :shock: :lol: Już kontrole z Urzędu Pracy były, ale nie chciano ich wpuścić. Oj, wyleci Holender, wyleci, karę jeszcze zapłaci :lol: , a związek przez rok nie będzie mógł zatrudnić obcokrajowca :twisted: :lol: :lol: :lol:
dzejes - 13 Wrzeœśnia 2006, 15:46

Liga Mistrzów się zaczęła, a tu cicho?

W każdym razie Inter jak zwykle zawodzi, Barca jak zwykle zaczyna od walcowania przeciwników.

A tutaj miód dla oka + pełna wersja kawałka, który słyszymy przy okazji każdego meczu CL.

Ziemniak - 28 Wrzeœśnia 2006, 23:17

Miła niespodzianka na koniec dnia Wisła W fazie grupowej Puchru UEFA !!! :D :bravo :bravo
A Legii po raz kolejny się nie udało - no ale przy takiej grze... :mrgreen:

dzejes - 28 Wrzeœśnia 2006, 23:19

Grze? Grze? Jakiej grze? To oni w ogóle przyjechali do Wiednia?
Ziemniak - 28 Wrzeœśnia 2006, 23:21

No powiedzmy ... kopaninie - i to z obu stron :mrgreen:
Sandman - 29 Wrzeœśnia 2006, 09:41

Legia w tej chwili niech powoli zacznie myśleć o utrzymaniu się w lidze, bo jak tak będą grali to może być z tym różnie...
Anonymous - 29 Wrzeœśnia 2006, 11:36

Legio witaj w II lidze, chciałoby się krzyknąć!! :lol: :lol: :lol: Dla mnie osobiście miłym zaskoczeniem jest jest sukces BOT GKS Bełchatów, bo mieszkam niedaleko tego miasteczka. :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo
Fidel-F2 - 29 Wrzeœśnia 2006, 11:46

a u nas krążyło przekleństwo oznaczające wulgarne machnięcie na coś ręką

pies *beep* Legię

Partner forum