To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Pako - 2 Kwietnia 2006, 14:15

Dzień dobry :) Prima aprilis się skończyło.. ale fajnie było :) Już was wszystkich o wiele bardziej lubię.
No i przyzwyczaiłem sie do mojego kobiecego ja :) Ale zaraz idę na operację jeszcze raz
Romek - a jakże, miałem na myśli humbaka.. a czy beka? Mi tam się wydawalo, że beknął ;) Ale że to wczoraj było, to pewnym być nie mogę :)

Dzień dobere :)

Selithira - 2 Kwietnia 2006, 14:54

Dzień dobry wszystkim :) Słoneczko świeci, ciepło jest, pogoda piękna... A na forum 800 nieprzeczytanych postów. Zabieram się za czytanie :)
gorat - 2 Kwietnia 2006, 15:21

Elo, jak leci, ziomy? :mrgreen:
Hauer - 2 Kwietnia 2006, 16:23

Skończył się Primaaprilis i musze niektórych rozczarować. Lu misiaczku, nie ma mnie w Szczecinie i nawet się nie wybierałem.
Zażartowałem też sobie co do tozsamości, nie wiem, moze ktoś się nabrał;) przyznać się :)
Co do zaś teszty to jak mawiają krasnoludki: "na pieszczotę trzeba sobie zasłuzyć" :wink:

:roll: ale awatarek masz słodziutki.

Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:26

Witam. Wszystko wróciło do normy. Nawet gorat kolorów nabrał. A Pako wredny, jak zwykle. :wink:
Pako - 2 Kwietnia 2006, 16:28

A tam wredny to już być przestaję. Rodion mi powiedział, że ludzi obrażam, a to nijak moim celem nie było. Tedy ja będę tylko zupełnie neutralne opinie wygłaszał.
Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:39

Za późno...!
Hauer - 2 Kwietnia 2006, 16:39

Do jutra, ja tu dziś już chyba nie zaglądne. Nioe płaczcie. Jutro znowu będę krytykował. Obiecuję. 8)
Pako - 2 Kwietnia 2006, 16:42

Pa Hauer.
Mirio kochana ty moja... Mirio ty jedyna... przyjeżdżaj do mnie a wszystko wyjaśnię :)

Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:48

Pako napisał/a
Mirio kochana ty moja... Mirio ty jedyna... przyjeżdżaj do mnie a wszystko wyjaśnię

Jakie to typowe...

Możesz przesłać wyjaśnienia z Plutona. Chociaż nie, przecież będziesz w balii, w kawałkach. 8)

Aga - 2 Kwietnia 2006, 17:56

Witojciez hej! :P Dojechałam wreszcie. I witam wszystkich zalogowanych :mrgreen: U mnie słoneczko, cieplutko, aż chce się żyć.

P.S. Ziuta, z avatarem trafiłeś w dziesiątkę. To z "Jeźdźca bez głowy"?

Pako - 2 Kwietnia 2006, 18:02

Witaj Aga :) Miło widzieć. A gdzie i skąd dojechałaś?
Aga - 2 Kwietnia 2006, 18:05

Dojechałam z domu do domu. Bo ja dwa domy mam :mrgreen: . Jeden u rodziców na wsi - gdzie jestem w weekendy i w czasie ferii oraz wakacji i drugi - u cioci w Pszczynie, bo mam bliżej do szkoły, a z mojej wioski nie ma dobrego połączenia do Pszczyny (miasto powiatowe, niech to szlag). A jak sobie siedzę u cioci (mieszkamy tylko we dwie) to mam pięć minut spacerkiem do szkoły.
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 19:13

Byłam kiedyś w Pszczynie,bardzo ładne miasto.Chciałabym kiedyś jeszcze tam pojechać :)
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:16

[patriotyzm lokalny mode on]Ba, pewnie, że ładne![/patriotyzm lokalny mode off] Na zamku byłaś? A w parku? A w kościele Wszystkich Świętych? A naszego Chrobrego widziałaś? (szkołę, znaczy) Przyjedź, przyjedź. Jest co oglądać.
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:18

no to jedziemy do Agi :) Adres podaj :)
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 19:21

Przyjade napewno :) A co widziałam to nie pamiętam bo to było tyle lat temu...ale zapamiętałam,że urzekła mnie cudowna atmosfera tego miasta
Lu - 2 Kwietnia 2006, 19:21

Hauer napisał:
Cytat
Lu misiaczku, nie ma mnie w Szczecinie i nawet się nie wybierałem.
Zażartowałem też sobie co do tozsamości, nie wiem, moze ktoś się nabrał;) przyznać się
Co do zaś teszty to jak mawiają krasnoludki: na pieszczotę trzeba sobie zasłuzyć

ale awatarek masz słodziutki.

A ja już sobie pedicure strzeliłam i kanapki naszykowałam, gdybyś na półpiętrze nagle zgłodniał w trakcie mozolnej wspinaczki na ostatnie piętro.

Oczywiście, pączuszku, zdjęcia wyślę jak prosiłeś - o ile masz wystarczająco pojemną skrzynkę, bo nie potrafię ich zmniejszyc a jestem dość wysoka. Może po prostu podeślę avatarek - jest zupełnie do mnie niepodobny. To na pewno pomoże w wizualizacji - przynajmniej będziesz wiedział jak nie wyglądam.

Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:24

Lu - jak pamiętam twój awatarek z fotą, to nawet podobna jesteś :) Tyle że na focie byłaś ładniejsza :)
Lu - 2 Kwietnia 2006, 19:28

A tak poza tym to witam wszystkich bardzo serdecznie. Wczoraj obfitowało w wydarzenia szczególne, więc dziś trochę nieruchawo tutaj... albo mi się tylko tak wydaje :roll: .
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:30

Myrtille - bo tam tak jest. Szczególnie w okolicach Starego Miasta, gdzie jest mnóstwo starych kamieniczek, no i bliskość zamku, parku. Poza tym jest skansen i dwa stare kościoły - jeden ewangelicki, a drugi katolicki, jeden przy drugim. Poza tym stara szkoła (sam budynek ma ponad 100 lat, a szkoła zbliża się do 270-lecia istnienia), mnóstwo małych kafejek i restauracyjek (polecam szczególnie Cafe u Telemanna w Bramie Wybrańców i Frykówkę. Michalika nie wspomnę, bo strasznie drogo). Taaaa... miasto ma swoją atmosferę. Mnie podoba się jeszcze budynek sądu, wybudowany z czerwonej cegły w stylu neogotyckim. Bardzo ładny. A w budynku przylegającym do sądu jest hotel PTTK, przerobiony z więzienia. Zresztą, mieszkam bardzo niedaleko sądu, koło policji i ekonomika (jeżeli ktoś orientuje się w Pszczynie).
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:32

Dzisiaj jest spokój, wczoraj ludzie się wysilali :)
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:40

Jakby ktoś był zainteresowany, to w moim albumie jest zdjęcie zamku pszczyńskiego.
Lu - 2 Kwietnia 2006, 19:42

Lu - jak pamiętam twój awatarek z fotą, to nawet podobna jesteś Tyle że na focie byłaś ładniejsza

Pako, Ty komplemenciarzu ... :oops: :wink:

Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:44

Nie komplemenciarz.. szczera prawda. Pustych komplementów nie lubię.
Jak już ktoś to powiedział na tym forum - do czytelnicze fantastyki trzeba dodać jedną wspólną cechę - urodę. I to koniecznie :)

Piotrek Rogoża - 2 Kwietnia 2006, 19:47

Lu napisał/a
a jestem dość wysoka.

Czy ja wiem...?

Widziałem zdjęcie Lu, różne wersje awatara - i samą Lu. I gdyby się nie przedstawiła, nigdy bym jej nie poznał 8) . Ale ponoć ja też siebie nie przypominam :) .

Co do urody - no przecież 8) .

Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:49

No widzisz Lu... już dwóch facetów ci mówi.. nie sposób nam nie uwierzyć :)
Lu - 2 Kwietnia 2006, 20:04

Teraz wierzę :)

Piotrek faktycznie nie jest do siebie podobny - no, może z wyjątkiem oczu :)
Oczy ma piękne...:)

A Ty, Pako, zrezygnowałeś ze swoich fotek?

BTW czy mi sie zdaje, czy zaśmiecamy wątek?

Pako - 2 Kwietnia 2006, 20:09

Nie.. bo przywitałaś się, a co to za przywitanie, bez wymienienia paru przyjacielskich poglądów?
A z foty zrezygnowałem na raize nieładny jestem, to po pierwsze, a po drugie i tak nikt uż foty nie ma :)

Piotrek Rogoża - 2 Kwietnia 2006, 20:11

Mój Boże, ktoś komplementuje moje ślepia? Zawsze słyszę, że mam oczy psychopaty, świra, seryjnego mordercy etc. Jaka miła odmiana :) .

Ja z fotki póki co nie rezygnuję. I nie chodzi o narcyzm, nie chce mi się szukać innego avatara ;P.

Partner forum