Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Pako - 2 Kwietnia 2006, 14:15
Dzień dobry Prima aprilis się skończyło.. ale fajnie było Już was wszystkich o wiele bardziej lubię.
No i przyzwyczaiłem sie do mojego kobiecego ja Ale zaraz idę na operację jeszcze raz
Romek - a jakże, miałem na myśli humbaka.. a czy beka? Mi tam się wydawalo, że beknął Ale że to wczoraj było, to pewnym być nie mogę
Dzień dobere
Selithira - 2 Kwietnia 2006, 14:54
Dzień dobry wszystkim Słoneczko świeci, ciepło jest, pogoda piękna... A na forum 800 nieprzeczytanych postów. Zabieram się za czytanie
gorat - 2 Kwietnia 2006, 15:21
Elo, jak leci, ziomy?
Hauer - 2 Kwietnia 2006, 16:23
Skończył się Primaaprilis i musze niektórych rozczarować. Lu misiaczku, nie ma mnie w Szczecinie i nawet się nie wybierałem.
Zażartowałem też sobie co do tozsamości, nie wiem, moze ktoś się nabrał;) przyznać się
Co do zaś teszty to jak mawiają krasnoludki: "na pieszczotę trzeba sobie zasłuzyć"
ale awatarek masz słodziutki.
Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:26
Witam. Wszystko wróciło do normy. Nawet gorat kolorów nabrał. A Pako wredny, jak zwykle.
Pako - 2 Kwietnia 2006, 16:28
A tam wredny to już być przestaję. Rodion mi powiedział, że ludzi obrażam, a to nijak moim celem nie było. Tedy ja będę tylko zupełnie neutralne opinie wygłaszał.
Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:39
Za późno...!
Hauer - 2 Kwietnia 2006, 16:39
Do jutra, ja tu dziś już chyba nie zaglądne. Nioe płaczcie. Jutro znowu będę krytykował. Obiecuję.
Pako - 2 Kwietnia 2006, 16:42
Pa Hauer.
Mirio kochana ty moja... Mirio ty jedyna... przyjeżdżaj do mnie a wszystko wyjaśnię
Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:48
Pako napisał/a | Mirio kochana ty moja... Mirio ty jedyna... przyjeżdżaj do mnie a wszystko wyjaśnię |
Jakie to typowe...
Możesz przesłać wyjaśnienia z Plutona. Chociaż nie, przecież będziesz w balii, w kawałkach.
Aga - 2 Kwietnia 2006, 17:56
Witojciez hej! Dojechałam wreszcie. I witam wszystkich zalogowanych U mnie słoneczko, cieplutko, aż chce się żyć.
P.S. Ziuta, z avatarem trafiłeś w dziesiątkę. To z "Jeźdźca bez głowy"?
Pako - 2 Kwietnia 2006, 18:02
Witaj Aga Miło widzieć. A gdzie i skąd dojechałaś?
Aga - 2 Kwietnia 2006, 18:05
Dojechałam z domu do domu. Bo ja dwa domy mam . Jeden u rodziców na wsi - gdzie jestem w weekendy i w czasie ferii oraz wakacji i drugi - u cioci w Pszczynie, bo mam bliżej do szkoły, a z mojej wioski nie ma dobrego połączenia do Pszczyny (miasto powiatowe, niech to szlag). A jak sobie siedzę u cioci (mieszkamy tylko we dwie) to mam pięć minut spacerkiem do szkoły.
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 19:13
Byłam kiedyś w Pszczynie,bardzo ładne miasto.Chciałabym kiedyś jeszcze tam pojechać
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:16
[patriotyzm lokalny mode on]Ba, pewnie, że ładne![/patriotyzm lokalny mode off] Na zamku byłaś? A w parku? A w kościele Wszystkich Świętych? A naszego Chrobrego widziałaś? (szkołę, znaczy) Przyjedź, przyjedź. Jest co oglądać.
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:18
no to jedziemy do Agi Adres podaj
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 19:21
Przyjade napewno A co widziałam to nie pamiętam bo to było tyle lat temu...ale zapamiętałam,że urzekła mnie cudowna atmosfera tego miasta
Lu - 2 Kwietnia 2006, 19:21
Hauer napisał:
Cytat | Lu misiaczku, nie ma mnie w Szczecinie i nawet się nie wybierałem.
Zażartowałem też sobie co do tozsamości, nie wiem, moze ktoś się nabrał;) przyznać się
Co do zaś teszty to jak mawiają krasnoludki: na pieszczotę trzeba sobie zasłuzyć
ale awatarek masz słodziutki. |
A ja już sobie pedicure strzeliłam i kanapki naszykowałam, gdybyś na półpiętrze nagle zgłodniał w trakcie mozolnej wspinaczki na ostatnie piętro.
Oczywiście, pączuszku, zdjęcia wyślę jak prosiłeś - o ile masz wystarczająco pojemną skrzynkę, bo nie potrafię ich zmniejszyc a jestem dość wysoka. Może po prostu podeślę avatarek - jest zupełnie do mnie niepodobny. To na pewno pomoże w wizualizacji - przynajmniej będziesz wiedział jak nie wyglądam.
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:24
Lu - jak pamiętam twój awatarek z fotą, to nawet podobna jesteś Tyle że na focie byłaś ładniejsza
Lu - 2 Kwietnia 2006, 19:28
A tak poza tym to witam wszystkich bardzo serdecznie. Wczoraj obfitowało w wydarzenia szczególne, więc dziś trochę nieruchawo tutaj... albo mi się tylko tak wydaje .
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:30
Myrtille - bo tam tak jest. Szczególnie w okolicach Starego Miasta, gdzie jest mnóstwo starych kamieniczek, no i bliskość zamku, parku. Poza tym jest skansen i dwa stare kościoły - jeden ewangelicki, a drugi katolicki, jeden przy drugim. Poza tym stara szkoła (sam budynek ma ponad 100 lat, a szkoła zbliża się do 270-lecia istnienia), mnóstwo małych kafejek i restauracyjek (polecam szczególnie Cafe u Telemanna w Bramie Wybrańców i Frykówkę. Michalika nie wspomnę, bo strasznie drogo). Taaaa... miasto ma swoją atmosferę. Mnie podoba się jeszcze budynek sądu, wybudowany z czerwonej cegły w stylu neogotyckim. Bardzo ładny. A w budynku przylegającym do sądu jest hotel PTTK, przerobiony z więzienia. Zresztą, mieszkam bardzo niedaleko sądu, koło policji i ekonomika (jeżeli ktoś orientuje się w Pszczynie).
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:32
Dzisiaj jest spokój, wczoraj ludzie się wysilali
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:40
Jakby ktoś był zainteresowany, to w moim albumie jest zdjęcie zamku pszczyńskiego.
Lu - 2 Kwietnia 2006, 19:42
Lu - jak pamiętam twój awatarek z fotą, to nawet podobna jesteś Tyle że na focie byłaś ładniejsza
Pako, Ty komplemenciarzu ...
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:44
Nie komplemenciarz.. szczera prawda. Pustych komplementów nie lubię.
Jak już ktoś to powiedział na tym forum - do czytelnicze fantastyki trzeba dodać jedną wspólną cechę - urodę. I to koniecznie
Piotrek Rogoża - 2 Kwietnia 2006, 19:47
Lu napisał/a | a jestem dość wysoka. |
Czy ja wiem...?
Widziałem zdjęcie Lu, różne wersje awatara - i samą Lu. I gdyby się nie przedstawiła, nigdy bym jej nie poznał . Ale ponoć ja też siebie nie przypominam .
Co do urody - no przecież .
Pako - 2 Kwietnia 2006, 19:49
No widzisz Lu... już dwóch facetów ci mówi.. nie sposób nam nie uwierzyć
Lu - 2 Kwietnia 2006, 20:04
Teraz wierzę
Piotrek faktycznie nie jest do siebie podobny - no, może z wyjątkiem oczu
Oczy ma piękne...:)
A Ty, Pako, zrezygnowałeś ze swoich fotek?
BTW czy mi sie zdaje, czy zaśmiecamy wątek?
Pako - 2 Kwietnia 2006, 20:09
Nie.. bo przywitałaś się, a co to za przywitanie, bez wymienienia paru przyjacielskich poglądów?
A z foty zrezygnowałem na raize nieładny jestem, to po pierwsze, a po drugie i tak nikt uż foty nie ma
Piotrek Rogoża - 2 Kwietnia 2006, 20:11
Mój Boże, ktoś komplementuje moje ślepia? Zawsze słyszę, że mam oczy psychopaty, świra, seryjnego mordercy etc. Jaka miła odmiana .
Ja z fotki póki co nie rezygnuję. I nie chodzi o narcyzm, nie chce mi się szukać innego avatara ;P.
|
|
|