Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Romek P. - 7 Marca 2006, 15:09
Miria napisał/a | Fajnie zobaczyć Was na fotkach. Teoria Etykiety się sprawdza A avatar z kuzynem jest genialny. |
Ja swojego awatarka nie zmienię, chyba że na dzikiego humbaka, ale gdyby ktoś chciał zobaczyć moją buźkę, to macie ją na stronie www, bo to link do biografii Fabrycznej
Pomysł z pokazaniem twarzy mnie się podoba
sulka - 7 Marca 2006, 15:56
Wow, niezla akcje tutaj zapoczatkowaliscie
Fajnie was widziec. Osobiscie musze powiedziec, ze inaczej sobie was wyobrazalem
Anonymous - 7 Marca 2006, 16:01
sulka napisał/a | Osobiscie musze powiedziec, ze inaczej sobie was wyobrazalem |
Konfrontowanie wyobrażeń z rzeczywistością to niezła frajda. Ja też inaczej sobie ujawnionych wyobrażałam (no, Romka zdjęcie gdzieś widziałam wcześniej)
Aga - 7 Marca 2006, 16:07
Skusić się czy nie skusić... Oto jest pytanie. Pokazałabym wam swoją mordkę, ale obawiam się, że zostałabym zbanowana do końca świata i jeden dzień dłużej za straszenie Bogu ducha winnych forumowiczów...
gorat - 7 Marca 2006, 16:08
Aga napisał/a | Skusić się czy nie skusić... Oto jest pytanie. Pokazałabym wam swoją mordkę, ale obawiam się, że zostałabym zbanowana do końca świata i jeden dzień dłużej za straszenie Bogu ducha winnych forumowiczów... Wink |
Zatem zaiste piękna jesteś, skoro obawiasz się, że wszyscy legną jak rażeni gromem na Twój widok
sulka - 7 Marca 2006, 16:10
Aga napisał/a | Skusić się czy nie skusić... |
Skusic!
Rodion - 7 Marca 2006, 16:12
Dzięki tak licznemu udzialowi innych forumowiczów w tej akcji zaczynam powoli wychodzic z dolka w jaki wpędzila mnie Miria!
Dzieki Wam koledzy!
Ciekawe czemu dziewczyny są tak niechetne by sie ujawnić?
sulka - 7 Marca 2006, 16:15
Rodion napisał/a | Ciekawe czemu dziewczyny są tak niechetne by sie ujawnić? |
To nie chodzi o to, ze sa niechetne, ... po prostu lubia, jak sie je prosi
Rodion - 7 Marca 2006, 16:18
sulka napisał/a | To nie chodzi o to, ze sa niechetne, ... po prostu lubia, jak sie je prosi |
Fakt trzeba prosić!
No to.
Pllliiiiiiiiizzzzzzzzz !!!!!!!!!
Aga - 7 Marca 2006, 16:28
Się zobaczy, co się da zrobić. Na razie dumam, jak z dużego zdjęcia wyciąć jeno buźkę... I nie wiem. Ale ja jestem komputerowy analfabeta...
Aga - 7 Marca 2006, 16:30
gorat napisał/a | Aga napisał/a | Skusić się czy nie skusić... Oto jest pytanie. Pokazałabym wam swoją mordkę, ale obawiam się, że zostałabym zbanowana do końca świata i jeden dzień dłużej za straszenie Bogu ducha winnych forumowiczów... Wink |
Zatem zaiste piękna jesteś, skoro obawiasz się, że wszyscy legną jak rażeni gromem na Twój widok |
Gromem rażeni na pewno będą... Za ewentualne koszty leczenia nie odpowiadam... Naprawdę.
Pako - 7 Marca 2006, 16:34
Aga - jakby co, to ja zmniejszę tylko całe podeślij
No... kto jeszcze do akcji dołączy? Gorat? Sulka?
Rodion... fakt.. mogłeś zostawić starego awatara
Aha.. Miria - ładnie ci w tym kapturku Bardzo ładnie. Mąż nie ma na co narzekać
Rodion - 7 Marca 2006, 16:42
Pako napisał/a | Rodion... fakt.. mogłeś zostawić starego awatara |
Uprzedzalem!
Teraz widzisz do czego prowadzą nierozważne prowokacje?!
Przystojniaczek kurde blacha!
Dunadan - 7 Marca 2006, 16:43
oto i jestem łojezu, ależ się musiałem namęc zyć z tym avatarem... 10Kb i 100/100 to baaaardzo mało
gorat - 7 Marca 2006, 16:46
Pako napisał/a | Aga - jakby co, to ja zmniejszę Mr. Green tylko całe podeślij Smile |
Paskud! Wyprzedziłeś mnie!
Aga - 7 Marca 2006, 16:46
Panowie, poradziłam sobie sama
Chcieliście, to macie. A teraz się bójcie...
gorat - 7 Marca 2006, 16:48
Troszkę ciemne - musisz się ukrywać w ciemnościach?
Rodion - 7 Marca 2006, 16:48
Aga napisał/a | Chcieliście, to macie. A teraz się bójcie... |
Dobra, jak koniecznie chcesz to moge sie bać
Tylko jeszcze powiedz czego?
Aga - 7 Marca 2006, 16:48
Muszę. Bo ja już taka tajemnicza jestem...
Pako - 7 Marca 2006, 16:58
Kurde... widzisz gorat? wpakowałeś się i tertaz ani ja całego zdjęcia nie dostałem, ani ty w drugim obiegu.. i mamy teraz...
Ale mogłabyś całą fotkę też dać I nie ma się czego bać... tylko jak stronę przewijam, to jak na Rodiona patrzę, to dreszczy dostaję.. ale kiedyś przejdzie
Rodion - 7 Marca 2006, 17:16
Pako napisał/a | I nie ma się czego bać... tylko jak stronę przewijam, to jak na Rodiona patrzę, to dreszczy dostaję.. ale kiedyś przejdzie |
Nie przejdzie!
Aga - 7 Marca 2006, 17:17
Albo i nie...
Pako - 7 Marca 2006, 17:41
Kurde.. noc mi Rodion popsułeś... koszmary będę miał... Dzięki uwielbiam koszmary
Tylko Aga i Miria mi życie osładzają
A o Dunie nikt nic nie mówi - wszscy dawno sprawdzili na devianarcie
Piotrek Rogoża - 7 Marca 2006, 17:59
Jak będe miał zły dzień, to zeskanuję zdjęcie, które mam w dowodzie. A wyglądam tam jak cholerny recydywista albo chociaż psychopatyczny mordeca.
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:07
Rodion napisał/a | Dzięki tak licznemu udzialowi innych forumowiczów w tej akcji zaczynam powoli wychodzic z dolka w jaki wpędzila mnie Miria! |
Ale co ja Ci zrobiłam? Ja umierałam ze śmiechu, bo mi sie strasznie spodobała Twoja koncepcja avatara. Ja nie umiem sobie takiego zrobić
Aga napisał/a | Chcieliście, to macie. A teraz się bójcie... |
Aga, welcome on board:) Ale i tak byłam chyba pierwsza dziewczyną, która się zdecydowała na pokazanie twarzy. Co z Wami, dziewczyny, nie żyjemy w kraju muzułmańskim!
Pako napisał/a | A o Dunie nikt nic nie mówi - wszscy dawno sprawdzili na devianarcie |
Hehe, racja
Piotrek Rogoża napisał/a | A wyglądam tam jak cholerny recydywista albo chociaż psychopatyczny mordeca. |
Umieram z ciekawości.
Pako - 7 Marca 2006, 18:10
a to aktualnie to twoja fota, czy nie? Bo już się zastanawiałem, a chyba nie zapytałem jeszcze...
A z tego dowodu to rób skana ja wyszedłem dziwnie.. niby fajnie (wg mnie) ale jak idiota (wg kumpli.. mozę zazdrość )
Max Bohdanowski - 7 Marca 2006, 18:16
Oh! Niechcacy "rozpetalem" ten temat. Ale mi sie strasznie podoba co z tego wyszlo. Jestescie fajni!!! Bardzo sympatyczni. Teraz (sami zobaczycie) zupelnie inaczej bedzie sie rozmawialo. Juz nikt tak latwo sie nie pokloci i nie wscieknie
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:21
Max Bohdanowski napisał/a | Oh! Niechcacy rozpetalem ten temat. Ale mi sie strasznie podoba co z tego wyszlo. Jestescie fajni!!! Bardzo sympatyczni. Teraz (sami zobaczycie) zupelnie inaczej bedzie sie rozmawialo. Juz nikt tak latwo sie nie pokloci i nie wscieknie |
Właśnie miałam wspomniec, że caly akcja to zasługa Maxa Mam nadzieję, że masz rację, Max - no bo kto zaatakuje taką biedną Mirię, co się tak ładnie ze zdjęcia uśmiecha?
Aga - 7 Marca 2006, 18:24
Piotrek Rogoża napisał/a | Jak będe miał zły dzień, to zeskanuję zdjęcie, które mam w dowodzie. A wyglądam tam jak cholerny recydywista albo chociaż psychopatyczny mordeca. |
Mojego zdjęcia z paszportu i tak nie przebijesz... Wyszłam na nim jak jakaś satanistka...
Rodion - 7 Marca 2006, 20:15
Pako napisał/a | Kurde.. noc mi Rodion popsułeś... koszmary będę miał... Dzięki |
Nie zapominaj ze może być gorzej! Drobna korekta tu czy tam, i fobia gotowa!
Miria napisał/a | Ja umierałam ze śmiechu, bo mi sie strasznie spodobała Twoja koncepcja avatara. Ja nie umiem sobie takiego zrobić |
To nastepnym razem zaznacz to do razu, zanim nieszczęsna ofiara zmarnuje dwie paczki zyletek, w daremnych próbach odejścia z tego okrutnego świata!
Max Bohdanowski napisał/a | Oh! Niechcacy rozpetalem ten temat. |
Dzieki Ci Maxie! Mogę tylko ponownie powiedzieć: "No izobacz co narobileś?!"
|
|
|