To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Romek P. - 7 Marca 2006, 15:09

Miria napisał/a
Fajnie zobaczyć Was na fotkach. Teoria Etykiety się sprawdza :mrgreen: A avatar z kuzynem jest genialny.

Ja swojego awatarka nie zmienię, chyba że na dzikiego humbaka, ale gdyby ktoś chciał zobaczyć moją buźkę, to macie ją na stronie www, bo to link do biografii Fabrycznej :)

Pomysł z pokazaniem twarzy mnie się podoba :)

sulka - 7 Marca 2006, 15:56

Wow, niezla akcje tutaj zapoczatkowaliscie :D
Fajnie was widziec. Osobiscie musze powiedziec, ze inaczej sobie was wyobrazalem :mrgreen:

Anonymous - 7 Marca 2006, 16:01

sulka napisał/a
Osobiscie musze powiedziec, ze inaczej sobie was wyobrazalem

Konfrontowanie wyobrażeń z rzeczywistością to niezła frajda. :mrgreen: Ja też inaczej sobie ujawnionych wyobrażałam (no, Romka zdjęcie gdzieś widziałam wcześniej)

Aga - 7 Marca 2006, 16:07

Skusić się czy nie skusić... Oto jest pytanie. Pokazałabym wam swoją mordkę, ale obawiam się, że zostałabym zbanowana do końca świata i jeden dzień dłużej za straszenie Bogu ducha winnych forumowiczów... :wink:
gorat - 7 Marca 2006, 16:08

Aga napisał/a
Skusić się czy nie skusić... Oto jest pytanie. Pokazałabym wam swoją mordkę, ale obawiam się, że zostałabym zbanowana do końca świata i jeden dzień dłużej za straszenie Bogu ducha winnych forumowiczów... Wink

Zatem zaiste piękna jesteś, skoro obawiasz się, że wszyscy legną jak rażeni gromem na Twój widok :P

sulka - 7 Marca 2006, 16:10

Aga napisał/a
Skusić się czy nie skusić...

Skusic! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rodion - 7 Marca 2006, 16:12

Dzięki tak licznemu udzialowi innych forumowiczów w tej akcji zaczynam powoli wychodzic z dolka w jaki wpędzila mnie Miria! :twisted:
Dzieki Wam koledzy! :mrgreen:
Ciekawe czemu dziewczyny są tak niechetne by sie ujawnić? :roll:

sulka - 7 Marca 2006, 16:15

Rodion napisał/a
Ciekawe czemu dziewczyny są tak niechetne by sie ujawnić? :roll:

To nie chodzi o to, ze sa niechetne, ... po prostu lubia, jak sie je prosi :P
:P :P

Rodion - 7 Marca 2006, 16:18

sulka napisał/a
To nie chodzi o to, ze sa niechetne, ... po prostu lubia, jak sie je prosi

Fakt trzeba prosić! :evil:
No to.
Pllliiiiiiiiizzzzzzzzz !!!!!!!!! :mrgreen:

Aga - 7 Marca 2006, 16:28

:P :P :P Się zobaczy, co się da zrobić. Na razie dumam, jak z dużego zdjęcia wyciąć jeno buźkę... I nie wiem. Ale ja jestem komputerowy analfabeta...
Aga - 7 Marca 2006, 16:30

gorat napisał/a
Aga napisał/a
Skusić się czy nie skusić... Oto jest pytanie. Pokazałabym wam swoją mordkę, ale obawiam się, że zostałabym zbanowana do końca świata i jeden dzień dłużej za straszenie Bogu ducha winnych forumowiczów... Wink

Zatem zaiste piękna jesteś, skoro obawiasz się, że wszyscy legną jak rażeni gromem na Twój widok :P

Gromem rażeni na pewno będą... Za ewentualne koszty leczenia nie odpowiadam... Naprawdę.

Pako - 7 Marca 2006, 16:34

Aga - jakby co, to ja zmniejszę :mrgreen: tylko całe podeślij :)
No... kto jeszcze do akcji dołączy? Gorat? Sulka?
Rodion... fakt.. mogłeś zostawić starego awatara :P ;)

Aha.. Miria - ładnie ci w tym kapturku :) Bardzo ładnie. Mąż nie ma na co narzekać :mrgreen:

Rodion - 7 Marca 2006, 16:42

Pako napisał/a
Rodion... fakt.. mogłeś zostawić starego awatara

Uprzedzalem! :evil:
Teraz widzisz do czego prowadzą nierozważne prowokacje?! :mrgreen:
Przystojniaczek kurde blacha! :twisted:

Dunadan - 7 Marca 2006, 16:43

oto i jestem :) łojezu, ależ się musiałem namęc zyć z tym avatarem... 10Kb i 100/100 to baaaardzo mało :D
gorat - 7 Marca 2006, 16:46

Pako napisał/a
Aga - jakby co, to ja zmniejszę Mr. Green tylko całe podeślij Smile

Paskud! Wyprzedziłeś mnie! :P

Aga - 7 Marca 2006, 16:46

Panowie, poradziłam sobie sama :mrgreen:
Chcieliście, to macie. A teraz się bójcie... :twisted:

gorat - 7 Marca 2006, 16:48

Troszkę ciemne - musisz się ukrywać w ciemnościach? :? :(
Rodion - 7 Marca 2006, 16:48

Aga napisał/a
Chcieliście, to macie. A teraz się bójcie...

Dobra, jak koniecznie chcesz to moge sie bać :roll:

Tylko jeszcze powiedz czego? :?

Aga - 7 Marca 2006, 16:48

Muszę. :P Bo ja już taka tajemnicza jestem...
Pako - 7 Marca 2006, 16:58

Kurde... widzisz gorat? wpakowałeś się i tertaz ani ja całego zdjęcia nie dostałem, ani ty w drugim obiegu.. i mamy teraz... :P
Ale mogłabyś całą fotkę też dać :P I nie ma się czego bać... tylko jak stronę przewijam, to jak na Rodiona patrzę, to dreszczy dostaję.. ale kiedyś przejdzie ;)

Rodion - 7 Marca 2006, 17:16

Pako napisał/a
I nie ma się czego bać... tylko jak stronę przewijam, to jak na Rodiona patrzę, to dreszczy dostaję.. ale kiedyś przejdzie

:evil: :x Nie przejdzie! :mrgreen:

Aga - 7 Marca 2006, 17:17

Albo i nie... :wink:
Pako - 7 Marca 2006, 17:41

Kurde.. noc mi Rodion popsułeś... koszmary będę miał... Dzięki :mrgreen: uwielbiam koszmary :)

Tylko Aga i Miria mi życie osładzają :)

A o Dunie nikt nic nie mówi - wszscy dawno sprawdzili na devianarcie :mrgreen:

Piotrek Rogoża - 7 Marca 2006, 17:59

Jak będe miał zły dzień, to zeskanuję zdjęcie, które mam w dowodzie. A wyglądam tam jak cholerny recydywista albo chociaż psychopatyczny mordeca.
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:07

Rodion napisał/a
Dzięki tak licznemu udzialowi innych forumowiczów w tej akcji zaczynam powoli wychodzic z dolka w jaki wpędzila mnie Miria!

Ale co ja Ci zrobiłam? :| Ja umierałam ze śmiechu, bo mi sie strasznie spodobała Twoja koncepcja avatara. Ja nie umiem sobie takiego zrobić :(
Aga napisał/a
Chcieliście, to macie. A teraz się bójcie...

Aga, welcome on board:) Ale i tak byłam chyba pierwsza dziewczyną, która się zdecydowała na pokazanie twarzy. Co z Wami, dziewczyny, nie żyjemy w kraju muzułmańskim! :twisted:
Pako napisał/a
A o Dunie nikt nic nie mówi - wszscy dawno sprawdzili na devianarcie

Hehe, racja :mrgreen:

Piotrek Rogoża napisał/a
A wyglądam tam jak cholerny recydywista albo chociaż psychopatyczny mordeca.

Umieram z ciekawości. :)

Pako - 7 Marca 2006, 18:10

a to aktualnie to twoja fota, czy nie? Bo już się zastanawiałem, a chyba nie zapytałem jeszcze...
A z tego dowodu to rób skana :) ja wyszedłem dziwnie.. niby fajnie (wg mnie) ale jak idiota (wg kumpli.. mozę zazdrość :P :mrgreen: )

Max Bohdanowski - 7 Marca 2006, 18:16

Oh! Niechcacy "rozpetalem" ten temat. Ale mi sie strasznie podoba co z tego wyszlo. Jestescie fajni!!! Bardzo sympatyczni. Teraz (sami zobaczycie) zupelnie inaczej bedzie sie rozmawialo. Juz nikt tak latwo sie nie pokloci i nie wscieknie :)
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:21

Max Bohdanowski napisał/a
Oh! Niechcacy rozpetalem ten temat. Ale mi sie strasznie podoba co z tego wyszlo. Jestescie fajni!!! Bardzo sympatyczni. Teraz (sami zobaczycie) zupelnie inaczej bedzie sie rozmawialo. Juz nikt tak latwo sie nie pokloci i nie wscieknie

Właśnie miałam wspomniec, że caly akcja to zasługa Maxa :) Mam nadzieję, że masz rację, Max - no bo kto zaatakuje taką biedną Mirię, co się tak ładnie ze zdjęcia uśmiecha? :P

Aga - 7 Marca 2006, 18:24

Piotrek Rogoża napisał/a
Jak będe miał zły dzień, to zeskanuję zdjęcie, które mam w dowodzie. A wyglądam tam jak cholerny recydywista albo chociaż psychopatyczny mordeca.

Mojego zdjęcia z paszportu i tak nie przebijesz... Wyszłam na nim jak jakaś satanistka...

Rodion - 7 Marca 2006, 20:15

Pako napisał/a
Kurde.. noc mi Rodion popsułeś... koszmary będę miał... Dzięki

Nie zapominaj ze może być gorzej! Drobna korekta tu czy tam, i fobia gotowa! :twisted:
Miria napisał/a
Ja umierałam ze śmiechu, bo mi sie strasznie spodobała Twoja koncepcja avatara. Ja nie umiem sobie takiego zrobić

To nastepnym razem zaznacz to do razu, zanim nieszczęsna ofiara zmarnuje dwie paczki zyletek, w daremnych próbach odejścia z tego okrutnego świata! :mrgreen:
Max Bohdanowski napisał/a
Oh! Niechcacy rozpetalem ten temat.

Dzieki Ci Maxie! Mogę tylko ponownie powiedzieć: "No izobacz co narobileś?!" :wink:

Partner forum