Spodenki - Szorty
brajt - 4 Lipca 2010, 17:58
No dobry autor napisze w tym czasie dobre szorty, słabszy trochę słabsze.
Matrim - 4 Lipca 2010, 18:00
Ja jeszcze czekam pół godziny - po co sobie ułatwiać zadanie?
terebka - 4 Lipca 2010, 18:29
Ozzborn napisał/a | Jeszcze nie tym razem, zachlałem pałę i nici z gatek |
Nie marnuj ni chwili, Ozzborn. Pisz, zanim Ci przejdzie.
brajt napisał/a | No dobry autor napisze w tym czasie dobre szorty, słabszy trochę słabsze. |
Wszystkie przytulę i przyhołubię. Tylko piszcie bo czas mija
Adon - 4 Lipca 2010, 18:42
Naprawdę wszystkie? A moje 9k znaków? ;p
brajt - 4 Lipca 2010, 18:47
Wyrzuć co trzecie zdanie, większości opowiadań to wychodzi na dobre.
Adon - 4 Lipca 2010, 19:10
Musiałbym co drugie wyrzucić. No nic, piszcie, piszcie. Może jeszcze kiedyś zawitam w szortach, jak zejdę poniżej 200k znaków, a temat będzie tak rewelacyjny jak aktualny.
brajt - 4 Lipca 2010, 19:13
Tzn chodziło mi o to, żebyś co trzecie zostawił
terebka - 4 Lipca 2010, 19:41
Wyrzuć przymiotniki, Adon. Bądź jak Joseph Grand - stwórz szorta absolutnego, ideał portek.
terebka - 4 Lipca 2010, 20:35
Niespełna pół godziny pozostało, bracia i siostry w szortach
brajt - 4 Lipca 2010, 20:53
Pewnie niektórzy czekali na wyniki sondaży wyborczych, aby w ostatniej chwili wprowadzić odpowiednie zmiany w szortach. ;]
terebka - 4 Lipca 2010, 20:58
Zaczęło się już "Wsteczne odliczanie"
Matrim - 4 Lipca 2010, 21:04
terebka, lokale zamknięte? Frekwencja zadowalająca?
Zagubiony - 4 Lipca 2010, 21:07
Na ostatnią chwilę wysłane. Mam nadzieję, że jeszcze zostanie przyjęte
terebka - 4 Lipca 2010, 21:09
Frekwencja całkiem, całkiem. Maruderzy jeszcze mogą podesłać, ale to już ostatnie minuty bo ankieta jest w drodze
brajt - 4 Lipca 2010, 22:52
Brawo dla terebki za pomysł i zebranie wszystkiego w całość. I dla autorów oczywiście. Niech zwycięży najlepszy!
Informacja o ilości autorów jest tajna?
terebka - 4 Lipca 2010, 23:31
brajt napisał/a | Informacja o ilości autorów jest tajna? |
Ależ skąd. Liczba autorów jest mniejsza niż liczba tekstów o jedną piątą
terebka - 18 Lipca 2010, 22:09
Natura nie znosi próżni. Bellaaaaaatrix, Bellaaaaatrix...
Chal-Chenet - 18 Lipca 2010, 22:29
Bellatrix - 18 Lipca 2010, 23:09
OK, więc niniejszym ogłaszam temat następnej edycji:
Nie masz wyboru
(z dopuszczalnymi wariacjami: nie mamy/nie macie/nie mam wyboru)
Termin: do 31 lipca '10, 23:59
Limit znaków: zalecane 3500, dla tych co się nie zmieszczą maksymalna dopuszczalna ilość 3750. Ze spacjami, bez tytułu.
Piszcie! Nie macie wyboru
Mateusz Zieliński - 18 Lipca 2010, 23:16
To jeszcze tylko dopuszczalna ilość per autor... jak poprzednio 2 szorty?
terebka - 18 Lipca 2010, 23:20
Ależ twórczy temat! Bellatrix
Bellatrix - 18 Lipca 2010, 23:29
maksymalnie 2 szorty na autora
jaskiniowiec - 19 Lipca 2010, 19:26
Poniżej kilka moich uwag organizacyjnych.
Właśnie została ogłoszono nowa edycja. Zakończy się 31 lipca. Prawdopodobnie na głosowanie też będą przeznaczone dwa tygodnie. Czyli od 1 do 15 sierpnia będziemy tylko głosować. Czy nie lepiej aby zawsze odbywały się dwie edycje jednocześnie? Czyli w chwili rozpoczęcia głosowania na obecną edycję, pojawia się temat do pisania na kolejną. Oceniamy szorty z jednej edycji, pisząc jednocześnie na inną edycję. Zawsze czas na pisanie wynosi 2 tygodnie, i zawsze czas na głosowanie wynosi 2 tygodnie.
Po pierwszym wejściu na wątek spodenki nie wiedziałem gdzie znaleźć informacje o temacie aktualnej edycji. W moim odczuciu ważne tematy są bardziej zauważalne przez nowych użytkowników.
Post z wiadomością o nowej edycji powinien się pojawić w ważnych tematach. W chwili zakończenia przyjmowania zgłoszeń powinien zostać usunięty z ważnych tematów.
Aktualne głosowanie powinno znajdować się w ważnych tematach. Dzień po zakończeniu powinno zostać przeniesione przez admina do zwykłych tematów.
W ważnych tematach powinien znajdować się watek „Zwycięscy”. Po zakończeniu każdej edycji powinny zostać do niego dopisane trzy najlepsze opowiadania.
Co o tym sądzicie?
Chal-Chenet - 19 Lipca 2010, 19:33
Po Pierwsze:
jaskiniowiec napisał/a | Zwycięscy |
Po drugie:
Dla mnie osobiście jest dobrze tak jak jest. Uwierz mi, z czasem człowiek potrafi poczuć przesyt. A szkoda byłoby odpuścić sobie jakieś dobre teksty tylko dlatego, że ma się aktualnie awersję do shortów. Moim zdaniem już i tak konkurs w obecnej formie jest całkiem intensywny.
Co do dodawania "przyklejenia" może masz rację, nie jestem nowym użytkownikiem i przyzwyczaiłem się do obecnego systemu.
Agi - 19 Lipca 2010, 20:31
Przyklejanie to nie problem, jeśli ma ułatwić życie użyszkodnikom.
Natomiast co do zwiększenia intensywności szortopisania, jestem przeciw (oczywiście to moje prywatne zdanie, nie stanowisko moda).
mad - 19 Lipca 2010, 20:47
Agi, Chal - pełna zgoda. Pamiętacie, ja kiedyś nawet postulowałem małe wakacje od szortów. Jednak rozumiem nowego zapaleńca jaskiniowca, którego pojawienie się bardzo mnie uradowało.
jaskiniowiec - 19 Lipca 2010, 20:57
mad napisał/a | Pamiętacie, ja kiedyś nawet postulowałem małe wakacje od szortów |
Widocznie trzeba przeżyć więcej niż jedną edycję aby znudzić się szortami.
mad - 19 Lipca 2010, 20:59
He, he, jak tak Ci bardzo brakuje szortów, poczytaj archiwalne edycje. Mnóstwo niespodzianek tam na Ciebie czeka
Martva - 19 Lipca 2010, 21:22
Popieram, odświeżałam sobie te najstarsze ostatnio
Zagubiony - 21 Lipca 2010, 17:14
Tak mi się skojarzyło ze zwycięskim tekstem edycji cdn-owej:
|
|
|