To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

dalambert - 30 Czerwca 2010, 23:08

jaskiniowiec napisał/a
Co to jest Ava i SKOFA ?

Dział konwenty te fandomowe i te forumowe... znaleźć stosowne wątki i UWAŻNIE przeczytać :P

terebka - 30 Czerwca 2010, 23:18

Matrim napisał/a
napisanie szorta to minuta-pięć, a wszyscy zwlekają z wysłaniem, żeby wkurzyć Gospodarza :)

WIEDZIAŁEM :twisted:

baranek - 1 Lipca 2010, 07:23

Matrim, napisanie szorta to faktycznie chwila, ale następujące później dwa tygodnie głosowania to prawdziwa męczarnia. dla kogoś o tak wątłej konstrukcji psychicznej jak moja - prawie nie do udźwignięcia. a tak - umysł jasny i czysty, siadam przy kompie bez dostępu do netu i mogę się skupić na tym, co robię. zamiast sprawdzać wyniki co kwadrans. ot co.

a poza tym, zobacz ilu nowych konkursowiczów się pojawiło. jest komu pisać. i czytać będzie co. i oceniać. i komentować.

terebka - 1 Lipca 2010, 08:41

Oczywiście nowi szortAutorzy zwiększają frekwencję. Fajnie że są i oby Ich było jak najwięcej. Jednak to szortowi wyżeracze podnoszą prestiż edycji, znani, lubiani, utytułowani, drukowani. A tu patrz, baranek - Martva powiedziała: "pas". Shenra w słonecznej Italii bawi i nie w głowie Jej szorty. Teraz Ty deklarujesz odpoczynek. :cry:
dalambert - 1 Lipca 2010, 09:54

terebka napisał/a
Martva powiedziała: pas.

Nie mirmiłuj ! Martvej nie znasz - kokieci się i tyla :wink:

Martva - 1 Lipca 2010, 10:08

Wcależenie, nie ma pomysłu, no.
Stormbringer - 1 Lipca 2010, 10:57

Na spacery niech chodzi, inspiracji szuka. :)
Chal-Chenet - 1 Lipca 2010, 11:00

terebka napisał/a
Shenra w słonecznej Italii bawi i nie w głowie Jej szorty.

Żebyś się nie zdziwił. ;)

terebka - 1 Lipca 2010, 11:13

Chal, wreszcie powiało nadzieją :D Może to będzie mobilizacja dla tych marud, co to albo pomysłu nie mają, albo serce nie wytrzymuje napięcia :roll: A sam coś piszesz, hm?
Chal-Chenet - 1 Lipca 2010, 14:18

Jedna dobra nowina wystarczy. ;)
Zagubiony - 1 Lipca 2010, 15:00

Nie wiem czy znajdę czas na shorta, a jeśli go znajdę to dopiero w niedzielę :( . W najgorszym wypadku poczekam do kolejnej edycji, ale tę i tak będę czytał/komentował. Tymczasem życzę reszcie autorów by łapali w sidła wenę, pomysły, czas oraz komputery bez dostępu do netu i napisali cosik, by było przynajmniej tyle tekstów co w "Ciągu dalszym" ;) .
brajt - 1 Lipca 2010, 15:03

Ej no co Ty, razem debiutowaliśmy, to teraz wspólnie musimy rywalizować. :)
mad - 1 Lipca 2010, 16:32

Temat jest fajny, ale śliski. Boję się szortów w stylu: niby zacięta walka, niby pojedynek o losy świata, a potem okaże się, że to były chomiki, ślimaki albo koty ;P:

Pomysły są, ale takie jakieś niestrawne. Zobaczymy, może w nocy coś przyjdzie do głowy.

Chal-Chenet - 1 Lipca 2010, 17:02

mad napisał/a
Temat jest fajny, ale śliski. Boję się szortów w stylu: niby zacięta walka, niby pojedynek o losy świata, a potem okaże się, że to były chomiki, ślimaki albo koty ;P:

Mistrz. :mrgreen:

xan4 - 1 Lipca 2010, 17:16

Ja tam nie wiem mad, ale możliwe, że kilku osobom szorty przetrąciłeś ;P:

A serio, masz rację, może być kłopot z dobrymi pomysłami, ale pożyjemy, zobaczymy, jeszcze kilka dni i sprawdzimy szortopisarzy :)

Matrim - 1 Lipca 2010, 19:54

xan4 napisał/a
może być kłopot z dobrymi pomysłami

Kwestia podnoszona przy każdej edycji ;)

Adon - 1 Lipca 2010, 20:05

No to do trzech razy sztuka, bo ja na pomysł nie narzekam. ;P: Jakby co, wiecie, gdzie mnie szukać. ;P: Tylko ten limit znakowy, ech... 8)
baranek - 1 Lipca 2010, 20:23

Adon, myśl pozytywnie. i pamiętaj, że tytuł się nie liczy do ilości znaków. kombinuj. :D
Zagubiony - 1 Lipca 2010, 22:05

brajt napisał/a
Ej no co Ty, razem debiutowaliśmy, to teraz wspólnie musimy rywalizować. :)

Postaram się zdążyć. Pomysł mam i szkoda by się zmarnował ;) .

I jeszcze dobra wiadomość: przyczyniłem się do sprowadzenia jednej uczestniczki :) .

terebka - 1 Lipca 2010, 23:22

No, co Wy. Pomysł to pikuś. Wystarczy się skupić w sobie i zawsze jakiś spłynie.
brajt - 2 Lipca 2010, 22:07

Jak tam aktualny licznik? Wszyscy czekają na niedzielę? ;-)
Albion - 2 Lipca 2010, 22:15

terebka milczy - pewnikiem szortów tyle, że mu ze skrzynki wyleciały i zliczyć trudno :mrgreen:
Agi - 2 Lipca 2010, 22:27

Albo mecz ogląda
terebka - 2 Lipca 2010, 23:27

Mecz oglądał i Ghany mu żal :cry:

ed. A odpowiadając na pytanie jest już ich pół tuzina albo, jak kto woli pół mendla minus jeden i pół. A tak w ogóle to wciąż ich mało! Mało! MAŁO!

terebka - 3 Lipca 2010, 22:31

Zpominalskim przypominam, że to już tylko godziny dzielą nas od kolejnej szortowej rywalizacji :wink:
Ozzborn - 4 Lipca 2010, 17:00

Jeszcze nie tym razem, zachlałem pałę i nici z gatek ;P:
Martva - 4 Lipca 2010, 17:04

Ta dzisiejsza młodzież :twisted:
Ozzborn - 4 Lipca 2010, 17:22

uznaję to za komplement ;P:
brajt - 4 Lipca 2010, 17:43

Wiesz ile szortów można napisać w ciągu trzech godzin?
Martva - 4 Lipca 2010, 17:51

Szortów czy dobrych szortów?

Partner forum