Spodenki - Szorty
dalambert - 30 Czerwca 2010, 23:08
jaskiniowiec napisał/a | Co to jest Ava i SKOFA ? |
Dział konwenty te fandomowe i te forumowe... znaleźć stosowne wątki i UWAŻNIE przeczytać
terebka - 30 Czerwca 2010, 23:18
Matrim napisał/a | napisanie szorta to minuta-pięć, a wszyscy zwlekają z wysłaniem, żeby wkurzyć Gospodarza |
WIEDZIAŁEM
baranek - 1 Lipca 2010, 07:23
Matrim, napisanie szorta to faktycznie chwila, ale następujące później dwa tygodnie głosowania to prawdziwa męczarnia. dla kogoś o tak wątłej konstrukcji psychicznej jak moja - prawie nie do udźwignięcia. a tak - umysł jasny i czysty, siadam przy kompie bez dostępu do netu i mogę się skupić na tym, co robię. zamiast sprawdzać wyniki co kwadrans. ot co.
a poza tym, zobacz ilu nowych konkursowiczów się pojawiło. jest komu pisać. i czytać będzie co. i oceniać. i komentować.
terebka - 1 Lipca 2010, 08:41
Oczywiście nowi szortAutorzy zwiększają frekwencję. Fajnie że są i oby Ich było jak najwięcej. Jednak to szortowi wyżeracze podnoszą prestiż edycji, znani, lubiani, utytułowani, drukowani. A tu patrz, baranek - Martva powiedziała: "pas". Shenra w słonecznej Italii bawi i nie w głowie Jej szorty. Teraz Ty deklarujesz odpoczynek.
dalambert - 1 Lipca 2010, 09:54
terebka napisał/a | Martva powiedziała: pas. |
Nie mirmiłuj ! Martvej nie znasz - kokieci się i tyla
Martva - 1 Lipca 2010, 10:08
Wcależenie, nie ma pomysłu, no.
Stormbringer - 1 Lipca 2010, 10:57
Na spacery niech chodzi, inspiracji szuka.
Chal-Chenet - 1 Lipca 2010, 11:00
terebka napisał/a | Shenra w słonecznej Italii bawi i nie w głowie Jej szorty. |
Żebyś się nie zdziwił.
terebka - 1 Lipca 2010, 11:13
Chal, wreszcie powiało nadzieją Może to będzie mobilizacja dla tych marud, co to albo pomysłu nie mają, albo serce nie wytrzymuje napięcia A sam coś piszesz, hm?
Chal-Chenet - 1 Lipca 2010, 14:18
Jedna dobra nowina wystarczy.
Zagubiony - 1 Lipca 2010, 15:00
Nie wiem czy znajdę czas na shorta, a jeśli go znajdę to dopiero w niedzielę . W najgorszym wypadku poczekam do kolejnej edycji, ale tę i tak będę czytał/komentował. Tymczasem życzę reszcie autorów by łapali w sidła wenę, pomysły, czas oraz komputery bez dostępu do netu i napisali cosik, by było przynajmniej tyle tekstów co w "Ciągu dalszym" .
brajt - 1 Lipca 2010, 15:03
Ej no co Ty, razem debiutowaliśmy, to teraz wspólnie musimy rywalizować.
mad - 1 Lipca 2010, 16:32
Temat jest fajny, ale śliski. Boję się szortów w stylu: niby zacięta walka, niby pojedynek o losy świata, a potem okaże się, że to były chomiki, ślimaki albo koty
Pomysły są, ale takie jakieś niestrawne. Zobaczymy, może w nocy coś przyjdzie do głowy.
Chal-Chenet - 1 Lipca 2010, 17:02
mad napisał/a | Temat jest fajny, ale śliski. Boję się szortów w stylu: niby zacięta walka, niby pojedynek o losy świata, a potem okaże się, że to były chomiki, ślimaki albo koty |
Mistrz.
xan4 - 1 Lipca 2010, 17:16
Ja tam nie wiem mad, ale możliwe, że kilku osobom szorty przetrąciłeś
A serio, masz rację, może być kłopot z dobrymi pomysłami, ale pożyjemy, zobaczymy, jeszcze kilka dni i sprawdzimy szortopisarzy
Matrim - 1 Lipca 2010, 19:54
xan4 napisał/a | może być kłopot z dobrymi pomysłami |
Kwestia podnoszona przy każdej edycji
Adon - 1 Lipca 2010, 20:05
No to do trzech razy sztuka, bo ja na pomysł nie narzekam. Jakby co, wiecie, gdzie mnie szukać. Tylko ten limit znakowy, ech...
baranek - 1 Lipca 2010, 20:23
Adon, myśl pozytywnie. i pamiętaj, że tytuł się nie liczy do ilości znaków. kombinuj.
Zagubiony - 1 Lipca 2010, 22:05
brajt napisał/a | Ej no co Ty, razem debiutowaliśmy, to teraz wspólnie musimy rywalizować. |
Postaram się zdążyć. Pomysł mam i szkoda by się zmarnował .
I jeszcze dobra wiadomość: przyczyniłem się do sprowadzenia jednej uczestniczki .
terebka - 1 Lipca 2010, 23:22
No, co Wy. Pomysł to pikuś. Wystarczy się skupić w sobie i zawsze jakiś spłynie.
brajt - 2 Lipca 2010, 22:07
Jak tam aktualny licznik? Wszyscy czekają na niedzielę?
Albion - 2 Lipca 2010, 22:15
terebka milczy - pewnikiem szortów tyle, że mu ze skrzynki wyleciały i zliczyć trudno
Agi - 2 Lipca 2010, 22:27
Albo mecz ogląda
terebka - 2 Lipca 2010, 23:27
Mecz oglądał i Ghany mu żal
ed. A odpowiadając na pytanie jest już ich pół tuzina albo, jak kto woli pół mendla minus jeden i pół. A tak w ogóle to wciąż ich mało! Mało! MAŁO!
terebka - 3 Lipca 2010, 22:31
Zpominalskim przypominam, że to już tylko godziny dzielą nas od kolejnej szortowej rywalizacji
Ozzborn - 4 Lipca 2010, 17:00
Jeszcze nie tym razem, zachlałem pałę i nici z gatek
Martva - 4 Lipca 2010, 17:04
Ta dzisiejsza młodzież
Ozzborn - 4 Lipca 2010, 17:22
uznaję to za komplement
brajt - 4 Lipca 2010, 17:43
Wiesz ile szortów można napisać w ciągu trzech godzin?
Martva - 4 Lipca 2010, 17:51
Szortów czy dobrych szortów?
|
|
|