Mistrzowie i Małgorzaty - Tomasz Bochiński
Kruk Siwy - 19 Maj 2026, 15:23
Cóż, nie będziesz miała daleko po wpis.
gorat - 19 Maj 2026, 20:51
Brały w tym udział materiały sprzed lat trzydziestu (pięciu), czy całość "Miecza..." jest od zera?
Kruk Siwy - 20 Maj 2026, 11:58
"Miecz" to historia opowiedziana przed trzydziestu laty. Tak, gdzieś w 70% oryginalna. Trzydzieści procent dopisane, całość zredagowana i poprawiona.
Tak naprawdę, chyba byłoby mi łatwiej napisać rzecz od nowa. Bo nie jestem już tym człowiekiem, którym byłem w roku dziewięćdziesiątym. Ale wtedy historia przestałaby być spójna ze "Snem" a do tego nie mogłem dopuścić.
Kruk Siwy - 23 Maj 2026, 13:00
„Brodatym kurduplom i uszatym hermafrodytom wstęp wzbroniony. Przyczynek do tworzenia świata fantasy.”
To temat mojej pogadanki na Festiwalu. Mam nadzieję, że widzownie nie będą się nudzić.
gorat - 23 Maj 2026, 20:35
Nudy nie będzie na pewno wtedy, jakiś brodaty albo uszasty jednak przyjdzie i będzie chciał wejść. Weź kogoś z kamerą, chcemy widzieć jatki.
Fidel-F2 - 24 Maj 2026, 10:16
już taki nie jestem
Kruk Siwy - 24 Maj 2026, 19:43
Zgoliłeś brodę?
gorat - 24 Maj 2026, 21:26
Jakby zgolił, to by wpadł w koszyk hermafrodytów. Co to takiego może być, hmmm...
Kruk Siwy - 25 Maj 2026, 11:30
Brak brody dowodem na hermafrodytyzm? gorat, bracie hermafrodyto witaj w klubie!
gorat - 25 Maj 2026, 11:56
Swoją dłońmi zasłaniam.
Kruk Siwy - Wczoraj 11:50
Powróciłem byłem z Festiwalu Fantastyki. Impreza udana. Pudło zakupionych książek przyfrunie do mnie na dniach. Autorskie trzymam w garści. Poznałem nowych ludzi, umocniłem znajomości z weteranami - których coraz mniej niestety.
Pogoda dopisała, jeśli uda się pożyć to niewątpliwie pojadę za rok. A wtedy - być może - będę miał dwie nowo wydane książki do podpisywania.
|
|
|