To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta wygnania - Ale za co?

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 13:35

NURS napisał/a
Kruk faktycznie dowalił ci mocno, ale racz pamiętać, ze wieloma swoimi wcześniejszymi wypowiedziami udowadniałeś, ze taki rodzaj dyskusji to coś w czym się czujesz doskonale.
w priwie do Ciebie, słowa pretensji do Kruka nie wyraziłem, i nie mam z tym problemu, z Krukiem jesteśmy tu na równych prawach i ja sobie z nim poradze sam,

NURS napisał/a
Fidel, sądząc w miliona wcześniejszych wypowiedzi jesteś twardzielem który się postom nie kłania, a kwilisz jak dziecko, za to, ze czerwonego kapturka z ciebie zrobili
tu mnie rozbawiłeś

NURS napisał/a
Agi może zareagowala w tym miejscu za mocno, ale krzydy ci tą reakcją nie zrobila - choć w świetle innych twoich wyczynów, kiedy nie dostałeś kary rzeczywiście jawi się to jako niesprawiedliwość wielka.
Rzecz w praworządności, jesli tyle razy należało mi sie ostrzeżenie to powinienem je dostać wtedy a nie teraz za friko bo Agi miała zły dzień

Osobną sprawą jest przyczepienie się do wytknięcia błędu a pozostawienie bez komentarza agresji Kruka. I nie chodzi o to, że ja będę płakał po nocach zestresowany tylko o zasady i uczciwość. Jeśli sa zasady to ja się będe w nich poruszał a ich złamanie pójdzie wyłacznie na moje konto i nie będę miał o to do nikogo pretensji. Teraz jednak są równi i równiejsi, przywalanie Fidelowi jest fajne bo jak taki 'twardziel' to niech ma, zwłaszcz jak przywalają koledzy z paczki.

NURS, zrozum, że nie chodzi mi o ten pasek, nie pierwszy to i pewnie nie ostatni, problemów ze snem z tego powodu nie bede miał, tydzień minie i będzie po pasku. Na prawdę spróbuj zrozumiec co mówię. Nie chodzi mi o jakieś specjalne traktowanie mojej osoby. Potraktuj mnie jak czujkę która znajduje błedy w systemie.

I ciekawa konkluzja. Okazuje się, że Agi zachowała się za mocno i niestosownie, Kruk przesadził z agresją a wina i tak jest Fidela. Ot ciekawostka.

No ale nikt nie mówił, że będzie lekko.

dzejes - 16 Grudnia 2008, 13:42

Fidel-F2 napisał/a

I ciekawa konkluzja. Okazuje się, że Agi zachowała się za mocno i niestosownie, Kruk przesadził z agresją a wina i tak jest Fidela. Ot ciekawostka.

Ale daj już spokój z robieniem z siebie bohatera, samotnego mściciela. Kilka osób napisało co myśli o sprawie, o reakcji Agi - ale nikt nie założył, że nie zachowałeś się co najmniej impertynencko. Ze strony Agi w mojej opinii wszystko jest jasne, wykonuje kawał roboty, ma prawo do nerwów, trzeba coś z tym zrobić. A Ty? Taki bez grzechu jesteś?

jewgienij - 16 Grudnia 2008, 13:48

Fidel, kowal zawinił, Cygana powiesili, i tak musi być we Wszechświecie, żeby należycie działał.

Przestań płakać, dostałeś nagrodę za całokształt twórczości, tak jak ja. Zkapciałeś coś ostatnio, do Strasburga będziesz się odwoływał?

Agi - 16 Grudnia 2008, 13:51

Fidel-F2, nie będę z Tobą dyskutować, bo cokolwiek bym nie napisała i tak wykorzystasz to przeciwko mnie. Od jakiegoś czasu nie lubimy się serdecznie i z wzajemnością i niech tak zostanie.
Na marginesie tylko: ostrzeżenia dla Ciebie z nikim nie uzgadniałam, nie czułam takiej potrzeby.

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 13:52

Cytat
Fidel-F2, jaki byl cel Twojego posta, poza zaznaczeniem obecności?
jest mniej impertynenckie od pomyśl?

dzejes napisał/a
Ze strony Agi w mojej opinii wszystko jest jasne, wykonuje kawał roboty, ma prawo do nerwów, trzeba coś z tym zrobić
ależ naturalnie, każdemu się zdarza, wystarczy przepraszam
dzejes - 16 Grudnia 2008, 13:57

Fidel-F2 napisał/a
Cytat
Fidel-F2, jaki byl cel Twojego posta, poza zaznaczeniem obecności?
jest mniej impertynenckie od pomyśl?

A wziąłeś pod uwagę, że Agi jest modem i choćby z tego powodu zadaje takie pytania, nie z powodu chęci dowalenia komukolwiek? Czy od razu założyłeś, że to atak na Ciebie?

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 13:57

Agi napisał/a
Od jakiegoś czasu nie lubimy się serdecznie i z wzajemnością i niech tak zostanie.
to Twoja opinia, we mnie nie ma cienia niechęci do Ciebie, sam nie wiem czemu ale po prostu Cię lubię a zgrzyty pojawiają się miedzy największymi nawet przyjaciółmi
jewgienij - 16 Grudnia 2008, 13:58

A tak na marginesie: Gorat przypadkiem nie jest modem?
Ktoś tutaj od święta upomina chyba, jako honorowy mod, zwolniony od obowiązku świadczenia pracy. ;P:

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 14:01

dzejes napisał/a
A wziąłeś pod uwagę, że Agi jest modem i choćby z tego powodu zadaje takie pytania, nie z powodu chęci dowalenia komukolwiek? Czy od razu założyłeś, że to atak na Ciebie?
nareszcie jakies zdanie sensowne, faktycznie było jak mówisz, zajeżyłem sie automatycznie
Agi - 16 Grudnia 2008, 14:03

Fidel-F2 napisał/a
sam nie wiem czemu ale po prostu Cię lubię

Rozpłakałam się ze wzruszenia
jewgienij napisał/a
A tak na marginesie: Gorat przypadkiem nie jest modem?

gorat jest adminem.

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 14:04

Agi, niepotrzebna zlośliwość, szczerze mówiłem
ihan - 16 Grudnia 2008, 14:05

Wystarczyłoby ortodoksyjnie pilnować kolorów moderatorskich.
Agi - 16 Grudnia 2008, 14:08

Fidel-F2 napisał/a
Agi, niepotrzebna zlośliwość, szczerze mówiłem

Dobrze, przyjmuję, że to było szczerze. Potwierdź to jeszcze nie warcząc na mnie przy każdej okazji, albo i bez.
Sądziłam, że fakt, iż moje pytanie do Ciebie wynika z obowiązku moda, był od początku oczywisty.

dzejes - 16 Grudnia 2008, 14:09

I tak to sędzia pokoju Dzejes znów uratował świat! :mrgreen:

EDIT: Żart dla rozładowania emocji - dla jasności :wink:

ihan - 16 Grudnia 2008, 14:09

Nasz bohater!!!
dareko - 16 Grudnia 2008, 14:11

ihan, to dobry pomysl jest z tym kolorem, tez o tym myslalem.
Iwan - 16 Grudnia 2008, 14:12

Agi, może musisz zaznaczać kiedy piszesz prywatnie a kiedy jako mod :wink:
np mod: ble ble ble ;P:
Fidel-F2, do twarzy ci w czerwonym :D

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 14:12

Było szczerze. Co do warczenia to, ale moze sie mylę, raczej sie odgryzam niż zaczepiam. Powód zacytowania "celnego trafienia' też wydawał mi się oczywisty, stąd reakcja.
jewgienij - 16 Grudnia 2008, 14:14

Agi napisał/a

gorat jest adminem.

To czemu się przebiera za moda?No chyba że to jakiś uber -mod, Nadmod, wtedy rozumiem.

Piech - 16 Grudnia 2008, 14:16

Fidel-F2 napisał/a
Na prawdę

:twisted:

Agi - 16 Grudnia 2008, 14:16

Iwan napisał/a
Agi, może musisz zaznaczać kiedy piszesz prywatnie a kiedy jako mod
np mod: ble ble ble

Iwan, na ogół wynika to z kontekstu. "Prywatnie" nikogo nie pouczam, ani nie przeganiam za spamowanie.

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 14:16

Piech, chcesz czerwony pasek?
Piech - 16 Grudnia 2008, 14:17

Czasem też bym chciał i trochę zazdroszczę.
Iwan - 16 Grudnia 2008, 14:18

Agi, ale niektórzy nie zajarzyli :D
Agi - 16 Grudnia 2008, 14:22

jewgienij napisał/a
Agi napisał/a

gorat jest adminem.

To czemu się przebiera za moda?No chyba że to jakiś uber -mod, Nadmod, wtedy rozumiem.

gorat jest "oznaczony" na pomarańczowo - kolor administratora i uprawnienia również ma administratorskie. To tak w kwestii formalnej.

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 14:23

Piech napisał/a
Czasem też bym chciał i trochę zazdroszczę.
może korepetycje?
Agi - 16 Grudnia 2008, 14:25

Piech, Fidel, zaczynacie spamować
Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 14:30

znaczy awantura miała i pozytywne strony

już nie będę

Chal-Chenet - 16 Grudnia 2008, 15:22

Fidel-F2 napisał/a
ależ naturalnie, każdemu się zdarza, wystarczy przepraszam

Ale Ty też nie przepraszasz.

Fidel-F2 - 16 Grudnia 2008, 16:15

Chal-Chenet napisał/a