To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Lu - 1 Kwietnia 2006, 18:04

Hauer, kotku, podejrzewam że nie jesteś w stanie spełnić wszystkich warunków, jakie postawiłam. Pamiętaj że wszystkie muszą być spełnione łącznie - a ja mieszkam na poddaszu więc zasapiesz się zanim dotrzesz pod moje drzwi, a potem jeszcze trzeba uklęknąć, i wsadzić sobie te róże w zęby, a przy tym wszystkim jeszcze trzymać się prosto... myślisz że będziesz miał jeszcze siłę masować mi stópki?
Emilia - 1 Kwietnia 2006, 18:17

A kuku. Witam serdecznie. :D

Dzisiaj później, ale byłam straaaaaaasznie zajęta. 8)

Montowałam dla was teatrzyk.

Wejściówki w Manifeście 1-szo kwietniowym

Edycja:
Oj widzę że rozrabianie idzie na całego i ktoś mnie przesniósł w inne miejsce :bravo :lol:
A ja jestem uparta i wracam :lol:

dzejes - 1 Kwietnia 2006, 19:05

Nic nie rozumiem, mooja głowa...
Rodion - 1 Kwietnia 2006, 19:06

Poczytaj a zrozumiesz az zbyt wiele! :?
Myrtille - 1 Kwietnia 2006, 19:08

Gandalf?Jakiś taki odmieniony...Czyżbyś przeszedł na ciemną stronę mocy? :mrgreen: Co się tutaj wyrabia :)
Pako - 1 Kwietnia 2006, 19:35

A jednak wróciłem. Dzięki za to, że tęskniliście :mrgreen:
Myrtille - 1 Kwietnia 2006, 19:43

Pako ja się za tobą najbardziej stęskniłem :D Za taką śliczną dziewczyną każdy by zatęsknił.Mam nadzieje,że w końcu mi ulegniesz i zmienisz preferencje. :mrgreen:
No chyba nie złamiesz mi serca,bo będe płakał :cry:

Pako - 1 Kwietnia 2006, 19:50

Murille droga.. nie chcę łamać ci serca... no ale wiesz.. natura... ja wielbię kobiety.. ale wiesz - operacje dziś są proste, całkiem tanie. Zrób z siebie seksowną laseczkę i jesteś moja a ja twoja :)
Pako - 1 Kwietnia 2006, 21:06

Dobra.. jako, że dzionek powoli do końca zmierza, a brat z imprezki urodzinowej wrócił, do kompa się dobija... No do pa moi kochani elam i Myrtille. Pa Rodionie, mimo, że mnie nie chciałeś, mam nadzieję, żę zostaniemy przyjaciółmi.
Pa cała reszto. Do zobaczenia jutro, w normalnym świecie :)

elam - 1 Kwietnia 2006, 21:39

ja tez znikam, na razie. a moze juz do jutra.
fajnie tu z wami dzisiaj bylo, posmialam sie, zyczenia dostalam, przebieralam sie tyle razy.. dawno takiej zabawy nie mialam.
trzymajka sie wszyscy!

Hauer - 1 Kwietnia 2006, 21:49

Lu, słonko, dziś na forum zdradziłem moją tozsamośc, zatem powinnas wiedzieć, ze spełniam absolutnie WSZYSTKIE warunki. Z kondycją mimo wieku wcae jeszcze nie jest najgorzej, a po schodach nie będe się spieszył :wink:
Anonymous - 1 Kwietnia 2006, 22:42

Dobranoc.
Niniejszym wysuwam kandydaturę elam na stanowisko Głownego Eksperta do Akcji Specjalnych.

Dziękuję za uwagę.

Godzilla - 1 Kwietnia 2006, 23:04

Ahoj. Dobry wieczór i dobranoc.
Jabadabadu!

Lu - 1 Kwietnia 2006, 23:56

Hauer:
Cytat
Lu, słonko, dziś na forum zdradziłem moją tozsamośc, zatem powinnas wiedzieć, ze spełniam absolutnie WSZYSTKIE warunki. Z kondycją mimo wieku wcae jeszcze nie jest najgorzej, a po schodach nie będe się spieszył :wink:

Hauer, dziubku, wiem że ujawniłeś dzisiaj swoją tożsamosć - tak mi podniosłeś poziom adrenaliny, że aż poszłam bić. Podobno nie ma nic niebezpieczniejszego niż oszukana kobieta, a Ty oszukałeś mnie pisząc na pv że masz 26 lat. Rozumiem, że mężczyźni w Twoim wieku często wykorzystują internet by poflirtować z młodymi kobietami, ale jeżeli tak ochoczo deklarujesz wizytę i masaz stóp, to chyba rozumiesz dlaczego prosiłam Cię o przedstawienie aktualnych badań na HIV i WR.
Moje wątpliwości dotyczyły właśnie tych badań, warunek wieku jest spełniony.

Acha, nie zapominaj że wyniki badań powinny być przyklejone na czole - to bardzo podnosi pikanterię całej sytuacji....

No dobrze, wiem że nie powinnam się tak zachowywać i że jestem niegrzeczna, ale urażone kobiety stają się potworami :twisted:

Rodion - 2 Kwietnia 2006, 00:07

No i skonczylo sie.
Czas wrócic do normalności. Hymm.. czy aby na pewno? W końcu byl to tak naprawde calkiem normalny dzien na tym forum! :mrgreen:

Co by nie bylo zycze Wam pogodnej reszty nocy i fantastycznych snow!
Do rana.
Oby. :roll:

Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 00:09

Powoli się żegnam ze wszystkimi.Dzisiaj był super dzień,pośmiałam się i bardzo miło spędziłam czas z Wami :mrgreen:
Życzę wszystkim spokojnej nocy i słodkich snów.

Logan - 2 Kwietnia 2006, 00:19

Dobranoc wszystkim...
NURS - 2 Kwietnia 2006, 02:45

dobrej nocy!
MrMorgenstern - 2 Kwietnia 2006, 09:26

Witam serdecznie! :D

Chetnie sie tu zadomowie ale ostrzegam, ze moge Was troche pomeczyc np. Howardem :twisted:

Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 10:24

Dzień dobry.
Coś mało was tutaj,nie spać spiochy jedne :D
Ps. MrMorgenster sio do przywitalni :)

Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 10:28

Śpicie tak długo,bo pewnie bierzecie przykład z Pana Redektora,który chodzi spać o 3 nad ranem :mrgreen:
Pobudka!!!

Rodion - 2 Kwietnia 2006, 10:36

Hej! Hej!
Kto spi ten spi, a ktos dziala od wczesnego ranka nawet w niedziele, echhh... :(

Morgensztern, nowi witaja sie w temacie powitania na forum - Czy tu bija.
Tu witaja sie stali bywalcy, sio!
A ty Myrtille moglabys pokierowac czlowieka coby się nie bląkal.

Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 11:02

Masz racje Rodion,nie wyraziłam się dość precyzyjnie.
MrMorgenstern proszony jest do wątku "Zadomowienie-przywitania na forum",a tam do "biją :) " i ładnie się przywitać.

Romek P. - 2 Kwietnia 2006, 11:24

No proszę! Dlaczego nikt mi nie powiedział, że jest taki wątek?!

No to witam się z mglistego Sosnowca... aha, Logan racji nie miał, ja ciągle z parapetu gołebie spędzam, nie wrony, a na jarzębinie przed oknem sroki siedzą :)

Pako:
Cytat
Ano.. romek trzyma jednego w basenie, to wuidziałem.. ten to beknąć potrafi :)

Przez grzeczność uznam, że miałeś na myśli humbaka :) ale one jedynie mruczą, burczą albo śpiewają, w zależności od nastroju...

Wracam do pisania :)

NURS - 2 Kwietnia 2006, 11:43

Witajcie panie i panowie, oraz ty Romku :-) Jak można nie zauważyć miejsca w którym mówimy sobie dzień dobry :shock:
Godzilla - 2 Kwietnia 2006, 11:46

Witajcie, właśnie pojawiam się i znikam.
Iscariote - 2 Kwietnia 2006, 11:51

Dzień dobry wszystkim? Mam nadzieję, że 1szo kwietniowy szał wam już minął. Bo wczoraj pojęcia nie miałem co robić na tym forum. A dzisiaj pogoda ładna i niedziela.. i nauki duuużooo, portfolio do zrobienia. Plakat do spłodzenia. A to wszystko z pomocą mojego pececika, a w tle oczywiście otwarte okno z forum :wink:
Romek P. - 2 Kwietnia 2006, 11:52

NURS napisał/a
Witajcie panie i panowie, oraz ty Romku :-) Jak można nie zauważyć miejsca w którym mówimy sobie dzień dobry :shock:

Można, jak się ma poustawiane powiadomienia, a pojawianie się nowych wątków śledzi nieco nieregularnie...

Ziuta - 2 Kwietnia 2006, 12:21

Dzień dobry, cześć i czołem!
Dwa dni miałem awarię sieci osiedlowej, a tu czeka na mnie ponad 1000 postów. To forum MIAŻDŻY.
Poza tym byłem dziś na Franciszkańskiej i póki mnie deszczyk nie przegonił, oglądałem sobie wystawę zdjęć z JP2.
I mam dobry humor (wreszcie). :)

PS: zmieniłem sobie awatara na utrzymanego w podobnym stylu, ale wyraźniejszego. Myślę, że Depp się paniom spodoba ;)

elam - 2 Kwietnia 2006, 13:22

witam
spokojny dzien.
u mnie za oknem slonce, puszyste biale chmurki.
piekne niebo.

Partner forum