To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Iscariote - 6 Marca 2006, 16:25

Ooo choroba... What have you done with that world Pako... :?
Rodion - 6 Marca 2006, 16:29

Chcial to ma! :twisted:
Pako - 6 Marca 2006, 16:49

Phi.. z tego teraźniejszego avka taka fota, jak nie przymierzająć... nie no.. nie przymierzę ;)
No chyba, zę ty tylko na papierze jesteś kredkami namalowany :)
Ja tu na ubitą ziemię wyzywam cię, pokaż mordę światu, kiedy twierdzsz, zęś taki straszny. Nie sam powinieneś oceniać, ale inni cię ocenią :)

Rodion - 6 Marca 2006, 16:56

Prowokatorom mówimy nasze twarde NIE! :D
Pako - 6 Marca 2006, 17:06

E no.. prowokacja.. żadnej prowokacji :) Wyzwanie, Rodion... wyzwanie :)
A może tchórz cię obleciał, co? Boisz się starcia z moim boskim obliczem :> :twisted:

Rodion - 6 Marca 2006, 17:13

Pako napisał/a
Boisz się starcia z moim boskim obliczem

Tak od razu bogiem?! A choćby Napoleonem to nie łaska? :lol:
A tchórza mi nie zadawaj.
Po prostu nie mam aktualnych zdjęc ( ktoś musi trzymać aparat ). :(

Pako - 6 Marca 2006, 17:22

A.. czyli już jesteś gotowy się twarzą podzielić... teraz tylko czekać, aż fotografa znajdziesz :)

Wszelkie zarzuty względem Rodiona zostały urzyte celowo i miały na celu jego sprowokowanie (a tak, sprowokowanie :twisted: ) i nie znajdują absolutnie rzadnego odbicia w moim osobistym stosunku do podmiotu tego postu :)

Rodion - 6 Marca 2006, 17:25

Takoż. :wink:
Anonymous - 6 Marca 2006, 18:42

Pako napisał/a
Wszelkie zarzuty względem Rodiona zostały urzyte celowo i miały na celu jego sprowokowanie (a tak, sprowokowanie )

:twisted: Teraz się ukrył za okularkami i myśli, że go nie widać. Pako, masz moje wsparcie.

Pako - 6 Marca 2006, 19:41

Rodion - przypuścimy na ciebie atak :)
Ale Miria, żeby nie było, to ty też powinnaś sobie awatarka na ludzkiego zmienić, co by nie było, że sama siłą zaciągasz, a sobą się nie pochwalisz :) Przecież wiadomo, zę nie ma brzydkich kobiet :) A i tak bym nie uwierzył, że ktokolwiek może być brzydki :)

Rodion - 6 Marca 2006, 20:29

Teraz zadowoleni?! :evil:
Prowokatorzy!! :x

Gustaw G.Garuga - 6 Marca 2006, 20:50

Tak się zastanawiam... No dobrze byłoby wiedzieć, jak kto wygląda, z kim się toczy boje a z kim zawiera sojusze, czy za intrygującym nickiem kryje sie równie intrygująca fizjonomia itd. Ja np. lubię wiedzieć, z kim gadam. Kiedy ruszało forum Fahrenheita wielu ludzi miał w awatarach siebie; potem powoli zastępowali je obrazkami, w końcu chyba sam jeden świeciłem własną gębą, to wreszcie i ja dałem spokój :(

Postuluję więc śmiałe "coming out" :wink: Ale rewolucja w awatarach porządkowi i klarowności forumowych debat się nie przysłuży. Więc może zrobić osobny wątek pt. "Wklej swoje zdjęcie" - widziałem taki na pewnej stronie anglojęzycznej, w parę dni nabili kilkanaście stron, wieć jakis popyt jest. CWNT?

Anonymous - 6 Marca 2006, 21:30

Rodion napisał/a
Teraz zadowoleni?!
Prowokatorzy!!

Mogę umrzeć ze śmiechu? :mrgreen:
Pako napisał/a
Ale Miria, żeby nie było, to ty też powinnaś sobie awatarka na ludzkiego zmienić, co by nie było, że sama siłą zaciągasz, a sobą się nie pochwalisz

Ja??? Ja się wstydzę :oops:
Dobra, jak znajdę jakieś zdjęcie i ubłagam kogoś, żeby mi je zmniejszył, to wrzucę (na chwilę!)

Anonymous - 6 Marca 2006, 21:56

No to proszę - Miria w klimatach zimowych, jako że śnieg wciąż za oknem. Niepowtarzalna okazja!
Rodion - 6 Marca 2006, 21:59

No tak! :(
Kompletnie załamany ide poplywac w morzu. :cry:

Iscariote - 6 Marca 2006, 22:02

Cytat
Ja??? Ja się wstydzę

Teraz to już wogóle nie rozumiem płci przeciwnej :shock: A tamta Miria wcale nie podobna

gorat - 6 Marca 2006, 22:13

Miria - chcemy więcej, zdejmuj kaptur! :mrgreen: :bravo
Anonymous - 6 Marca 2006, 22:26

Rodion napisał/a
No tak!
Kompletnie załamany ide poplywac w morzu.

Co Cię załamało, drogi Rodionie?
Iscariote napisał/a
A tamta Miria wcale nie podobna

Podobna. Chuda.
gorat napisał/a
Miria - chcemy więcej, zdejmuj kaptur!

Roznegliżowanych zdjęć nie będzie! :twisted:

gorat - 6 Marca 2006, 22:28

Miria napisał/a
Roznegliżowanych zdjęć nie będzie!

No ja wiem, że Ty perspektywicznie oczekujesz żądań zdjęcia wszystkiego, ale ja naprawdę miałem na myśli tylko kaptur :P

Anonymous - 6 Marca 2006, 22:30

gorat napisał/a
No ja wiem, że Ty perspektywicznie oczekujesz żądań zdjęcia wszystkiego, ale ja naprawdę miałem na myśli tylko kaptur

Zależy, co uważasz za negliż. Ja skromna kobieta jestem. :)
A poza tym, to nie można tak od razu się całkiem obnażać :twisted:

Iscariote - 7 Marca 2006, 07:53

Miria napisał/a
tak od razu się całkiem obnażać

Czyli później będzię można :twisted:

hrabek - 7 Marca 2006, 08:32

Ja tez postanowilem przylaczyc sie do nowej tradycji i zmienilem avatara. Patrzcie i bojcie sie! :D
Słowik - 7 Marca 2006, 09:48

Trochę szkoda, że po zmianie awatara, zmieniają się wszystkie obrazki w dotychczasowo napisanych postach. Nie wiem czy to zajmuje aż tyle miejsca na serwerze ? Może po pewnym czasie stałoby się to problemem dla adminów, ale byłoby baardzo miło, gdyby stare awatarki były zachowywane :)
Dziwnie czyta się wcześniejsze posty, na których piszący je autor ma już nową "twarz".

Piech - 7 Marca 2006, 10:18

Miria napisał/a
No to proszę - Miria w klimatach zimowych

Kocham ten kraj!

P.S. Proszę pamiętać, że to ja zapoczątkowałem obecny trend z avatarami.

Godzilla - 7 Marca 2006, 10:40

No nie, nie wmawiaj mi że ten osobnik przy stoliku to ty :shock:
Aga - 7 Marca 2006, 11:45

Piechu, nurtuje mnie to samo pytanie, co Godzillę. Ja rozumiem, teoria ewolucji i te sprawy, ale... :wink: Czy też może jest to manifest solidarności z naszymi dalekimi przodkami?
Piech - 7 Marca 2006, 13:08

Godzilla napisał/a
No nie, nie wmawiaj mi że ten osobnik przy stoliku to ty

Aga napisał/a
Piechu, nurtuje mnie to samo pytanie, co Godzillę

Dobra. Przyparty do mury przyznaję: To nie jestem ja. Ja nie mam tak gęstej czupryny.

Anonymous - 7 Marca 2006, 13:25

Iscariote napisał/a
Czyli później będzię można

Oczywiście mowa była o obnażaniu myśli. :twisted: Trochę kokieterii nie zaszkodzi. :P
count napisał/a
Ja tez postanowilem przylaczyc sie do nowej tradycji i zmienilem avatara. Patrzcie i bojcie sie! :D

Witamy w gronie obnażonych! :twisted:
Piech napisał/a
Dobra. Przyparty do mury przyznaję: To nie jestem ja. Ja nie mam tak gęstej czupryny.

To czas dołączyć do reszty. Poddasz się trendowi?

Piech - 7 Marca 2006, 13:46

Miria napisał/a
To czas dołączyć do reszty. Poddasz się trendowi?

No dobrze, skoro grzecznie prosisz. Ale tylko na chwilę. Bardziej podoba mi się kuzyn z maszyną do pisania.

Anonymous - 7 Marca 2006, 14:24

Piech napisał/a
No dobrze, skoro grzecznie prosisz. Ale tylko na chwilę. Bardziej podoba mi się kuzyn z maszyną do pisania.

Udalo mi się zalapać na obejrzenie Piecha:) Fajnie zobaczyć Was na fotkach. Teoria Etykiety się sprawdza :mrgreen: A avatar z kuzynem jest genialny.

Partner forum