Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Iscariote - 6 Marca 2006, 16:25
Ooo choroba... What have you done with that world Pako...
Rodion - 6 Marca 2006, 16:29
Chcial to ma!
Pako - 6 Marca 2006, 16:49
Phi.. z tego teraźniejszego avka taka fota, jak nie przymierzająć... nie no.. nie przymierzę
No chyba, zę ty tylko na papierze jesteś kredkami namalowany
Ja tu na ubitą ziemię wyzywam cię, pokaż mordę światu, kiedy twierdzsz, zęś taki straszny. Nie sam powinieneś oceniać, ale inni cię ocenią
Rodion - 6 Marca 2006, 16:56
Prowokatorom mówimy nasze twarde NIE!
Pako - 6 Marca 2006, 17:06
E no.. prowokacja.. żadnej prowokacji Wyzwanie, Rodion... wyzwanie
A może tchórz cię obleciał, co? Boisz się starcia z moim boskim obliczem :>
Rodion - 6 Marca 2006, 17:13
Pako napisał/a | Boisz się starcia z moim boskim obliczem |
Tak od razu bogiem?! A choćby Napoleonem to nie łaska?
A tchórza mi nie zadawaj.
Po prostu nie mam aktualnych zdjęc ( ktoś musi trzymać aparat ).
Pako - 6 Marca 2006, 17:22
A.. czyli już jesteś gotowy się twarzą podzielić... teraz tylko czekać, aż fotografa znajdziesz
Wszelkie zarzuty względem Rodiona zostały urzyte celowo i miały na celu jego sprowokowanie (a tak, sprowokowanie ) i nie znajdują absolutnie rzadnego odbicia w moim osobistym stosunku do podmiotu tego postu
Rodion - 6 Marca 2006, 17:25
Takoż.
Anonymous - 6 Marca 2006, 18:42
Pako napisał/a | Wszelkie zarzuty względem Rodiona zostały urzyte celowo i miały na celu jego sprowokowanie (a tak, sprowokowanie ) |
Teraz się ukrył za okularkami i myśli, że go nie widać. Pako, masz moje wsparcie.
Pako - 6 Marca 2006, 19:41
Rodion - przypuścimy na ciebie atak
Ale Miria, żeby nie było, to ty też powinnaś sobie awatarka na ludzkiego zmienić, co by nie było, że sama siłą zaciągasz, a sobą się nie pochwalisz Przecież wiadomo, zę nie ma brzydkich kobiet A i tak bym nie uwierzył, że ktokolwiek może być brzydki
Rodion - 6 Marca 2006, 20:29
Teraz zadowoleni?!
Prowokatorzy!!
Gustaw G.Garuga - 6 Marca 2006, 20:50
Tak się zastanawiam... No dobrze byłoby wiedzieć, jak kto wygląda, z kim się toczy boje a z kim zawiera sojusze, czy za intrygującym nickiem kryje sie równie intrygująca fizjonomia itd. Ja np. lubię wiedzieć, z kim gadam. Kiedy ruszało forum Fahrenheita wielu ludzi miał w awatarach siebie; potem powoli zastępowali je obrazkami, w końcu chyba sam jeden świeciłem własną gębą, to wreszcie i ja dałem spokój
Postuluję więc śmiałe "coming out" Ale rewolucja w awatarach porządkowi i klarowności forumowych debat się nie przysłuży. Więc może zrobić osobny wątek pt. "Wklej swoje zdjęcie" - widziałem taki na pewnej stronie anglojęzycznej, w parę dni nabili kilkanaście stron, wieć jakis popyt jest. CWNT?
Anonymous - 6 Marca 2006, 21:30
Rodion napisał/a | Teraz zadowoleni?!
Prowokatorzy!! |
Mogę umrzeć ze śmiechu?
Pako napisał/a | Ale Miria, żeby nie było, to ty też powinnaś sobie awatarka na ludzkiego zmienić, co by nie było, że sama siłą zaciągasz, a sobą się nie pochwalisz |
Ja??? Ja się wstydzę
Dobra, jak znajdę jakieś zdjęcie i ubłagam kogoś, żeby mi je zmniejszył, to wrzucę (na chwilę!)
Anonymous - 6 Marca 2006, 21:56
No to proszę - Miria w klimatach zimowych, jako że śnieg wciąż za oknem. Niepowtarzalna okazja!
Rodion - 6 Marca 2006, 21:59
No tak!
Kompletnie załamany ide poplywac w morzu.
Iscariote - 6 Marca 2006, 22:02
Cytat | Ja??? Ja się wstydzę |
Teraz to już wogóle nie rozumiem płci przeciwnej A tamta Miria wcale nie podobna
gorat - 6 Marca 2006, 22:13
Miria - chcemy więcej, zdejmuj kaptur!
Anonymous - 6 Marca 2006, 22:26
Rodion napisał/a | No tak!
Kompletnie załamany ide poplywac w morzu. |
Co Cię załamało, drogi Rodionie?
Iscariote napisał/a | A tamta Miria wcale nie podobna |
Podobna. Chuda.
gorat napisał/a | Miria - chcemy więcej, zdejmuj kaptur! |
Roznegliżowanych zdjęć nie będzie!
gorat - 6 Marca 2006, 22:28
Miria napisał/a | Roznegliżowanych zdjęć nie będzie! |
No ja wiem, że Ty perspektywicznie oczekujesz żądań zdjęcia wszystkiego, ale ja naprawdę miałem na myśli tylko kaptur
Anonymous - 6 Marca 2006, 22:30
gorat napisał/a | No ja wiem, że Ty perspektywicznie oczekujesz żądań zdjęcia wszystkiego, ale ja naprawdę miałem na myśli tylko kaptur |
Zależy, co uważasz za negliż. Ja skromna kobieta jestem.
A poza tym, to nie można tak od razu się całkiem obnażać
Iscariote - 7 Marca 2006, 07:53
Miria napisał/a | tak od razu się całkiem obnażać |
Czyli później będzię można
hrabek - 7 Marca 2006, 08:32
Ja tez postanowilem przylaczyc sie do nowej tradycji i zmienilem avatara. Patrzcie i bojcie sie! :D
Słowik - 7 Marca 2006, 09:48
Trochę szkoda, że po zmianie awatara, zmieniają się wszystkie obrazki w dotychczasowo napisanych postach. Nie wiem czy to zajmuje aż tyle miejsca na serwerze ? Może po pewnym czasie stałoby się to problemem dla adminów, ale byłoby baardzo miło, gdyby stare awatarki były zachowywane
Dziwnie czyta się wcześniejsze posty, na których piszący je autor ma już nową "twarz".
Piech - 7 Marca 2006, 10:18
Miria napisał/a | No to proszę - Miria w klimatach zimowych |
Kocham ten kraj!
P.S. Proszę pamiętać, że to ja zapoczątkowałem obecny trend z avatarami.
Godzilla - 7 Marca 2006, 10:40
No nie, nie wmawiaj mi że ten osobnik przy stoliku to ty
Aga - 7 Marca 2006, 11:45
Piechu, nurtuje mnie to samo pytanie, co Godzillę. Ja rozumiem, teoria ewolucji i te sprawy, ale... Czy też może jest to manifest solidarności z naszymi dalekimi przodkami?
Piech - 7 Marca 2006, 13:08
Godzilla napisał/a | No nie, nie wmawiaj mi że ten osobnik przy stoliku to ty |
Aga napisał/a | Piechu, nurtuje mnie to samo pytanie, co Godzillę |
Dobra. Przyparty do mury przyznaję: To nie jestem ja. Ja nie mam tak gęstej czupryny.
Anonymous - 7 Marca 2006, 13:25
Iscariote napisał/a | Czyli później będzię można |
Oczywiście mowa była o obnażaniu myśli. Trochę kokieterii nie zaszkodzi.
count napisał/a | Ja tez postanowilem przylaczyc sie do nowej tradycji i zmienilem avatara. Patrzcie i bojcie sie! |
Witamy w gronie obnażonych!
Piech napisał/a | Dobra. Przyparty do mury przyznaję: To nie jestem ja. Ja nie mam tak gęstej czupryny. |
To czas dołączyć do reszty. Poddasz się trendowi?
Piech - 7 Marca 2006, 13:46
Miria napisał/a | To czas dołączyć do reszty. Poddasz się trendowi? |
No dobrze, skoro grzecznie prosisz. Ale tylko na chwilę. Bardziej podoba mi się kuzyn z maszyną do pisania.
Anonymous - 7 Marca 2006, 14:24
Piech napisał/a | No dobrze, skoro grzecznie prosisz. Ale tylko na chwilę. Bardziej podoba mi się kuzyn z maszyną do pisania. |
Udalo mi się zalapać na obejrzenie Piecha:) Fajnie zobaczyć Was na fotkach. Teoria Etykiety się sprawdza A avatar z kuzynem jest genialny.
|
|
|