To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

Studnia - 1 Sierpnia 2006, 16:33

No dobra, jako jeden z zainteresowanych spotkaniem w wawie, chciałbym zapytać czy są już jakieś propozycje co do miejsca?? Pub, mieszkanie prywatne, czołg na WAT'cie, park(dowolny), starówka, tudzież inne ciekawe miejsca??
mawete - 1 Sierpnia 2006, 16:56

Studnia: Miria pisała wyżej gdzie i o której się spotykamy - potem do uzgodnienia :D
Studnia - 1 Sierpnia 2006, 18:29

Takie są skutki picia dziwnych trunków... Znaczy wzrok się psuje... Jak dla mnie spotkanie pod kinoteką pasuje. Blisko, dużo ludzi (nie boję się że mnie napadniecie, i zrobicie krzywde... :wink: ).
mawete - 1 Sierpnia 2006, 18:44

taa... jeszcze Cię zgwałcimy.... weź i przynajmniej Ty mnie dzisiaj nie wkur*aj....
WRRRGGGHHHHHHH.........

Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 18:47

mawete, no co jest? Nie kręci Cię taka przystojna chłopaka? (Sorry Studnia, bez urazy)
mawete - 1 Sierpnia 2006, 18:53

jestem ogólnie wściekły i tylko tak się po niewinnym przejechałem...
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 18:58

mawete, gdyby to był ktoś inny to bym powiedział że cierpi na niedobór krwi w alkoholu. Trzymaj wysoko tarczę chłopie i trzymaj się szyku. Zjednoczeni zwyciężymy wszystkich sk... ops. wyrwało mi się.
mawete - 1 Sierpnia 2006, 19:00

powiedz to moim szwagierkom.... :evil: szkoda że bliżej nie mieszkasz... bym Cię na piwo wyciągnął...
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 19:06

Zdrowie! Piję piwo. Kobieta moja wielkiej zacności jakoś nie jest z tego powodu zadowolona...
Studnia - 1 Sierpnia 2006, 19:38

mawete
Cytat
jestem ogólnie wściekły i tylko tak się po niewinnym przejechałem...

NIEWINNYM?!
Nie znamy się, więc wspaniałomyślnie Ci wybaczam... :wink:
A co do soboty to posiedze z wami 2-3 godzinki i spadam na Mamy urodzinki (O Bogowie Olimpu, za jakie grzechy takie rymy?). Ale jeśli spotkanie się przedłuży do godzin nocnych to pewnie dołącze ponownie.
A swoją drogą gdyby nie siostra to bym zapomniał o urodzinach własnej matki rodzicielki... "Wstyd i hańba" zakrzykneła królewna i zdechła...

Edit: Poprawiałem literówki

dzejes - 1 Sierpnia 2006, 22:00

Też się dogłaszam, znaczy wyrażam zainteresowanie spotkaniem w Warszawie.
Jutro będę wiedział coś więcej.

NURS - 2 Sierpnia 2006, 00:42

Zrobiłem renament zaległości przy numero decimo i widzę, że na warszawskie spotkanie nie dam rady dojechać, wybaczcie, ale chyba lepiej, zeby numer wyszedł o czasie. sprężam sie, ale nie wszystko zalezy ode mnie. akurat na weekend przypada zatwierdzanie materiałów do druku. ale jak sie wyrobie, a bedę się staral ze wszystkich sił, to zajrzę do was z Romkiem w bagażniku (ci z sosnowca nie maja wstepu bez paszportów :-)
Studnia - 2 Sierpnia 2006, 01:01

Jakbyś wpadł na spotkanie byśmy Ci wybaczyli obsuwe... :wink: To przynajmniej moje zdanie.
NURS - 2 Sierpnia 2006, 01:05

a te miliardy nieobecne na spotkaniu? :-)
(liczą tez inne wymniary - był taki odcinek Slidersów, gdzie swiat zamieszkiwali tylko czytelnicy SFFH :-)

Studnia - 2 Sierpnia 2006, 02:35

NURS
Cytat
a te miliardy nieobecne na spotkaniu?

Za nich nie ręcze...

mawete - 2 Sierpnia 2006, 09:00

NURS: szkoda, ale wypijemy Twoje zdrowie... :twisted:
Godzilla - 2 Sierpnia 2006, 09:29

Najlepszy numer to by był, jakby NURS naprawdę Romka w bagażniku przywiózł. To by było mocne wejście na imprezę :mrgreen:
Anonymous - 2 Sierpnia 2006, 09:41

Tak, ja już sobie wyobrażałam wczoraj, jak Romek jedzie w bagażniku :mrgreen:

NURS, strasznie szkoda, że Cię nie będzie... Ale, jeśli dobrze zrozumiałam posta, to jest jeszcze jakaś szansa, nadzieja, której można się uczepić? :wink: Na wszelki wypadek mocno trzymam kciuki!

Pako - 2 Sierpnia 2006, 09:57

A tam, bagażniki nawet wygodne są, tylko chyba nielegalnie tam ludzi przewozić ;) Ale w takim kangoo całkiem wygodnie się jechało, nawet zdrzemnąć się można było :)
NURS - 2 Sierpnia 2006, 09:59

Nadzieja zawsze jest, ale nie chce was zwodzić, spotkanie zbiega się z terminem oddawania numeru do druku, a to wymaga ode mnie siedzenia przy kompach na wypadek jakiejkolwiek awarii, albo wykrycia blędu. A do 6tego musi wszystko byc zapiete, zeby na tego 17tego byc w kioskach (plus minus dwa dni, jesli ruch nie rozdystrybuuje od razu :-(
Studnia - 2 Sierpnia 2006, 10:06

No tak... Tak się składa że pracuje w studiu poligraficznym i mniej więcej wiem co NURS ma na myśli. Sam niejednokrotnie wydzwaniam do klientów wytykając im błędy... Co kończy się zreguły wstrzymaniem procesu, odesłaniem pracy do klienta i czekaniem aż wprowadzi poprawki. Tak wczoraj miałem z Uniwersytetem Warszawskim. Ja jestem dyslektykiem, ale takich byków nie sadze...
Anonymous - 2 Sierpnia 2006, 10:21

NURS:: Rozumiem i inni pewnie też. Co nie znaczy, że mamy nie ubolewać z powodu Twojej nieobecności... :cry:
mawete - 2 Sierpnia 2006, 10:54

Dajcie Mu miodu - nie będzie błędów :D
Wiedźma - 2 Sierpnia 2006, 11:08

Miria napisał/a
Tak, ja już sobie wyobrażałam wczoraj, jak Romek jedzie w bagażniku :mrgreen:

No szkoda, wreszcie byłyby jakieś donosy oczekiwane w wątku Romka P. :mrgreen:

dareko - 2 Sierpnia 2006, 11:08

NURSie, stawaj na głowie ale przyjedź! Tu sie SKOFA tworzy a ty będziesz przy kompach siedział? :evil:
Nie zapominaj, że miliardy jak poczekają jeden dzień dłużej to nic im się nie stanie, a niezadowolone koło warszawskie może ci kuku zrobić za karę :twisted: Jak nie przyjedziesz to zapraszamy do wątku Biją :twisted: :twisted:
Pako i reszto Pakonowców, ubolewam, ale szanse na mój przyjazd są prawie żadne :( Mam tylko nadzieję, że jesteśmy świadkami narodzin nowej świeckiej tradycji i Pakon stanie się imprezą cykliczną, czyli, że kiedyś mi się uda dojechać :)

Pako - 2 Sierpnia 2006, 11:59

Kto wie, kto wie :) Jeśli wszystko wyjdzie dobrze, to czemu nie? za rok też jest dzień, też bedzie można pokombinować. :) Teraz to będzie chrzest bojowy :)
Ale w ogóle to ciągle zapraszam, miejsca będzie dość, kto chce i ma możliwość pojawienia się, neich się pojawia :)
Będzie ciekawie, jak w tym chińskim przekleństwie :twisted:

mawete - 2 Sierpnia 2006, 13:50

Niestety Madzik najprawdopodobniej również nie bedzie w Wawie... ech... kobietki.... :evil:
Kruk Siwy - 2 Sierpnia 2006, 13:52

Łatwo jest obiecywać. Trudniej dotrzymać - że rzucę grzecznie banałem.
mawete - 2 Sierpnia 2006, 13:57

Mówiła że nie na 100%, ale w grę wchodziły raczej skoki, a nie aktualny pomysł...
Ixolite - 2 Sierpnia 2006, 20:07

za namową mawete zamieszczam swoje wizerunki, zebyscie wiedzieli ktore zombie z ulicy zgarnac jak sie przypaleta :)

Nie wystraszcie sie, caly dzien dzis za kierownica spedzilem i jestem troche zmeczony :roll:

http://ixolite.info/ftp/ixo/ixo1.jpg
http://ixolite.info/ftp/ixo/ixo2.jpg
http://ixolite.info/ftp/ixo/ixo3.jpg

Partner forum