To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski

RD - 4 Lutego 2007, 11:17

mawete napisał/a
się zastanawiam które zdjęcia są cenzuralne... :D

Chiba wszystkie :D . Ale mogę się mylić...

mawete - 4 Lutego 2007, 13:19

Te na których jesteś chyba tak, ale mam kilka takich któych raczej nie dam :D Zatrzymam sobie, może bede potrzebował jakiej przysługi od tego czy owego lyterata... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
mawete - 5 Lutego 2007, 09:47

RD niesie płyny regenerujące...
RD - 5 Lutego 2007, 12:43

W moim przypadku to nie są po prostu płyny regenerujące. To są płyny podtrzymujace podstawowe funkcje życiowe. I odpowiadają za sprawnośc umysłową...
mawete - 5 Lutego 2007, 14:32

I za to Cię lubię :D :D :D
Działa płytka?

gorim1 - 5 Lutego 2007, 18:30

jak ja kocham swoją firmę dzisiaj dopiero przyszła kniga twoja a nadana była tydzień temu poleconym priorytetem
opierdzielę listonoszkę swoją wrrrrrrrrr

RD - 6 Lutego 2007, 13:51

mawete
Działa, działa. Dzięki! A Twoje działają?

Gorim1
Czy opierdzielenie listonoszki to to nie będzie z Twojej strony psychiczny kanibalizm?
:mrgreen: :D :mrgreen:

mawete - 7 Lutego 2007, 13:19

Jasne :D
gorim1 - 7 Lutego 2007, 15:40

RD, będzie będzie ale ona wie że mam wymagania (potrafi wracając z roboty mi przywieźć książkę bo wieczorkiem przyszła) za spełnianie moich wymagań moja listonoszka jest doceniania chcecie sobie wychować listonosza zacznijcie go doceniać gwarantuję działa !!
hrabek - 7 Lutego 2007, 15:41

a w jaki sposob docenia sie listonosza, ze tak zapytam?
gorim1 - 7 Lutego 2007, 15:45

niewielkie napiwki (aczkolwiek systematyczne) potrafią działać cuda wież mi dla tak zwanych dobrych klientów można np przynieść zaawizowaną paczkę czy polecony co mi szkodzi i tak jestem niedaleko i tak jak coś wpadnie to się na kolejną książkę uzbiera :P
hrabek - 7 Lutego 2007, 15:47

Ha, to teraz powiedz mi jak tu dawac napiwki, jak listonosz tylko awizo zostawia w skrzynce? :)
gorim1 - 7 Lutego 2007, 16:15

hmmm nie wiem jakoś ja nigdy na pieńku nie awizuję dzisiaj się zaskoczyłem facet do którego jest codziennie polecony i codziennie go nie było został zastany on się bardziej zaskoczył niż ja :P
ale inny szczegół count jeśli mieszkasz w dużym mieście a masz problemy z awizem to złóż żądanie wrzucania poleconych do skrzynki (ale tylko wtedy jak jesteś pewny że ci nie zaiwanią)
Rafał sorka za offtopa

hrabek - 7 Lutego 2007, 16:17

Hmm... pomysl dobry, tylko mozna sie naciac i dostac poleconego ze skarbowego, a tych lepiej nie odbierac ;)
gorim1 - 7 Lutego 2007, 16:19

count, skarbówka wysyła za potwierdzeniem odbioru to ci w skrzynce nikt nie zostawi musisz zwrotkę podpisać wyszstko co bez potwierdzenia odbioru będziesz miał w skrzynce
mawete - 8 Lutego 2007, 09:43

Ja z moim listonoszem zawsze piwko wypijam jak coś przynosi :D
Kruk Siwy - 8 Lutego 2007, 09:55

Znaczy to piwo przynosi?
gorim1 - 8 Lutego 2007, 11:13

są różne formy "wychowywania" ;P:
RD - 8 Lutego 2007, 12:14

A mój listonosz dzisiaj mi zostawił awizo na polecony w skrzynce, chociaż cały czas murem siedziałem w domu. Niektórym trudno przetłumaczyć. :evil:
Fidel-F2 - 8 Lutego 2007, 12:22

RD, bo to paczka pewnie, spora jest, wcale nie zabrał z poczty
RD - 9 Lutego 2007, 11:11

No własnie nie była to paczka, ale polecony.
mały smoczek - 9 Lutego 2007, 15:03

Chyba wszędzie poczta źle działa, do mnie priorytet z ksiażkami dotarł po tygodniu.
A listonosz zamiast wkładać listy do skrzynki kładł je na progu (padał deszcz i zmokły).
Nastepnym razem psem go poszczuje :)

Haletha - 9 Lutego 2007, 15:05

Wtedy sięprzestraszy i zacznie wrzucać przez płot do ogródka.
mały smoczek - 9 Lutego 2007, 15:08

Fidel-F2 , Jesteś z samych Skierniewic, czy mieszkasz gdzieś w okolicy ?
mały smoczek - 9 Lutego 2007, 15:13

Haletha napisał/a
Wtedy sięprzestraszy i zacznie wrzucać przez płot do ogródka.

Skrzynke na listy mam zawieszoną na płocie przy furtce :)

RD - 11 Lutego 2007, 11:53

Witaj Mały Smoczku!
Cię wieki nie widziałem, przynajmniej w tym wątku :mrgreen: .
A listonosz kładł listy na progu zamiast wrzucać do skrzynki, bo może liczył na zaproszenie do domu przy okazji...

mały smoczek - 12 Lutego 2007, 10:37

RD napisał/a
Witaj Mały Smoczku!
Cię wieki nie widziałem, przynajmniej w tym wątku :mrgreen: .
A listonosz kładł listy na progu zamiast wrzucać do skrzynki, bo może liczył na zaproszenie do domu przy okazji...

Bardzo rzadko jestem w domu w godzinach w których roznosi listy, więc nie ma na co liczyć :) .

Słyszałam, że wychodzi Twoja nowa książka- kryminał . O czym jest ?

RD - 12 Lutego 2007, 11:54

Rzecz dzieje się współcześnie w moim rodzinnym mieście, Oleśnicy. A dotyczy tajemnic pozostałych po III Rzeszy. Ten, kto zna moje opko "Festung Oels", znajdzie oko puszczone do czytelników fantastyki. Więcej nie napiszę, boż to kryminał i łatwo zdradzić zbyt dużo.
mały smoczek - 12 Lutego 2007, 12:03

Czytałam "Festung Oels" i podobało mi się.
Czy książke można dostać już w księgarniach?

RD - 12 Lutego 2007, 12:07

W niektórych na pewno. A w szerokiej dystrybucji będzie od 26.02.

Partner forum