To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

wenlo91 - 4 Czerwca 2010, 13:48

Wyrzucić opisy? Heh, to nic nie zostanie ;P: Jakoś tak pisałem najpierw szablonowo bardziej i potem miałem powycinać, dotrzeć, zrobić na cacy, ale cały czas za duużo;p
dzięki :D

Matrim - 4 Czerwca 2010, 14:13

Nadwyżka w znakach może być, ale bez przesady :) 10% to 350 znaków, a to jest już spora przewaga nad tymi, którzy się w limicie mieszczą. Koło setki przełknę bez mrugnięcia ;)

W sumie nawet nie sprawdzałem ile znaków mają te przysłane do tej pory... :mrgreen:

Piszcie! Potem będę myślał, czy mi pasuje :twisted:

Ellaine - 4 Czerwca 2010, 19:23

Matrim napisał/a
Potem będę myślał, czy mi pasuje :twisted:

Nie powinieneś był tego pisać, bo wyjdzie, że jak komu odrzucisz to, że może wcale nie przez liczbę nad-znaków ;P

wenlo91 - 4 Czerwca 2010, 21:13

No i skażony wszelkimi wadami mojego charakteru i wyobraźni, mój szort pierworodny został oddany(czy może wysłany) ;P:
Matrim - 5 Czerwca 2010, 23:44

Ellaine, że niby ja mściwy jestem? :twisted: To tylko takie ziarenko niepewności miało być, taka nuta niepewności ;)

Został wam ostatni dzień na pisanie, niedziela ma być piękna, słoneczna i piknikowa, ale mam nadzieję, ze ci którzy jeszcze nie napisali znajdą te kilka minut na twórcze wyżycie się na ulubionych bohaterach :)

Ellaine - 5 Czerwca 2010, 23:52

Cóż, Matrimie... takich emoticon używasz, że nigdy nic nie wiadomo... ;P
Matrim - 5 Czerwca 2010, 23:59

Ellaine napisał/a
że nigdy nic nie wiadomo...

Otóż to :)

Ale póki co, nikt się nie wystraszył, więc nie ma zmartwienia ;)

Ellaine - 6 Czerwca 2010, 00:02

Nuuu, nie wiesz, czy się nikt nie wystraszył. Dostałeś teksty tylko od tych, którzy zapewne się nie dali zastraszyć... A że tak zapytam brzydko, ilu autorów się Cię nie przestraszyło? :)
Matrim - 6 Czerwca 2010, 00:06

Ellaine, nie mogę ci powiedzieć, ale jakby stanęli przeciw samurajom, to byłby remis ;)

Ludzie :!: Nie bójcie się :!: Piszcie szorty :!: :)

Zagubiony - 6 Czerwca 2010, 00:21

Shorty już napisane :) . Dojrzewają jeszcze w folderze "Szuflada", jutro je przejrzę, by sprawdzić, czy czasem jakiś wielkich byków nie walnąłem i podeślę wieczorem. Oczywiście, drogi Matrimie, o ile chcesz, prawem niespodzianki, dostać moje pierworodne bliźniaki? ;)

Edit: zagubiony czasownik

Matrim - 6 Czerwca 2010, 00:28

Zagubiony napisał/a
o ile chcesz, prawem niespodzianki, dostać moje pierworodne bliźniaki? ;)

Szty wyrodny twórco :!: :)

Ja tu nic nie przyjmuję, ja pośredniczę tylko ;) Jak ktoś będzie chętny, to da wyraz temu w głosowaniu i będziesz wiedział ;)

Czekam, czekam...

Martva - 6 Czerwca 2010, 11:19

Ranyboskie, jak mnie wczoraj niektórzy zeschizowali tekstem typu 'ale przecież termin jest do dzisiaj wieczorem'! Mało zawału nie dostałam.
shenra - 6 Czerwca 2010, 13:06

:twisted: Się niektórzy nawet mogą przyznać kim są :mrgreen: :mrgreen: Sasasa. A napisałaś?
Martva - 6 Czerwca 2010, 13:07

A skąd ;P:
shenra - 6 Czerwca 2010, 13:10

Ja tyż :mrgreen:
Martva - 6 Czerwca 2010, 13:14

Ale mam jeszcze błogą nadzieję że zdążę. Tylko co patrzę na zegarek to się przerażam.
Matrim, jak stan szortoskrzynki? ;P:

Matrim - 6 Czerwca 2010, 14:16

Martva, a jaki by was zdopingował do pisania? :wink:
Martva - 6 Czerwca 2010, 14:31

Yyyy... trzy? ;)
Matrim - 6 Czerwca 2010, 14:36

No to niech będzie, że są trzy ;P:
Martva - 6 Czerwca 2010, 14:39

Odnoszę wrażenie że nie jesteś ze mną szczery ;P:

Przyswoję jakieś kalorie, odpalę Worda i zobaczymy. Ale coraz czarniej to widzę, wstałam i jestem taka rozmemłanoniewyspana od rana...

Matrim - 6 Czerwca 2010, 14:42

Martva, ależ skąd :) To najszczersza szczerość i najprawdziwsza prawda :)

A biorą pod uwagę to, co pisałem kilka postów wyżej o ilości szortów, to nawet dwa razy po trzy są. Czyli to nawet podwójna prawda ;)

terebka - 6 Czerwca 2010, 15:26

Ale przecież napisałeś wcześniej, że byłby remis z samurajami, a ich był tuzin :shock:
brajt - 6 Czerwca 2010, 15:39

A nie czterdziestu? ;]
terebka - 6 Czerwca 2010, 15:42

plus Ali Baba. Tylko, że to już nie samurajowie.
Matrim - 6 Czerwca 2010, 15:48

terebka, samurajów było tylu ilu było Wspaniałych ;) Dwunastu to było apostołów ;)
Zagubiony - 6 Czerwca 2010, 15:54

Hollywood ogłosiło wczoraj, iż rozpoczęła się faza produkcyjna kolejnego remake'u o wdzięcznym tytule "Dwunastu samurajów". Nieoficjalne plotki głoszą, że planowany jest sequel "Parszywa siódemka".
terebka - 6 Czerwca 2010, 16:56

dwunastu to będzie gniewnych ludzi, jeśli nie zaczniesz odpowiadać wprost, Matrimie jeden ;P:

A ja wciąż czekam na informację, że szortów masz już we skrzynce tyle, co było bajek opowiedzianych przez Szeherezadę 8)

Edit: A samurajów było pół tuzina plus jeden, lub pół mendla minus pół.

Matrim - 6 Czerwca 2010, 17:27

terebka, oj bo to już tylko godziny zostały do terminu zgłaszania szortów, więc możecie trochę niepewności zasmakować ;)

A jakby szortów było tyle ile owych bajek, to kolejne edycje byłyby co rok. O ile nawet nie co tyle, co mundial ;)

terebka - 6 Czerwca 2010, 19:15

Co prawda to prawda. Panie, panowie, już niespełna godzina do końca terminu. Właściwie to już tylko tyle, co od dzwonka do dzwonka, znaczy godzina ale lekcyjna ;P:
Martva - 6 Czerwca 2010, 19:23

Kurczę, mogłam napisać dalszy ciąg Najpiękniejszej katastrofy, ale nie pomyślałam o tym wczesniej, teraz juz nie zdążę ;P:

Partner forum