To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

Kasiek - 26 Stycznia 2009, 10:46

A nie, 14 to zarezerwowany :p Bardziej prawdopodobny jest ten 6 luty... mam nadzieję, że mi wybaczycie, ale 14 to ja muszę porozpieszczać takiego jednego jakimś pysznym deserkiem na przykład ;)
Adanedhel - 26 Stycznia 2009, 10:46

Znaczy mamy kolejny argument - leczenie fobii Gwynki :mrgreen:

Kasiek, 6. to ostateczna decyzja? :)

dalambert - 26 Stycznia 2009, 10:48

Kasiek, ochotę mamy - daty i konkrety -oczywiście Paradox - hej :)
Gwynhwar - 26 Stycznia 2009, 10:58

Witchma napisał/a

Gwyn, nie martw się, fobie są po to, żeby je leczyć :D (za wyjątkiem arachnofobii, of course)

To nie fobia, to przezorność o.o

Shadowmage - 26 Stycznia 2009, 11:36

Wieżyca... cóż, znacznie przyjemniej tam jest jednak latem. A i wentylacja gorsza niż w PX :P I do kibla trzeba latać daleko po schodach. Ale w sumie ujdzie :P
Jakby co, to w terminie 4-11 lutego jesteśmy w Madrycie i Barcelonie. Możemy mieć problemy ze stawieniem się na miejscu ;p

Lynx - 26 Stycznia 2009, 12:44

Adanedhel, piątek 13? Znając towarzystwo to knajpa mogłaby się nie ostać, nie wspominając o ambasadzie... :twisted:
Kasiek - 26 Stycznia 2009, 13:07

Adanedhel napisał/a
Kasiek, 6. to ostateczna decyzja? :)

najpierw muszę zadzwonić do siostry, czy w tym terminie mogę do niej przyjechać :)

Adanedhel - 26 Stycznia 2009, 19:10

To sprawa stoi tak:
Po wizycie w Wieżycy stwierdziłem, że nie wygląda to źle i można spróbować, tym bardziej, że w Paradoxie ciężko o rezerwację w rozsądnym terminie. Ale byłem i w naszym bunkrze.

SKOFA będzie 20 lutego właśnie w Wieżycy. A co! Będziemy bronić baszty! Piwo mają stosunkowo tanie, do tego są dzbany i kilka dość rozsądnych rzeczy do wszamania między jednym a drugim kuflem.

Spotkanie z Kasiek wstępnie 7 lutego, za to w Paradoxie. Ale to jeszcze nie całkiem pewne, zależy i od zainteresowanej i od knajpy, która ma niezły burdel ;) W tej sprawie ostateczne ustalenia odbędą się do końca tygodnia.

dalambert - 26 Stycznia 2009, 19:29

Adanedhel, :bravo popieram - jedno i drugie.
Kasiek, eksplikuj sie :!:

Adanedhel - 26 Stycznia 2009, 19:34

Doceń poświęcenie. O 13 byłem już po kilku piwach i zaczynałem robić zygzaki. Kto to widział przed 14 robić zygzaki! ;P:

Termin spotkania z Kasiek jeszcze nie jest pewny. Dogadujemy, poza tym PX się buntuje więc... ;)

dalambert - 26 Stycznia 2009, 19:40

Adanedhel, a co w Px. bal za karnawałowym belem leci czy co?
a poświęcenie doceniam / po ile piwo w Wieży?/

Adanedhel - 26 Stycznia 2009, 19:45

W PX-ie mają porezerwowane imprezy.
W Wieży wychodzi mi, że Król w dzbanie po jakieś 4,50 za kufel wyjdzie. Podobnie taniej pozostałe.

dalambert - 26 Stycznia 2009, 21:24

Adanedhel, ale Kasiek mówila coś o piątku a 7 to sobota, zresztą wierz tu kobiecie :wink:
Owca.von.Kozic - 27 Stycznia 2009, 14:20

dalambert napisał/a
Adanedhel, z ninej beczki czwartek Paradox / Kruk przyniesie Za wszelką cene wiec i Owca v K. by się przydał!

Myślę, że w najbliższy czwartek dałbym radę...

Agi - 27 Stycznia 2009, 14:28

Mieszacie tematy, posty dotyczące spotkania nieSKOFOWEGO przeniosłam do Towarzyskich..
Agata - 2 Lutego 2009, 11:36

A ja w temacie SKOFowym, chciałam z opóźnieniem, ale tym mocniej, podziękowac meruli za słońce w buteleczce, które dostałam, do dom doniosłam i juz nawet jeden kieliszeczek na zimową chandrę już wychyliłam. Chwała Ci, o merulo! :-)
Adanedhel - 6 Lutego 2009, 17:44

To powoli ruszamy. Dwa tygodnie zostały.

SKOFA XXII (chyba), Warszawa, Wieżyca (knajpa w wieży tuż obok Muzeum Wojska Polskiego), Piątek 20 lutego, od 17.30!

1. Adanedhel
2 i 3. Kosikowie
4. Bartosz Grykowski
5. Żerań :?:
6. Gorimus
7. Agi
8. Nocturn
9. Nutzz :?:
10 i 11. Gwyn i Samiec
12 i 13. Studnia i Studniówka
14. ...

Kto następny?

Agi - 6 Lutego 2009, 17:46

Zajrzę na chwilkę między zajęciami na uczelni a pociągiem
Adanedhel - 6 Lutego 2009, 17:47

O! Druga z rzędu SKOFA z Twoim udziałem? :)
Nocturn - 6 Lutego 2009, 17:51

Się powinienem zjawić w drodze z nowej pracy. Około 17 powinienem tam dojechać. 100% potwierdzenie będę miał w ciągu kilku najbliższych dni.
Adanedhel - 6 Lutego 2009, 17:53

Oki. Jakby ktoś był wcześniej, pytać o rezerwację na moje nazwisko. Gdy powiedziałem "SKOFA" zrobili głupie miny - jeszcze nas nie znają :twisted:
Agi - 6 Lutego 2009, 17:56

Adanedhel napisał/a
O! Druga z rzędu SKOFA z Twoim udziałem? :)

Trafiasz z terminem :) a widzieć Was zawsze miło

Nocturn - 6 Lutego 2009, 17:58

Adanedhel, Mówisz i masz Kwiatuszku <strasznie mi się podobowuje Twój status :P hihi >. Zapytam się o rezerwację na Ciebie, jakbym był wcześniej oczywiście.
Nutzz - 6 Lutego 2009, 18:01

Hmmm... no póki co nie mogę powiedzieć ze stuprocentową pewnością że będę... ale się postaram.
Adanedhel - 6 Lutego 2009, 18:02

Agi napisał/a
Trafiasz z terminem :)

A jeszcze niedawno Kasia narzekała, że dobieram beznadziejne terminy ;)
Nocturn napisał/a
Zapytam się o rezerwację na Ciebie, jakbym był wcześniej oczywiście.

I tak możesz pytać. Chyba, że będzie Ci się chciało nas szukać po całej knajpie ;)
Nocturn napisał/a
<strasznie mi się podobowuje Twój status :P hihi >

W wiesz, mi też się podoba :D

Gwynhwar - 6 Lutego 2009, 18:03

Będziem!
Adanedhel - 6 Lutego 2009, 18:04

Dwadzieścia minut od ogłoszenia rekrutacji, a ja już myślę, że będę musiał powiększyć rezerwację ;)
Studnia - 6 Lutego 2009, 18:13

Po 22 ale się zjawię... Lub zjawimy :)
Gwynhwar - 6 Lutego 2009, 18:14

Studnia, koniecznie! Bo ja jeszcze nie widziałam Studniówki!
Studnia - 6 Lutego 2009, 18:20

Gwynhwar, widziałaś, nawet z nią rozmawiałaś o Uniwersytecie Warszawskim (to była chyba SKOFA sierpniowa) . Tylko wtedy jeszcze nikt nie wiedział że zostanie Studniówką. Nawet my tego jeszcze nie wiedzieliśmy...

Partner forum