Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Anonymous - 5 Marca 2006, 11:43
Lu napisał/a | Staramy się jak najmniej... wspieramy się nawzajem w tej trudnej walce |
Czemu mi od razu świństwa do glowy przychodzą?
Lu - 5 Marca 2006, 11:59
....niewiem....?
Anonymous - 5 Marca 2006, 12:03
To forum chyba tak odziaływuje
Pako - 5 Marca 2006, 12:05
A wy perwersy jedne
I do tego kobiety.. żeby to jeszcze faceci, ale nie... kobiety...
Chyba wstawię na awatarka moją fotkę... ale ostrzegam - monitorki pękają
Anonymous - 5 Marca 2006, 12:07
Pako napisał/a | Chyba wstawię na awatarka moją fotkę... ale ostrzegam - monitorki pękają |
Wstawiaj!
Pako napisał/a | I do tego kobiety.. żeby to jeszcze faceci, ale nie... kobiety... |
Kobietom nie wolno> Równouprawnienie mamy!
Pako - 5 Marca 2006, 12:15
Wolno, wolno A co... czemu nie...
Ale jak chcesz mojej mordki, to masz.. już wstawiam
Ale ostrzegałem
Anonymous - 5 Marca 2006, 12:19
E, ja tylko jakiś krzyzyk widzę...
Edit: Juz widzę. Poprzyglądam sie i skomentuję
Anonymous - 5 Marca 2006, 12:22
Pako, co prawda rogi Ci w rzeczywistości nie rosną, ale przystojniak z Ciebie Tylko jakoś mi wyglądasz na więcej niż 18 latek
Rodion - 5 Marca 2006, 12:24
Coś takiego powinno być prawnie zakazane!
Anonymous - 5 Marca 2006, 12:25
Rodion napisał/a | Coś takiego powinno być prawnie zakazane! |
Znaczy co?
Rodion - 5 Marca 2006, 12:31
Straszenie ludzi z samego rana tak jak to zrobil Pako!
Pako - 5 Marca 2006, 12:39
Ha.. Rodion - twoja opinia jest nieważna Liczą się te ładniejsze osóbki
A zdjęcie jest w nędznej jakości, poprawię je kiedyś. A możę dam dzisiejsze, jak zdobęde. Bo i piórka mam dłuższe, i starszy o dwa lata jestem (na tym zdjęciu mam lat szesnaście, a może siedemnaście, dokładnie nie pamiętam kiedy je zrobiono, w każdym bądź razie na jakimś turnieju). dołóżcie do tego jeszcze okulary i bedzie gicior
Ale mordę to mam nieprzeciętną Kumple mi udowadniają, żę mam pentagram na gębie z kości ułożony
Rodion - 5 Marca 2006, 13:43
Poprawiaj koniecznie!
Bo narazie to wygladasz jak reklamowka nowego filnu o obozach smierci.
mawete - 5 Marca 2006, 15:12
Pako napisał/a | Kumple mi udowadniają, żę mam pentagram na gębie z kości ułożony |
A to się zgadza...
Pako - 5 Marca 2006, 16:32
Rodion napisał/a | Poprawiaj koniecznie!
Bo narazie to wygladasz jak reklamowka nowego filnu o obozach smierci.:P |
No to czekam, aż zobaczę ciebie w akcji, ocenimy, czy ty grywasz w filmach o obozach śmierci, czy też raczej nadajesz się do pokazania "grubych ryb"
Pako - 5 Marca 2006, 16:43
A macie.. zwłaszcza ty, Rodion Będę męczył twoje oczka moją chudą gębą i długą szyją A jabłko Adama to mi tak wystaje, że szkoda gadać aż mi wstyd czasami..
Ale wiecie co? Dobrze mi z moją brzydką mordą. Przyzwyczaiłem się do niej, w końcu moja włąsna, nie?
Anonymous - 5 Marca 2006, 17:12
Pako napisał/a | Ha.. Rodion - twoja opinia jest nieważna Liczą się te ładniejsze osóbki |
Pewnie, nie słuchaj tych zazdrośników. Rodion, może byś się tak przestał ukrywać za przystojnymi panami w kapturach? A mawete też jakiś taki zamazany, pozasłaniany okularami, czapką i zarostem
Ale jak na tym zdjęciu masz szsnaście lat, to ja się zastanawiam, jak wyglądasz teraz:)
Pako napisał/a | Ale wiecie co? Dobrze mi z moją brzydką mordą. Przyzwyczaiłem się do niej, w końcu moja włąsna, nie? |
I slusznie. Grunt to pozbyc się kompleksów
Pako - 5 Marca 2006, 17:22
Ty, na serio wg ciebie wyglądam na więcej? Bo mi wszsycy mówią, że na o wiele mniej niż mam wyglądam. Jak dowodu znajomej nie pokazałem, to nie wierzyła, ze 18 lat mam
A dziś? dziś wyglądam prawie tak samo, tyklo hery dłuzsze
Ja się za zarostem nei schowam chyab, że za sztucznym Tak mnie obrasta że hej.. może za 20lat coś mi na gębie urośnie
elam - 5 Marca 2006, 17:46
jestem zwolenniczka posiadania jednego, stalego awatara - niekoniecznie zdjecia, bo nie kazdy moze sie pochwalic uroda nicole kidman czy george'a clooneya. ale otwierajac jakas strone, na pierwszy rzut oka widze, kto tam sie wypowiada... no coz, kazdy ma jakies preferencje, sympatie czy animozje, bo ja wiem.. takie czeste zmiany awatarkow czasem troche destabilizuja. i niektore wypowiedzi, powiazane z wygladem awatarka, robia sie bezsensowne, wyrwane z kontekstu. pamietacie, jak Margot byla darth Vaderem? wszedzie slychac bylo ten jej oddech.. a potem zostala panem papura i jak to wygladalo, pan papura mowiacy przez syntetyzor..
Pako - 5 Marca 2006, 17:51
Fakt, przez to ja też awatarów prawie wcale nie zmieniam. Teraz pierwszy raz zmieniłem avka an tym forum, ale pewnie kiedyś (jak admini zażądają, żebym userów nie straszył ) wrócę do dawnego. Bo więcej awków nie mam. Te są dobre i bardzo łądne, nie sądzicie? Zwłaszcza ten aktualny
Lu - 5 Marca 2006, 18:07
Pako napisał/a | Te są dobre i bardzo łądne, nie sądzicie? Zwłaszcza ten aktualny |
O tak! Ten aktualny jest całkiem, całkiem
Faktycznie szczypior z Ciebie Ale miło mi Ciebie poznać , Pako
Jak dla mnie wyglądasz na 20/22 lata.
A co do zmiany avatarów - zgadzam sie, ze trochę zamieszania wprowadzają takie zmiany, ale co zrobić, jak kogoś najdzie potrzeba na zmiany....jakiejś zimowej niedzieli , na przykład
Anonymous - 5 Marca 2006, 20:50
Lu napisał/a | Jak dla mnie wyglądasz na 20/22 lata. |
Dla mnie też. Może akurat na tym zdjęciu tak wyglądasz?
elam napisał/a | takie czeste zmiany awatarkow czasem troche destabilizuja |
Tobie, Elam, łatwo powiedzieć. Jestes sobie gremlinkiem i nie cierpisz na rozdwojenie jaźni z powodu ciągłych przemian z Sandmana na Luke'a Skywalkera na przykład. A jak ja mam się pogodzić z tym, że ciągle jestem płci męskiej, a teraz nieśmiertelna w dodatku ?
A tak poważniej, to masz chyba rację, ale Lu też ma rację - czasem pokusa zmian jest nieodparta
Rodion - 6 Marca 2006, 10:49
Miria napisał/a | Rodion, może byś się tak przestał ukrywać za przystojnymi panami w kapturach? |
O nienienie! Nawet Was jakos tak lubie i nie bede was straszyl moim rzeczywistym wyglądem!
Pako - 6 Marca 2006, 11:09
A nie... mnie sie nie wystraszyli - gorszy nie będziesz dawaj odważni jesteśmy Zróbmy akcję, jak na takim innym forum - fota w awatarku Kto chce oczywiście, ale czemu nie?
I ja na 20 lat? Teraz mam 18,5 ale 20... kurde, podnieśliście mnie na duhu ale pewnie tylko na fotce....
Rodion - 6 Marca 2006, 11:15
Mam inna propozycje.
Ty ogolisz sie na lyso, zalozysz lenonki, pstrykniesz sobie taka fote na awatara i zmienisz nika na Ghandi.
A Ja sie uśmiechne i zmienie nika na Budda.
Anonymous - 6 Marca 2006, 14:05
Rodion napisał/a | Mam inna propozycje.
Ty ogolisz sie na lyso, zalozysz lenonki, pstrykniesz sobie taka fote na awatara i zmienisz nika na Ghandi.
A Ja sie uśmiechne i zmienie nika na Budda. |
Miotasz się Rodion, oj miotasz.
Pako napisał/a | Zróbmy akcję, jak na takim innym forum - fota w awatarku Kto chce oczywiście, ale czemu nie? |
Spoczko, tylko ja atechniczna jestem i musze męża poprosić, żeby mi rozmiar zdjęcia do avatara dopasował.
Iscariote - 6 Marca 2006, 15:26
A oto ja w całej mej okazałości... chwila obrabiania i jestem.. jeden wspaniały i unikatowy... rysunek stworzony specjalnie dla mnie i mnie przedstawiający... po prostu Tomasz jak sie patrzy...
Aczkolwiek mam jeszcze jeden rysunek ale to też obrobić cza będzie... to sie zrobi kiedyś tam
Pako - 6 Marca 2006, 15:38
Rodion - przepraszam. Tak zażartowałem, a ty się jakoś burzysz mordki w awatarze oczywiście są wolnym wyborem. Ale ciekawie jest spojrzeć w twarz temu, z kim się gada
Iscariote - ładny jesteś Na rysunku przynajmniej
Iscariote - 6 Marca 2006, 15:41
Ha.. wiele godzin cięzkiej pracy... nie na darmo nazywany jestem Boskim Tomaszem...
Rodion - 6 Marca 2006, 16:23
Pako napisał/a | Tak zażartowałem, a ty się jakoś burzysz |
Czemu burzysz?! To takoz miał być żart.
Ale wywolałeś wilka z lasu i teraz sie męcz.
Coś sie znajdzie.
|
|
|