Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
Romek P. - 1 Sierpnia 2006, 10:09
NURS:
Cytat | No dobrze, to przyjedziemy 12-teo, jak Romek nie bedzie akurat rodził, albo sadził, albo kosił |
Będę wysadzać ;P ale można to robić także na Pakonie. 12 pasuje
Pako - 1 Sierpnia 2006, 10:41
No ale Romek - za szkody finansowo odpowiadasz ty, także pilnuj się z tym wysadzaniem
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 10:55
Pako, ale może Romek na nocnik będzie chętnych wysadzał? W ramach usług? Jedno wysadzenie 12 groszy? Mówisz, że tam warunki sanitarne nie najlepsze...
Jake tu szkody być mogą, chyba tylko urwanw ucho odl nocnika.
Romek P. - 1 Sierpnia 2006, 11:05
Kruku, ty już sobie obmyślaj małą kwaterkę w okolicznych hałdach
Zacząłbym od postudiowania materiałoznawstwa, bo takie hałdy to sypka sprawa, grobik może się znienacka otworzyć...
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 11:19
Romek P., hihihi. Nie obraziłeś się?
NO wicie jak dziwny gościu. Nie obraża się za żarty. Biały Kruk poprostu. A wyrażać się trzeba jasno kolego ałtorze. Słowo "wysadzać" jednoznaczne nie jest. Co do kwatery - nieeee! Tylko nie na Śląsku! Znaczy b. fajni ludzie tam mieszkają i znam ich tam trochę ale sam rejon? Po śmierci to ja nawet namalowany tam byc nie chcę.
Słuchaj Romek a może ja za niską cenę usługi podalem? W tym rzecz?
Romek P. - 1 Sierpnia 2006, 11:34
Wydaje ci się, że jak szpadlem machasz, to już możesz plwać na porządne ślunskie nocniki?
Godzilla - 1 Sierpnia 2006, 11:35
Liczę na szczegóły sobotniego spotkania w Warszawie. Kiedy będzie coś wiadomo, jutro?
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 11:37
Godzilla, tak.
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 11:40
Sorry. Wiem, że usługi ostatnio zdrożały. A co do machania łopatą to mam od tego Pako. Ja muszę ceremoniał wymyślić, żebyś z grobu nie powstał pod postacią wąpierza. Romek P. jako wąpierz okrutnie niemiły dla swego ukochanego ślunska by był. Mocno zgryźliwy...
Romek P. - 1 Sierpnia 2006, 11:48
No to teraz naraziłeś się także Pako. Jednym słowem: masz przery... masz zakopane
Anonymous - 1 Sierpnia 2006, 11:48
W sobotę spotykamy się pod Kinoteką (tam wszyscy bez problemu trafią - Pałac Kultury od strony Jerozolimskich). Ja, mawete i Kruk czaimy się tam od godziny 16. Póżniej - jak juz wszyscy dotrą - możemy się przenieść w jakieś spokojniejsze miejsce.
Na stoliku położymy SF - to będzie znak rozpoznawczy.
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 11:51
Romek P., to Ty nie wiesz, że Pako kształci się u mnie (a przynajmniej próbuje) w zacnym fachu grabarza? Taka kolej rzeczy - uczniowie kopią doły a mistrzowie inkasują ciaćki.
Sasori - 1 Sierpnia 2006, 13:08
Pokićkały mi się już te wasze zjazdy. Kto będzie w Wawie?
mawete - 1 Sierpnia 2006, 13:58
Sasori: zainteresowanie wyrazili:
Miria,
Kruk Siwy,
NURS,
Romek,
Godzilla,
Duke,
Madzik,
dareko
Studnia,
Ixolite,
ja
Kolejność dowolna - pisałem z pamięci... Będziesz?
Sasori - 1 Sierpnia 2006, 14:27
Pertraktuję właśnie, z Dukem, portfelem i moją piękną :] Jak będzie NURS to fajno, przywalę mu w garnek moją słynną pracą o czarodzieju ninja.
Pako - 1 Sierpnia 2006, 14:39
Kruku - dziś byliśmy na miejscu - okazuje się, że w domku, który najęliśmy warunki sanitarne są nawet nawet Znaczy się jak jesteś wzrostu Wiedźmy albo wyższy to nawet do pisuaru sięgniesz
A co do wysadzania - każdy za szkody odpowiada własnym portfelem Jak romek wysadzi nocnik, to kupi nocnik. Jak wysadzi Zalew Rybnicki - kupi nowy Zalew Rybnicki
Jak się uda załatwić sprzęt grający to nawet muzykę własną bedziecie mogli wziąść, żeby coś w tle leciało O śpiworach wspominałem... alkohol i kieliszki we własnym zakresie Jakieś talerzyki i kubki plastikowe sie skombinuje, za domek ile zrzutka wyniesie to sie ustali jeszcze potem dokładniej. Będzie też pewnie zrzutka do jedzenia, bo niestety, ale jest was tyle że sam nie wyżywię chyba, że każdy przywozi dla siebie, ale to chyba kiepskawe rozwiązanie jest
Jak macie jeszcze jakieś pytania, to walcie. Jak mi się coś przypomni to też napiszę
mawete - 1 Sierpnia 2006, 14:41
Sasori: Panią bierz z sobą
Wiedźma - 1 Sierpnia 2006, 14:43
Cytat | Romek P. napisał/a | Kruku, ty już sobie obmyślaj małą kwaterkę w okolicznych hałdach
Zacząłbym od postudiowania materiałoznawstwa, bo takie hałdy to sypka sprawa, grobik może się znienacka otworzyć... |
|
U mnie jest najwyższa hałda w Europie Tylko trzeba sie pospieszyc, chcą ja zrównać, już trochę zmniejszyli
Wiedźma - 1 Sierpnia 2006, 14:47
W Wawie tez będę pradopodobnie ja
Anonymous - 1 Sierpnia 2006, 14:48
Wiedźma:
Cytat | W Wawie tez będę pradopodobnie ja |
To się nazywa dobra wiadomość!
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2006, 14:49
Wiedźma, fantastycznie!
Wiedźma - 1 Sierpnia 2006, 14:51
Jak sie ktoś zlituje i mnie w podrózy przygarnie
Anonymous - 1 Sierpnia 2006, 14:53
Wersja uaktualniona - zainteresowanie spotkaniem w Warszawie wyrazili:
Miria,
Bernhard (o matko, ale wtopa... oberwie mi się )
Kruk Siwy,
NURS,
Romek,
Godzilla,
Duke,
Madzik,
dareko
Studnia,
Ixolite,
mawete
Sasori
Wiedźma
dzejes
Romek P. - 1 Sierpnia 2006, 15:00
Miria:
Cytat | Wersja uaktualniona - zainteresowanie spotkaniem w Warszawie wyrazili:
Romek, |
Hm, mam wrażenie, że nic o swoich warszawskich planach nie wiem
Anonymous - 1 Sierpnia 2006, 15:02
Romek P.
Cytat | Hm, mam wrażenie, że nic o swoich warszawskich planach nie wiem |
No to już wiesz...
Ktos Cię wrobił?
mawete - 1 Sierpnia 2006, 15:06
hmmm... Romek... poczytaj archiwa w gg...
Lu - 1 Sierpnia 2006, 15:14
Miria
Cytat | Wersja uaktualniona - zainteresowanie spotkaniem w Warszawie wyrazili:
|
Ja też wyraziłam zainteresowanie spotkaniem ale termin odpadł w przedbiegach. Mam tu jakąś plagę slubów - z jednego musiałam zrezygnować żeby pojechać na Polcon
Bawcie się więc grzecznie na Paconie i w Warszawie - zobaczę was dopiero w Lublinie.
Nieukojona w bólu
Lu
mawete - 1 Sierpnia 2006, 15:24
Ale przy Romku jest szansa, że będzie
Wiedźma - 1 Sierpnia 2006, 15:34
Pako zapomniał dodać: że bardzo ciekawe są schody do swietlicy radzę Cwiczyć schodzenie na paluszkach Chociaz oczytanym, czy wręcz przeczytanym radzimy wejście z dołu Jest też pokój dla dwojga, gdzie wchodzi sie pod drabinie Możemy tam ewentualnie zamykac wysadzajacych lub za mocno oczytanych
W poblizu jest dobry basen kryty, można zabrać stroje, bo w stroju Ewy i Adama to tam nie wpuszczają
Coś dla Nursa - łódeczki, jachty (ech, nie znam się)
Wiedźma - 1 Sierpnia 2006, 15:38
aaa, i mam bagażnik znacznie przytulniejszy - seincento
|
|
|