To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Promocje

ketyow - 13 Maj 2013, 11:29

Właśnie miałem pisać - wysłałem do nich maila, chwilę później z fanpage'a Insignis zniknęły marudzenia, że pliku nie można otworzyć i pojawiło się to mobi, zniknął DRM. Albo wstawili błędne info i ci co marudzili usunęli swoje posty jak zobaczyli, że jednak jest mobi (ja jeszcze nie kupiłem, przyjrzałem się wcześniej że mobi nie ma), albo wkurzenie internautów przyniosło szybki efekt.
Witchma - 13 Maj 2013, 11:31

ketyow, podejrzewam, że wkurzenie nie ma nic do tego, bo już nie raz się na różne zaDRMowane tytuły wkurzali. Pewnie zwykła pomyłka.
ketyow - 13 Maj 2013, 11:36

Możliwe. W każdym razie na facebooku przeczytałem, że jakiś gość nie może u siebie otworzyć pliku, więc albo faktycznie na początku nie było mobi w wyniku tej pomyłki, albo gość (co też jest możliwe) zaczął marudzić po tym jak zobaczył, że zapłacił za sam epub, ale zanim sprawdził w mailu, że jednak ma i mobi. Aczkolwiek - na Virtualo mają tylko epub... Chyba, że to też pomyłka :roll:

Insignis już na swoim page'u napisało, że Woblink coś tam zamieszał omyłkowo, w każdym razie mobi już jest.

hrabek - 14 Maj 2013, 13:39

Wpisując kod: uugjkrod na Woblinku, macie tylko dzisiaj 30% rabatu na dowolną nieprzecenioną pozycję z katalogu. Kupić w ten sposób można tylko jedną książkę.
hrabek - 15 Maj 2013, 13:15

Za Światem czytników:
Cytat
Ponownie tylko dla odwiedzających Świat Czytników – trzy kody rabatowe (33%) na e-booki w Woblinku z dwóch kategorii:

Fantastyka
Kryminał i sensacja
Oto kody:

lmhckglq
tcdmsneu
xlaexxos
Kod podajemy na stronie produktu. Każdy kod działa na jedną książkę i na jednego klienta. Można użyć wszystkich w jednym koszyku, ale każdy trzeba wówczas dopasować do jednej książki (pojedynczy kod tego typu nie obniża wartości całego koszyka).

Przyznam szczerze, że napotkałem sytuację, w której chętnie bym coś kupił, żeby ulżyć mojemu uzależnieniu, ale w zasadzie wszystko mam. Powinienem się cieszyć, ale jakoś nieswojo się z tym czuję.

Witchma - 15 Maj 2013, 13:19

hrabek napisał/a
Przyznam szczerze, że napotkałem sytuację, w której chętnie bym coś kupił, żeby ulżyć mojemu uzależnieniu, ale w zasadzie wszystko mam.

U mnie to samo :mrgreen:

hrabek - 15 Maj 2013, 13:26

No to jeszcze jedna promocja (ponownie za Światem Czytników):
Cytat
Z okazji Warszawskich Targów Książki Virtualo ma różne dobroci, ale przede wszystkim kody rabatowe ważne do 22 maja:

15% rabatu z kodem PH2GUX na e-booki specjalistyczne, czyli kategorie: prawo i podatki oraz biznes.
25% rabatu z kodem 23EOSS na wszelką beletrystykę, a więc literatura piękna, fantastyka, albo kryminał i sensacja.
Kody podajemy w koszyku i obniżają ceny wszystkich pasujących książek.

Witchma - 15 Maj 2013, 13:45

A tutaj -25 % na wybrane ebooki z okazji Targów Książki.. Między innymi są tam książki Maga, FS i Powergraphu.
hrabek - 15 Maj 2013, 13:53

Nie żyjesz kobieto!
Witchma - 15 Maj 2013, 14:01

hrabek, ja Ciebie też :mrgreen:
joe_cool - 15 Maj 2013, 16:29

Ta promocja Virtualo to czyste ZUO :twisted: Chyba przekroczę w tym miesiącu planowany budżet na książki, no ale żal nie skorzystać, zwłaszcza, że do kilku pozycji już się parę razy przymierzałam...
Witchma - 21 Maj 2013, 16:04

Poprawiny pourodzinowe Publio: 100 najbardziej pożądanych książek.
joe_cool - 21 Maj 2013, 16:32

Nie zaglądam, nie kupuję książek do Nidzicy, nie zaglądam :mrgreen:
Witchma - 21 Maj 2013, 16:38

joe_cool, nie ma się czego bać... przecież na pewno wszystkie, które chciałaś mieć, to już masz :twisted:
joe_cool - 21 Maj 2013, 16:47

Oczywiście zajrzałam, przy paru pozycjach zadrgała mi powieka ;) , ale generalnie nie kupuję książek do Nidzicy :mrgreen:
joe_cool - 22 Maj 2013, 10:57

Czy jak kupię kota w worku za 9.90, za co dostanę z powrotem kupon na dychę, to to będzie tak, jakbym nie kupowała nic? :mrgreen:
Witchma - 22 Maj 2013, 11:02

joe_cool, Twoja interpretacja jest jak najbardziej słuszna :D
ketyow - 22 Maj 2013, 11:08

Za każdym razem jak widzę nowy post w tym wątku to boję się otwierać i zastanawiam się czy nie dodać do ignorów. Inna rzecz, że i tak dostaję maila od woblinka, virtualo, publio... i jeszcze codziennie wchodzę na światczytników. Meeennn...
hrabek - 22 Maj 2013, 11:10

Chciałem napisać, że nie do końca, ale przypomniałem sobie, że joe_cool walczy ze swoim uzależnieniem. W tej sytuacji oczywiście wyjaśnienie Witchmy jest jak najbardziej prawidłowe.

Przy okazji, mam kupon zniżkowy do Woblinka na 10zł. Ważny do końca maja. Raczej go nie wykorzystam, więc jak ktoś chce to pisać na PW.

ketyow - 22 Maj 2013, 11:13

hrabek napisał/a
Raczej go nie wykorzystam, więc jak ktoś chce to pisać na PW.

Oho, następny "nieuzależniony", "raczej nie wykorzystam", hoho! Przyznaj się, że chodzi o to, żeby się go jak najszybciej pozbyć, żeby promocje były mniej kuszące ;P: :twisted:

hrabek - 22 Maj 2013, 11:48

Oczywiście, że o to, ale może ktoś ze słabszą wolą się znajdzie :D
joe_cool - 22 Maj 2013, 16:38

Kody promocyjne do Woblinka też jeszcze mam, a ważność im się kończy przed Nidzicą :oops:
Witchma - 22 Maj 2013, 16:43

Kodów ci u nas dostatek... Jakby komuś były potrzebne, to mam 6 ważnych do 5 czerwca.
Witchma - 23 Maj 2013, 19:59

Dziś na Woblinku od 20:00 do 24:00 cała oferta wydawnictwa Czarne -40%.

A Publio obiecuje jutro w godzinach 13:00-15:00 nowość debiutującego u nich wydawnictwa za 9,90.

hrabek - 6 Czerwca 2013, 09:18

Promocja na Virtualo: Dzikie łowy z Albatrosem.
Wczoraj przegapiłem, więc na darmowego ebooka się nie załapię :(
Ale może coś ciekawego za dyszkę się pojawi.

ketyow - 10 Czerwca 2013, 15:55

Dziś wieczorem rusza kolejna edycja bookrage.
hrabek - 10 Czerwca 2013, 16:04

A wiadomo już jakie tytuły?
ketyow - 10 Czerwca 2013, 16:12

ketyow - 10 Czerwca 2013, 18:18

Akcja ruszyła. Odradzam płacenie z dotpay - moja wpłata "wisi" od 10 minut, pewnie zaraz wzrośnie średnia powyżej mojej kwoty i zacznie się pisanie maili, żeby mi udostępnili też Twardocha.
Witchma - 10 Czerwca 2013, 18:37

Faktycznie chwilę to trwało, ale książki już pobrane :)

Partner forum